Борисов разпоредил да отменят забраната за къмпингуване

ГЕРБ внася предложение за отмяна на забраната за къмпингуване по разпореждане на премиера. Бойко Борисов разговаря по телефона с Борислав Сандов от "Зелените".

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпоредил да отменят забраната за къмпингуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо добро направи за стрната! Бравос!!! народа мизерства, емигрира, мре .. а ти палатките ще слагаш и отменяш!!! И какво стана с независимостта на трите власти - Цацаров сам си си го избрал (според СРС-тата), съдиите ги контролираш и Опраскваш, а на НС решенията отменяш!!! ГолЕм си!!! А в учебниците по история някой ден ще пише - България беше унищожена при ГЕРБ и Бойко .... от лакомия и простотия!

Смех!

Аз ли съм тъп, но не мога да разбера, България, парламентарна република ли сме, или еднолична монархия, или султанат???. Този Борисов що не вземе да разпусне накрая и Министерски съвет, и Парламент, и да си пише сам законите, сам да си назначава и уволнява? Е, това не мога да разбера! А, най не ми е понятно, защо още търпим това положение, и кои са тези хора, дето чавка им е изпила акъла, та гласуват за неговата еднолична партия...

Е ти още ли не си разбрал каква сме на практика,я влизай в час! Но по принцип има право да поиска от ГЕРБ да внесе предложение за отмяна на забраната,като друг е въпроса,дали трябва да се отменя или да се прецизира текста,защото без хигиенни условия и поддръжка на плажната ивица,да се иска отмяна е несериозно.Тези къмпингуващи -митингуващи ,изобщо нямат намерение да пазят и поддържат хигиена,нито има създадени условия на тези места,нито вода,душове ,тоалетни,така че без да се въведе ред,не виждам колко е уместно.

има там парламент, те гласуват тзкива неща, не аз

Тръгнал бе между другото ще го стори на шестия ден и на седмия ще почине

Батко,нещо синоптиците го дават времето към застудяване,много те моя,разпореди се да вземе да изгрее най-после това слънце

Вземи да отмениш и ГЕРБ и ша та залюбим

"Кос-тен-ту-ция! Нa-а, костентуция!" беше казал Алековия герой, пък нашият може и да суспендира констентуцията ни.

Машалла! Браво!

Генерал доктор Бойко след гафовете по Коледа с газта,след нокдауна от БГ обществото в Лондон и след яловият си пиар на Кулата окончателно изпардя, виждайки падащият си рейтинг.Вместо да реже лентички на некачествените магистрали ,които си въобразява ,че само той ги е построил ,тръгна да си дига рейтинга с дивото къмпингуване.Човешкото самовлюбване и глупост е безкрайно.Както каза един наш високопоставен ,,нов голям брат",че Boiko,body and muscles ! Nice ass,no brain.Точно и ясно генерале доктор Бойко.

Текста трябва наистина да се прецизира,но така, че да се опази околната среда и "зелените" трябва да настояват за чистотата,ако са "зелени"!Да се направят къмпинги с елементарни битови условия,и естествено да има санкции при замърсяване!Нека "дивите" вместо да митингуват да кажат какво искат,или настояват да серат и пикаят в морето и на пясъка на воля и да си изхвърлят боклуците или наистина да се чувстват като хора които държат да пазят околната среда и морето!Стига с тези лигавщини,кметове на населените места също имат думата,както и живущите постоянно в района!

Целото правителство требе да дигне рейтингот на Боко! Те праят глупости, а ТОЙ сичко опрая сам!

чи ни можи без джип у планината... че и палатките без пари ги дадох. да изпреваря.. се са прекарвам у тази наша уж държава.

и преди и ся ни знам.. кода ги права.

и настана объркване в гърбавото стадо- плахо блеене огласи кулоарите....

