Какви са предизборните обещания на Ердоган?

В програмата си "Правилни стъпки към Века на Турция: Предизборна декларация 2023" държавният глава изтъква, че под негово ръководство страната ще продължи да укрепва президентската форма на управление

Обратно в новината

Коментари - Какви са предизборните обещания на Ердоган? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Електората на ЕР/Доган/ е като на нашия Доган - хора, живеещи на село или в малкия град, където възможностите за манипулации са по-големи и където местната власт създава отчасти феодален гнет над раята. В големите градове, където хората са образовани, инитилигентни с широк мироглед, електората е за промяна в т.ч. и нашите сънародници. Казвам го от личен опит при посещенията си в Истанбул.

Всеки турчин трябва да гласува за Ердоган. Гласувате ли за другия ще започне "европеизацията" ви. Ще ви наложат всички християнски правила, закони и обичаи. А накрая западняците ще ви сменят и вярата с християнска, ще станете неверници. Докато се усетите ще ви сменят дори и турските имена с християнски имена. Ако искате това, не гласувайте за Ердоган, а за другия.

Още ще ви накарат да си смените пола и да ядете скакалци. Може и в Украйна да ви пратят като пушечно месо или да сменят лирата с евро. Гласувайте за Ердоган докато е жив и здрав и ще падне такъв живот, че не е за описване. Може и походь за мир да организирате или да дадете скромно дарение за лечението на Лукашенко.

100 инфлация, 10 милиона нелегални емигранти, калпаво строителство и поредните жертви и пак ще изберат бай си Ердо. Тия лесно се управляват. Кажи им да се забулят като нинджи и да се дупят по цял ден под воя на ходжата. Те друго не искат.

Ердоган преди няколко години заплашваше Китай с унищожение и че турската армия щяла да някоя нощ да окупира Китай. Това защото според Ердо Китай не спазвал правата на китайците-мюсюлмани, а разбираш ли Реджеп бил началник на всички мюсюлмани по света!!!!

Турция трябва да има млад и прогресивен президент, а не някакви дядки-мафиози които живеят с мисленето на 70-те години на 20-век и си мечтаят да режат глави на християни, да сменят имена и да окупират Русия, Сирия, Армения, Гърция и Кипър.

Да да като Сара Марин, дето смърка наркотици понеже било модерно и си пада по групов секс.

И единия и другия са пълни откачалки и изкуфяли старци!!! И двамата са крайни фашисти и националисти, и двамата знаят че без да се подчиняват на Русия няма да стане и това ги удря яко по болното самочувствие!

По-добре кажете, следите ли нашите гробари и кокорчовци как си спазват предизборните обещания? Някъде да са заявявали за супер ротациите само и само да са на власт??!! Някой да е гласувал за тях заради това върховно предателство към избирателите ??? Някой да е гласувал, за да си вдигнат веднага заплатите?? И пр и пр.

Цитат "Ердоган също така планира да проведе референдум за приемане на нова конституция, която да отразява "волята на целия турски народ" и да защитава правата на всички граждани" Да не би сега Конституцията на Турция да защитава само определени граждани?

Този мач е вече свирен.

В Турция. А на ред за предстедателство на Европейският Съюз е Унгария. Съответно Давоските глобалисти не могат да преживеят факта, че това по устав трябва да се случи. И знаят, че Унгария иска мир в Украйна. След неуспешните опити за цветна революция, започват да набиват идеята, че Унгария е диктаторски режим. Сещате се какво следва, нали? Унгария ще напусне ЕС. От там цялата концепеница за Оръжия за Мир, "европейски" ценности и стейкхолдър капитализъм отива в кофата.

"Руски мир" - избиват всички и когато не остане нищо повече за убиване, настава мир, ... "руски мир"! ... Много мирно, няма що! Затова, според тази логика (и на наш Мунчо), не трябва да се дават оръжия на Украйна, та да настъпи "мир", като ги избият.

Не е добре. Другата му стъпка, знаем коя ще е.

Дали ви харесва или не, единственото което можем да направим е да поздравим Ердо за неговото преизбиране.ю А миналата седмица Президентът спечел и мнозинмство в тамошното НС. Бетонира се за 4 годинки.

Като гледам обещава от всичко по 2. Явно си го заслужават, след като има преднина след земетресенията. Да им е честит, както се казва.

Не знаех ,че той е предизвикал земетресенията. Как вкара тази чудовишщна трагедия в политически ооборот?

Как вкара трагедията в политически оборот ли? Питай любимеца си Ердоган.

Разбира се, че не предизвиква заметресенията, но той дойде на влас след 99, когато пак имаше такова голямо земетресение в Турция - май с 15 хил загинали с обещание да не се повтори! Селд 20 години негово управление се оказва, че нищо не се е променило. Значи е виновен, че не си е свършил работата. Отбелязвам, че имаше един град с много малко разрушения. Т.е. ако се спазват стандартите - може да се избегне такава катастрофа! Но и там е както у нас. Всикчо е далавера и се замита с цел по-добра печалба! Аз се радвам, ако той спечели лирата ще е евтина и ще може да се пазарува евтино, но от това живота на турците няма да се оправи. А промените в конституцията ще бутат към религията - все пак той унищожи повечето си светски опоненти.

.... по чифт чалма и шалвари, и безплатен сюнет?

Урсула знае ли

Тя препоръча друго - По 15 бустера в задника. За Сюнета е навита, но иска да е по-радикален - из основи се реже и се заместа с бутафорна слива.

Турците мразят САЩ даже повече от нас

Не, не мразят САЩ. Те не понасят само последната постмодернистична реалност, която дмеонтира всичко традиционно.

До вчера ни пробутваха маналите Доган и Карадайба, днес от сутринта пак мангал ЕрНасран.

идиот ....

Успех на Ердоган ! Не ми е симпатичен, но е по малкото зло за България и Русия.

Ердоган не е по доброто за нас. Което е по зле за Русия е по добре за България. За България е по добре да бъде кандидата на кемалистката партия, който обещава да спре миграцията. Кемал Ататюрк е казал: "Който е враг България е враг на Турция"

По бутилка олио за колегите в Анадола хаха

Повече ер и по-малко на..ан