Коментари - Камион блъсна линейка, отзовала се на катастрофа с други два тира, четирима са ранени | Днес.dir.bg

Коментари - Камион блъсна линейка, отзовала се на катастрофа с други два тира, четирима са ранени | Днес.dir.bg

Коментари

Цялата анархия и безумия на Запада и Америка дойде в България защото българина го поиска и 33г.все още го иска.Масово не се дава път на линейките,всеки прави каквото си иска на пътя и в обществото.Всеки е блогър,влогър,ако го спре полиция имал права,всеки снима с телефоните качва и кво ли не.Такова нещо по соца нямаше.Тогава се спазваха законите а от милицията всеки трепереше и така беше правилно.Ако не се върне режима на соца България приключва.

начи застигнал и ударил друг камеон.... случайно..... грънци, подобно нещо не става случайно ами съвсем нарочно... а защо им пращат линейка вместо полиция не е ясно

Мицифайките къде са били? По-бавни от линейката? Единицата за интелигентност нали знаете коя е - един Ционер. Та милиционерите къде са щъкали, по засади ли са били?

Заети са с по важни неща.На някой шума от колата мерят ,на друг единия фар малко по високо свети,трети с 3 мм грайфер а не 4 на гумата,по малко течност за чистачките.Изобщо много по важни неща от някаква си катастрофа с тирове и линейка.

Не ни трябват тестове за алкохол и наркотици,а за простотия,,глупост и безхаберие. И селяндурщина с невероятни размери.

Прилича на сценарии на холивудски екшън предназначен за тинейджъри. Лошото, е че не е филм а селската ни реалност, в която живеем за съжаление. Прости, тъпи, неграотни хора на пътя, управляващи камиони.

В София над 80% от такситата са управлявани от цигани, а аз за толкова години по учебните коли един циганин не съм видял вътре. Ако и тия с тировете така си взимат документите нищо чудно да станат и още по-неприятни случки.

Въртят геврека

Сигнала -18:50. А линейката дошла 19:30. Въпрос: До там да не би да са я бутали? Или теглили на буксир?

Ти да не мислиш че линейките могат да се телепортират?

Аууу да се арестува незабавни камионджият.

Къде ги намират тези отпадъци за шофьори ,бе ?

..............

е въпрос на време да бъдеш убит на пътя. Тези родени с късмет ще бъдат само натрошени и осъкатени до живот. От българина дипломат и шофьор не става. Затова пълна забрана на любителското шофиране може да реши частично проблема. Иначе геноцид.

По тъпи хора от германците и по прост народ от Немския не съм виждал

Тировете да се качат на влаковете а който иска да вози по асфалта да плаща тройни толмтакси

И как ще достигнат продуктите до главния склад, от който ще бъдат дистрибутира но до магазините?

Ще ги носи на гръб, сигурно..

Пълна забрана за преминаване на убийците с турските тирове!!! Да минават от другите мама им да еба анадолна!!!

С купените книжки си играете блъскащи се колички по пътищата цял ден, а?

Ебати скапаняческата и измислена държавица. Сега сигурно ще ги глобят и по 100 лева и всичко ще се размине.

Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола. Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола. Карай, шофьоре, карай по-нагоре - там на баира става панаира,

Имбецил до имбецила ... мила моя майнольо.... шофьор до шофьора...

Полюционерите пак са играли ДЖОБЕН ТЕНИС. За такова деяние, шофьора на камиона при втората катастрофа, директно бива арестуван и забравя за книжката. В САЩ. За грубо неспазване правилата на движение за осигуряване предимство на служебни мпс. Там първо е трябвало да пристигнат полюционери, да затворят едната лента и да намалят скороста до 20 км/ч.

!

Ей ще ми скарате душите на тези по лиционери! Ами оставете ги да починат малко цял ден карти са играли по телефона се говорили и още куп други сериозни дейности.

