Коментари - Какво е правил в Екатеринбург арестуваният американски журналист, в какво го обвиняват и какво го очаква | Днес.dir.bg

Какво е правил в Екатеринбург арестуваният американски журналист, в какво го обвиняват и какво го очаква

Ейвън Гершкович е първият чуждестранен кореспондент, който някога е бил задържан в Русия по подозрение в шпионаж

Обратно в новината

Коментари - Какво е правил в Екатеринбург арестуваният американски журналист, в какво го обвиняват и какво го очаква | Днес.dir.bg

Коментари

Еднополюсния модел на помиярите Сащ няма дасе збъдне. Сащ и НАТО посерковци тяхните шпиони ще гният Русия е велика . Мита сащ велика сила се изпари посерковци

Екатерининбург е бившия Свердловск, град център на военната индустрия на Русия, разположен зад Урал. Този град преди 1990 беше "затворен" град и към него интереса на америка беше много голям. Там през 1962 г беше свален супермодерния шпионски американски самолет Ю-2 и пилота заловен и публично съден. Това беяе първата демонстрация на ефективността на съветските зенитни ракети. В този град сега има десетина военни завода редимно за артилерииска и бронетанкова техника. Та интересно какво е правил този господин на 2000 км източно от Москва точно в този град?

Да представят доказателства. Досега разбрахме, че се е интересувал от спортното използване на затворници във войната. Въобще идеята дс се включат затворници в тази уж лесна за Путин война показва колко са затънали в лайната. Това е отчаян ход, който се прилага когато не ти остават други алтернативи.. До края на годината тази безумна операция ще се провали окончателно. Путин ще го отнесе.

Си някой от родата на Баба Ванга. Лошото е, че пишеш под въздействие на халюциногенни вещества.

Колегата от прайда правил разходка за среща с аверчета... Покрай пътуването решил да се поотърка в дулата на "Уралвагонзавод". Просто да им провери цолажа.. И хоп! Такова грозно обвинение..

Какъв българин си ти, като не знаеш български език, циганин ли си, руснак ли си, пиян или психопат?

Доказано е че 90% от жорналистите са вербувани за разознавателни служби. Такаче Сащ няма какво да кажат Русия не е Сърбия помярите Сащ и НАТО се осраха посерковци захванахте се с воина която никога няма да спечелите . Русия притарпя загоби но Украйна няма да има и Полша и Румъния Щесе посерат голям кеф

Ейвънчо събирал информация за едно от предприятията в руския ВОЕННО-ПРОМИШЛЕН комплекс, които представляват ДЪРЖАВНА ТАЙНА. Ако РУСКИ журналист събира инфо за АМЕРИКАНСКИЯ военно-промишлен комплекс и го хванат на местопрестъплението, каква ще е съдбата му?!

Какво да е правил? Опитвал се е да шпионира

защо не свалихте самолета на шибаняка - джудже от кремъл?!

Туй американско хюмне да го дават на брадатите юнаци на Кадирката и толкоз. На Кадиров хората да се оправят с това леке.

"...доколкото ни е известно, той е бил заловен на местопрестъплението", каза Песков на брифинг, като добави, че не знае други подробности по случая." Говорителят на Путин трябва да знае всичко, което знае Путин (или поне основната информация с нормална степен на секретност), за да си върши работата. Затова има три версии - Песков лъже; Песков е некадърен и не си върши работата; Путин не знае какво става в държавата, която ръководи (в която царува)... Изберете сами версията, която ви хареса най-много...

Мислиш ,че на запад лидерите знаят всички подробности за всеки дребен арест на ФБРто наоример

Що бе? Може и да предполага! Нали от оня непризнат съд предполагат за Путин?

В Европа ,САЩ и България трябва да се арестуват всички с руски паспорти или да се изгонят.. Те всички са шпиони,терористи,проститутки и престъпници.

Гришкович е Еврейска Фамилия на излезли от Русия евреи ! Шпионирал е и го арестували , ако е бил с Дипломатически Статут , само щяха да го Екстрадират !

като поработи сега 20 години в Сибир и започне да се напикава ще го пуснат. Този го отпишете.

Не че нещо ама днешния руски съд ако ще и 200 годишни присъди да дава, реалния им срок ще е една-две. Важното е човекът да остане жив.

