Австрийски полицаи спасиха полузадушени бежанци в микробус

Австрийската полиция спаси 24-ма бежанци от Афганистан, натъпкани в заключен микробус.

Обратно в новината

Коментари - Австрийски полицаи спасиха полузадушени бежанци в микробус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми те са били малко в тоя бус бе! Елате вижте маршрутка в София сутрин в пиков час. Поне двойно са вътре! :)))

Те са се натъпкали там доброволно. Нали така? Ако са на толкова низко ниво на развитие ,че не са видяли къде се качват,то направете извод с какво се пълни Европа. Освен това в Афганистан не се водят военни действия - въпрос - от какво бягат. Отговор - бягат КЪМ обилна социална система.

така ще е докато тъповатата надута страхлива Европа не се осмели да се опъне на американците, което едва ли ще стане. Много добре виждат какво става и кой им го прави, но нямат топки да свършат нещо защото са меки китки повсеместно Путин им бил крив, че той ако не беше Путин щеше да е още по-зле и нямаше да има шанс за целия свят, вместо да обединят усилия да нормализират световните дела, те не могат да се отлепят да целуват американския задник. Такава Европа няма бъдеще. Както се подложи на Хитлер така и сега се подлага на Фашингтон

като си говорим за Българи трафиканти нека си спомним и кораба Струма на 24 февруари 1942 г. в Черно море Според мен не е голяма разликата между тогавашните и днешните, въпроса кой е бил вътре е решаващ за определяне на гледната точка....

Новото име на ЕС: Обединени Европейски Емирства : )

Който ги е извадил тия Афганистански Терористи от Камиона, трябва да го съдят за СЪУЧАСТНИЧЕСТВО в подготвян атентат и да го застрелят заедно с тия афганистански гадове. Да изпукват тия гадове !!!

N. S.

Разбирам те, но и който влезе доброволно в тази кибитка, най-вероятно си има акъл, кйолкото на едно врабче, на два дена и половина. Разбирам зор, да те гони шаро, да имаш мерак за тероризъм, но и да влезнеш в тази коруба, с ясното съзнание, че си мъртъв след половин час......значи не си си добре у акъла.

В Афганистан война ли има? Какви точно бежанци са тези? Това са си направо нелегални емигранти.

А от САЩ ,гледат сеира който сътвориха и се кефят ли ---КЕФаТ. нАРОЧНО НАПРАВИХА ВОЙНИТЕ В АРАБСКИЯ СВЯТ ,ЗА ДА ДОЙДАТ В ЕВРОПА ,И ЕВРОПА ДА ПРОПАДНЕ . Така се вдига доларЪ. Без войни ,САЩ не може да съществува ,просто ще се разпадне.

Всеки от тези 24 като се взриви я в някое училище, гара, пазар, мол и т.н. и убие по 30-на неверника...ехааа, над 700 бъдещи жертви в името на толерастията и разбирателството м/у религиите!

прав сте. разбирателство между религиите е друго нещо. това е налагане на религия, не, а налагане на шарията. т е. и от "демократична" европа ни налагат какво да мислим, как да се изказваме на кого да се кланяме и какво да правим. диктатура с маската на демокрация и пълен напред на ислямската дъга - подкрепяна от съединените щази.

Е да де, те ни казват, че ние трябва да сме толерантни към исляма- да им позволяваме многоженство, шумни джамии, сватби с малолетни, бурки, шариа и т.н; но от друга страна те не са длъжни да се съобразяват с нас изобщо- ако си жена я пробвай да минеш без бурка през мюсюлмански квартал? В Англия и Германия има т.нар. "No go" зони, в които правомощията на полицията не се признават от местните ислямо-изповядващи, тъй като те не признават законите на съответната държава (понеже не са "шариа") и полицията нищо не може да направи, понеже случаите на съпротива и нападения с/у полицейски служители се покриват на министерско ниво. Има документални филми из нета и интервюта с пострадали полицаи, поинтересувайте се.

..ще ги спасявате ?

ТОВА СА НЕВИННИ ГРАЖДАНИ ... Питай САЩ ,които сътвориха войните в техните държави ,и ги прокудиха в ЕС .

Журналята, я кажете от тези 24 колко са мъже, колко са жени и колко са деца!

чакай де! от еврейските медии още не са им спуснали какво да пишат!

Да дойде после някой да ми каже, че в Европата не се купуват изборите. Ама след изборите всичкия този електорат какво ще го правят а и електората какво ще ги прави...хич не са за завиждане месните.

постът ти стои (за сега). можеш да ми вярваш.

Къде казваш мнението и несъгласието си във ФРГ ?

Дано ги осъдят по австрийските закони, защото тук също се вкарват "бежанци", но никой още няма осъден. Вземат им хиляди евро, оставят ги на произвола по границата на България, а това е посегателство не само над националната сигурност, а и посегателство спрямо цялата ни нация

Никакви терористи не са. Виж само как дружно викат. Знаеш ли колко набиване по плаца трябва за да викат така дружно?

