17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като не ти отърва си дигай чуковете!!! Скапани гробари, само риват, че някой може на им вземе безплатните кифтаци.

До под лупа, Дай инфо и за мая.. Кво като е била от семейство на борци... И аз съм, но съм десен, но е трябвало в Бургас да си вземе, не са отишли.. Можело е да бъдат убити в гората, борили са се за справедливост, и са го постигнали, безплатно.. Можело е да умрат, от войни на тези земи.. Правилно, Данка ми харесва. Скромен човек, напомня ми.. Мажоритарен вот комунисти гласувайте. Данче, успех, мила. Умерен и възпитан човек си.

Фандъкова е един посредствен "Аватар" на безидейният вожд Бойко Борисов! Какви са тези глупости! Каква политика видя в това, което иска Мая Манолова да промени в управлението на бюджета на Столицата и как ще го направи, привличайки инициативата и възможностите на гражданите, а не само на партийците и спонсорите на ГЕРБ, както е сега!

Кухи, кухи, кухи фрази.

Вече три пъти по важни поводи плямпаш, че отиваш в крайните квартали, което не се случва. Идеи има всеки, дори и аз, защото когато съм пътувал на запад и съм виждАл какво представлява един добре уреден град ти си чоплила компири у самоков.мила моя важна е властта, а после са идеите. Заради маята мънолова, с гняв ще гласувам за теб, но пом

Борисов не се ли състезава за власт. От месец май обикаля из България и постоянно е пред камерите на подкрепяща го телевизия. Прави предизборна агитация с държавни средства.

Фандъл позорното е че няма и състезание за власт защото манипулациите ви са обиграни:(((((( Какъв кмет се пишеш толкова време с 20% от гласовете на софиянци се питам та си седнала за ''състезание'' да говориш което ако го имаше нямаше да се настаниш в кметския стол

Що не се откажеш тогава !?!

Жалко , че вече 99% от коментарите навсякъде в сайтовете са тролски ... Едни тролове срещу други , във всяка новина ! Няма нормални коментари , с който да се обсъдят проблемите и плюсовете в случая . И админите и модераторите явно ги устройва да гледат само обидни коментари , който и без това не са по темата .

Пусни властта, Данче

Ами откажи се като е толкова пошло!

Каквато и кампания да бъде никога повече няма да гласуваме за Фандъкова!

И колко сте, дето няма да гласувате за нея? Нямате и един файтон хора, и то събрани всякакви отрепки - червени, пембяни, моравозелени, десни, на които шефката е снаха на член на ЦК на БКП, това сте вие, една магарешка каручка червени избиратели на сестра Галева.

Права е, знае за какво говори- нали и тя драпа за тази сладка власт- пара вече коя година!

Ами,да ! Визираш Бочко-той ламти за власт и не ще да пуска кокала...а ти си много удобна за целта-една ми ти кротка,послушна,безлична..калинчица-малинчица..."я сега да гушнем",пардон да усвоим едни пари за чистотата ..щот не се знае...знае ли се...

Тази кукумявка, да излиза в неплатен отпуск до изборите!

Йорданка Асенова Фандъкова Дата на раждане: 12/04/1962 гр. Самоков, България Произхожда от комунистическо семейство. Родителите на Фандъкова са активни борци против фашизма и капитализма. Самата Йорданка Фандъкова е била член на БКП. „....Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти", направи прогноза червеният общински съветник Тодор Кръстев". Свързаност с Русия: Йорданка Фандъкова е отявлена русофилка. На 28.01.2013 г. е проведено събрание на Координационния съвет “България – Русия”. Тогава шест русофилски организации са предложили Фандъкова за съпредседател на Руско-Българския Обществен Форум от българска страна (това става ясно от изтекла кореспонденция в #BSPLeaks – писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова, с копие до Светлана Шаренкова). В крайна сметка обаче е избран Георги Първанов, за който лобира самата Светлана Шаренкова (Светлана Шаренкова се ползва с височайшото благоволение на Москва. На 15 ноември 2012 е публикуван указ на президента на РФ Владимир Путин, с който на Шаренкова се присъжда руска държавна награда: Орден на дружбата, за “голям принос в укрепването на дружбата и сътрудничеството с Руската федерация”).

ПИПО

И какво?

Че те всички са били членове на БКП-то и маниера им си е такъв-крадлив и лъжлив ..Я погледнете Боко-той възроди комунизма..

