Коментари - Камион засипа хасковски булевард с умрели пилета от ферма-огнище на птичи грип (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кочината…Свинщини и дебили. Дебили и свинщини…

Който яде птичи крак, той за мене е бунак!

Загробване на лицензирана площадка?! Кажете го по човешки, ве: Изсипване в долът на края на селото.

Тия как са ги убили тия кокошки че са в такъв вид? Явно по някакъв жесток съдичтичен начин. Не е скъпо е да ги лекуват, а е нерентабилно, затова ги убиват съдистично и взимат обезщетение от държавата Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Е лесно, колко да е лесно - двуседмичен курс с ивермектин и после на всеки бройлер по една доза сезонна анти грипна ваксина ли?:))

Като няма опасност за хора и животни, защо избихте пилците???

Шото ако не се вземат мерки овреме, преди да стане пандемично положение с пилците и го разпространят помежду си , ще почнат да ти падат гугутки по главата и ще изчезне месото от птици от магазините..Тука на къра у фермата където работа, като се появи инфо , че някъде има огнище, сички патки, пуйки, гъски, кокошки , гълъби, фазани и квот се сетиш пернато за отстрел, яйца и грилове се затваря в помещения и достъпът на хора е ограничен , като преди тва минават през дезинфекционни разтвори да не привнесат..Не че им пука за юрдечките, ми щото им пука за кинтите, които ще загубят , ако стане леш и всички изпукат, или им ги уищожат...

Ви за синтетичното месце. Това седи зад избиването на пилета и свине. ГЛОБАЛНО. Безоската пача и Гейтс ще си рупат специално отгледан дивеч. Вие ще мрете в матрицата на ционистката сатанистична бригада.

колко добре се вързва със съседната новина: "Десетки хиляди под един покрив: Добре дошли в най-устойчивата жилищна сграда" В Модерните концллагери освен насекоми и изкуствена светлина, друго няма да ви се полага

Добре дошли в дебилистан!!! Тук никой и за нищо не носи отговорност! Тъпотията и простотията са издигнати на пиедестал!