Калифорния може да гарантира правото на аборт

Стъпката на калифорнийската местна власт е пример за очаквани промени и в други либерални щати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И бомба да изтрие Америка от земята пак не бих прочел новината.

Разбира се ,че ще предприемат действия. Идиотите смятат , че ще спрат жените да решават за себе си в никакъв случай. Това от което се притесняват повечето хора е не ,че абортите ще спрат много добре знаят че няма. Проблема е ,че някои жени заради забраната може да нямат достъп до клинка и да го направят без медицинско лице, което означаваше риск за живота им. Това решение е с цел геноцид над жените и това е ясно на всички. На изборите през ноември републиканци ще усетят гнева на хората и няма да им е толкова забавно . Наистина успяха да си вкарат прекрасен автогол.

а правото да бият и убиват децата си преди да навършат 21 (пълнолетие) -- то ли е следващо? или примерно побоя над жени, само защото има техническа възможност?

18 е пълнолетие, не 21. Може би при теб е било отдавна и си позабравил.

Вероятно е имал предвид че в Америка ставаш пълнолетен на 21 . Имаше нещо такова. Тези идиоти имат всякакви безумни закони а искат да учат другите държави какво да правят.

То в Калифорния само педали и лесбийки, какви аборти.

Калифорния беше корав щат кат Тексас и като видяха това демократите попнаха да го бъхтят с азиатци които го превърнаха в това гей фемини гето

Калифорния може да гарантира правото на аборт, но не може да гарантира прехраната и подслона на всяко човешко същество. Затова е щатът с най - много бездомни хора. . Понеже е топло, и хората на улицата живеят на палаткови лагери и в картонени жилища. Така обясняват този феномен демократите там. Затова видите ли демократ, левичар, комунист, социалист, троцкист, феминист, зелен (но по душа червен)....бягайте надалече, като дявол от тамян!

Над 25 хиляди са неродените деца в България. Всяка година. За благозвучие наричат убийството им аборт. За успокоение го обявяват за „право на човека“. Не казват на кой човек е това право и защо неродените бебета да нямат право на живот? И защо едни вече родени и отдавна пораснали бебета лишават от живот други, беззащитни и малки създания? Нима не е очевидно, че привържениците на аборта са плод на раждане, а не на аборт? Защо пожелават на други това, което върху тях самите не е било приложено? Смърт. Това пожелават. На най-беззащитните – на бебетата в утробите на майките им.

В днешния свят където сме изправени пред бъдеще без храна, вода, чист въздух и гориво, ти искаш да се доведат още деца на тоя свят? От 8 да станем направо 18 млрд и да се затриваме още по - бързо. Това не са ти 80те години на миналия век, когато всичко е било обвито в един голям розов балон. Балонът се спука и истината е, че няма достатъчно Блага за всички. Така че ако някой иска са прекъсне една бременност и да решава какво са прави със собственото си тяло - млъквай!

къде сравняваш първия свят с третия и петия????

За да се ориентирате лесно кое е добро и кое е зло, просто го съпоставяйте спрямо живота. Всичко, което е срещу живота е зло. Такова е убийството, както всички знаем, но също и хомосексуалната „любов“ (защото не създава живот) и абортите (отнемат правото на живот). Не си слагайте грях на душите!

Ти се отчитай пред твоя бог (или която там митологична измислица предпочиташ) и не налагай своите морални виждания за света на всички останали.

Ненормален фанатик това от Библията го научи? Книгата пълна с насилие и детеубийства, едва ли пилешкият ти мозък може да каже нещо без да се позовава на книга с изключително съмнителна достоверност. Това не са републиканци а крайни екстремни и сектанти налагащи тъпата си безумна религия върху 70 процента от американците. Статистиките ясно сочат,че там са ЗА аборта, който е лично решение на жената с не убийство и харесва ли ти или не не ти решаваш. Не искаше аборта не прави такъв и точка.

За да се ориентирате лесно кое е добро и кое е зло, просто го съпоставяйте спрямо живота. Всичко, което е срещу живота е зло. Такова е убийството, както всички знаем, но също и хомосексуалната „любов“ (защото не създава живот) и абортите (отнемат правото на живот). Не си слагайте грях на душите!

