Коментари - Десетки прегазени от камион при шествие в САЩ | dnes.dir.bg
назад

Десетки прегазени от камион при шествие в САЩ

Най-малко 28 души бяха тежко ранени, след като шофьор прегази хора, събралите се за традиционно шествие в центъра на Ню Орлиънс.

Обратно в новината

Коментари - Десетки прегазени от камион при шествие в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз много отдавна казвам и напомням, че на привържениците на Тръмп, тоест на т.н. ред неци не трябва да им се разрешава да притежват оръжие и да имат шофъорска книжка за коли, да не говорим за тежкотоварни моторни превозни средства, а само за колелета и скутери, и то след като минат психически тест. И да не им се разрешава да употребяват твърд алкохол и повече от десет бири на ден... Абе ще го вденете и ще дойдете на моя, ама бая народ ще си отиде залудо и бая ред неци ще се самозатрият с простотията си до шия!

Тази статия е със стилистиката на 11 годишен...

Ами тя явно е съобразена с акъла на една шайка червени тролове, почитатели на Путин и Тръмп и подобни примати и дебили тук, а според мен тя е дори с доста повишена трудност и на прекалено високо ниво за тях!

защо като се вреже камион в германия е тероризам а в америка не е ,страх ли ги е че тръмп е прав

Напротив, точно обратното - Тръмп го е страх, че НЕ Е ПРАВ, и затова излъчва непрекъснато ФЕЙК НЮЗ, чийто главен фронтмен са точно любимите му Фокс Нюз!

убиец имигрант ли е, или американнец ?

Като чета това се сещав за първото кормуване на жена ми. Не го нарекоха терористичен акт, но си беше.

да коментира събитието, а не да плямпа за разни Швеции, Франции, Европи,..., къде си бе клоун, що мълчиш, що не дращиш в туитера, да ти го нчкм и путлераста скапан ?

да ти го нчкм и соросоида скапан ? клоун баща ти дето се е изтървал на рогозката като клецал майка ти селска

И в Германия ли си мислиш , че не е терорист ? С камион и излязъл с нож в ръка .

В последно време, при такава новина винаги бързат да заявят, че не се предполага терористичен акт. Ами, предполагайте , това може да ви помогне да се събудите и да почнете да осъзнавате какъв го забъркахте.

Камион се вряза днес и в тълпа в Лондон. В Германия - луд, в САЩ - пиян, а в Англия чилякът си бил забравил еминията под дивана вкъщи, та бързал да си я вземе....

Сребрист камион! Всичко е ясно... сребролюбието на капитализъма ги докара до там:-)

Ураааа! Колко сме щастливи! Днес в Ню Орлеанс, утре и в Москва!

В Москва която е в Канзас.

Коментарът от лицето с краден ник Мелиха ( нерегистриран ) ,26.02.2017 13:52, НЕ Е НАПИСАН от мен!!! Някой иска да ме злепостави по този мерзък начин при липса на всякаква нормална аргументация! ЗА да се избегнат недоразумения прочетете моя коментар по-долу от 11:58 часа! Дори и най-пропадналият и безсловесен лаик ще отчете фрапиращите разлики в стил, изказ, граматика, мелодична линия на израза и пунктуация! :-) между двата коментара и ще проумее, че са писани от двама човека. Но това явно не важи за лицето с ник "Qwe"! :-) Нека то да престане да ни засипва със своята безпомощност! Правя му огромна чест като му отговорям, въпреки че губенето на време с подобни тролчета е под моето достойнство!

Мелиха, аз завърших шофьорските курсове за камион. Тебе пак те скъсаха щото се яви с бурка на изпита. Сложи една къса пола, голямо деколте да си вземеш книжката, че работа ни чака!

Лютфи Местан, стига си се изявявал като някакъв трансендърен негатив на Жорж Санд. Епистоларният жанр не е най-големият ти кувет.

И този коментар също не е написан от мен.

Щерев, погледни какво прави твоята приятелка Мелиха. Няма ли да вземеш мерки, или ви е забранено.

