Какво постигнахме и какво не в борбата срещу климатичните промени след две седмици дебати?

Една от най-дълго продължилите световни срещи за климата COP27 в Египет завърши със спорен успех

Обратно в новината

Коментари - Какво постигнахме и какво не в борбата срещу климатичните промени след две седмици дебати? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо. Климата се променя откакто свят светува

След такова количество прпаганда аз лично просто препсувам през зъби и прескачам.. като гуйно на улицата. Дори не дочитам заглавията вече.. толкова ме е гнус.

Какво постигнаха НЯКОЙ.. Закриване на АТОМНИ централи и разконсервиране на ЗАТВОРЕНИ в името на зелената сделка кюмюрени такива.. Обявяване на кюмюра пак за екологично гориво.. При това вместо кюмюр с 0,8% съдържание на сяра от Русия се внася в Европата колумбийски с 4,2% сяра. Та и за киселинните дъждове да си припомним.. А има и още челен опит - използваното олио във Франция и вече то е обявено за екологично и разрешено за ползване.. В Берлин вече секат и дърветата по градинките.. А в скандинавия дори гредичките от пейките се крадят за отопление.. А иначе - генералша СУША откри в Европа КАМЪНИТЕ НА ГЛАДА в пресъхналите европейски реки. Най-стария от тях е датиран от 1411 година.. А ква ли промишленост е имало тогава? Пък първата промишлена революция в Европа била отпочнала къде 4 ВЕКА по-късно.. и т.н.

Кои сте Вие дето сте постигнали? Аз видях купчина мошеници да се надлъгват...... Друго не видях. А света си отива. Цивилизацията си отива. Ама политиците се пазарят. Гледат да си пазят топлите столове. Да си въргалят любовниците и да си карат лимузините. А децата ни и внуците ни ще мрат като мухи.....

Добре, че е българският евродоларизъм (ДПС), че да ги спаси с износ на българската гора под формата на палете с пелети. Да живее екоатлантизма.

Посегнахте: а) едно нищо б) милиони тонове емисии от частните самолети С други думи - обичайното. Ае, къш!

Търся един клип може би от София, на който мъж в голд 4 спира до полицейска кола и казва: "Кво викате г-н полицай? Казахте нещо преди малко не ви разбрах. Да завърта? Е къде да се завъртя? Запали тоя кош и ела ме догони." След което полицаят го репликира нещо и шофьорът казва преди да тръгне - "Това е като униформата ти! Дърто!"

На един му забраняват да кара дизелова кола в града, а друг има разрешение да сече горите с бензинови резачки?! Много еко, зае...

Една шепа дреби душици се опитват да управляват широката земя! И говорят, и плямпат, и чуруликат, и изкарват на преден план хора, които само критикуват, безидейни и които могат да повтарят само how dare you! Правят ги кумири на младото поколение, а това е в пъти по-лошо дори и от чалгата! Превръщат младите в зелени зомби идиоти! За да просперирсме не е нужно да плащаме еко данъци и да измисляме абсурдни търговски практики, които водят до хаос и масово обедняване! Необходим е прост план. Много прост, но в него трябва да се включи цялото човечество! Как?!? Ами много просто - мега тераформиране - пояс през цялото южно средиземноморие, минимум 50 км. широк, широколистни дървета, който да пази Европа от прашни бури. Въглищните централи се сменят с АЕЦ-и. Могат да се захранват с радиоактивни изотопи от ядрените оръжия поне за 100 години напред! Споделени автомобили вместо лични! Много по-удобно. Плащаш си за превоз, явтономното такси те чака на адреса и те кара с децата, багажа и настроението до точка Б! По възможност повече масов транспорт. Електрически. Инвестиране в проекти като ИТЕР. Колонизиране на Марс! Можем да кацнем, защо не го правим?!? Предложете на затворници да изградят колония, например! Защо трябва да мрат по фронтовете?!? И най-важното - да се откажем от суетата и консуматорския начин на живот! Производителите да бъдст принудени да направят техника, която да държи поне 30 години, или да я направят ремонтнопригодна! Не може на една пералня да и компаундираш казана и да не можеш да смениш лагер! Това е безумие!

Така е, но и видовете изчезват с тези промени, ти готов ли си да изчезнеш?

СО2 е полезен за дърветата . Без него те ще изсъхнат. Зелените са античовешки същества, трябва да бъдат изловени и вкарани в затвори за разпространяване на масови заблуди, опасни за човека.

Света не трябваше ли дс свърши 2001?

Хайде еко талибаните в една редичка и лично аз ще им тегля куршума !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Че кой те пита дали си готов?!? Нали знаеш, че хората умират? хахаха Да не си мислиш, че ще живееш вечно. Да не говорим, че реално Не спасяване природата, а на практика спсяваме нас си. хахах Да не говорим, че ние сме част от природата и каквото и да правим все е прородосъобразно. :-)

Ало Балоните каква среща и каква екология,щом Германия и Полша ще пускат отново тецовете си на въглища???Или това не е вярно щом не се пише в демократичните европейски медии:(((

Р.Ралин , Ако се ненавидим барем да се видим ! Те отварят , ние затваряме ? Нищо добро и полезно не сме видели от тях , затвориха ни всичко и ни разпиляха за да отселеят 30г Време е да осъдим нашите предатели , да забраним всички партии създадени и финансирани от вън , защото ако не направим това ще изчезнем ! Почти съм РОБот