17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След връчването на мандат на тези ограничени популисти начело с Пламен Николовот президента Радев следват демонстраций и нови предсрочни избори. Все пак сле 30 години хората разбраха кои са Сараите и перачите на мръсни пари в България БСП.

Хитлер и Мусолини държат рацете кръстосани отпред,леко ръскрачани. Тези селски тарикати неможе да се сравняват с тях но имат ясно послание. Тошко Текезесарски е типичен съветски комисар прост и отмъстителен. С една дума руски истривалки.

От една страна партиите, които се очаква да подкрепят правителството, искат да задължат ИТН с писмени споразумения за политиките и задачите, които ще изпълнява кабинета. Искат и да разберат предварително кои ще са министрите за да може да кажат кои от тях не им харесват и евентуално ИТН да ги смени. По този начин те не казват кои да са министрите, а кои да не са, което си е пак кадруване. Точно обратното искат от ИТН. Те не желаят да се обвързват със писмени споразумения и не желаят някой друг да определя министрите, затова ги съобщават в последния момент. И двете страни се мъчат да извиват ръцете на другите. ИТН заплашва с нови избори, защото те не желаят много много да управляват, а съставят правителство по принуда, за да не ги обвинят избирателите, че се страхуват да управляват. Подкрепящите партии, от своя страна, искат да извлекат колкото се може повече дивиденти от подкрепата си и заплашват да не подкрепят правителството на ИТН, ако няма писмени споразумения и не кадруват. Кой ще победи? Като се вземе предвид кой какво ще загуби, ако не се избере кабинета на ИТН, може да се заключи, че всички партии, без ГЕРБ, ще го подкрепят, но ще заплашат, че ще го бламират, ако той не изпълнява някои устни договорки между тях и ИТН. След това кабинетът на ИТН ще просъществува с големи мъки докато НС приеме важните за тях и за президента закони, след което ще подаде оставка.

Как се казва този кандидат-премиер? А кои са тия другите при президента Първанов?

Кефиш ме ,кой си и от коя епоха се пръкна?

Все по-голямо мазало става, не е на хубаво.

на снимката са като за пряк свободен удар , нещастници провинциялни

Пиша книга. Откъс от нея: - Качи са на дървото. - Ша падна на зимята. - Аз ща фана. - Ша ма фаниш за уя !

Мънчо гледа като препикано мушкато :)

Всичките ни политици, анонсираът"без коз", без да имат нито един оньор. Те не могат да разберат че са избрани с абсолютно малцинство, 70 % не искат дори да им чуят имената. По всички правила на играта, техният контракт ще влезе поне 3 вътре, но те си мислят, че ще направят поне "малък шлем". И най лошото е, че когато те "вкарат играта", минусът ще го плащаме ние

май ще трябва да далдисваме, щом за министър-председател ни тактисват специалист по шнорхели и плавници...

Според бързата справка която направих в щатските регистри, това момче от Шуменско с кафеникъв тен и блажено-угодническа усмивчица, бил мениджър на фирмичка със 76 цифром и словом служители , която продава бански костюми и очила за плуване. NO COMMENT!

Варианти няма.

Тоя Балабанов е отвратителен

Какво следва: тия петимата ще ходят да вземат инвалида рептил и дружно при Борисов да му духат .

Следва надяването на шнорхели и потапянето!

следват нови избори и плешивеца отива в историята

Седа си аз в пещерата в Банкя и им гледам сеира на чернодрешковците дето се прават на мен ин блек

а спомняш ли си какво стана накрая с полковник Курц

Този мургавел с тънък гласец най-вероятно ще бъде подкрепен с гласовете на ИТН, БСП, ДПС и ИСМВ. ДБ ще гласува въздържал се, ГЕРБ ще гласува против.

човекът е качествен..злобен

Ти го разбра че е качествен понеже го познаваш или много ти харесаха двете му изречения за пред медиите. Ми да видим тогава. Очевидно това ще ни е бъдещия премиер с гласовете на БСП и ДПС. Фърлете му един гьобек по тоя случай.

Това,което чух в "Панорама" от кандидат-министър председателя е ,че ще свалим гащите пред северномакедонците,под ръкоплясканията на Херо с Мустака.

Май нищо няма да се получи отново. искаха да свалят г-н Борисов ...ха.ха.ха ха ха е г-н Борисов си гледа сеира и си почива . А на есен на новите избори г-н президента Плевнелиев ще връчи на г-н Борисов да състави правителство. С нови сили г-н Борисов пак жъне успехи за българския народ.

Но не съм вероятно единственият, който остава с впечатлението, че ИТН нямат особено голямо желание да управляват държавата и са готови да я оставят на произвола. По какво съдя за това ли? На първо време, отказът от коалиционни споразумения беше правилно определен от Хаджигенов като поведение на детската градина. На всички ни е пределно ясно, че партиите искат едно нещо - ПОСТОВЕ, това е реалната власт, а не приоритети на хартия, под които може да се подпише всеки, а накрая да не се изпълни нито един от тях. Другото, което е, че изкарват едни много екзотични предложения за премиер, които очевидно няма да се възприемат насериозно от обществото. Трето, каква е тази смяна на кандидат премиера в последния момент, за което потвърди Мая Манолова?

Да ние си искаме сделки, ала тройната коалиция...нали. и така 100 години

Навсякъде по света когато нямаш мнозинство съставяш коалиция с коалиционно споразумение в което да е описано кои политики ще бъдат прокарани по време на управлението. Обратното - да се прави правителство без да е написано какво ще правят е пълна глупост и гаранция да се скарат при първа възможност.

Бьлгарска работа))) 45 години комунизм, 32 години преход и още продьлжава. Да не би да се сменят хората които печелят порьчките))) Да не би тая банка кьдет ще я приватизират да отиде там кьдето не трябва)) Това го няма даже и в Африка.

Някъде след първото правителство на Бб

интересно е кви са ти критериите

То това е едно от важните качества за политик.

Не може да се отрече че номинираниия за ноов премиер умее да говори без да казва нищо