Излиза,че ние с румънците сме най-големите трафиканти на арабската сган. Сигурно трябва да сме благодарни на ромските представители

стигнат по-нагоре, де

16--20 години. Само не уточняват наборници, донаборници или вече не са новобранци. Това си е жив десант. Първо вкарват войниците и след това ще ги въоръжат или ще им кажат как да го направят.

Те са като троянски кон в Европа

я елате пиленца при батко...

иска ми се путин да е бежанец и да го издържам с данъците си

Спокойно. Ахмет, Хасан, Осман и Реджеп (Ердоган) вече ги издържаш.

Време е да се спрат тези зверски отвличания против волята им- трафикантите насила ги натъпкват в превозните средства и съвсем против волята им ги карат до Германия, Австия, Франция и т.н. Добре, че полицията се е намесила и сега отвлечените, насила държани заключени и транспортирани против волята им бежанци ще бъдат върнати с удобен за тях транспорт по родните им места. Нали? А? Нали? Доооообре.

да, наистина. нека да погледнем нещата и от тази плоскост: трафикантите вземат на глава "пренесена стока" между 500 и без горна граница. за докарване на семейството по-късно - допълнителна "товарна такса". тези, които нямат тези "средства" стават заложници и длъжници. как и срещу какво (каква "услуга")ще бъде "изплатен" "дълга" - нека го кажат службите с ушите на щазите дето ни слагат камери и по домашните тоалетни. записахте ли си го това?

Никой нищо не ти е изтрил, а ако наистина работиш и плащаш данъци в Германия, имай предвид че изхранваш незаконно пристигналите пришълци съвсем законно - такива са законите които ти си се съгласил да спазваш докато работиш и плащаш данъци в Германия.

значи, викате за кого не важат законите и в германия? щото ние, където и да сме по света изхранваме и политиците с нашите данъци, за да могат те да вземат нови заеми, които ние пак плащаме, за да можем да живеем все по-изгърбено, до 95 (ако може) и все по-бедно.

излиза, че политиците имат статут на бежанци в държавите, в които плащаме данъците си. не знаех, че по конституция едните имат само задължения, а другите само права. но няма нищо чудно тогава, че престъпниците взаимно се подкрепят.

Ами съвсем закономерно, след всичката тази евротолерантност към евролицемерието и евродемагогията, политиците закачиха един "малък" воденичен камък на собствените си евротолерантни евроизбиратели, а и те вече не им трябват, дезертьорите ще гласуват за евролицемерите, ако искат да продължават да си получават помощите. Ако и сега никой не реагира адекватно на това, означава че всичко могат да си правят и да бъдат един доста по предвидим партньор на САЩ.

Очаквам скоростно поскъпване на гащите в Европа.

И на вазелин :)))

Какво ще правят в Европа толкова момчета между 16 и 20 години?Явно ги пращат на обучение,заспали клетки, защото те не могат да работят и да издържат семействата си.

Не знаех, че Афганистан е част от Сирия. Ако те(афганистанците) са бежанци, защо ние българското малцинство от Булгаристан да нямаме подобни права в UK напр?

Е нали международната коалиция нападна афганистан и демокрацията там победи. Какви са тия бежанци от демокрацията? Или те отиват на стаж в евросъюза?

колко са българските бежанци

къде? колко са българските бежанци? в афганистан ли? другарко.

единствения на4ин е да ги клатим клатим клатим, докат по4нат да разждат бели

Ко?

Алоу, дирник, кажет си го направо - 4 мазни черни циганина! Само на аутисти можете да налитате...

Задържани 4+2 "българи" заради камиона със 71 жертви. По телевизията видяхме как изглеждат и къде живеят тези "българи". Моля Ви не ме приобщавайте към тях-обидно ми е.

Аз друго се чудя, това че ги наричат "бежанци"-ок, но те са и дезертьори - хора отказали се да се борят за собственната си родината. На този етап те се държат като тълпа, въпреки че има доста методичност в похода им. На всяка цена тръгват с новородени към неизвестното и на място не спират да раждат. Какво още може да се очаква от тези "бежанци", това че ще претоварят социалната система на Германия е ясно. Не очаквам добро развитие но все пак ми е любопитно още какво ще предизвикат.

ще ви кажа и как се правят "сравненията" между помощите, които получава един германец и тези, които получава един "бежанец" - без детските. въпросът относно сигурността е толкова подценен, че просто е невъзможно същите "хора", които само до вчера въвеждаха биг систъра с бесни усилия и пяна на уста, днес да допускат през границите всякакви без документи и етц..

Тъпо и упорито продължават да ги наричат "бежанци". А възрастта им само доказва истинските им цели и намерения. Европа ще бъде потопена в кръв и дори сегашните еврогейове да си получат заслуженото, това с нищо няма да компенсира страданията, които ще причинят на европейските народи и унищожаването на европейската християнска цивилизация. Позор и вечно проклятие за предателите.