Само да ви кажа, че катастрофи стават всеки ден. Щом започнат да ги дават по медиите, значи нещо у държавата здраво се е засрало. Клин клин.

Накрая ще остане само един.

От глупав, по-глупав! Абе , шАфьори

Днес се пътувах от Бургас към София. В участъка между Карнобат и Нова Загора,тировете, по-малки камиони и бусове масово карат в аварийната лента. Колите пък масово карат в най-лявата лента. После картинката се повтаря между Стара Загора и Пловдив и в общи линии почти до Пазарджик. В дясната лента почти никой. Тези които често минават по Тракия в тези участъци, знаят защо е така! За това не се очудвам как камиона се е озовал в аварийната лента и как се е ударил в линейката. Кога ще се оправи дясната лента? Когато някой рейс с 50 човека катастрофира и стане голяма трагедия ли?

Българите в България чупят всеки тъпомер.

Пътните сюжети в кочината чупят всички тъпомери... А са ежедневие.

за първите два камиона - имало да става. ама тоя с тира си е карал в аварийната. Както редовно си карат, щото в средната лента друса. Ама друса не друса, не се кара в аварийната...

Така, така.

Цък, цък ,цък тия антиваксъри и техният ивермектин. Може да го видите как се е разсипал от първият камион.

Абе, какво стана с теста за алкохол на Ферарио?

ами отрицателен е, ама намерили единия зъб на майка ти на местопроизшествието, сигурно и чорапогащника ѝ е притъркан по коленете

Ами няма нито една жена измежду шофьорите на камионите. Затова е. Трябва веднага да се въведе квота 50% жени най-малко. Тогава ще се оправят работите.

Вече всичко стана много скапано.

Няма нито една шофьорка на тир, затова е. Трябва веднага да се въведе равенство и квоти. Абе какво стана с пробата за алкохол на Ферарио?

колегите дето я мирисаха са в болнични. като им мине махмурлука ще дадем пресконференция.

преди 10ина години се качвам поасреднощ в едно такси в Берлин. Шофьорката е една леля, около 95 кила, приблизително 60-65 годишна. Питам я, не я ли е страх - жена да кара посреднощ непознати пияндури. Тя вика: Не, няма проблеми, мога да се оправя със всеки. И ми покачва едно малко брадве до седалката. Викам: Ами полицаите какво казват за това? Ми нищо. Усмихват се. После питам: Що караш такси, има толкова други неща дето носят пари и не са така несигурни - детегледачка, болногледачка и т.н. И лелята вика: 41 ГОДИНИ КАРАХ КАМИОН (Sattelschlepper). АКО НЯМАМ ВОЛАН В РЪЦЕТЕ И ПЕДАЛИ ПОД КРАКАТА, ЗА ЕДНА ГОДИНА СЪМ УМРЯЛА.

Много са рядко такива изключения. По правило жена мъжка работа не пипва, тежи им. Иначе е рев за разлика в заплащането... При нас е голямо събитие като дойде сегиз тогиз шофьорка на камион. И то все едни симпатяги са, на 30-40 стегнати дълги пранги. Колегите цял ден обсъждат все едно жена не са виждали, а всички са женени мъже.

Абе няма ли други новини, та ни занимавате със скучното ежедневие? Виж, ако един път пишете, че някой не се е натресъл в нещо, това вече е в категорията BREAKING NEWS

Хабери из вилаета... Ниво на инфраструктурата 18ти век, ниво на чипа на матриала 5ти век...

Ще ме извинявате ама от 18:50 до 19:30 как сте обозначили ПТП-то, че трети да ви натресе? Ами никак !!! Туй за триъгълници, светещи мигащи неща. Минимални разстояния на които се поставят? Изобщо мислите ли?

Чети ЗДвП.... Аварийките се виждат от по-далеч...