има такива там, де не харесват хотели наши? по европата дори! как не уцелхме на благодарен народ.. виж, кат ни дават о о не то- кат саберем паричките де- ша видите тогаз.. кой как скача у банята. вардаа..леко ка не опръскате се! ох.

този коментар е изрична манипулация!Това заглавие е подвеждащо и съзнателна лъжа!Не може Бойко Борисов да разпорежда на НС и тази лъжа беше повторена по националните телевизии.

Боко излиза в опозиция

Сега пияндурниците ще си пият на плажа необезпокоявани.

А тия, дето ходят на хотел, ще си изливат ла*ната в морето необезпокоявани. Както и преди.

нали? секаш ша си скрият срамотиите! ти кат трезв, кажи само числото пи ли е безкрайно или има и други такива? нал днес е 3.14..... плюс, отговор на въпроса и ша кажа коя е русата... деал?

Има и по-нетрадиционни места за полови актове от брега на морето.Това че хипарките държат да разцъфнат като майски рози непременно сред пясъка на дива местност със име от рода на Йеракли,Арапя и т.н не е проблем на държавата.Или че Гошо хипара,наричан за по-благозвучно Жорж няма да разказва пред благоговеещи приятели от квартала как вършил подвизи отново на гореизброените места.Поне си обирайте боклуците.

как така Бат бойко ще се разпорежда.не трябва ли ,този казус да се режи от НС.ако може еднолично ББ да режава държавните проблеми,да уволняваме 240хрантутници и да си почиват в затвора,точно където им е мястото.друг е въпроса ,че с тези тоталитарни решения,бат бойко ни връща в ерата на сталин,чаушеску,тито,тато,полпот,кастро.е тези"лица",ли отъждествяваме с демокрацията,на която преди години ,"със надежда и любов" се радвахме

хунтата се уплаши да не стане Орлов мост 2.Защо да се хвърлят грешни пари за ново фалшифицирана на избори?

сека нощ предиспане му виках ей - ГЛОБА! ГЛОБА! и сека сутрен гледам - палатката опъната. уф, успокоих ся! утре ша сложим на палатката и байряче. Бравос Бойко! ... мани и оная задължителна глупотевина. шани спукатотдела.

От Живота , от Мажете всички, сам пре- доволна! Но ти, Лайното бойко, що ми изяде, бе, пенцйята? баба Тодорка

дърта комунистка изкуфяла

Ах колко е добър!!!!!

Тази отмяна е безумие!Как така ще се разполагат палатки на плажната ивица,каравани,ще се замърсява екологично чисти плажове,на места където няма химически тоалетни,няма почистване на пясъка,събиране на боклук,изхвърлят го в храстите,и всичко това да се разреши отново е идиотско!

Значи да се бетонира плажа е умно но пък палатките ти пречат ?

Не става въпрос за бетониране,а за места където няма никакви хигиенни условия за къмпинг.Няма вода,душове,тоалетни,места за изхвърляне на боклук,защото ти е ясно,че всички тези свободно къмпингуващи изхвърлят боклук и изпражнения някъде си,плажа не се почиства,нито обеззаразява,а след тях безстопанствените кучета довършват екологията и ако други хора решат за един ден да бъдат на тихо място без да отсядат попадат на свинщина! това което искат т.н. "зелени"е да се замърсява на воля околната среда,а не да се запази,и всички вопли са на хора,които не искат хигиена,а да се чувстват като диви животни,без грам отговорност за природата.

Koй разреши да има посолство на Саудитска Арабия в България? Това е национално престъпление, палатките са бял кахър. Борисов да каже кой и да спре докато не е късно. Търсят 15 декара земя, за джамия и посолство, това означава територия на салафитите в България без контрол!

едни бетонираха плажа, други пък ще го осерат! голям кеф!

