17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че властта ти дава възможност да си осъществиш идеите. Защото тя е дошла за едните идеи и никога не е направила компромис със съвестта си, заради тлефонно обаждане, ли? Надали.

Вие нали точно това искате - власт и пари!!! Не ви стига лапането досега, нали?!

Корумпирана патица.Имала идеи.

Типичен пример за борба за власт си ТИ самата с дружките си... Толкова години идеи за града не представихте и постигнахте ама и на властване не се наитихте защото хората са казали ''апетита идва с яденето'' а вашето ядене беше неограничено... Такова лицемерие само при неистов мерак за властване може да вирее и за това и при ментора и го виждаме.. Запази си фандък ''идеите'' за себе си за да оцелее София..

Самата ти за какво се бориш, нали за още годинки във властта. Или за аплодисменти?

те идеите започват да им идват все като наближат избори, после остава само лапането и далаверите!

Оно си пише на сайта на общината. Чети и ще знаеш. За теб кажи как ще ги похарчиш тези 2 рубли, които заработи току що.

Нужна е промяна. Да бъде премахнат Бойко Борисов. Досега никой не можеше да се опълчи срещу него. Напоследък успехът му е спорен. Дни преди вота се налага той да надява костюма на Супермен, да полита незнайно и да води дейности вкл. и битки със свръхсилни като него. Накрая каца, преоблича се, става познатият и ето - Фандъкова отново кметица. Само че свръхсилите ма готвят затруднение този път. Дано грохне и падне от небето като строшен самолет!

Политиката отдавна е превърната в състезание за власт от една шайка. Фандъкова е нейн продукт.

Къде са Ви идеите, г-жо Фандъкова? През трите Ви мандата София си остана зле поддържан град. Да бяхте взели пример от г-жа Валц - кметицата на Варшава, която преобрази града. Който е ходил там преди десет години и отиде сега, ще види напълно обновен, красив град. Вие какво направихте за София? С европейските средства, които имате на разположение, можехте да направите чудеса. Нямаме голяма река като повечето европейски столици, но имаме Витоша - истинско бижу, за което изобщо не се погрижихте. Няма никаква възможност за достъп до Вас. Да дойде нов човек, който със сигурност би направил много повече за града и жителите му. Идеите и на гражданите са много, стига да има кой да ги чуе и реализира.

Госпожо Фандъкова, моите уважения, харесвам ви като човек, но това че сте на каишка дърпана от плиткоумни идиоти, не мога да го приемам вече.

Девалвира званието. С какво е допринесъл В. Кръпката за София ??? Колко други достойни хора са пренебрегнати, о този -почетен. С какво ? Тогава и Азис направете-академик ако щете,но званието на прави Човека. Боже,колко прости хора има.

Дебелия и ШЕФ, знае ли какви ги дрънка тази

Едно нещо не може да се отрече на българина - той винаги е недоволен. Особено когато него го подминава далаверата. Ну че не се краде, но за построеното Фандъкова е права.

Арх. Борислав Игнатов има десет пъти повече идеи за града, отколкото Фандъкова. И то изказани от професионалист и за период от един мандат, а не както го приказват дамите по принцип.

30% от София за без КАНАЛИЗАЦИЯ - идея за 21век за Фанкъда - ИЗГРАДИ НАЙ-ПОСЛЕ КАНАЛИЗАЦИЯ ЗА ФЕКАЛИ НА ВСЯКЪДЕ - пример: тръбите в Панчаревското езеро ( не са от дъждовна вода, защото от месец не е валяло ... )

Първата идея е за Паметника на съветската армия. Голяма работа е този архитект.

Данче мила, в състезание на пари, но.. Ти не си ли кадърен колкото и да имат някои тези пари ще им се изпарят, защото има много над българите и всичко ще ви купят след време, та нима в лондон, мила ДАНИ не е. Един имал над 30 къщи, занемарени, не може да ги поддържа и ги е обявил за продажба и се оплакваш на българите там, не му ги изкупува ли, явно иска много и това рано или късно и тук, да и. Една бутилка не е ли доливаш тя остава празна. Няма Русия САЩ, бг е малка и квото си искат съседите ще правят с вас. Дано, ДАНИ, да греша, може, но все пак съм между тях, а те си казват майчиното мляко. Живков умря, но остави народ някъде да страда ит 30 години. Много мога, защото, но точка..

Конкретно пък от нея аз никакви идеи не съм чула. Тя идеи няма, но иска да си е пак кмет, за да си продължи постарому с далаверите. Другата патица- Мая и тя няма идеи, явно и тя към далаверите се е устремила. Дори не си правят от кумова срама по една програма. Пълна трагедия са и двете.

"Идеите" са ясни - кой ще докопа кокала.