В България, който си мисли, че има пътища сериозно се заблуждава защото никога не е виждал такива, а да не говорим за магистрали нямам думи за каква клоака става въпрос. Без повече коментар

Вчера пътувам по път, койтъо не знам наизуст и затова гледам внимателно. В един момент питам брат ми - абе ти виждаш ли пътя? А той - не, ама внимавай,че завоят след малко си променя радиуса! ТАКАВА СМОТАНА СЕПТИЧНА ЯМА КАТО БЪЛГАРИЯ НЯМА ЧОВЕЧЕ!!!

Има, има… всички русофилски държави са така

Те тука маймуните без пътища се изтепват, пък камоли ако им направиш и скоростни отсечки, дето трошките им да си напълнят километража..

Ганю, Ганю ....

Само каруци за това просто племе

Ще цитирам малко от ЗДвП: Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват. (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението. (Това е за камоинджията) Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобразява с организацията на движението, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления; 4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин. (Това е за линейкаджията)

Само е пропуснат: чл1. - Водачите на автомобилите трябва да гадаят къде е пътя - няма ленти, няма менти - има 3 милиарда в джоба на Баце!

Пропуснал си най-важното: Чл. 58. При движение по автомагистрала на водача е забранено: ... 3. (изм. - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) да се движи или спира в лентата за принудително спиране, освен при повреда на пътното превозно средство, както и при здравословни проблеми на водача или пътниците в превозното средство; ... Удебеляването е от мен. Шофьорът на последния камион чий точно го е дирил там?

Тц. Ако камионджията беше спазил чл. 20, нямаше да има никакво значение дали е спазил цитираното от теб. А ако не го спазва, по-добре да не шофира (това се отнася за абсолютно всеки).

е то бива бива ама това на нищо не прилича.

какво е да имаш късмет - ако ще те удря кола на пътя, да е линейка. какво е да нямаш късмет - ами когато линейката те прегази. Позволявам си вица само защото няма жертви.

Мачкай Бойко! На прав път си.

И всичките с предимства....

Коментари - Камион блъсна линейка, отзовала се на катастрофа с други два тира, четирима са ранени | Днес.dir.bg

Коментари - Камион блъсна линейка, отзовала се на катастрофа с други два тира, четирима са ранени | Днес.dir.bg

Коментари

Цялата анархия и безумия на Запада и Америка дойде в България защото българина го поиска и 33г.все още го иска.Масово не се дава път на линейките,всеки прави каквото си иска на пътя и в обществото.Всеки е блогър,влогър,ако го спре полиция имал права,всеки снима с телефоните качва и кво ли не.Такова нещо по соца нямаше.Тогава се спазваха законите а от милицията всеки трепереше и така беше правилно.Ако не се върне режима на соца България приключва.

начи застигнал и ударил друг камеон.... случайно..... грънци, подобно нещо не става случайно ами съвсем нарочно... а защо им пращат линейка вместо полиция не е ясно

Мицифайките къде са били? По-бавни от линейката? Единицата за интелигентност нали знаете коя е - един Ционер. Та милиционерите къде са щъкали, по засади ли са били?

Заети са с по важни неща.На някой шума от колата мерят ,на друг единия фар малко по високо свети,трети с 3 мм грайфер а не 4 на гумата,по малко течност за чистачките.Изобщо много по важни неща от някаква си катастрофа с тирове и линейка.

Не ни трябват тестове за алкохол и наркотици,а за простотия,,глупост и безхаберие. И селяндурщина с невероятни размери.

Прилича на сценарии на холивудски екшън предназначен за тинейджъри. Лошото, е че не е филм а селската ни реалност, в която живеем за съжаление. Прости, тъпи, неграотни хора на пътя, управляващи камиони.

В София над 80% от такситата са управлявани от цигани, а аз за толкова години по учебните коли един циганин не съм видял вътре. Ако и тия с тировете така си взимат документите нищо чудно да станат и още по-неприятни случки.

