Коментари - Каква е равносметката на депутатите в последния им парламентарен ден? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова по въпроса.

В ред страни, депутатите нямат почивки, ваканции, отпуски и заплатите им са по малки от средните, но в бедна България е точно обратното, нашите тупани дупеклати имат няколко ваканции, общо 3 месеца, максимални заплати и никаква отговорност..

КАМИ и druh са като две капки вода

КОЙТО Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ЯТАК НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ .... И ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ

Реалната равносметка на НС до днес е трагична ,благодарение на управляващото мнозенство и ДПС.Практически равносметката е ден да мине,друг да дойде и да издрапат мандата.Сега 240 -те депутати на 6 милиона България ще се юрнат по луксозни дистинации да печът задниците си ,даже предниците.В 1991г. 9 милиона България с 240 депутата .Днес около 6 милиона България пак 240 депутата.Назрял е момента в България за ново Велико Народно Събрание и правителство на националното единство от знаещи , можещи и неалчни българи ,за да се измъкне страната ни от блатото на корупцията,лъжите и манипулациите.Рано или късно количественото натрупването от негативните на некадърни правителства през тези 30 години ,ще доведе до качествено изменение по пътя на демокрацията. По добре по-рано ,другото е безвремие.

Равносметката е плачевна!

ПРЕМИЕРА ВИ ГО НЯМА !! ПРОСТО ГО НЯМА ! КЪДЕ ВИ Е ПРЕМИЕРА БЕ ??

ми, чи те работеха ли, та да почиват?

Когато ограбиха КТБ излязоха във ваканция. Когато ограбиха пари за изтребители пак излизат във ваканция. Шаблон на ДС. Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Според депутатина Манев: "няма опасност партиите да станат зависими от бизнеса, защото има четиристепенен контрол на техните финанси и всичко се публикува." Да питам тогава: а как този "четиристепенен контрол" не успя да улови надплащането на партийните ви субсидии?;)) Ако така ще лови и зависимостта ви от бизнеса...

Ваканция ли?Ама социалистите вече я изкараха и то по три.Останалите пък толкова работа свършиха,че все едно не са спирали с отпуската си от миналата година.