Камион се заби в канавка край Габрово, шофьорът загина

Движението в участъка по пътя Велико Търново-Габрово вече е възстановено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е тежкотоварен, не е камион, а виетнамка - също като уазката буханка, ама в двоен по размер

Не е " тежкотоварен"- това е " ГАЗ- 66" / Виетнамка/ . С лепенки " Off road" ..... Изключително проходима машина! Ползва се за " Бърза помощ" извън пътя и на водачът може да му е дошъл в повече адреналина....

като гледам снимките на камиона му няма нищо! Как е загинал шофьорът като няма дори удар или нещо изкривено по кабината?

скогато се е присегнал назад да включи на четвърта, си е прекъснал гръбнака! лоста на скоростите на това чудо е неиде почти зад шофьорската седалка

Мама им и канавки, кога ще ги разкопат бе. Що народ се изтрепа по тех. Да ги правят на 250 метра от пътя, ве. И по плитки, мааа му.

Руски камион с голяма склонност към обръщане по таван... С това чудо шофьора може да загине доста лесно. Ако от сътресението си е ударил главата в някое жилязо вътре е готов. Със сигурност това чудо колани няма, защото едва ли е имало.

сигурно на това място е нямало мантинели и затова е влязъл в канавката

Хм, не ми се вижда тежко пострадал този камион. Дали шофьора не е получил инфаркт преди катастрофата?

Гледах репортажа. Камиона е спрял в канавката. Няма следи от сериозен удар, за да загине водача. Според мен човека е починал на пътя и камиона е продължил по инерция докато е спрял в канавката. Бог да го прости.

Тези умрели от старост и неподдържани автомобили се използват главно за кражби на дърва и незаконна сеч в горите поради добрата им проходимост. Но излязат ли на главния път са доста опасни!

Dir-a, откога бордовият ГАЗ-66 стана "тежкотоварен камион"?!? Максималната му товароносимост е някакви си ДВА тона. Това е далеч, дори от май най-масовия камион на соц-а - ЗИЛ-130, с неговите шест тона.

Добре че минавайки през насрещното не е взел още някой с него към отвъдното!

Музеен експонат е самокатастрофирал!

E, чак пък музеен експонат? Ако се подържа добре ГАЗ-66 си е направо неубиваема машина. Лично съм виждал, как "виетнамка" без проблеми тегли на буксир закъсал в ледена каша МАЗ-547A.

Ахъ. Мравка слон вади от ледена каша.... Вярваме ти, вярваме ти!

Газ-66 - ТЕЖКОТОВАРЕН камион ???

Лилия Чалева с нови низини. Не се е забил шофьорът, а камионът. Шофьорът е забил камиона, а не себе си. Забиването на шофьора е в резултат на забиването на камиона. Лилия, Лилия...

Леле, леле, леле..... кой ви учи на български език? Камион се заби? А? Вие сериозно ли сте с толкова ниско ниво?