Камериерката Нафисату Диало: Искам Строс-Кан в затвора

Камериерката в хотел "Софител" Нафисату Диало, която обвини бившия директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан в изнасилване, потвърди своите обвинения в първото си публично интервю, дадено за "Нюзуик".

Обратно в новината

Коментари - Камериерката Нафисату Диало: Искам Строс-Кан в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно скромно предложение към Дир.бг : -- Перфектният ви текст би станал направо учебник за съвременна интернет медия, ако до чудесната снимка на семейството поставите "енигматичната" видимо-малцинствена монопаренталка . /// А малинственикът-маджарец явно хептен е напълнил кюлотите ; Както и добре-знайните негови апапи .

Още една курва дето иска да се замогне на гърба на някой мъж.

Тази е невъзможно грозна. Кан е невинен 100%! Няма такъв мъж, който да я пипне тази, освен в пристъп на умопомрачение. В лудница може и да го вкарат такъв мъж, в затвора не! Видно е от снимките на камериерката. Няма нужда от доказателства...

И с какво точно е допринесъл за човечеството??

Във всеки друг случай, независимо от развоя на събитията, тази камериерка би била екстрадирана срочно от САЩ. На никого не му трябват скандални личности за емигранти. Веднага биха и показали, че не е желана в САЩ.

Пожелавам ти и на тебе да отидеш в САЩ или някъде другаде, да се гаврят с тебе дърти и богати тебе и да те опънат яко, пък да видим дали ще се защитаваш или не?! Чак тогава пиши глупости по форумите... Всеки човек има право на достойнство и на уважение, независимо от къде е дошъл и какъв цвят на кожата има!

АЗ ИСКАМ КАМЕРИЕРКАТА НАФИСАТУ ДИАЛО ДА СЕ ЗАПИШЕ СТАЖАНТКА В БЕЛИЯТ ДОМ И СКРИТА ПОД БЮРОТО НА ОВАЛНИЯТ КАБИНЕТ-ДА НАПРАВИ ЕДНА АФРИКАНСКА ВУВУЗЕЛА ИЛИ ПРОСТО НАДУЕ ЕДНА ТРЪБА НА ОШОШАВЕНИЯТ ОТ НАСТЪПВАЩИЯТ ТОТАЛЕН БАНКРУТ НА САЩ-ПРЕЗИДЕНТ ОБАМА......НАДУЙ НА ОБАМА ТРЪБАТА НАФИСАТУ.....

Коя е тази нещастница да иска? Може ли преуспял човек да се превърне в заложника на една никаквица-камериерка ? Цялата ситуация е абсурдна, мисля, че никой не вярва на тези обвинения. ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, за което е обвинен, просто няма как. Да не би този хотел да е крайпътен мотел, н който камериерките са готови на всичко и предизвикват посетителите. ЦЕЛТА Е ЯСНА ДА СИ ДИСКРЕДИТЕРА СТРОС-КАН, МНОГО СИЛНА ФИГУРА Е В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ФИНАНСИ И ТОВА НА НЯКОИ КРЪГОВЕ НЕ ИМ ХАРЕСВА. Може би има слабости, но кой ли няма ?

е един голям не ще ли я да остай дядката намира голям пич е на тия години как ги върти аз една к.ва немам той по 3 на вечер..баси и героя

г-це Диало дори и да е имало опит за изнасилване/което не е много сигурно,защото с неговите пари и възможности той може да си поръча най елитните проститутки в света/той пак ще се оправи защото първо е еврейче,ивторо има много ,много пари .А където властват те правосъдие няма/виж България/.

Айде бе, точно у затвора да не можеш да си ползваш парите и влиянието. И човек с неговото положение няма как да изпадне до нивото да чука такава грозотия, освен ако не си плати.

Тя играе ва-банк, защото няма какво да губи. Той вече загуби всичко. Така му се пада. Единственото,което му остава, да докаже,че има заболяване-секс-мания или нещо подобно, за да се измъкне по тинята, и то не е сигурно.

Не е баш така. Защото ако паднат обвиненията тогава на онзи късокрачко с Наполеоновите напъни ще му се стъжни живота на президентските избори във Франция