Какво постигнахме и какво не в борбата срещу климатичните промени след две седмици дебати?

Една от най-дълго продължилите световни срещи за климата COP27 в Египет завърши със спорен успех

Обратно в новината

Коментари - Какво постигнахме и какво не в борбата срещу климатичните промени след две седмици дебати? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Р.Ралин , Ако се ненавидим барем да се видим ! Те отварят , ние затваряме ? Нищо добро и полезно не сме видели от тях , затвориха ни всичко и ни разпиляха за да отселеят 30г Време е да осъдим нашите предатели , да забраним всички партии създадени и финансирани от вън , защото ако не направим това ще изчезнем ! Почти съм РОБот

Ало Балоните каква среща и каква екология,щом Германия и Полша ще пускат отново тецовете си на въглища???Или това не е вярно щом не се пише в демократичните европейски медии:(((

Хайде еко талибаните в една редичка и лично аз ще им тегля куршума !

СО2 е полезен за дърветата . Без него те ще изсъхнат. Зелените са античовешки същества, трябва да бъдат изловени и вкарани в затвори за разпространяване на масови заблуди, опасни за човека.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Една шепа дреби душици се опитват да управляват широката земя! И говорят, и плямпат, и чуруликат, и изкарват на преден план хора, които само критикуват, безидейни и които могат да повтарят само how dare you! Правят ги кумири на младото поколение, а това е в пъти по-лошо дори и от чалгата! Превръщат младите в зелени зомби идиоти! За да просперирсме не е нужно да плащаме еко данъци и да измисляме абсурдни търговски практики, които водят до хаос и масово обедняване! Необходим е прост план. Много прост, но в него трябва да се включи цялото човечество! Как?!? Ами много просто - мега тераформиране - пояс през цялото южно средиземноморие, минимум 50 км. широк, широколистни дървета, който да пази Европа от прашни бури. Въглищните централи се сменят с АЕЦ-и. Могат да се захранват с радиоактивни изотопи от ядрените оръжия поне за 100 години напред! Споделени автомобили вместо лични! Много по-удобно. Плащаш си за превоз, явтономното такси те чака на адреса и те кара с децата, багажа и настроението до точка Б! По възможност повече масов транспорт. Електрически. Инвестиране в проекти като ИТЕР. Колонизиране на Марс! Можем да кацнем, защо не го правим?!? Предложете на затворници да изградят колония, например! Защо трябва да мрат по фронтовете?!? И най-важното - да се откажем от суетата и консуматорския начин на живот! Производителите да бъдст принудени да направят техника, която да държи поне 30 години, или да я направят ремонтнопригодна! Не може на една пералня да и компаундираш казана и да не можеш да смениш лагер! Това е безумие!

На един му забраняват да кара дизелова кола в града, а друг има разрешение да сече горите с бензинови резачки?! Много еко, зае...

Търся един клип може би от София, на който мъж в голд 4 спира до полицейска кола и казва: "Кво викате г-н полицай? Казахте нещо преди малко не ви разбрах. Да завърта? Е къде да се завъртя? Запали тоя кош и ела ме догони." След което полицаят го репликира нещо и шофьорът казва преди да тръгне - "Това е като униформата ти! Дърто!"

Посегнахте: а) едно нищо б) милиони тонове емисии от частните самолети С други думи - обичайното. Ае, къш!

Кои сте Вие дето сте постигнали? Аз видях купчина мошеници да се надлъгват...... Друго не видях. А света си отива. Цивилизацията си отива. Ама политиците се пазарят. Гледат да си пазят топлите столове. Да си въргалят любовниците и да си карат лимузините. А децата ни и внуците ни ще мрат като мухи.....

Какво постигнаха НЯКОЙ.. Закриване на АТОМНИ централи и разконсервиране на ЗАТВОРЕНИ в името на зелената сделка кюмюрени такива.. Обявяване на кюмюра пак за екологично гориво.. При това вместо кюмюр с 0,8% съдържание на сяра от Русия се внася в Европата колумбийски с 4,2% сяра. Та и за киселинните дъждове да си припомним.. А има и още челен опит - използваното олио във Франция и вече то е обявено за екологично и разрешено за ползване.. В Берлин вече секат и дърветата по градинките.. А в скандинавия дори гредичките от пейките се крадят за отопление.. А иначе - генералша СУША откри в Европа КАМЪНИТЕ НА ГЛАДА в пресъхналите европейски реки. Най-стария от тях е датиран от 1411 година.. А ква ли промишленост е имало тогава? Пък първата промишлена революция в Европа била отпочнала къде 4 ВЕКА по-късно.. и т.н.

Добре, че е българският евродоларизъм (ДПС), че да ги спаси с износ на българската гора под формата на палете с пелети. Да живее екоатлантизма.

След такова количество прпаганда аз лично просто препсувам през зъби и прескачам.. като гуйно на улицата. Дори не дочитам заглавията вече.. толкова ме е гнус.

Нищо. Климата се променя откакто свят светува

Така е, но и видовете изчезват с тези промени, ти готов ли си да изчезнеш?

Света не трябваше ли дс свърши 2001?

Че кой те пита дали си готов?!? Нали знаеш, че хората умират? хахаха Да не си мислиш, че ще живееш вечно. Да не говорим, че реално Не спасяване природата, а на практика спсяваме нас си. хахах Да не говорим, че ние сме част от природата и каквото и да правим все е прородосъобразно. :-)