Какво си казаха Делян Пеевски и Кирил Петков?

Според Костадин Костадинов са били разменени псувни и заплахи, други депутати свидетелстват за обвинения за намеса на "Софарма" в здравната политика

Обратно в новината

Коментари - Какво си казаха Делян Пеевски и Кирил Петков? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски казва, че от здравеопазването нищо не вземат, а от къде вземат тогава?

И Кирчо каза, че не всемат от зздравеопазване:)))))) Кой взима? От какво взима Кирчо?:))))))))))

Значи, като установят кой взима от здравеопазване, щото те не взимат, ще напънат взимащия и ще станат пак приятели:))))))

В общи линии се карат за пари:)))))))))) За това се карат всички политици, но си измислят версии за пред раята:))))) По-често трябва да си изпускат нервите пред камери, за да се вижда ясно оглозгания кокал:))))))) Необходим е тотален рестарт на помията, но за съжаление това винаги носи беди и мъка на стадото - то плаща всичко - с хиперинфлация, с безработица, а може и с кръв. Кокалчето е стотина милиарда годишно и без бой системата няма да го даде. "Промяната" е проста като стар фасул - още една глутница на кокала. Статуквото е вечно, мени се опаковката.

8 милиарда лв, и никой не взима , а лекарства и лечение няма. хората събират капачки и дарения за деца да се лекуват в чужбина.

Пеевски: "виж ме каква съм свиня - на, да гледаш" Петков: "нищо не виждам от тая многото четина, ама нищо"

На Балканите се псуват терапевтично, заради самото псуване. От всичко излиза псувня-защо ме гледаш, защо си със/без шапка, абе я си.....кво ви се обяснявам

След като са псували , значи не са обратни. Даже и мамин Делянчо, въпреки външния си вид. Нищо против и двамата нямам, даже приветствам намеренията на ДПС за премахване на задължителната електронна рецепта за антибиотици.. Може и да гласувам за тях, ако го постигнат.

Лена пак е бременна и всеки вика : не ти си бащата, тво е е .. Накрая ще се споразумеят Миро да го гледа.

само на мама не се псува, може и на друго (или "във" друго)

В момента в който политици почнат да кадруват, вместо да си пишат законите става ясно че корупцията е победила. Тук даже се приема за нормално.

Е, от какво живеят тогава?

Е, ще гласуваш щот си прост. На такива трябва да им увеличат здравните вноски. Както и на пушачите и алкохолиците. Защо здравомислещите да плащат за тях?

след седмица ще липсват 350 мегавата от Американския ТЭЦ плюс 800 от Чаира мисля беха Тец Варна работи ли или ще стегат куфарите https://www.eso.bg/

Не ме учудва нищо…. народа е опростачен яко….. масово всеки се прави на културен, но простотия блика отвътре….. всичко стана много фалшиво….

ама как сега, и за двамата едновременно ли искаш да гласуваш?

Пеевски трябва отдавна да търка нара на Затвора

За толкова пари се учудвам, че в залата всеки не псува- всеки... Тия нашите са там само за лапачка, и да се избият няма да ми стане жал... Жал ми е за хората които разчитат на здравна каса за здравето си, никакъв шанс за здраве в тия бизнес структури...

Бати частния разговор. Поне 20 човека около тях им слушаха как се псуват.

Пеевски: "Свиня съм, но ви разтривам всекидневно и ония очилатия лалугер вече ме сънува даже. Благодаря ти, че ме направи телевизионна звезда" Кирчо: " А аз благодаря на Борисов и лично на теб, че на Ваш гръб се качих до тук и мога да лапам наравно с вас. Че не съм умен знам, но кой е по-глупавия?"

Пеевски: "Свиня съм, но ви разтривам всекидневно и ония очилатия лалугер вече ме сънува даже. Благодаря ти, че ме направи телевизионна звезда" Кирчо: " А аз благодаря на Борисов и лично на теб, че на Ваш гръб се качих до тук и мога да лапам наравно с вас. Че не съм умен знам, но кой е по-глупавия?"

