Какво плаши руснаците най-много

Това са атаките с дронове срещу Москва и други региони, както и опитът за метеж на Пригожин

Обратно в новината

Коментари - Какво плаши руснаците най-много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и съответно, загубеното време беше малко.

да не би България внезапно да застане на страната на ЮАР!

........ предатели винаги ще има.... и винаги ще е трудно... ако доживеем ще видим....... вие да му мислите

Руснаците най - много ги е страх, САЩ да не ги изпреварат икономически.

няма как да ги е страх от нещо което се е случило преди 100год.

Още един сух режим, и ново турне на Петя Буюклиева !!

Какво ги плаши!?Че КГБ искат да векуват на власт!

Да бъдем по кратко с пълна сила се върна Сталинизма жалко за руския народ

А би трябвало най много да ги е страх от Путин и шайката около него,щото ще ги клатят до живот

Знаят те, който нож вади от нож умира и който копае гроб другиму сам пада в него

Дойче веле не знае германците какво ги плаши, тръгнали да коментират останалите...

По миналия режим имаше говорит масова. Са е германско нищо.... Общо взето едни и същи. Ама по старио режим немаше банани....

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Банята друго казва....

Имаме тука Пламен – серсем, който загубил е мяра съвсем и без да изпитва никакъв свян, лайняното пръстче набутва си там, където яко „скърца вратата“, дордето накрая си счупи главата.

Дойче зеле, такава тъпа постна измислица, скоро не бях чел.

Да ви имам фантазиите журналистически, едно е да си разтревожен, друго е да си уплашен !

ㅤ

Руснаците се плашат най-много от Дойче Зеле. Смятат, че някой ден ще ги уморят от смях.

Пияна, вушлива нация от полуазиятски примитиви.

Споко, ще ви пратим Късопишкин и Корнито да ви утешат. А може и дългуча да метнем в ремаркето.

Руснак и страх - взаимно се изключват. Твърде много са преживели, че да ги е страх от нещо. Но пък уважават семейните ценности, обичат и боготворят децата си и защитават езика, културата и образованието си. Може само да завиждам на широките им души и на смелостта им.

Е не е съвсем верно. Има един много голям страх все пак. Когато няма водка, или е почти на приключване. Това не е просто страх. Това е ужасяваща паника, която ги кара да треперят.

Това са ти фантазиите. Там пиян по улицата не може да видиш. Алкохолизираните нации са Полша, Англия, Шотландия. Изобщо проблема с алкохолизма го решиха със предишните санкции, в 2014. Пратиха безработните от градовете във фермите по селата. Като работиш не ти се пие толкова, не е като да си безработен.

Да. И аз така ги обичам. С широки души, и с тесни путки.

сороските мърши пак се радват на фалшиви новинки ;-)!

слаба икономически и все по западаща държава е Русия. управлява я фашист. колко да му остава още? година? не вярвам. а, тука идиоти някакви са се хванали за него, като удавник за сламка...

Напротив, точно икономиката и технологиите сега дърпат. На фронта очакваха да ги смачкат с технологии, ама се оказа че нещо технологиите които есента работеха сега не предат и разни леопарди и фронтови дронове просто не работят от много технология. За година Русия напредна около 10 години в чипове, полупроводникова литография и антени. Ако продължават със същата скорост след година санкциите върху технологиите ще са смешни, защото руските ще са по-добри. И без санкции нямаше да стане, защото не могат да достигнат цената на Китай и Тайван развивайки технологии и на малки серии само за Русия. Изобщо, за икономиката и технологиите войната и санкциите им са добре дошли. По същия начин както с предишните санкции, които ги накараха да не купуват храни, направиха чудо във селското им стопанство и от нетен вносител на храни ги направиха износител на храни, сегашните санкции ще ги накарат да развият и обновят клоновете на индустрията, от която нямаха нужда, защото внасяха по-евтино от инвестицията за обновяване.