Въртят геврека

Сигнала -18:50. А линейката дошла 19:30. Въпрос: До там да не би да са я бутали? Или теглили на буксир?

Ти да не мислиш че линейките могат да се телепортират?

Аууу да се арестува незабавни камионджият.

Къде ги намират тези отпадъци за шофьори ,бе ?

..............

е въпрос на време да бъдеш убит на пътя. Тези родени с късмет ще бъдат само натрошени и осъкатени до живот. От българина дипломат и шофьор не става. Затова пълна забрана на любителското шофиране може да реши частично проблема. Иначе геноцид.

По тъпи хора от германците и по прост народ от Немския не съм виждал

Тировете да се качат на влаковете а който иска да вози по асфалта да плаща тройни толмтакси

И как ще достигнат продуктите до главния склад, от който ще бъдат дистрибутира но до магазините?

Ще ги носи на гръб, сигурно..

Пълна забрана за преминаване на убийците с турските тирове!!! Да минават от другите мама им да еба анадолна!!!

С купените книжки си играете блъскащи се колички по пътищата цял ден, а?

Ебати скапаняческата и измислена държавица. Сега сигурно ще ги глобят и по 100 лева и всичко ще се размине.

Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола. Камион ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола. Карай, шофьоре, карай по-нагоре - там на баира става панаира,

Имбецил до имбецила ... мила моя майнольо.... шофьор до шофьора...

Полюционерите пак са играли ДЖОБЕН ТЕНИС. За такова деяние, шофьора на камиона при втората катастрофа, директно бива арестуван и забравя за книжката. В САЩ. За грубо неспазване правилата на движение за осигуряване предимство на служебни мпс. Там първо е трябвало да пристигнат полюционери, да затворят едната лента и да намалят скороста до 20 км/ч.

!

Ей ще ми скарате душите на тези по лиционери! Ами оставете ги да починат малко цял ден карти са играли по телефона се говорили и още куп други сериозни дейности.

Само да ви кажа, че катастрофи стават всеки ден. Щом започнат да ги дават по медиите, значи нещо у държавата здраво се е засрало. Клин клин.

Накрая ще остане само един.

От глупав, по-глупав! Абе , шАфьори

Днес се пътувах от Бургас към София. В участъка между Карнобат и Нова Загора,тировете, по-малки камиони и бусове масово карат в аварийната лента. Колите пък масово карат в най-лявата лента. После картинката се повтаря между Стара Загора и Пловдив и в общи линии почти до Пазарджик. В дясната лента почти никой. Тези които често минават по Тракия в тези участъци, знаят защо е така! За това не се очудвам как камиона се е озовал в аварийната лента и как се е ударил в линейката. Кога ще се оправи дясната лента? Когато някой рейс с 50 човека катастрофира и стане голяма трагедия ли?

Българите в България чупят всеки тъпомер.

Пътните сюжети в кочината чупят всички тъпомери... А са ежедневие.

за първите два камиона - имало да става. ама тоя с тира си е карал в аварийната. Както редовно си карат, щото в средната лента друса. Ама друса не друса, не се кара в аварийната...

Така, така.

Цък, цък ,цък тия антиваксъри и техният ивермектин. Може да го видите как се е разсипал от първият камион.

Абе, какво стана с теста за алкохол на Ферарио?

ами отрицателен е, ама намерили единия зъб на майка ти на местопроизшествието, сигурно и чорапогащника ѝ е притъркан по коленете

Ами няма нито една жена измежду шофьорите на камионите. Затова е. Трябва веднага да се въведе квота 50% жени най-малко. Тогава ще се оправят работите.

Вече всичко стана много скапано.

Няма нито една шофьорка на тир, затова е. Трябва веднага да се въведе равенство и квоти. Абе какво стана с пробата за алкохол на Ферарио?

колегите дето я мирисаха са в болнични. като им мине махмурлука ще дадем пресконференция.