Какви мерки като и двамата с жена си Мелиха са на околовръстното.

Това са руски тролове, дето пишат такива свинщини! :)))))

разбазиква форума с екстравагантни постове.

америка Е ЕДНА ИЛЮЗИЯ !!!!!

говори с езика на омразата. Няма ли да бъде блокирана ? Или не толерантно ?

айде и у лондон кола помела 5 човека,тия на запад изкукака тотално бе,мууууууууууууууууууу

За любителите на статистиката: Справка - link. Убийства в САЩ - 4.89/100000. Убийства в Русия - 6.29/1000000. А вие си се радвайте, че убиват невинни, краснотрольовски селендури....Смрад!

Ако се вгледаме в нулите ти излиза, че в Кравария са 4.89 на 100000, а в Русия - 0.629 на 100000 души. :)))

Правилно! Допуснал съм грешка! 6.29/100000. Веднаж и един русолизец да каже нещо верно....Спасибо, одеколончик!

Браво пич! Закла го :)

муууууууууу

30 000 на година америка !!!!!!

В САЩ ако умре до 48 от някакво действие е убийство. В Русия ако умре когато и да е от действието е убийство. Няма директно сравнение. Цялата разлика е кой плаща болницата. Застраховките дават много пари за да се запази жив до 48 ч.

Ех гнусни руски алкаши, избиха се, пак са пили лосион или самогон.

Ах, каква радост струи от Дир-а! При нашите такива неща няма. Е, може някоя идиотка да се разхожда с отрязана детска глава по много червения площад, но това е случайно. Или пък над 20 новобранци да изгорят в Омск, но това е по-случайно. Някои пияни старшинки /клевета! - пиян руснак -глупости!/, да вземат да газят с БТР в Чита хора, това е най - случайно. Е, чать-пать сваляме по някой граждански самолет, но то е да не загубим форма от 1985 година. И лъжат, че Екатерининбург е на първо място по СПИН в света - пред нас е Лагос!

муууууууууу

Много я проста тая Мелиха... Типично за кадъна....

КВА КЪДЪНА БЪЛГАРКА !

Нека семейството на този, който е изтрил коментара ми реплика на Мелиха да пострада от ръката на мюсюлманин джихадист.

Това не беше коментар, незадоволено злобно тролче. Ти беше написал ужасяващ цинизъм под формата на гнусна псувня в най-долнопробния ѝ вид! И внимавай със заканите - да не се върне бумеранга в твоите изстрадали заднични дебри и да бъдеш ощастливен групово от тръпнещи брадати джихадисти с твърдите мускули на желанието. ха..ха..ха...

Какво толкова бях написал, бе смотаняк нещастен? Напсувах мършата и скапаната им религия. Те нас ни мразят и избиват, а ние трябва да мълчим ли? Какво ви става на всички? Не виждате ли, че ни заливат. Чака ни робство. И не ми казвай трол, защото всички са наясно, че ти си такъв. Джобните са ми, колкото на теб ти дават за година да пишеш тук.

И още нещо Щерев. Да го духаш

До кога екскременти като теб ще мърсят форумите с лайняната си уста???!!!

Най вероятно някой пиян рушнак. В Канада те са първи по нарушения в нетрезво състояние

Изтрезня ли? Съдейки по глупостите които пишеш си още махмурлия.

И ти хубаво им го каза, колега.

"Канадиан" грабвай кофата и бегай да чистиш кенефите, че иначе пак ще си легнеш гладен.

Да не се окаже, че тоя има баба/дядо от Европа ? Че тогава Тръмп трябва да изгони 90% от американците.

Да не се окаже човек. Тогава трябва да изгони всички от щатите.

Путин е виновен, мурзилки!

Само той е, ние си знаем!

Кажете му името, нали не е атентат. Онзи ден в Швеция излязохте с три имена и кръвна група. Двулични копелдаци.

Пак ''мирната религия'' в действие.....

Част от сводката.Масов бой на футболни ултраси в Берлин. Кола се е врязала в хора в Хайделберг.Шофьорът е прострелян от полицаи.Камион гази хора...... Пълна лудост обладава този наш Свят.

