Какво подаряват на шефката на Европарламента: Сух колбас, шампанско, шал, фигурка на син овен...

Роберта Мецола публикува списък на даровете, които е получила през последните 12 месеца

Обратно в новината

Коментари - Какво подаряват на шефката на Европарламента: Сух колбас, шампанско, шал, фигурка на син овен... | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е че тези от ЕП едва сега, след случая с гръцката евродепутатка, взеха решение да декларират подаръците и да вписват срещите.

каква демагогия, каква фалшивост, впрочем като всичко в ЕС

Ами голяма работа. То в цялата партия ГЕРБ е така. Поради което те директно си крадат милиардите.

Егати булдозера е тази.

Aз мога да й подара едно пресно кренвиршче ... обелено без опаковка

Шпек леки ?

Много я хвалят как декларирала подаръци. Но дали пък няма правила за тия неща? Защото в по-големи компании се минават и такива обучения на персонала по законово изискване и там се казва, че на клиент нещо над 100-200 евро цена не се подарява, не може сметка за бизнес обяд с него да е повече и такива неща. Щом компаниите обучават по такива правила какви са законите, за да не стане гаф да бъдат обвинени в корупция, то как политиците едва сега разбират за тях? Та Меола не е нищо особено, че е получила официално такива неща. Просто по-скъп подарък трябва да остане в институцията и създава огромни главоболия, защото е на ръба да бъде приет за подкуп и да лежи в затвора. Да, и чаша вино от бутилка за 1000 евро се води подкуп по официалните правила всъщност.

Сух колбас ... що мъчите хайването без лубрикант

Осмисли първо. Салам, щото подаръкът по правилата трябва да е символичен(не с контекст, а да описва страната примерно или да речем дейността ти, ако е била на събор на колбасари). То сигурно и в духова музика и 2 девойки с погача и сол на летището има някаква дълбока символика по твоята логика. Просто е- в етикета има наложено да се правят подаръци при официални срещи. В същото време, за да няма корупция, това е строго ограничено до ниска стойност. Затова й подаряват салам, а не майбах. То ние все едно не подаряваме мускалчета с розово масло за 20ина лв на делегации.... Роза- любов? Не, просто сме известни с розовото си масло.

Затова 10% от проектните разходи отиват за наемането на местни "консултанти"... напълно законна корупция, у нас най-известен е хидроинженера Доган-)

Явно само сухият колбас е свършил работа.

ама недостатъчно! И не е бил съответно рошав...

Отново саламгейт, но този път в ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРКАМЕНТ

Да се завърнеш в Банкянската къща, властта ти мутренска кога угасне, и кой те види да му се повръща, и да му иде с нещо да те прасне. Да ти тежи народната умора от твоите лъжи и от твоите кражби. И да поемеш пътя към затвора където те очакват постни дажби. В килията ще те посрещне той - бай Ставри, където ще му паднеш там на сгода и най-болезнено със теб ще се изгаври, тъй както ти изгаври се с народа

Нямаше да е лошо един черен коч да и подарите с истински с космалаци доземи и да го доведете и вържете пред Европарламента за да я блъска здраво за да не краде като предното комунистическо слабоумно недоразумение на Комуно партията.

В нашата фирма нямаме право да приемаме НИКАКВИ подаръци от клиенти и доставчици, нито да ходим с тях на вечеря или екскурзия.

От 2009 година селянина от Банкя съсипва и дърпа страната назад. - Стои и се напъва да се върне не заради друго, а ми защото "пара зита иска да остане сух".- Не му се ходи в затвора заедно с Ахмет Доган и останалите. . А трябва

А момата черни шпек салами харесва ли?

Доста от тях може си ги пъха некаде.... Са без майтап..... поредното доказателство че жените треба готвят супи и раждат деца... това им стига...

България скочи срещу ЕНП и Манфред Вебер след чадъра над хунтата в Брюксел - “Виждаме, че стабилността в политическата ви група в Европейския парламент е по-важна от демокрацията, върховенството на закона и човешките права в България. Благодаря ви, г-н Туск”, пише Евгени Божилов. “Срам за вас Вебер. Заради вас никога повече няма да се доверя на Европейския парламент. Подкрепата за Борисов ще ви струва главата…какъв позор”, пише Диян Янев под публикация на Манфред Вебер от вторник. “Не забравяйте България. Ние също живеем с един Лукашенко, а очите ви са затворени”, пише Атанас Благоев.

Колбаса е да си го ръга в пещерата.

бих и дарил моя шпек ма мнооо грозна

Да не си се изпидирастял на дръти години, наборе???