Това е прсвил. Това прсвят и всички останали 'медии' като BBC, CCN и тн.

Шпионирал е супер секретния ремонт на танкове Т-34 за Украйна! И подготовката за поставяне на касетофони в новия Москвич!

Ние изгонихме 70 дипломата без доказателства за шпионаж, та за тоя ще се кахърим.

Що не се гръмниш бе умряло куче

Що да се гърми!? Щото на тебе не ти понася истината ли!? Ми последвай си съвета...

'изгонихме 70 дипломата' А можеше първо да ги затворим и да им хвърлим един бой (да се почувстват като у дома си , в Рашка)..

Всеки гражданин на ЕС в Русия е шпионин ще бъде съден и изпратен в ГУЛАГ

Каквото е търсил, го е намерил. Така, че няма драма.

Никаква милост към краварските шпиони,които водят война срещу Русия.Трябва да се въведе смъртно наказание,за да се откажат от мръсната си дейност.

шпиони - същото.

Ха ха този е рушняк! Вземайте си го! :))

тоя си е рассийски боклук! рассийските боклуци направо да го трепят

Арести за назидание ще са ежедневие в България, ако пак станем васал на Москва. Възторжените чебурашки не схващат, че и те са на пангара. По линия на "врага с партиен билет". Това с "врага в нашите редици" е следващия етап, който очаквам скоро да се случи в Русия

Всички знаят, че всяка страна си има шпиони! Така, че какво се "пените"? Чакайте новини с размяна на пленници.

4040, разбира се, че момчето е невинно! Да сте чули накой обвинен да е казал "виновен съм". Само съдът може да каже, кой е виновен и кой е невинен! Тя и баскетболистката казваше, че е невинна, независимо от това, че я хванаха с наркотици!

Глупости.Ще го разменят с някой.Няма друга работа ще шпионира и то в Русия.Руснаците са болни на тема шпиониране ония ще хода да се бута в шамарите

"да бе мирно седяло, не би чудо видяло"... Абе, а какво стана с Асандж? Неговия случай различен ли е?

Че то заради Асанж смениха еквадорския президент - за да могат да го арестуват от посолството им в Лондон!!! Ами помните ли Сноудън и самолета на боливийския президент - беше принуден да кацне принудително във Виена, че на всичко отгоре от САЩ наредиха на австрийския президент да отиде на летището за "среща" със своя колега.... И това само заради съмнения, че Сноудън е в самолета - слух пуснат от Москва, за да им лъснат голите ...дници да НЕЗАВИСИМИТЕ европейски държави....

Добри новини.

Ма той рушняк бе, да си го арестуват и да го трепят!

Много е "обичал Русия" Журналистите са особено любвеобилни същества. Известни са предимно с любовта си към парите и липсата на скрупули за начина на тяхното придобиване.

Да си е публикувал лъжите откъдето си иска. Овце по тази земя дал Бог!

Поредната руска лъжа, ходил да шпионира уралракетвагон. Нема такава тъпотия, само дебили вярват на путлерската пропаганда. Въпроса е дали ще го убият в затвора или ще го разменят.

И за какво да го убиват тоя травести? Какво ще донесе смърта му? Нищо.

Еми избиха стотици хиляди във войната, и какво им донесе , нищо.

Вероятно американецът от руски произход е искал да направи репортаж за набирането на концлагеристки от Сибир за частната армия на бившия затворник и сол-таш@к на Путлер - Пирожкин. Да, ама комунистическите ченгета на диктатора са го гепили и е обвинен в шпионаж на концлагера.

Vaf Ekaterinburk sa zastreliali Nikolay Romanov sas simestvuto mo pres 1918

Научи се първо да пишеш на правилен български и второ- всеки телефон, компютър, лаптоп, таблет имат език, който може да се транслитератира на български. Не обаждай българите с този латински буламач.

A tezi tvoi pravilni savsem bg-dumi : Telefon... Laptop... kompiuter.. etc... i oshte mnogi drugi... Haidi ba, kirilski idiote... zashto nigi zameni sas prabilni bg-dumi tapanar sas Tapanara ti

Нагла и проста стодентка;-)! Какво изучаваш там, гълтане на сперма или бастуни? Стой си ф берлин и не се обаждай, моля!

За да опознае Русия е най добре да се поразходи до Сибир, друг начин няма!