не се научихте, че това с анти-руската риторика е простотия! По делата я гледай, не по произхода

усмихващата се нищоневършеща калинка на Б.Б.Буда

Е и ?

Стигат ти толкова мандати. Нека дойде друг кмет.

Не щем кюстендилската мафия и братя Галеви да командват в столицата на България

Власт, пари и разврат.... Идеалите за идеалистите, обществото ВГД. Гергоф

Иди си,иди си с мир.Разбрахме те след първия мандат.Слугиня,ама скъпо платена.София е кочина,а ли се кипприш.Наясно ли си?

ПИПО

Пълни глупости пишете.

Комунистическите боклуци, понеже не могат нищо да направят, защото комуняга е синоним на унищожител и разрушител, са си намерили начин да оплюват на хората постиженията. Комунисти сър.....

ПИПО

Офф аман от зомбирани идиоти със заучени клишета. Аз съм комунист, но за БСП не съм гласувал никога. За Манолова не бих гласувал никога. Фандъкова се справя добре.

комунист, на ГЕРБ ли?

Ами тя знае най добре за какво е всичко, как да не се съглася, за кокала много ясно.

Градът ни прилича не гето. Важното е да крадете, вие от София не се интересувате.

Хленчещата,София е най мръсният град в България.

Поредния фандъков виц как толкова години ''служи безкористно'' на софиянци за да си реализира ''идеите''... Наглост, лицемерие, гьонсуратлък....

Видяхме ги твойте, провинциалистке!

:)))))))))))))))))))))))))тя сестра галева си е чиста софиянка или оня с порно звездата до него:)))))))))))))селяни,айде на нивата,че трябва да се оре и да се подготви за зимата-поняли?

Това направихте вие прости гербажии. За 12 години можеше да създадете още няколко разпознаваеми лица,но не вие водите към разруха.един кибрит не се произвежда в страната.

И дървено рало не е произведено през този век в България, ама пък сте толкова много лузърите.

Кампанията не се "превръщa" а е и е била всеки път борба за власт! Бивша даскалица и директор на училище, а още не и се е изяснило /уж/!

Строителният инжинер дали е имал достъп до многото ''качествени'' строежи из София или сал метрото е ''важно'' па макар и заради закъснения отново поради ''друг виновен Сименс''....Данчето е на принципа -никой не може да изпълни идеите дето аз ще ви обещая за пореден път:(((((((

Напротив! Точно тя обещава толкова, колкото може да изпълни. Това което ти, червен недоклатен трол говориш, е привилегия точно на социалистите. И за протокола, и на тези избори ще ядете големия пожарникарски шланг. Да ви е сладко, дрОгаре!

Алооо дАнче, от как свят светува изборите са само и единствено за власт. Не се прави на умрела луди в...

За 14години откакто ББ и след това Данчето Фандъкова са на власт в София, София се съсипа тотално. Едно нещо не е направено като хората.

С ''евроатлантическия си център'' няма как герберасите да не ''спечелят'' наново:((((((( Всичко е власт и пари, ама тая никой не я пита от как мъжо и се сдоби с болница докато тя кметува с ''идеи''....

Хах данке, вие от греб за любов и световен мир ли се борите ?

Приказките и на тая са си чисто предизборна агитация ама няма да е тя ако не омаскари някой празник само и само да се самохвали.. Нещо не виждам с Какво васко кръпката освен че им е съдружник от сдс в изборите е заслужил такава почит.. Отдавна тези неща са девалвирали и достойните хора достойно са се отказвали да ги получават..

"... състезание за власт..." Йорданче, колко ли трябва да е тъп човек за да не може да прозре тази елементарна истина !!!!

Патка смотана ,че кога изборита не са били битка за власт?

Йонка, време е да си ходиш, отдавна се износи. Гроб направи грешка, че се пробва трети път да те вкара в играта.

София е най-грозната, мръсна и разбита столица в света! Какво точно направихте ти и тиквата за тоя град, освен само глупости и кражби! Кога слезе от служебната с класа и се разходи по улиците да видиш докъде сте докарали!

Няма ли кой да я задължи да излезе в отпуск.

Остават 10 дни.

