Какво си казаха новите и старите министри при предаването на постовете

Гълъб Донев призова за приемственост и пожелание да не се посяга на държавната администрация

Обратно в новината

Коментари - Какво си казаха новите и старите министри при предаването на постовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти, $(()9ew020(@#(#)(@#@()#)(#()@803()#)#())( !!! А новите добавиха: Айде, бе, №?№/"№/"+?№/+"№?/Е№ЕА/Е№АТНВЯТН?№ !!! :)))

от 1944та не моем се измъкнем бре... айде стига приемственост...

Тези няма да срещнат зимата

маймуните поробени от бензиностанцията с ракетите ще си изядат лайната от яд..ха.ха ха

Народе прост и овчи, къде беше на 2 април?!

Централата за газ в Портовая изгаря всеки ден излишния и не продаден газ на стойност около 10 млн. долара.ха ха ха ха ха вървят във въздуха .. Затова руските тролове квичат.ха.ха Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли ни руска АЕЦ, а искаме свобода, Искаме украинско евтино зърно и яйца човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Kalin

Само габриелка не каза влизаме ли във войната или само ще я подържаме?Щото тоя военния каза че ще участваме ама с какво не е ясно

Делян е прав да не вярва на тези полу-идиоти, но пък е и знаел, че така или иначе, вотът минава. Важното е, че резидентът рублен остана в изолация. Тия депутати да се разберат като мъже, иначе фатмакът пак дебне кога да размахва юмрук.

Какво обединява тия лъжци и крадци? Предадоха България, след като я продадоха.

Копейкаджийте да си ебат майките.

ги мисли след тази загуба... траншовете ще се увеличат...

Старите: -Изметохме. Новите: -Е, мерси, ще се изсерем на чисто.

БХ МЯУууу Само Божинката ши ва упрай

Президента се разсърди на Киро Сицилията и Ганчо Ошфората и си тръгна

няма и 1 ден и вече се праща помощ на нацистите. Така е било през 1943-та , ама през 1945-та са застреляни всички мекерета.

Искам ремонтираните МиГ-ове и ония железа дето Мунчо ги беше изтипосал на Гергьовден - веднага към Украйна! Вийте русороби!

Това не връщайте: Според доклад  на секретаря на цк на бкп Емил христов социалният минимум за работещи през 1987 г. е 209 лв.,  за подрастващите 111 лв.. Или за 4 членно семейство 640 лв., при срз 234 лв., т.е.  доход от 468 лв., което е почти 30% под социалния минимум от 640 лв. Почти цяла България е била не само под социалния минимум, а е била бедна.

Оставка помияри!

Ай, честито ви на ДеБе! Къде ви е завряна ръката на ДПС? https://pbs.twimg.com/media/Fx8usZ9aYAEy7Mg?format=jpg&name=medium

Свинята Дилян Пеевски ще бори корупцията.

Ей, мърльо, що не си ЕПМ, бе гнидо либерастка!? 1987г парното зимните месеци беше по 18лв и нямаше изравнителни сметки! Билетчето в градския транспорт беше 6 стотинки, баничката беше 10стотинки, а бозата 8ст. Кило сирене, истинско сирене беше 2,40-2,80лв

По-лошо, ще надзирава какви конституционни промени гласят продажниците. В него ни остава надеждата това да не се случи. С какво заслужихме тези продажници от пп и дб?!

Ние танцуваме Една нощ И нищо повечр

А заплатата ти е била 209 лева, от тях 18 за парно, или 8% Аре бегай, и ние помним мизерията в НРБ

Кило сирене ти е било 1.1% от заплатата в кочината НРБ

И какво да си кажат? Едните са пожелавали успех, дегите са се клели , че ще продължат делото. После всеки ще пррави каквото си знае, т. е каквото наредят от Козяк.

на Радев,остави ги да потънат в лайна до есента.

чемодан, вокзал, МАСКВА !

Мда, бързат да стегнат техните куфари за тихоокеански острови…а нас кучета ни яли…

Хаха - Боки, Асен и Кирчо направиха кабинет. С подкрепата на Пеевски. А познайте какво чака обикновения народ? Дето се вика ако не беше тъжно щеше да е много смешно.

Сороспиите чемодан,вокзал Бахмут за Слава кокаине!

е на -изнасиленото Правителството от 40г насам.

Нищо вярно. Каквито и досадни неща и ограничения да е имало при соц-а, работниците в заводите получаваха големи заплати, селата бяха богати, продуктите бяха евтини, ромите бяха интегрирани, образованиети беше на ниво, ...

"Това няма да е обикновено правителство. То ще има задачата да рестартира парламентарната демокрация в България." Бойко, Христо и Киро ще пазят демокрацията . Алелуя братя, алелуя!

Ти не слуша ли записа? Стягат куфарите, ама за тихоокеански острови след като ни оберат. Чуй ги…

Новите казаха на старите: сега заедно с пачата от посолството на руската терористична кочина на вакзала и през Турция в Сибир.

А това правителство демократично избрано ли е?

Видяхме колко са прокремълските български мърши. Хайде да се кротнете малко, че смърди на прокремълска гнила пропаганда.

На гнусните български прокремълски мърши им остана само дир точка ру. В събота сваляме Пешо Волгата от ефир, а след него един по един лакеите на Кремъл.

Много мълчаливи са тази вечер българските прокремълски мърши. Копейките все още не са свършили, ама се вижда че само с гнусна пропаганда не става.

Пачата от посолството на руската терористична кочина пак ли се връща на вариант за бомбен атентант в Софийскито метро?

Няма да ми омръзне да се гавря с българските прокремълски мърши. Вазов навремето също е бил русофил, но бързо си е променил мирогледа след като е отишъл в руската терористична кочина.

Пачата от Хамериканското посолство вече хвърли бомбата с тамагочита в Парламента.

Отрепка.

до септември сватбарите са аут.

ти е от белото на Зелю или наследствено от комунистите.

Новото положение в държавата обезсмисля вашите работодатели - колцентровете. Вече няма да има нужда от Вас. Държавата ще върши същото, но официално. Каквото беше, беше. Въпреки това, чести и почитания, за труда, който положихте! Бъдете живи и здрави на една пенсия и социалните помощи. :D

ПП - предателство и простащина. Наистина ли оскаме още 12г с Борисов? пита ококорения шмъркалник. https://twitter.com/JBlacksapphire/status/1664603123036434433

Ние ще ви го лапкаме, а вие ще ни го лижете.

платен трол, и правителството на Орешарски беше демократично избрано! Но батковците ви се търкаляха по паветата и окупираха СУ тогава. Прочее за каква демокрация говори при 38% реална активност в изборния процес?!