МИСЛЯ ЧЕ ТУК НЯМА ТАКИВА , КОИТО МОГАТ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ КАКВО "ПРИКЛЮЧЕНИЕ" ГО ЧАКА ТОЗИ ИВАН ;§

До всички нормални хора на територията на Русия и Северна Корея: Бягайте докато имате възможност.

Къде ще отидем, бе? СССР 2.0 идва за всички ни, не усещате ли какво става?

Не СССР, а ЕССР е правилно да се нарича ситуацията, която сега първи на ход, благодарение на ес и сащ

От базата на собствен опит ли го говориш, или каквото чуеш и четеш от "независимите демократични медии". Ако е всичко товя накуп, имам новина за теб - зле си с логиката и свободното мислене

Ще отиде на спа процеура в Черния делфин

"Показах му обръщения, от които вече има над хиляда, обръщения от цялата страна: хората ме молят" да им отрежат ръцете и краката за да направя венец от кръв за другаря Путлер.

Хотел в Сибир?

Това фашистко куче що бой ще изяде сега. Вече съжалява, че се е родил.

Някой ден и ти русоробе ще ядеш бой.. когато орките бъдат изтласкани в сибир, всички съдружници на нациския режим на Путин, ще бъдат съдени, обръснати голи глави и обесени - подобно на съдружниците на нациския режим на Хитлер!

ИВАН ГЕРШКОВИЧ ЩЕ ОПОЗНАЕ СИБИРСКАТА ШИР ;§ А И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ХАРЕСАТ ТОЗИ МЛАД ,ХИЛЕЩ СЕ ПРЕДАТЕЛ ;§

Още време онуй се знаеше че всеки един западен журналист е и шпионин. Не че ние тогава бяхме по различни от тях де...

Ruzia e blato.

За нашествениците.

живот в блатото и то каква жизнь ...

В което затъват всякакви американски напъни за световно господство...

Ами не знам какво е правил досега американец в Русия, но знам с голяма верояност какво ще прави отсега нататък ! Нямам никаква жал към предатели, които помагат на укрофашисти - те са съучастници в нацистките зврества и не трябва да има милост към такива изроди !

Коментари - Какво е правил в Екатеринбург арестуваният американски журналист, в какво го обвиняват и какво го очаква | Днес.dir.bg

Какво е правил в Екатеринбург арестуваният американски журналист, в какво го обвиняват и какво го очаква

Ейвън Гершкович е първият чуждестранен кореспондент, който някога е бил задържан в Русия по подозрение в шпионаж

Обратно в новината

Коментари - Какво е правил в Екатеринбург арестуваният американски журналист, в какво го обвиняват и какво го очаква | Днес.dir.bg

Коментари

Еднополюсния модел на помиярите Сащ няма дасе збъдне. Сащ и НАТО посерковци тяхните шпиони ще гният Русия е велика . Мита сащ велика сила се изпари посерковци

Екатерининбург е бившия Свердловск, град център на военната индустрия на Русия, разположен зад Урал. Този град преди 1990 беше "затворен" град и към него интереса на америка беше много голям. Там през 1962 г беше свален супермодерния шпионски американски самолет Ю-2 и пилота заловен и публично съден. Това беяе първата демонстрация на ефективността на съветските зенитни ракети. В този град сега има десетина военни завода редимно за артилерииска и бронетанкова техника. Та интересно какво е правил този господин на 2000 км източно от Москва точно в този град?

Да представят доказателства. Досега разбрахме, че се е интересувал от спортното използване на затворници във войната. Въобще идеята дс се включат затворници в тази уж лесна за Путин война показва колко са затънали в лайната. Това е отчаян ход, който се прилага когато не ти остават други алтернативи.. До края на годината тази безумна операция ще се провали окончателно. Путин ще го отнесе.

Си някой от родата на Баба Ванга. Лошото е, че пишеш под въздействие на халюциногенни вещества.

Колегата от прайда правил разходка за среща с аверчета... Покрай пътуването решил да се поотърка в дулата на "Уралвагонзавод". Просто да им провери цолажа.. И хоп! Такова грозно обвинение..

Какъв българин си ти, като не знаеш български език, циганин ли си, руснак ли си, пиян или психопат?