Руснаците имат много причини да са уплашени. Аз на тяхно място бих направил същото. Но те са “безстрашен”народ. Така че нека не се притесняваме чак толкова. Последна грижа, както се казва. Или ми е през оная работа как точно се чувстват. Да подадат изплакване в райсъвета. И до арменския поп.

Незнам за руснаците, но омериканците и оерманците са доста респектирани от мандарините!!!

Нищо.

Смтан

А нам все равно, а нам все ревно Не боимся мь волка и сову

Единственното, което плаши руснаците е да не им спрът водката!

Deutsche Welle, ако Пригожин се беше наместил на мястото на Путин, вие щяхте да се уплашите и гащите щяхте да напълните!

Докато руската мърша я отстрелват в Украйна, ние в САЩ и ЕС си живеем живота без да сме пролели и капка Европейска кръв. Азиатските орди на султан Путьо да мрат в лайна.

Точно заради затова се появи поговорката, че американсерите ще воюват с руснаците до последна капка украинска кръв.

Живееш си, знам как си "живеете", хахаха ;-)!

Манипулативен материал, който трябва да убеди читателите, колко страхливи са руснаците и евентуално да поощри Зеленски към още терористични действия. Но целият свят знае, че руснаците не се плашат от нищо. Атаката с дронове ги дразни и ги консолидира още повече. Случаят с Пригожин все още е твърде неясен, но и той имаше обединяваща роля – всички руснаци застанаха зад президента си. Ако обаче говорим за някакво безпокойство – да, има такова и то се изразява в притеснението, че все още не са си върнали исконните руски земи, които от 1921г. по волята на Ленин, започнали да се наричат Украйна. Това обаче било направено по политически съображения, едно от които е, представянето на СССР в ОН (Обществото на народите), а не защото Ленин смятал, че в новосъздадената Украйна не живеят руснаци.

Аааааааа. Ти да видиш. Значи Украйна не е влязла в Съветския Съюз като Украинска Съветска Социалистическа Република, а я е създал Ленин. Просто ей така. Щото му било кеф. А останалите ? Защо ли и те си имат собствени имена. Беларус. Казахстан. Може би и те са били просто Русия. Ей. Ама какви историци ражда майка България. Браво. Питай украинците дали се чувстват руснаци. Това ще бъде последния въпрос в живота ти.

Мрът да затъркат Отечеството ни България. Но няма да стане, колкото и да се пените, плюнчите, абортирате, врякате, сте само 6-7 процента, както си призна 1вия шпионин на посолството. Толкова сте. Ще ви настаним на счупените седалки на стадион Септември и от там в Белене. По- злъчните, ще ги пратим при фашистките ви дедовци. За 2 дни сте готови , мърши сатанистки.

Живея в САЩ. Ела ме намери и ще пусна майка ти на негрите да ти направят братче, инбред недъгав.

Ще ти ЗАТЪРКАТ задните бузи,неграмотен педал.

ВОЕННАТА АПЕРАЦИЯ Е ПО ПЛАН !! ЛЕКО ЧУВАЛЧЕ ПРИ АВДЕЕВКА !! КРИМ НЯМА ДА СТАНЕ ВОЕННА БАЗА НА РЕДНЕЦИТЕ НО ПЪК В КУБА ЧАЙНИЦИТЕ ПРАВЯТ ЕДНА....УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ !! СЛАВА ЗА РУСКИТЕ ВОЙНИ–НАШИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ !!

Руснаците най ги е страх че както 45 година ще порят милиони немски, украйнски, полски и балтийски сфинктери... Умората им идва в повече..

Руско войниче в общ окоп с козоеб. Жалка картинка... И тъжна.... Ах пизда, пизда, що стори ти с рушлямската кочина?!!!