Надяваме се да си изпиел хапчетата утре. Защото днес явно си пропуснал.

Калифорния не ме интересува. Интересува ме България

може би само около 10% от темите разглеждани от дирниците и от останалите джурналя са наистина важни за туземците! останалото са ненужни или вредни теми! колй плаща този бардак?

анимус и бхк разпределят кинтите. ти се сети сам.

демонократите искат не просто аборт до трети месец а в 8ми и 9ти месец !!! озверелите феминистки и антифа не защитават никакви права на жените а се борят да не секнат жертвоприношенията на деца !!! АБОРТЪТ Е УБИЙСТВО

Че какъв е смисъла да абортира в 9-тия месец кой би искал тякова нещо и защо му е на някого да го прави

когато те управляват сатанисти педофили...

Ти наистина имаш нужда от помощ. Спри да си промиваш мозъка с глупостите на оранжевият клоун. Ако сериозно смяташ, че има жена която ще отиде и ще направи аборт в 9 месец, значи си с тежки психични отклонение. Същите тези твои демонкрати както ги наричаш гласуваха за 28 милиона за осигуряване на адаптирано бебешко млякото, с него се хранят бебетата ако не знаеш и е изключително важно . Ето как гласуваха твоите републиканци . Демократите за 219 , Против 0 , републиканци за 12 , против 192. Тези боклуци искат да принудят жените да раждат а отказват да приемат закон за да има храна за новородените. Не искат да защитят децата в училище от разстрел. Да си папагал който повтарям глупости против демократите не е за гордост а за срам. Но ти избрал да си такъв неосведомени

Когато се бяга от естествените и биологични неща в живота винаги ще се стига до борба за изкуствените. Проблемът е, че адаптираното бебешко мляко е превърнато, като лесно и достъпно решение за отглеждане на деца, а не като спасително средство в определени случаи, когато наистина се налага да се използва. В природата има една много елементарна логика, когато нещо не се използва, то спира да се развива и функционира. Храненето с адаптирано бебешко мляко е повече поради мода и удобство, и в определени случаи поради необходимост. Просто вече е голяма индустрия.

Адаптираното мляко е от крайна необходимост особено ако майката няма мляко. Коментара ми не е с цел да почвам дискусия за и против адаптираното мляко ,а да покажа колко малоумни са републиканците . Те и антибиотиците са изкуствено създадени за да ги пиеш при инфекция ако не искаш да стане нещо по-сериозно, ама ги пиеш ако е застаршен живота ти нали. Не ми минавай с тези глупости има куп неща създаени да улеснят и да помогнат на хората в ежедневието. Нищо чудно тези сектанти утре да решат че и пералнята е творение на дявола .

Очевидно не сте разбрали написаното в коментара или нарочно не искате да го разберете. Естествено, че ако майката няма мляко трябва да се прибегне до заместител. Има и други случаи при които се налага. Никой не коментира идеологията на "републиканци" или "демократи". Както точно и ясно е написано в коментара става въпрос за използването на такава храна, без значение дали има необходимост или няма, без да изброявам причините поради, които може да има 100% необходимост от такова мляко. Всеки може да се тъпче с каквото си иска в това число и да прецени с какво ще храни детето си. Същото се отнася и до антибиотиците за които споменавате. Никой не ги отрича, като полезно и животоспасяващо средство, камо ли да бъдат забранявани. Само казвам, че използването, както на адаптирано мляко, така и на антибиотици е желателно да се прави при реална необходимост, която може да определят лекарите (ако са компетентни), а не защото "всички" го правят. За бягането от естествените неща имам предвид следното: ако за един сополив нос отивате и си купувате сам антибиотик без лекар да направи преглед, изследване и т.н. при положение, че може да се използват други лекарства, силна храна и друго, то това е ваш проблем. Същото е и с въпросното мляко.

леле колко важно! веднага ще свикам събиране в кръчмата за да объдим въпроса!