Камина се взриви и изпотроши хотел в Пампорово

От ударната вълна са счупени прозорци и врати, разрушени са стени

Обратно в новината

Коментари - Камина се взриви и изпотроши хотел в Пампорово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В статията няма факти - няма име на хотела, свидетелят е изчезнал, написаното няма връзка с мислене. Личи си, че е измислена новина. Не разбирам подбудите на автора, и на редакцията, ако има такава.

Абе тия не се ли научиха да правят затворени системи?! Моето парно е затворена система, но има ТРИ предпазни клапана на три различни места. А по принцип системата най-добре да е отворена - тогава няма как да гръмне. Единственият недостатък е, че трябва да се допълва един-два пъти на сезон ако изпарява много вода.

Има как да гръмне и още как. Остави цялата система на минус десет градуса за седмица да замръзне всичко и й дай рязко газ.... Най-вероятно и тук е станало така от икономии...

1 път в годината идваше техник, който проверяваше парното в мазето и елекетрическите бойлери в апартаментите. бойлера се източва, маха се варовика и пак се пуска. дори в частни къщи се прави същото по закон. един път разказвах на майстора, как при нас гърмят бойлери и бутат стени. той каза, че за ътви път чува за такова чудо! ама те немците са прости, не са информирани ...

Абе те у Германията са много прости. Друго си е да претакаш бидона с киселото зеле и да цокаш ракийката директно от пластмасова туба за минерална вода.

Барем отнесе ли главата на някой мутрафон или мутреса и СПА-то ? Да има какво да полеем таз вечер ?

Спасете българският туризъм !

На 10 лв за клапан Сега хиляди за ремонт!!!

то клапан може и да е имало, и най-вероятно е имало, ама може да е замръзнал. Зависи какви майстори са я правили

За да гръмне , камината с водна риза е била запалена но не се е движила водата от ризата към радиаторите . Може да е замръзнал кран , неработеща помпа , затворен кран . Това си е бомба ! Защо няма защита на ризата , да изпусне парата ?!?!.?

Защото в България правилата и законите са пожелателни, също така регулярната подръжка и проверки. Като дадеш малко пари на пожарникаря, на фирамта за подръжка и всички по веригата, и по докумнети всичко е перфектно. Но в релаността виждаме какво става... Сега съм сигурен, че след проверката - всичко ще бъде изрядно, всички проверки са "направени", всички пордъжки са "изпълнени"

„Камина се е взривила вчера на хотел в Пампорово...“ - те така става, като родителите на камините ги пускат да ходят „на хотел“, на СПА, на ски, да практикуват балконинг и пр. дивотии, вместо да си стоят вкъщи и да си четат уроците :( „Взривилата се е камина е с водна риза, с която е отоплявала част от хотела.“ ... Ко речи, ко??

Родна реч, о, майна сладка!

може пък Йода да е писал статията ... :)

Ми те родните джурналя до вчера нали работеха на сергия в Илиянци.

Е вракуван!!!