Болни поискаха декриминализиране на канабиса за лечение

Да се декриминилизира употребата на канабис за медицински цели - за това настояха представители на сдружение "Рестарт" и болни, осъдени заради използването му.

Обратно в новината

Коментари - Болни поискаха декриминализиране на канабиса за лечение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това май е акция на нарко дилъри, а? Ако това се легализира, трябва да се обработи и премайне халюциногенния ефект и да се издава от лекар.

Забравих да попитам дали т.н болни са болни от нарко зависимост...

Ти бавен ли си бре младеж , точно THC е основният елемент без който МАСЛОТО ОТ КАНАБИС няма същият ефект при болните хора ! Пообразовай се малко от документалните филми на тази тема и започни с РИК СИМПСЪН ! Стига пропаганда и лъжи с които държавата ви пълни кратуните ! ЛЕГАЛИЗАЦИЯ за медицински цели и ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ за рекреативни цели ! А да не говорим за възможността за индустриалният коноп да се използва за ЕКО БИО СТРОИТЕЛСТВО което е на мода в момента на много континенти ! Това растение има главно само ползи за човечеството от негативи за разлика от цигарите , алкохола и т.н. !

После ще има още новини като от по-преден ден, как някаква напушила се с марихуана ударила десетина коли в София. Само умрелите после от ПТП-та след употреба на канабис не могат да ги сметнат! Гледах ги веднъж по телевизията. Напълно неадекватни. С някакви забавени реакции. Искат да си легализират дрогата, за да я пушат. Повечето не знаят дори какво е рак, но им е оправдание. За примера аз имам поне двама роднини умрели от рак, още двама болни. Ако има нещо полезно в канабиса, да го вадят на лекарство. Но обикновенно сигурно там помагат шоковете от различно естество. Например се твърди, че помагат лютите чушки. Защо не го ползват него? Да, ама не е такъв наркотик. ;)

Ще бъда горд ако се легализира марихуаната! Всички алкохолици има да цъкат и да фъфлат как тази тревичка е наркотик :)) простите ора са си прости ора

Един масур коноп уврежда мозъка необратимо. И сега в медицината има огромен набор от обезболяващи, ама тия се правят на незнаещи за това. Явно някой им плаща. Джендърството не мина, следват наркотиците.

А алкохола и цигарите не увреждат? Дай трибуна на глупака и му гледай сеира.

така или иначе младото поколение масово смърка/пуши пико, амфети, марихуана , после пият по 1-2-7 бири и приключват вечерта нае*ани и размазани у тях пред лаптопа. През останалото време фитнес чалгарите блъскат У Залата, а останалите висят с по 1 гумена бира 2 литра по градинките по цял ден и викат 'ко стаа браат' 'аа мега яко братле' и т.н.

Е на полицията ще им падне мн драстично "успеваемостта" ако спрат да арестуват за няма и грамче или че си пушил преди няколко седмици да ти спрат колата от движение...

Тежък удар по мафията би било да се легализира марихуаната... за това няма политическа подкрепа. Половината полицаи няма да знаят защо са на работа ако тази билка не се преследва от закона! Половината! Подкрепят идеята с две ръце, защото така ще влезнат много пари в държавата (вместо при мутри и подкупни полицаи и техните шефове), ще се отворят работни места, ще изчезнат така наречените дизайнерски дроги (които съществуват, защото не са забранени, а са понякога смъртоносни), друг плюс е, че много гора биха заменили ракията убиец с една цигарка (което само който е пълен кретен няма да признае, че е в пъти по-полезно за човека, от алкохола хората масово оглупяват и остават без червн дроб). Каузата може и да не успее сега, защото много хора имат татуиран комунизъм на мозъка си, но нещата отиват натам! Вече се говори за това, младите хора вече не са на 15, а са на 30, постепенно ще заменят инакомислещите и нещата ще се получат! Долу мафията!

Билката е мн по различно от канабиса и ефектите са различни

От ракия умират много повече хора,отколкото от тревата.

За канабис те съдят, а иначе и тонове лекарства да изпиеш - няма проблем. Нима фармацевтичните продукти не влияят на физиката и психиката на хората?!

болни били наркоманчетата. Те щото фармацевтичната наука тях чака да им кажат за "лекарственото" действие на марихуаната, умниците те