Коментари - Каква е равносметката на депутатите в последния им парламентарен ден? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваканция ли?Ама социалистите вече я изкараха и то по три.Останалите пък толкова работа свършиха,че все едно не са спирали с отпуската си от миналата година.

Според депутатина Манев: "няма опасност партиите да станат зависими от бизнеса, защото има четиристепенен контрол на техните финанси и всичко се публикува." Да питам тогава: а как този "четиристепенен контрол" не успя да улови надплащането на партийните ви субсидии?;)) Ако така ще лови и зависимостта ви от бизнеса...

Когато ограбиха КТБ излязоха във ваканция. Когато ограбиха пари за изтребители пак излизат във ваканция. Шаблон на ДС. Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ми, чи те работеха ли, та да почиват?

ПРЕМИЕРА ВИ ГО НЯМА !! ПРОСТО ГО НЯМА ! КЪДЕ ВИ Е ПРЕМИЕРА БЕ ??

Равносметката е плачевна!

Реалната равносметка на НС до днес е трагична ,благодарение на управляващото мнозенство и ДПС.Практически равносметката е ден да мине,друг да дойде и да издрапат мандата.Сега 240 -те депутати на 6 милиона България ще се юрнат по луксозни дистинации да печът задниците си ,даже предниците.В 1991г. 9 милиона България с 240 депутата .Днес около 6 милиона България пак 240 депутата.Назрял е момента в България за ново Велико Народно Събрание и правителство на националното единство от знаещи , можещи и неалчни българи ,за да се измъкне страната ни от блатото на корупцията,лъжите и манипулациите.Рано или късно количественото натрупването от негативните на некадърни правителства през тези 30 години ,ще доведе до качествено изменение по пътя на демокрацията. По добре по-рано ,другото е безвремие.

КОЙТО Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ЯТАК НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ .... И ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ

КАМИ и druh са като две капки вода

В ред страни, депутатите нямат почивки, ваканции, отпуски и заплатите им са по малки от средните, но в бедна България е точно обратното, нашите тупани дупеклати имат няколко ваканции, общо 3 месеца, максимални заплати и никаква отговорност..

толкова по въпроса.