Камарата на автомобилните превозвачи предупреди за пешеходна пътека убиец в Казичене

В отговорено писмо до премиера се настоява да бъде изграден подлез или надлез за преминаване на пешеходците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма знак ли? Или шофьорите на камиони са освободени от спазването на ЗДП? Видиш ли пътеката е виновна, а не тъпия шофьор, който като види прав път и трябва да го мине с 200?! Ако тази пътека е убиец е заради манталитета ни...

На пътя за Сърбия, на края на Бужурище да не е по-различно? 50км, зебра и жертви. А куките стоят и викат ми гледай знаците бе, изпогазихте хората, ама ти си знаеш.

Е то да е само тази. А какво да кажем за онези на Цариградско, на влизане в София. За 2 пътеки са набили светофари и безумно ограничение на скоростта на четирилентов път., а там хора пресичат от дъжд на вятър. Защо не направят подлези или надлези и да не се ограничава движението толкова. Някога ще започнат ли да мислят онези в администрациите или само парашутисти на хранилка ще хрантутим там.

Защото струват пари, а не им се дават.

Толкова не можаха да направят един подлез на това място. Толкова е лесно..

Направо премахнете пешеходните пътеки навсякъде, то е ясно че никой с нищо не се съобразява в тая държава.

Абе олигофрен, ти въобще знаеш ли къде е тая пътека и че е на абсурдно място та да коментираш. Ама сигурно си забит в някое село и няма кво да правиш та коментираш!!!

Където и да е и колкото и абсурдно да е, докато е там - спираш! Ама затова сме на този хал - всеки сам си преценя...

Да сложат една speed камера и проблема с превишената скорост за седмица ще бъде решен !!!

не, няма

Абсолютно няма. На това място и на Арената в Младост не трябва да има пешеходна пътека, а надлези като тия дето направи в нищото на новата отсечка на Южната дъга или подлез. На Казичане позволява подлез, а на Арената, този светофар не е вече необходим.

тази на казичене и на цариградското са БГ върхът за НАЙ голяма простотия и куче касичка на кат,а претичващите там са самоубийци

Абослютно правилно-пълен абсурд е тази пешеходна пътека !

На тази пътека до Казичене няма ли и светофар?

Има, но това не я прави по-малко абсурдна ;)

Първо за шофьорите, които не знаят и минават транзит по този път, няма много предупредителни знаци, че има пешеходна пътека точно там. Второ - къде го има това в Европа да прекъснеш този голям трафик на главен международен път, за да пресече един човек?! Защо винаги трябва да се стигне до нещо фатално, за да се вземат мерки?

Надлез ще е по-добре. По-бързо ще стане.

Пътека убиец? Въх!

преди/след Тракия пешеходните пътеки кога ще ги махнат? Там са много яки ограниченията 70-60-50-60-50-70...през 100 метра