Не е ли нормално да си подаде оставката като кмет или поне да излезе в отпуска докато трае кампанията ? Едва ли за един месец София ще се закопае без кмет

Вие в София с кмет сте цъфнали и завързали, представям си, ако сте без :)))))))))))))

Без оя крадлив и лицемерен кмет София ще да бъде много по добре, ама гербер аванта и власт да пропусне никога не е било:((((

За съжаление София все повече се превръща в град гето, няма едно управленско решение, което да е решило кардинално даден проблем. Напротив животът в столицата става невъзможен от социална и медицинска гледна точка. Като говорите за кръстовища , може ли някой да ми обясни как са похарчени над 20 милиона лева за такова на бул Гешов, което при Центъра по хигиена преминава в едно, единствено платно и се предизвикват огромни задръствания, или пък това на Лъвов мост,където има светофар за тези в кръговото движение, а другите пътуващи по Сливница посока Ст. гара минават ако успеят. На София е необходим човек- градостроител с богат опит , а не простовати ,но верни на партията лица.

"Идеите" са ясни - кой ще докопа кокала.

Конкретно пък от нея аз никакви идеи не съм чула. Тя идеи няма, но иска да си е пак кмет, за да си продължи постарому с далаверите. Другата патица- Мая и тя няма идеи, явно и тя към далаверите се е устремила. Дори не си правят от кумова срама по една програма. Пълна трагедия са и двете.

Данче мила, в състезание на пари, но.. Ти не си ли кадърен колкото и да имат някои тези пари ще им се изпарят, защото има много над българите и всичко ще ви купят след време, та нима в лондон, мила ДАНИ не е. Един имал над 30 къщи, занемарени, не може да ги поддържа и ги е обявил за продажба и се оплакваш на българите там, не му ги изкупува ли, явно иска много и това рано или късно и тук, да и. Една бутилка не е ли доливаш тя остава празна. Няма Русия САЩ, бг е малка и квото си искат съседите ще правят с вас. Дано, ДАНИ, да греша, може, но все пак съм между тях, а те си казват майчиното мляко. Живков умря, но остави народ някъде да страда ит 30 години. Много мога, защото, но точка..

30% от София за без КАНАЛИЗАЦИЯ - идея за 21век за Фанкъда - ИЗГРАДИ НАЙ-ПОСЛЕ КАНАЛИЗАЦИЯ ЗА ФЕКАЛИ НА ВСЯКЪДЕ - пример: тръбите в Панчаревското езеро ( не са от дъждовна вода, защото от месец не е валяло ... )

и по бул. „Климент Охридски“ - вместо канализация направиха широооооока канавка - да смърди наширооооооко!

Арх. Борислав Игнатов има десет пъти повече идеи за града, отколкото Фандъкова. И то изказани от професионалист и за период от един мандат, а не както го приказват дамите по принцип.

Първата идея е за Паметника на съветската армия. Голяма работа е този архитект.

И това ще да му омаца другите реални необходими идеи, защото този паметник НЕ е на София и приказките му говорят само за манупулация на хората...

Едно нещо не може да се отрече на българина - той винаги е недоволен. Особено когато него го подминава далаверата. Ну че не се краде, но за построеното Фандъкова е права.

Дебелия и ШЕФ, знае ли какви ги дрънка тази

Девалвира званието. С какво е допринесъл В. Кръпката за София ??? Колко други достойни хора са пренебрегнати, о този -почетен. С какво ? Тогава и Азис направете-академик ако щете,но званието на прави Човека. Боже,колко прости хора има.

Като прочетох какво и как си написал се съгласявам, че има голямо падение на тези с диплома за висше образование. Ако наистина си юрист е ясно защо правосъдието в България е на такова ниско ниво.

Госпожо Фандъкова, моите уважения, харесвам ви като човек, но това че сте на каишка дърпана от плиткоумни идиоти, не мога да го приемам вече.

Къде са Ви идеите, г-жо Фандъкова? През трите Ви мандата София си остана зле поддържан град. Да бяхте взели пример от г-жа Валц - кметицата на Варшава, която преобрази града. Който е ходил там преди десет години и отиде сега, ще види напълно обновен, красив град. Вие какво направихте за София? С европейските средства, които имате на разположение, можехте да направите чудеса. Нямаме голяма река като повечето европейски столици, но имаме Витоша - истинско бижу, за което изобщо не се погрижихте. Няма никаква възможност за достъп до Вас. Да дойде нов човек, който със сигурност би направил много повече за града и жителите му. Идеите и на гражданите са много, стига да има кой да ги чуе и реализира.