Добре,че го има земното притегляне,иначе щяхме да осерем и целият космос:)

Има ли парламент в България?Каква държава сме? Република и Бойкостан. За приятеля му Ердоган сме Булгаристан/ Кой е той, да се поставя над ПАРЛАМЕНТА на РЕПУБЛИКАТА. И аз не съм съгласен с глобите, но хиляди пъти не съм съгласен някой да се постава над Парламента, т.е. на практика над закона

Борисов към меркел: спечели изборите и ела да ти помогна.

боже, опази българия

Ако попадне на този форум ще отмени и задължителното гласуване

Ама каквото и да направиш вече е все тая - омаза тотално положението за втори път и окончателно опропасти държавата ... И не си ти човекът, който трябва да отменя този или онзи проектозакон ... особено пък за къмпингуването!! По-добре научи депутатите си да мислят със собствените си глави, ако могат разбира се, а не от криворазбрана коалиционна култура да гласуват всяка идиотска идея на партньорите ви, пък и вашите собствени .... И да, каквото и да гласувате вече - с палатки, без палатки, велоалеи или магистрали - хората масово се ЕВАКУИРАТ от БЪЛГАРИЯ. познай КОЙ управлява тази нещастна страна последните два мандата ??

Изтриха ми мнението,но аз не се страхувам да кажа истината.А тя е че става въпрос не за друго а за това красивите и интелигентни неохипита да могат да се съвокупляват на плажната ивица,това е цялата драма.С нея занимават цялото общество и парламента.Сега им забранили да разпъват биваците и те не могат да се съешат на плажа в горещите юлски вечери и няма да могат да разказват,и да пазят топли спомени ,та затова вдигнат патаклама.А има толкова ниви,коли,апартаменти и квартири за тази цел,но те не -непременно да е на плажа,че така било по-незабравимо за тях.И за да са по-убедителни в исканията си се определят като природолюбители.Може ли цяла държава да е заложник на нагона на 20 неохипари?

Ти пък кой си че да наричаш хората нео хипита? Става дума за права гарантирани в конституцията Все още не сме диктатура

..за онези които знаят как да поискат ..

...методиевия де,все повече ми прилича на някои от най близките сподвижници на Хитлер. България не е халифат, нещастнико!!!!

Излиза, че не са нужни депутати. Н.С. може да е само от 4-5 души, т.е. само от лидерите на спечелилите партии. Голяма икономия за бюджета ще е.

Оставам с впечатлени,че министрите вземат нарочно тъпи решения,които след това Борисов отменя с надежда да повиши рейтинга си.

Ами плевнята защо проспа този момент ?

Той е единствения, класическия, неповторимия, 100% -овия българин; БОКО. Няма по-голем от него и затова 15 пъти българята го избират , едно след друго. Машалла !!!

Вие да не мислите, че отмениха закона заради протестиращите БЪЛГАРИ? Отмениха го, защото осъзнаха, че под него ще попадат и почти всички ЦИГАНИ, както и идващата паплач на път за Европа. А инак що за парламент ще е това, дето днеска гласува един закон, а утре го отменя ... те да нямат месечни квоти и да отчитат работа. П.с. Какво стана с 3-те млрд. нов заем, май раята вече не я интересува.

Все по-убеден съм, че това са нагли ПР ходове да се вдига поувяхналия рейтинг на ББ. Всякакви идиотии се сервират, за да ядосват народа и в един момент всевишния вожд се намесва и "оправя" нещата със замах!!!

Ами да,то затова му викат Боко мъдрият! А защо сме парламентарна държава ако Вожда решава...спира,пуска когато му е кеф?!?!

А къде се изхождат къмпингуващите ? Кой им изхвърля боклуците ? След тях става като сметище. Паркира си караваната човека и сере и хвърля боклуци цяло лято.

Изхождането не е боклук ,боклук са БЕТОННИТЕ ОГРАДИ И НЕЗАКОННИ ХОТЕЛИ ....,КОИТО НЕ СЕ РАЗЛАГАТ ...

Да се направи по европейски. Да се обособят зони, да се поставят контейнери и душове, да се плащат някакви минимални такси за сметоизвозване на Общината.

