Камион изгоря на магистрала "Тракия"

Автомобилът остана в аварийната лента и не спря движението

Обратно в новината

Коментари - Камион изгоря на магистрала "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е като карате на газ ше се палите. аз на моята кола сам и махнал катализатора смених и кабелите сас специални и подобрих много изгарянето сега колата ми е с 40% по-екологична спрямо нова такава! а вие глопаци карайте на газ.

1. Пише се глупаци, а не глопаци. 2. Камионът е тежкотоварен с дизелов двигател и няма как да въви на газ. 3. И как като смени кабелите на фарове, стопове, мигачи, осветление на купето и т.н. установи, че колата ти е по-екологична. Предполагам, че изчисли, че вследствие на по-малкото електрическо съпротивление са намалели топлинните загуби от протичането на електрическия ток, а оттам е намалял произвеждания от динамото ток, вследствие на което, намалява консумираното гориво за производството на необходимото електричество. 4. От т. 3 следва, че Вие не сте 'редови' шофьор, а Доктор по физика, механика, математика, химия и биология. Ако си смените кабелите на новото TESLA то към горните титли може да добавите и микробиология и генно инженерство.

правиш анализ на глопостите на един глопак :D..... няма сми..

Преасфалтирахте ли вече участъка?

Дано хасфалтът е оцелял!

Караш си по "магистралата" - дупка, дупка, дупка, кратер, дупка.... я маркировка.... опа тия се ударили, ремонт, катастрофа, дупка ремонт, ремонт, тук нямаше ли мост за другото платно, дупка, дупка, най-накрая бензиностанция, дупка, дупка, дупка, каква е тая каруца бе, дупка, дупка, горящ камион...