Доказано е че 90% от жорналистите са вербувани за разознавателни служби. Такаче Сащ няма какво да кажат Русия не е Сърбия помярите Сащ и НАТО се осраха посерковци захванахте се с воина която никога няма да спечелите . Русия притарпя загоби но Украйна няма да има и Полша и Румъния Щесе посерат голям кеф

Ейвънчо събирал информация за едно от предприятията в руския ВОЕННО-ПРОМИШЛЕН комплекс, които представляват ДЪРЖАВНА ТАЙНА. Ако РУСКИ журналист събира инфо за АМЕРИКАНСКИЯ военно-промишлен комплекс и го хванат на местопрестъплението, каква ще е съдбата му?!

Какво да е правил? Опитвал се е да шпионира

защо не свалихте самолета на шибаняка - джудже от кремъл?!

Туй американско хюмне да го дават на брадатите юнаци на Кадирката и толкоз. На Кадиров хората да се оправят с това леке.

"...доколкото ни е известно, той е бил заловен на местопрестъплението", каза Песков на брифинг, като добави, че не знае други подробности по случая." Говорителят на Путин трябва да знае всичко, което знае Путин (или поне основната информация с нормална степен на секретност), за да си върши работата. Затова има три версии - Песков лъже; Песков е некадърен и не си върши работата; Путин не знае какво става в държавата, която ръководи (в която царува)... Изберете сами версията, която ви хареса най-много...

Мислиш ,че на запад лидерите знаят всички подробности за всеки дребен арест на ФБРто наоример

Що бе? Може и да предполага! Нали от оня непризнат съд предполагат за Путин?

В Европа ,САЩ и България трябва да се арестуват всички с руски паспорти или да се изгонят.. Те всички са шпиони,терористи,проститутки и престъпници.

Гришкович е Еврейска Фамилия на излезли от Русия евреи ! Шпионирал е и го арестували , ако е бил с Дипломатически Статут , само щяха да го Екстрадират !

като поработи сега 20 години в Сибир и започне да се напикава ще го пуснат. Този го отпишете.

Не че нещо ама днешния руски съд ако ще и 200 годишни присъди да дава, реалния им срок ще е една-две. Важното е човекът да остане жив.

Това е прсвил. Това прсвят и всички останали 'медии' като BBC, CCN и тн.

Шпионирал е супер секретния ремонт на танкове Т-34 за Украйна! И подготовката за поставяне на касетофони в новия Москвич!

Ние изгонихме 70 дипломата без доказателства за шпионаж, та за тоя ще се кахърим.

Що не се гръмниш бе умряло куче

Що да се гърми!? Щото на тебе не ти понася истината ли!? Ми последвай си съвета...

'изгонихме 70 дипломата' А можеше първо да ги затворим и да им хвърлим един бой (да се почувстват като у дома си , в Рашка)..

Всеки гражданин на ЕС в Русия е шпионин ще бъде съден и изпратен в ГУЛАГ

Каквото е търсил, го е намерил. Така, че няма драма.

Никаква милост към краварските шпиони,които водят война срещу Русия.Трябва да се въведе смъртно наказание,за да се откажат от мръсната си дейност.

шпиони - същото.

Ха ха този е рушняк! Вземайте си го! :))

тоя си е рассийски боклук! рассийските боклуци направо да го трепят

Арести за назидание ще са ежедневие в България, ако пак станем васал на Москва. Възторжените чебурашки не схващат, че и те са на пангара. По линия на "врага с партиен билет". Това с "врага в нашите редици" е следващия етап, който очаквам скоро да се случи в Русия

Всички знаят, че всяка страна си има шпиони! Така, че какво се "пените"? Чакайте новини с размяна на пленници.

4040, разбира се, че момчето е невинно! Да сте чули накой обвинен да е казал "виновен съм". Само съдът може да каже, кой е виновен и кой е невинен! Тя и баскетболистката казваше, че е невинна, независимо от това, че я хванаха с наркотици!

Глупости.Ще го разменят с някой.Няма друга работа ще шпионира и то в Русия.Руснаците са болни на тема шпиониране ония ще хода да се бута в шамарите

"да бе мирно седяло, не би чудо видяло"... Абе, а какво стана с Асандж? Неговия случай различен ли е?

