Какво представлява несигурността на работното място и какви са последствията от нея?

В новия епизод на подкаста „Поколението Z“ разглеждаме какво представлява несигурността на работното място и какви са последствията от нея

Обратно в новината

Коментари - Какво представлява несигурността на работното място и какви са последствията от нея? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато човек няма опит е добре да изучи занаята първо. А сбърканото е, че младока поставя условие какви кинти минимум иска но и да не влага много труд. Проблемът е липсата на трудови навици на младежите. В близкото минало се е плащало за да изучил занаят.

Ами точно това е целта на кукловодите - несигурност във всяко отношение. Писано е...

Като дойде еврото ще видите какво представлява несигурност на работното място.

Сигурноста на работното място е блян. Всичко е преходно. Едно е сигурно - джензитата в държавите в демографска катастрофа (България, Русия, Германия и т.н ) ще имат лукса да избират между различни професии за много пари. В следващите десетилетия и ни очакват много пенсиониращи се и много по-малко нови работници. Фирмите, които не успеят да привлекат малкото останали млади ще изчезнат първи.

При капитализма е така. Експлоатират те на макс докато те изсмучат като смокиня и после те захвърлят на бунището. Най важното е компанията да печели пари. Хората не са важни.

Е че рано или късно ще те уволнят, за да назначат роднината на някой високопоставен директор....

Пък после се загрижете какво ще работят и какво ще е бъдещето на младите хора Без работа. Лицемерие и арогантност на кубици.

А какво е сигурност на работното място?