ЕЕЕ, най-после си дойдохме на думата ! Колко е просто ,да живеем лесно ?

Стга вече, всеки ден глупости, махайте се незабавно с тъпия ви премиер и т.н. президент. МАХАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕ< УУУУУУ< ГАДОВЕ>

Кой е по-голям пич ? ---Станишев ,или Боци?

Ще разрешат къмпингуването иначе трябва да глобяват циганите те все са на къмпинг,а те са избирателите на ГЕРБ

,,.....Но истинският размер на бездната от невежество, която запълва съзнанието му, започна да става видим едва напоследък....,, Това е цитат отдруга статия по адрес на въпросният ,,политик,, (според мен един ПРОСТО объркан човек)

Ура!!! Хипарите ще могат да акат по плажовете и да мърсят природата на воля. Ура!!!

Ако беше отказал на хипарите да се съешават и облекчават физиологичните си нужди на плажа щеше да последва блокада на Орлов мост и познатите реплики-в Гърция защо не е така,ще ходим в Гърция.Боце вече натрупа страх и от блокади и от Гърция като туристическа дестинация и нямаше как.

Кога за последно си виждал хипи в живота си??? Когато бях млад бях "завладя" от бунтарския дух на това движение и се мъчех да приличам на тях / поне външно/. От повече от 10 години живея в Сан Франциско и преди време се опитах да открия един човек от снимките по време на "Лятото на любовта" тук през 1969г. Открих го. В момента е почти милионер, има собствен бизнес и разказа, че почива само в пет звездни хотели. Така че хипарите...отдавна не акат по плажовете. Каквото имаха да свършат, го свършиха преди много години и могат да се гордеят с това!

Какви хипари Ви гоянт? Чели ли приетия текст? НИКОЙ не може да паркира на 100 метра след палажната ивица, освен на регламентиран паркинг. Такива паркинги НЯМА на дивите плажове. На практика никой не може да отиде на плаж там, защото няма къде да си спре колата, дори да е някъде на хотел. Аман от неинформирани хора, които имат мнение. Този текст засяга ВСИЧКИ граждани, не само къмпингуващите.

ХА ХА ХА...бащицата съвсем скъса лентата! Ако има такава власт да решава всичко защо ни е парламент,президент ,министерства и т.н.?!?! Шериат му е майката! Боколандски шериат!

Баце нещо го раздава цар?!!! Това, че е бил слуга-охранител на правешкия и мадридския цар не го прави цар. Признавам го само за тиквен цар, за цар на тиквите в бостана!

А ти си самата тиква, само че скапана и изсъхнала....

Борисов отменизабраната за палатки....ГЕРБ внася предложение за отмяна....Няма по-голям смях от тези Мутрака тиквар и т.н. ПГ на ГЕРБ, абе, журналя, защо излагате началника си, като чета горното, си задавам въпроса, нужно ли е да плащаме заплати на 80 послушника, водещи се ПГ на ГЕРБ, Мутрата да суспендира Конституцията, еднолично да си управлява, а простаците, вклячително и тук, да му се радват, таратори и телета да му кръщават...Даже и Т Ж не си позволяваше такива волности, но простака-може!!!

а тия ганьвци тарикати ако не са на самия плаж не могат да го преживеят -нахалници нагли -плажа е за всички а не някои да го окупират спалатки кемпери всякаква менажерия там а други да няма къде кърпата си да разгънат-свинска държава ръководена от свинари-ивайло бърдоква!

Те искат да управляват плажа лепейки си етикети на природозащитници.Ние сме природозащитници,значи плажовете ни принадлежат по право.С очите си видях как един такъв хипи-еко-природо-маниак невъзмутимо си изкопа дупка на плажа,седна и я запълни с човешка тор,след което я зарови и се върна при тайфата за още бира и секс.Дългата коса,палатката и липсата на хигиенни навици не те правят автоматично природозащитник.

Ангелкова - оставка !