Какъвто и да е - затвор!

Преди мнооого години индианците не могли да спрат мигрантите от Европа и сега са в резервати! Европейските политици не са ли се поучили от историята. Ама подарете ги на Путин и Обама, нали си мерят в оня регион пишките...

Защо ли не отиват в Русия?

Ти по-дбре се замисли "ЗАЩО СА ТРЪГНАЛИ ?" Къде отиват е видно и фанатично настояват да е там точно.

ха ха ха ха хааа, хааааааа, много ми хареса, "евродебил"

защото в русия няма гей-органицзации, като бхк спонсорирани от евреи, които сриват избирателно икономиките на света. но питай защо не отиват в саудитска арабия - приятелите на сащ. или защо не бягат към израел.

Защото танковете, ракетите и калашниците не стават за ядене.

Впечатлен съм от начина, по който близкоизточните и азиатски тарикати развалиха спокойствието на високомерните австрийци. Изсипаха им се на главата без документи и през зелената граница. Да честитим на остеррайхтерите новите сънародници. Някои от тях и роднини могат да им станат един ден.

Точно. Ще станат роднини. Всеки "беженец" ще си заведе хорем от няколко остерайхери и ще ги люби един по един редувайки :)))

А така! Кажете истината за маршрутките, нека си я спомним и чуем хубаво още един път! Когато хората се оставят на свобода и им се разреши да престъпват закона като наказанията са леки, тогава става така, всеки граби като за последно. То и сега е така. Наши и чужди, резливци и ромбули, ни грабят напоразия! Но най-тежи ограбената вяра на младежите!

то пък едни младежи

номерираната другарка от дира пак ми е ползвала ника. това е защото е тъпа, недоклатена и проста

тази дето блъска минусите деноношно се опитва да се прави на велика, ама е идиотка по рождение. съгласен съм с мнението ви.

искам да добавя, че не деля младите хора, ромбулски младежи, резашки , орки, всякакви ако бъдат подхванати от малки, ако трябва още от градината, ще станат хора, а родителите им: на полето! в завода! в армията! в мините!

Ко?

Какво стана с демокрацията? Няма ли да питат еврогражданите по места дали искат заселници?! В Крим имаше повече демокрация от колкото в ЕС.

щели да ги препращат в крим, не знаеш ли?

глупости! та кой германец иска така лесно да препраща новата си работна ръка от ерзац "германци" на руснаците. да не са луди, я! никакви бежанци за рашките! санкции до дупка! да видят те, като няма кой да им работи...я.

"Австрийската полиция спаси 2ч-ма бежанци от Афганистан, натъпкани в заключен микробус." бежанци от афганистан! афганистан е провинция на сирия, очевадно. в същност кои "оправяха" положението в афганистан напоследък?

Като прочетох думата микробус, веднага си помислих, че авторът е от старата школа, щом знае българското название на този вид превозно средство /в последните години се използват думи от рода на ван, мини ван, мини бус, бус и др., като много често се бъркат названията на товарен автомобил тип фургон за превоз на стоки и малък автобус. За съжаление, оказа се, че и този път правилната дума не е улучена. Превозното средство показано на снимките не е предназначено за пътници, а за товари, и в този смисъл не може да се нарече микробус, малък автобус, или минибус, или бус, или товарен микробус.

На немски показаният автомобил се нарича Kastenwagen, на английски е van или panel van /панелен ван, т.е. с цели странични панели, вместо с прозорци/. Доколкото на български вече се използва ван, може би това е най-правилното определение, с уточнението, че van на английски може да бъде и микробус, а minivan определено е пътнически автомобил.

А бре Койчо! Ами по българско навсякъде маршрутките са такива?! Имат седалки за около 12 пътника. По курортите на всеки полвин час такива пътуват и возят хора в БГ

хайде млъкни, тъпчо! Това ли ти е проблемът? Първо, защото умират хора, и второ- защото никой не се интересува от твоята класификация на превозни средства. Да не би ти да снабдявш или да заемаш на трафикантите "микробусите", та толкова се пениш?

Орките новата ценност, новите удобни граждани с привилегии.

А спомняте ли си преди 10 - 15 години по колко българи се возеха в една маршрутка, префасониран товарен бус? Най-малко по 20! Защо ли никой не реагираше тогава за условията на "превозване" ? М-во на транспорта, куп агенции, МВР, КАт, Даи, корумпираната столична община, която даваше разрешения и маршрути? Ами защото маршрутките бяха на един бивш министър на транспорта с немско презиме ( или може би на сина му). А сега плачат за чужденците.

Къде го българина!?

24 джихадисти повече в Европа.

Крайно време е да престанете да наричате циганите българи !!!

трябва да се приобщят, трябва да се разрешат и малко физи4ески насилия за старите. Малките да се отделят от средата им, от общността на орките, орканската им среда