преди 10ина години се качвам поасреднощ в едно такси в Берлин. Шофьорката е една леля, около 95 кила, приблизително 60-65 годишна. Питам я, не я ли е страх - жена да кара посреднощ непознати пияндури. Тя вика: Не, няма проблеми, мога да се оправя със всеки. И ми покачва едно малко брадве до седалката. Викам: Ами полицаите какво казват за това? Ми нищо. Усмихват се. После питам: Що караш такси, има толкова други неща дето носят пари и не са така несигурни - детегледачка, болногледачка и т.н. И лелята вика: 41 ГОДИНИ КАРАХ КАМИОН (Sattelschlepper). АКО НЯМАМ ВОЛАН В РЪЦЕТЕ И ПЕДАЛИ ПОД КРАКАТА, ЗА ЕДНА ГОДИНА СЪМ УМРЯЛА.

Много са рядко такива изключения. По правило жена мъжка работа не пипва, тежи им. Иначе е рев за разлика в заплащането... При нас е голямо събитие като дойде сегиз тогиз шофьорка на камион. И то все едни симпатяги са, на 30-40 стегнати дълги пранги. Колегите цял ден обсъждат все едно жена не са виждали, а всички са женени мъже.

Абе няма ли други новини, та ни занимавате със скучното ежедневие? Виж, ако един път пишете, че някой не се е натресъл в нещо, това вече е в категорията BREAKING NEWS

Хабери из вилаета... Ниво на инфраструктурата 18ти век, ниво на чипа на матриала 5ти век...

Ще ме извинявате ама от 18:50 до 19:30 как сте обозначили ПТП-то, че трети да ви натресе? Ами никак !!! Туй за триъгълници, светещи мигащи неща. Минимални разстояния на които се поставят? Изобщо мислите ли?

Чети ЗДвП.... Аварийките се виждат от по-далеч...

В България, който си мисли, че има пътища сериозно се заблуждава защото никога не е виждал такива, а да не говорим за магистрали нямам думи за каква клоака става въпрос. Без повече коментар

Вчера пътувам по път, койтъо не знам наизуст и затова гледам внимателно. В един момент питам брат ми - абе ти виждаш ли пътя? А той - не, ама внимавай,че завоят след малко си променя радиуса! ТАКАВА СМОТАНА СЕПТИЧНА ЯМА КАТО БЪЛГАРИЯ НЯМА ЧОВЕЧЕ!!!

Има, има… всички русофилски държави са така

Те тука маймуните без пътища се изтепват, пък камоли ако им направиш и скоростни отсечки, дето трошките им да си напълнят километража..

Ганю, Ганю ....

Само каруци за това просто племе

Ще цитирам малко от ЗДвП: Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват. (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението. (Това е за камоинджията) Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество; 3. да не се съобразява с организацията на движението, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления; 4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали. (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин. (Това е за линейкаджията)

Само е пропуснат: чл1. - Водачите на автомобилите трябва да гадаят къде е пътя - няма ленти, няма менти - има 3 милиарда в джоба на Баце!

Пропуснал си най-важното: Чл. 58. При движение по автомагистрала на водача е забранено: ... 3. (изм. - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) да се движи или спира в лентата за принудително спиране, освен при повреда на пътното превозно средство, както и при здравословни проблеми на водача или пътниците в превозното средство; ... Удебеляването е от мен. Шофьорът на последния камион чий точно го е дирил там?

Тц. Ако камионджията беше спазил чл. 20, нямаше да има никакво значение дали е спазил цитираното от теб. А ако не го спазва, по-добре да не шофира (това се отнася за абсолютно всеки).

е то бива бива ама това на нищо не прилича.

какво е да имаш късмет - ако ще те удря кола на пътя, да е линейка. какво е да нямаш късмет - ами когато линейката те прегази. Позволявам си вица само защото няма жертви.

Мачкай Бойко! На прав път си.

И всичките с предимства....