"....Никога не съм бил човек, който разгласява частни разговори"., казва Кирето и ние веднага си спомняме ЗАПИСЪТ на Радо Василев, където въпросното Кире НЕ РАЗГЛАСИ частния си разговор с Урсула...

Какво се възмущавате, това е представителна извадка от бай Ганьовското племе! Нормално поведение в кочината наречена НС.

Z

казва на другия: ти си се нагъзил много втория: не ти си се нагъзил повече и така продължава с часове разговора на двамата нагъзили се

Точно така намирате специалист по четене по устни и разбирате какво са говорили, какво има да плямпат ала бала, цяла наука има за това

Утре отидете и пак гласувайте за тая мафия

Ама грам не ме интересува какво си говорят кирчо и делянчо! Това което живо ме вълнува кога ще измислят как да реформират всички сфери на държавата, а Не как да разпределят за техните обръчи бюджета!

"Делян Пеевски: Ние от здравеопазване нищо не вземаме! Не ни интересува." А от къде вземате/крадете ?

И този е бая луд, но само заради джендър идеологията и реанимирането на комунистите в БГ ще гласувам за него.

Аз вярвам на г-н Костадинов :–)

чак пък специалист....повечето глухи могат да четат по устни

От разговора се разбира, че всеки иска да взима от всичко по много. Псувните са само за колорит.

Те не са там за да реформират, а да се угояват и да обслужват интересите на мафията и олигархията. Това им е професията. Нищо друго.

Всички тъпунгери в НС трябва да бъдат изметени до крак и да дойдат хора с висок морал, образование, опит и добрата воля да работят за България. Не зная дали са останали още такива хора, но и с тези не става.

Такива нЕма и в склада. Кой честен и морален иска да стане политик?!? Дори и да има такъв, който иска да стане политик, няма честни и независими медии и те веднага ще го очернят

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/molitva-za-mir-i-politicheski-poslaniya-v-sofiyskata-sinagoga-snimki

Трябва съвсем нов модел на демокрацията. Очевидно е, че партийния модел НЕ работи в нито една държава. Дори на запад е леш, корупция и разсипия. Няма ли измислен модел, в който обществото да функционира в полза на обществото, а не в полза на олигархията!?! Колко философи и политолози има по света и не са измизлили нещо по-добро от тази партийна олигархична структура на обществото?!?

Оставка ве Поплювковци.

Демокрацията е най-малко лошата от всички лоши форми на управление. Но ти човеко, сигурно имаш някаква нова концепция? Дай да я видим!

Какво ми цитираш най-големия душманин на България в най-новата ни история. Дето най-демократично ни продаде на Сталин. Всъщност даже не ни продаде, хариза ни ей така, за единия си кеф. Демокрацията, в сегашния и вид, е най-глупавата и неадекватна система. Никоя друга не дава безконтролна власт на родени идиоти и некадърници, единствената компетентност на които е, да са главатари на банда, лицемерно кръстена партия. Да ти ги изброявам ли от 1990 до сега кои бяха премиери на държавата? И как нито един от тях за чеп на зелева каца не става.

Когато трябва да очерните или съсипете някой, винаги нанирате записи, нали помиярчета скапани. А сега не знаете какво са си казалаи, боклуци

Цирк за наивници. Извън залата се разбраха. Както винаги!

Кирил Петков е казал на Дебелян Пеевски : - Ще те дам на Кеовеши(Европейската Прокурорка) за да те осъди и вкара веднага в затвора за Престъпленията ти по Закона Магнитски и фалита на КТБ. При което Дебелян му отговорил: - А стига бе.

Пеевски и Киро Тъпото са се псували на майка!

за пари!

Тъпото не разгласявал частни разговори... Колко може да е частен разговора на първия ред в парламента? И телевизията винаги е там и те си рещяха като селски кавали, но било частен разговор. хаха!

Киро. И. Асен. Незабавно. Във. Затвора. За. Държавна. Измяна. Мамицатаим. Продажна

Но да не са оп пълни питьов и