"Украинецът Алексей Слобаденюк се е сражавал там (в Соледар). Пред германската обществено-правна телевизия АРД той казва, че руснаците имали предимство с артилерията си и са изстреляли невероятно много муниции. "Нашите позиции просто спряха да съществуват - всичко се разпадна на парчета, живот не остана. Студът допълнително изтощава войниците. През нощта в окопите те нямат с какво да се топлят дори да имат печка, разказва Слобаденюк - защото руснаците биха могли лесно да ги открият с термокамерите си. Затова им се налагало да студуват. Слобаденюк е оцелял като по чудо." :))

Вагнер и Суровикин са в Беларус. Подготвят се за очаквано неадекватен удар от хиената на Европа-Полша. Ама тъпите англосакси са в ступор и както винаги не знаят на кой свят се намират, след брилянтната операция на Путин и Пригожин.

Ако спрат водката, ей това плаши

А! Клоаката ДВ. Мордор дислоцира многохилядна войска в друга държава и това се случи пред очите на целя свят. Метеж имало :D Сега, давам си сметка, че целевата аудитория на този рефлукс е с интелекта на тухла четворка, като се извинявам за сравнението, на тухлата, но ДВ дори не се стараят, а може би толкова си могат. Жалки. Традиционно.

Ама ВЦИОМ и Валерий Фьодоров от дойче веле ли са, интелект селски?

Проблема е, че нищо не ги плаши. Когато спрат пиенето и идват проблемите.

Малоумен пасквил за безмозъчни соросоидни гъзолизци.

Слава нашим ЗСУ - Виконує заслужена артистка України Ярослава Руденко. https://www.youtube.com/watch?v=BEg5TslSSIM&list=RDBEg5TslSSIM&start_radio=1&rv=PuoSkPzG5D4

Ха ха ха, по видеото украинските "въоръжени" сили са с античните калашници с дървените приклади и радиостанции модел отпреди 20 години! Нищо чудно, че войничетата изглеждат така изплашени!

И лудите комунета ги плаши

https://www.youtube.com/watch?v=A1H4VCPS_Ps От това се страхуват

Удачно, че няма да се страхуват от Призрака от Киев, от Листопада, от леопарди, брадлита, джавелини, хаймарси и т.н. "супероръжия", а точно от казашка кавалерия с шашки, хахахаха!

За 200 години руснаците са изтребили и изгонили над 150 милиона хора! От какво да ги е страх?

Ойся ты, ойся Страхуват се да не възстанат поробените народи!

https://www.youtube.com/watch?v=Ia1LoPnHkP4 От това се страхуват

Каквото и да е плашело руснаците, явно са го преодолели, след като се решиха да нападнат Украйна. Но към момента и по отношение на обикновените руснаци предполагам, че най-много се опасяват от това ръководството на страната им да се съгласи на компромис със САЩ. А Дойче Веле са прекалено тенденциозни и манипулативни, жалко за името, което носят.

https://www.youtube.com/watch?v=5ClX9tDerpU Чиж & Co - Фантом

"- Коля, жми, а я накрою! - Ваня, бей, а я прикрою! Русский ас Иван подбил меня. Где-то там вдали родной Техас Дома ждут меня отец и мать Мой фантом взорвался быстро в небе голубом и чистом Мне теперь вас больше не видать "

Аз знам от какво се страхуват. От Бахмут. Ако не беше тоя проклет Бахмут вече да са в Париж. С танковете естествено, на къде без тях.

Поздрав за всички руски пияници и пияни русофили и курви! Чиж & Co - Фантом

Страх ги е, както и Европейците и Американците от ……. Разпадане на системата и не ясно/непредвидимо, бъдеще….

Хладилник без водка, разбира се! Слава России!

- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!"

Добре де, Колега Г.А.Нюфски ! - щом Трябва - И Баня ли да Ви осигурим ? …та Да Ви видим мурафетийчествата де :-)))))))

…а съобразно Данни от Диаспорите : А. Руската - Е СилноПритеснена Как ще Оправят нещата След таковането на Късака… - отбелязва че Вътре В страната - цари Абсолютна “безтегловност “ Б. Украинската - ВсеПовече се Завръщат в ЗемитеИм …Дори Хора в Златна възраст… - животът под бомбите/ракетите на КремълБесовете - Трудно, но Върви…

Не е добре да пишеш на пияна глава.