Соросоидните медии да не му крият името и религията !Това, че е психически неуравновесен, дрогиран или пиян, всеки го знае, а дали е терористичен акт, ние сами можем да преценим !

Тръмп, къде си окаяни мизернико, къде се скри нещастна амебо? Нали уж мигрантите ти бяха виновни, нали уж матово-чернооките мексиканци и милозливо-кротките мюсюлмани бяха по-черни дори и от Злокобния Шейтан, размахал наляво и надясно тежкия член на Омразата и Ксенофобията? Приемаш декрети-забрани за влизане в страната ти от 77 мюсюлмански държави, а в собствената ти кочина Америка вилнеят пияни и дрогирани "шофьори" на тирове, мачкащи като мерзки ексхибиционисти с черните шлифери на Шовинизма нищо неподозиращите празнуващи в чест на малкия принц-чобан Еднимиом, който с плодовитото си си семе е заквасил не само кози, овчинки и магарици, но и доста американски жени, и по този начин е основал Ню Орлиънс! Дълбок метан доземи пред тази велика историческа личност, с която ти изобщо не можеш да си мериш меките топки, ако изобщо ги имаш, Тръмп! И каква стена ще строиш, нещаснико? Врагът е вътре в бруталната ти страна, така както семето на Омразата в един замърсен Презерватив! Спукай моментално кондома! Отвори широко границите на Америка за честните и трудови хорица! Цялата треперя, защото вчера и в Германия един превъртяло-истерясал немски националист прегази мирни граждани... А някой чу ли случайно двамата мерзки Газачи на Пешеходци да са викали: "Аллах-акбар? Може би само шизофреничните шовинисти, чуващи и без това кресливо-пищящи гласове в болните си тикви с изпран от комунистите мозък! Спрете възродителния процес в Америка! Спрете духовния онанизъм и психическо-антимигрантска мастурбация! Спрете долния съюз-коитус между Оранжевата Перука и американските Ксенофоби, дегизирани като малоумни шофьори, хищни травестите или политически проститутки!

Тази дрога на 90% се внася ат колумбийци и мексиканци. Много често за "мулета" се използват нелегалните имигранти като с това си заплащат преминаването на границата.

Какво те притеснява, та си криеш топките? Или разчиташ, че като се представяш за жена, българските кавалери, ще те оставят, спокойно да си плещиш глупостите? Да, но българските кавалери уважават дамите, а не травеститите, представящи се за дами. И така, твоите ислямисти, наводниха и най демократичната страна, благодарение на Килъри, о'Бонго и Сорос. Лошо няма, но лошото го правят сърелигиозите ти. Адекватно им отговаря само Тръмп и това те тревожи. Разбирам те, чичко Сорос има много пари и добре ти плаща, но защо ли те гони притеснението, че ще спре?

жена, пък била тя и туркиня, никога не би написала такива удиозни глупости. Е, освен ако не си е сбъркала пола де, както много индивиди напоследък...

мееееееееее

Аз

Шът, ма! Я марш в кухнята, че ако те гепи мъж ти, че мърсуваш из мрежата, щи строши кухата тиква с камъни!

Въй кадън! Какъв е тоз език на омразата? Я замятай чаршафа и марш в кухнята, както си ви е традицията.

Бе кой ги пише тези шедьоври !? Величествен слог и накрая нищо не се разбира - кой е лошият, кой е добрият, кой е онеправданият, кой е виновният, какво трябва да се прави ? Ако може по-простичко да се изложи тезата и ако е справедлива - ще я подкрепим. Но така !? То не смее човек да вземе отношение !

Мелиха, истерясалите путеноиди отново са ти хакнали минуси в пристъп на путлерастко умопомрачение! ха..ха..ха... Техните изгладени мозъчета с по една сива клетка изобщо не могат да схванат ценните ти слова! Верно ли е, че джихадистите обещавали вече 77 бели девствени американеца, вместо девиците? ха..ха..ха..