Че то заради Асанж смениха еквадорския президент - за да могат да го арестуват от посолството им в Лондон!!! Ами помните ли Сноудън и самолета на боливийския президент - беше принуден да кацне принудително във Виена, че на всичко отгоре от САЩ наредиха на австрийския президент да отиде на летището за "среща" със своя колега.... И това само заради съмнения, че Сноудън е в самолета - слух пуснат от Москва, за да им лъснат голите ...дници да НЕЗАВИСИМИТЕ европейски държави....

Добри новини.

Ма той рушняк бе, да си го арестуват и да го трепят!

Много е "обичал Русия" Журналистите са особено любвеобилни същества. Известни са предимно с любовта си към парите и липсата на скрупули за начина на тяхното придобиване.

Да си е публикувал лъжите откъдето си иска. Овце по тази земя дал Бог!

Поредната руска лъжа, ходил да шпионира уралракетвагон. Нема такава тъпотия, само дебили вярват на путлерската пропаганда. Въпроса е дали ще го убият в затвора или ще го разменят.

И за какво да го убиват тоя травести? Какво ще донесе смърта му? Нищо.

Еми избиха стотици хиляди във войната, и какво им донесе , нищо.

Вероятно американецът от руски произход е искал да направи репортаж за набирането на концлагеристки от Сибир за частната армия на бившия затворник и сол-таш@к на Путлер - Пирожкин. Да, ама комунистическите ченгета на диктатора са го гепили и е обвинен в шпионаж на концлагера.

Vaf Ekaterinburk sa zastreliali Nikolay Romanov sas simestvuto mo pres 1918

Научи се първо да пишеш на правилен български и второ- всеки телефон, компютър, лаптоп, таблет имат език, който може да се транслитератира на български. Не обаждай българите с този латински буламач.

A tezi tvoi pravilni savsem bg-dumi : Telefon... Laptop... kompiuter.. etc... i oshte mnogi drugi... Haidi ba, kirilski idiote... zashto nigi zameni sas prabilni bg-dumi tapanar sas Tapanara ti

Нагла и проста стодентка;-)! Какво изучаваш там, гълтане на сперма или бастуни? Стой си ф берлин и не се обаждай, моля!

За да опознае Русия е най добре да се поразходи до Сибир, друг начин няма!

МИСЛЯ ЧЕ ТУК НЯМА ТАКИВА , КОИТО МОГАТ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ КАКВО "ПРИКЛЮЧЕНИЕ" ГО ЧАКА ТОЗИ ИВАН ;§

До всички нормални хора на територията на Русия и Северна Корея: Бягайте докато имате възможност.

Къде ще отидем, бе? СССР 2.0 идва за всички ни, не усещате ли какво става?

Не СССР, а ЕССР е правилно да се нарича ситуацията, която сега първи на ход, благодарение на ес и сащ

От базата на собствен опит ли го говориш, или каквото чуеш и четеш от "независимите демократични медии". Ако е всичко товя накуп, имам новина за теб - зле си с логиката и свободното мислене

Ще отиде на спа процеура в Черния делфин

"Показах му обръщения, от които вече има над хиляда, обръщения от цялата страна: хората ме молят" да им отрежат ръцете и краката за да направя венец от кръв за другаря Путлер.

Хотел в Сибир?

Това фашистко куче що бой ще изяде сега. Вече съжалява, че се е родил.

Някой ден и ти русоробе ще ядеш бой.. когато орките бъдат изтласкани в сибир, всички съдружници на нациския режим на Путин, ще бъдат съдени, обръснати голи глави и обесени - подобно на съдружниците на нациския режим на Хитлер!

ИВАН ГЕРШКОВИЧ ЩЕ ОПОЗНАЕ СИБИРСКАТА ШИР ;§ А И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ХАРЕСАТ ТОЗИ МЛАД ,ХИЛЕЩ СЕ ПРЕДАТЕЛ ;§

Още време онуй се знаеше че всеки един западен журналист е и шпионин. Не че ние тогава бяхме по различни от тях де...

Ruzia e blato.

За нашествениците.

живот в блатото и то каква жизнь ...

В което затъват всякакви американски напъни за световно господство...

Ами не знам какво е правил досега американец в Русия, но знам с голяма верояност какво ще прави отсега нататък ! Нямам никаква жал към предатели, които помагат на укрофашисти - те са съучастници в нацистките зврества и не трябва да има милост към такива изроди !