За съжаление София все повече се превръща в град гето, няма едно управленско решение, което да е решило кардинално даден проблем. Напротив животът в столицата става невъзможен от социална и медицинска гледна точка. Като говорите за кръстовища , може ли някой да ми обясни как са похарчени над 20 милиона лева за такова на бул Гешов, което при Центъра по хигиена преминава в едно, единствено платно и се предизвикват огромни задръствания, или пък това на Лъвов мост,където има светофар за тези в кръговото движение, а другите пътуващи по Сливница посока Ст. гара минават ако успеят. На София е необходим човек- градостроител с богат опит , а не простовати ,но верни на партията лица.

Не е ли нормално да си подаде оставката като кмет или поне да излезе в отпуска докато трае кампанията ? Едва ли за един месец София ще се закопае без кмет

Няма ли кой да я задължи да излезе в отпуск.

Остават 10 дни.

Вие в София с кмет сте цъфнали и завързали, представям си, ако сте без :)))))))))))))

София е най-грозната, мръсна и разбита столица в света! Какво точно направихте ти и тиквата за тоя град, освен само глупости и кражби! Кога слезе от служебната с класа и се разходи по улиците да видиш докъде сте докарали!

Без оя крадлив и лицемерен кмет София ще да бъде много по добре, ама гербер аванта и власт да пропусне никога не е било:((((

И това ще да му омаца другите реални необходими идеи, защото този паметник НЕ е на София и приказките му говорят само за манупулация на хората...

Йонка, време е да си ходиш, отдавна се износи. Гроб направи грешка, че се пробва трети път да те вкара в играта.

Патка смотана ,че кога изборита не са били битка за власт?

"... състезание за власт..." Йорданче, колко ли трябва да е тъп човек за да не може да прозре тази елементарна истина !!!!

Приказките и на тая са си чисто предизборна агитация ама няма да е тя ако не омаскари някой празник само и само да се самохвали.. Нещо не виждам с Какво васко кръпката освен че им е съдружник от сдс в изборите е заслужил такава почит.. Отдавна тези неща са девалвирали и достойните хора достойно са се отказвали да ги получават..

Хах данке, вие от греб за любов и световен мир ли се борите ?

С ''евроатлантическия си център'' няма как герберасите да не ''спечелят'' наново:((((((( Всичко е власт и пари, ама тая никой не я пита от как мъжо и се сдоби с болница докато тя кметува с ''идеи''....

За 14години откакто ББ и след това Данчето Фандъкова са на власт в София, София се съсипа тотално. Едно нещо не е направено като хората.

Алооо дАнче, от как свят светува изборите са само и единствено за власт. Не се прави на умрела луди в...

Строителният инжинер дали е имал достъп до многото ''качествени'' строежи из София или сал метрото е ''важно'' па макар и заради закъснения отново поради ''друг виновен Сименс''....Данчето е на принципа -никой не може да изпълни идеите дето аз ще ви обещая за пореден път:(((((((

Кампанията не се "превръщa" а е и е била всеки път борба за власт! Бивша даскалица и директор на училище, а още не и се е изяснило /уж/!

Това направихте вие прости гербажии. За 12 години можеше да създадете още няколко разпознаваеми лица,но не вие водите към разруха.един кибрит не се произвежда в страната.

Като прочетох какво и как си написал се съгласявам, че има голямо падение на тези с диплома за висше образование. Ако наистина си юрист е ясно защо правосъдието в България е на такова ниско ниво.

И дървено рало не е произведено през този век в България, ама пък сте толкова много лузърите.

Видяхме ги твойте, провинциалистке!

Поредния фандъков виц как толкова години ''служи безкористно'' на софиянци за да си реализира ''идеите''... Наглост, лицемерие, гьонсуратлък....

:)))))))))))))))))))))))))тя сестра галева си е чиста софиянка или оня с порно звездата до него:)))))))))))))селяни,айде на нивата,че трябва да се оре и да се подготви за зимата-поняли?

Хленчещата,София е най мръсният град в България.

Градът ни прилича не гето. Важното е да крадете, вие от София не се интересувате.

Ами тя знае най добре за какво е всичко, как да не се съглася, за кокала много ясно.

Комунистическите боклуци, понеже не могат нищо да направят, защото комуняга е синоним на унищожител и разрушител, са си намерили начин да оплюват на хората постиженията. Комунисти сър.....

Иди си,иди си с мир.Разбрахме те след първия мандат.Слугиня,ама скъпо платена.София е кочина,а ли се кипприш.Наясно ли си?

ПИПО

Офф аман от зомбирани идиоти със заучени клишета. Аз съм комунист, но за БСП не съм гласувал никога. За Манолова не бих гласувал никога. Фандъкова се справя добре.