6-километрова опашка от ТИР-ове на ”Капъкуле”

Около 6-километрова колона от ТИР-ове се е образувала на изхода на турския граничен пункт "Капъкуле" на българо-турската граница.

Обратно в новината

Коментари - 6-километрова опашка от ТИР-ове на ”Капъкуле” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак сме осрани...пък Цв Цв и Боко Великий могат да си дрънкат

щял да саботира турската икономика ...с момичетата на магистралата ли?

Не бе, с цървулите!

ще чакат, къде дават да се пътува в уикенда, да си пътуват в работни дни

Не, не съм съгласна- ние трябва да работим като тях, всеки там си знае мястото, там няма сбъркани понятия като у нас, всеки работи и за стотинка даже, а тук-познавам хора,които за 400 лв.не искат да ходят на работа,защото като си плати транспорта, обяда,кафето,цигарите и не знам още какво-не им оставяли пари, затова не си заслужавало да се работи. Всички искат у нас изведнъж да станат богати,ако може много богати,ако може и без да се работи. Това ако не са сбъркани разбирания! Но, дано всичко си дойде на мястото!

Естественно че за 400 лева няма да се работи, прави са хората че ходенето на работа може точно толкова да им излезе и за това не работят, къде в нормална държава ще ти платят за нещо такива смешни пари, при такъв лош стандарт. (високи цени на всичко) Нима на запад не предпочитат да стоят на 1000 евро помощ вместо да се татрузят на работа с цена на транспорт 4-5 евро на час билет за трамвай?! Що пък за логика имате вие дето хрантутите работодателите и седите със смешни заплати да получавате?

Да -опашките се огромни от ТИР-ове на турска територия, и как няма да са - турците произвеждат и изнасят за Европа. Пътувам често и винаги ожалвам шофьорите, та те се скапват от чакане на границата. И после се чудим, защо стават катастрофи- дали са се наспали, дали са отпочинали, дали са се освежили. А каква е причината за това забавяне- не знам, но факт е, че трябва да се направи нещо. Струва ми се, че и служителите -по 2-3 работят бавно с товарите. Никъде няма такива опашки, затова крайно време е да се вземат мерки. В интерес и на нас е, не само на Турция.

В наш интерес е да се съботира максимално турската икономика с всички позволени и непозволени средства,така че нека да чакат....колкото по-зле е Турция икономически толкова по-добре за нас това трябва да се осъзнае,а може би вече е осъзнато и затова е това "забавяне"!

ще саботираш турската икономика дето е сас 70 милиоана а ние цяла балгаря е 7 милийона , колкото и един истанбул не сме, и сме в таково окаено састояние като дарява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рядко се среща по-глупаво мнение - изглежда този, който го е написал счита, че бедите ни идват от турската икономика. Много интересно как ще прогресираме като саботираме една икономика, която е на 16-17 място в света, вместо да се захванем да си решим нашите проблеми.