Щурев, да не си се мултиплицирал и в Мелиха или просто си се подкрепяте по соросоидски?

Най-обичаме бели, дебели, демократични, толерантни, соросоидиотски дупета. Само дето няма дествени сред тях.

Мелиха ме изкефи. Какво ли му дават та вместо 7 страни да види 77 и все пак да е в състояние да пише? Не вярвам да е маково семе или хадж.

Извинете, да се чете "миризливо-кротките" мюслюмани.

Много луди мюсюлмани или по-точно всеки мюсолманин е луд, щото нормален човек не може да изповядва това нещо наречено ислям.

Нали уж беше Швеция, пък накрая се оказа Меция.

В САЩ годишно стават над три хиляди убийства! Така е всяка година!

Интересно ми е, кой ще плати за болничния престой, след като там всичко се плаща. Те и за това някои са отказали да влязат в болница, не са могли да издържат на болничните такси.

Аз

Ся да не стане като терориста от Домодедово, който се оказа чист руснак, така и тук - не му пуснала жена му на реднека, качил се на пикапа и арееее... Щото а на бас, че не е камион, а пикап! Ако беше камион, нямаше да са само ранени.

И аз мисля, че става въпрос за пикап. Думата 'truck' се използва в доста широк смисъл.

Волен ли е шофирал камиона? Че що дирят патрЕотите в омразната Америка? На среща с либе Доган? А Владко детолюбов там ли е да раздаде правосъдие с тая тога...Ма не са предатели-само тероряги!

Говедари, казваше ви се: "Не трогайте Россию, господа". Ама отде у вас акъл и смирение?!!

Разбира се, че е терористичен акт, колкото и да замазват от правителствените служби. На американците много им се насъбра напоследък. Кой ли не се е наредил на опашката да им го връща тъпкано. Те са си виновни, защото подобно на кравите, които пасат, са винаги и най-вече с рогата напред, и чак като дойде на тяхната глава, може и да се замислят за последствията от жестокостите, които правят на друг народи. Шило в торба не стои. Обаче възмездието дебне.

Онзи в Германия бил луд, този бил пиян. И един мармот...

...и един мармот си слага презерватива за да ги изпука както си трябва ... сега е момента - самата Земя ги убива с тайфуни, пожари, наводнения, трусове, свлачища. Що и мармотчето да не бодне ^_^

Господ бави, но не забравя!

Свърши тя...американската мечта...беше едно време, сега вече е истинската действителност за днешна Америка...убийства, дрога и тероризъм!!!

Същото е и в Русия,че и по зле,но там има информационно затъмнение и затова не научаваш нищо!!!

Първо в Русия няма инф.затъмнение и демокрация там е по-явна отколкото сега на Запад,второ - има Интернет и нищо не може да се скрие.Да добавя: в Русия има опозиционни медии,които ще ти напищат щяло и не шяло.Проблем няма.Ти за коя Русия приказваш за сталинския ли СССР, но го няма отдавна, ако ти не си затлачен пенсионер и болнуваш за нафталин.

Как сте другарете от Козяк, броите труповете на пияните краваре ли???

Щателно ще се крие,че това терористичен акт независимо,че всички белези го потвърждават.Първата задача на терористите винаги била една и същата: да пострадат колкото може повече хора, за което започнали да използват камиони, които по начало не предизвикат подозрение. Странно все пак,че допуснали повторение на френската трагедия - струпване на хора и до тях камион.

И терористите обедняха в Щатите, май. ТИР -овете са скъпички...

Автомобиль въехал в толпу в Новом Орлеане, более 20 человек пострадали

Това ми било терористичен "акт" на американски алкохолици с трезви кравари от селски тип!

Нещастен случай. Не е като химическото бичуване в тайгата, когато 71 души съвсем доброволно са се напоркали с препарат за кенеф, с цел дя се спасят поне за малко от гадната руска действителност.

Е тея този път са ги спасили от американската действителност....ЗОМБИРАНЕ!

мууууууууу

Демократични и свободни медии!!!!!!