председателите не били длъжни да се отчитат за подаръците, които получават, ето къде е корупцията, а гъркинята тъпчела парите в чували и ги давала на баща си да ги харчи

А Евретата декларирахме ли

Аз на тази прекрасна госпожа бих ѝ подарил моя едничък кренвирш, с удоволствие.

Всеки подърк си има подтекст... айде Коча и салама са ясни, ама шала... може би намеква за "50 нюанса сиво" и използваните там любовни практики , но пък Мартиника, която все още е колония на Франция, за какво ли намеква?!

Каквато е съсухрена може да се изръчка със сухия шпек

Тоалетна хартия под формата на евраци няма ли

Бай Ганьовски простащини....Булгар-булгааааар!

Тая, като я гледам, колко е изсъхнала, ми тя, милата, като облизана от крава черешка...е заеби! Стафидка на синьо сирене!

Като чета как е представила списък на подаръците си се сещам за една стара карикатура: Лекарски кабинет и в него лекаря сочи табела с надпис на стената "Цветя и бонбони не пием".

Това са подаръци при официални визити. Някак си има етикет за тия неща, както примерно делегации у нас се посрещат с духова музика и девойки в носии с хляб и сол. Затова и са такива- салам, щото страната ти е известна с него, вино, защото сте винопроизводители и т.н. Те са символични. И има лимит в цената, за да не се води корупция. Не може да подариш шал за 1000 евро от скъпа коприна. Трябва да е примерно за 20-30 евро от евтините или в особен случай да е скъп трябва веднага да се предаде да се сложи във витрина в агенцията. Всъщност новината е, че Меола е нарушавала правилата, както и предните, но някак си се е усетила и е декларирала накуп нещата, а сега обещава да почне да е съвестна и да го прави в срок.

Сухият колбас ще ѝ послужи.

тая че я мъчим на двата рога, дорде пукне от оргазъм, ако да е грозна и да не ми аресва!

Синият "Блек Рам" кърти мивки, бута плочки.... Толкова ли не ѝм се откъсна от сърце да ѝ купят един Син Джони в Крачка....Евати цициите!

Нали:)))))))

фигурка на син овен... е как може. поне синьо-жълт трябваше да е овенът. за да е в карак със зеленското време. Сух колбас, шампанско, шал еу парламента, мамата си е ебал малка фигурка на син овен с жълти мисли е обременен а председателката фон мецола с гордост сочи си мазола образуван от мисловна дейност Бог с нас

То било ФИГУРКА, рекох, че цяло ШИШЕ са ѝ подарили

Нито едното , нито другото ......... Само чистене на изцапан имидж от лай--------мета !

На нея и на Лайнен спешно им пращам по един кашон с прави и здрави еврокраставици. Евросолидарност, дето се вика - от нас краставиците, от тях - дупките...

Брадавиците също, доставят удоволствие

Роби Моцарела, хубаво е публикувала, ама все без уй ли е стояла? Цяла година? Па не се е пофалила, че е "спечелила"....Странно! Развалиха го това Кълбе - няма убавини и щастие, ама има дебелизми?!? Време е това Кълбе да бъде сцепено! Видно е, че вече не работи праилно!

Няма ли кой да и подари устава на ЕС с който е учреден ЕС ?!

а няма кой 1 да й даде, май

Абе какво ни занимавате с тия гейски организации и автосексуалните сърбежи и въжделения на техните служутели????? Тия дираджии, толкова пожълтяха, че чак "Покафеняха" откъм Юг!

сух Салам за влажни Устни....

Жените, които се правят на мъже, заслужават само и единствено мъже, които се правят на жени...

и една дръжка от лопата, забита в "мъжката" ѝ ваджайна...

Туй да не е подаръка от Бар "Синята стрида"....браво на тях!

Ластиче за коса, копчета за ризката, отварачка и... десет вагона с кинти, между другото...

сух шпек "Перелик" - само за хубави хора!

Хи-хи, след КУФАРИТЕ с МИЛИОНИ от "КАТАРГЕЙТ" ни забаламосват с колбаси и шалове...

То и аз, ако вкарам няколко ракии, може да й подаря на тая леля един сух колбас, та да го овлажни малко. До кога ще пробутват на челни позиции разни безлични женки? Баси и девалвацията на ценностите.

Боя и члена вършат същата работа, но щом може да свършиш работата и с добро, използвай, и Доброто! Не е грях!

Защо пък да не получи един сух колбас жената

е не е срамно, не е

О, син овен!

Много му вярвам на този списък!!

мислим, че един чокър и една гьостерица са ѝ напълно достатъчни, кви са тия лигавщини...