Коментари - Каква е най-належащата нова мярка, която трябва да вземем срещу Омикрон? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма въпрос всички сме против мерките ви? Всички които искат мерки са за затвора. Корона е биснес маските бяха 5 стотинки,а сега са 50. Заговор.Защото няма въпрос на който да ви кажем да си го нафакате във факницата със смазочен гел Ковидий.

Най належащо е да се махне извънредната ситуация и надбавките на докторите. Ако няма материално заинтересовани хора от тази болест, ситуацията ще е като в началото на 2020. В много страни е махната и вече няма проблеми.

Най-важната мярка е всички мисирки, които насажда те страх от сополи и паника е да си ЕПМ!!!

Да се затворят веднага всяващи паники "медии" като дир-ниците!!!

Ако медиите казваха какво е истинското положение отдавна са съм се ваксиниранирал.Не знаех колко е зле .Омикр онът верно стана със силата на грип.5 дни яко тормоз и минава.Ама хич не е кеф.Жената изпрати по яко и от мен.Само детето ги кара,лекичко засега.

Това е защото си се пазел от всички корона вируси дълго време (настинка). Обикновено тези вируси си живеят в синусите. И когато се разболееш се активират и възстановяват имунитета. Също и ако само леко настинеш, например ако се закаляваш. Ако си се пазел да няма никакъв такъв вирус една година, протича тежко. Две - още по-тежко. Закаляваш се сега за да може придобития от болестта имунитет да се активира периодично.

Ваксинирай се и ходи с маска на обществени места. Никой не е длъжен да ти кара настинката.

Нищо специално не е необходимо.Наблюдение и дисциплина. Всичко друго е като напразно усилия

Нищо

ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА И СПРЕТЕ ВЕЧЕ

Да затворят идиотите,които пропагандират,че има ковид!!!

Тъпако половината ми познати са болни.Друг въпрос ,,че сега наистина е като грип.Никой още не е умрял

Скоро вирусът омикрон ще бъде ликвидиран с руски ядрени ракети, така че не ме притеснява особенно.

Няма да са руски.Но са ще го ядем дебелия

Друго гласувах : един голем к.р за тези дето са направили анкетата.

Такива боклуци сте от dir с тази анкета че и Суходол няма да ви побере

Много мои познати изкараха тежко Ковид!Някои си отидоха!Но Ганя е невярващ,мнителен,безстрашен и всезнаещ!Кръчмата да е отворена му е приоритет!Когато се разкашля обаче дига вой до небесата,че били длъжни да го лекуват безплатно!Иначе за ваксините категорично е против,искали да го чипират,пръскали го!Това е положението-покрай простаците ще си заминат умни хора,а тъпунгерите в Бг са повече!

Много си елементарна, Соня! Кой те излъга, че българите мразим ваксините? Аз имам ВСИЧКИ ваксини, които се слагат в България. На децата си също съм сложил ВСИЧКИ ваксини. Сега и на внуците слагаме... Но ВАКСИНИ, Соня, не боза!!! И да те светна, че колкото и да преиначават определението за ваксина от ПЛАТЕНАТА СЗО, ваксина е препарат, който те ПРЕДПАЗВА ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ НИКОГА от дадена болест, а не УЖ да я изкараш леко... Все още няма препарат срещу ковид, който да е изкарал ПЪЛНИЯТ цикъл на изпитания и чак тогава да бъде наречен ваксина. Но ти си елементарна и няма как да го проумееш! Апропо, колкото и да ни плашеха с УЖАСТНА ЗАРАЗА и НЕБИВАЛА СМЪРТНОСТ, с малко над 20% ИДИОТИ< като теб, дето се ШПИКОВАХА - България не е в челото на класация по смъртност от Ковид... Напрегни си двете мозъчни клетки да си отговориш на простичкия въпрос: ЗАЩО????

НА СЗО Е НАЙ НЕОБХОДИМАТА И НЕОТЛОЖНА МЯРКА....

Защо не може да се гласува бе, изроди мръсни???

Да спрете да ни правите на маймуни и да се ебе@№те пут№%ката майчина ....

Да се спре транзитното прелитане на самолети над България, а пристигащите да бъдат проверявани за контейнери за разпръскване на заразата.

Да се спре с тази истерия и геноцид!

Да им се набият канчетата на Дирчетата

Задължителна мярка-Премахване на всякакви мерки срещу фалшивата пандемия! Второ-забрана за споменаване на ковид 19!!! Трето Забрана на дейноста на "америка за българия" БХК и всички подобни АНТИ-Български организации! Четвърто-Всички заживели мирно и спокойно...!

да се спре тази измама, и всичко да се върне на ниво преди 2019 - най вече лечението на един сезонен грип...

да се избесят агентите на ковидистерията!

Мога да кажа само едно - МНОГО ПАНИКА, МАЛКО РАЗСЪДЪК!

да разкараме сегашните политици и чадърите им над измамата

Мярката се казва СВОБОДА. Забравихте ли за какво се бориха дедите ви векове наред, какво търпя Българския народ? А сега искате да се кланяте на някакви актьорчета с престилки и подлоги. Всеки с критичен ум ще прозре измамата, нядавам се, да са повече.

Нищо не трябва да се прави стига сте ни правили на маймуни.Оставете хората на мира.

Нищо едно голямо нищо ако някой се опитва пак да ми играе с ликдауни и маски ще бъде пребит

Никакви мерки! Срещу грип какви мерки се въвеждат? Никакви! Хайде всички плашила обратно по дупките!

Отрепки сте си и това си е!

шийте се отзад !

Защо в мерките няма опция-Пълен локдаун за ваксинирани и преболедували!Защо да се затварят здравите,за да се разхождат вирусоносителите!?

Да ни оставите на мира!!!!!!!

Който иска може и десета доза да си постави, но това не трябва да означава непременно всички да сме длъжни да се съобразяваме с хипохондриците!

Мярката е да спрем "лудостта на величията" , но духът отдавна е изпуснат от бутилката. Май отново медиите ще заменят речите на "славните украинци" с целодневно четене на некролози и справки за ползата от ваксините. Тази световна "грижа за хората" ми дойде в повече и ако това е бъдещето на света да пускат там, каквото са приготвили и да закриват пиесата.

Ми бегом при Ръшистите. Ще се чувстваш като у дома.....

Има хора - има проблем, няма хора - няма проблем!

Ваксинирайте се , джанъм...

Стига глупости, бе! Ако Гологлавия пингвин, другарят "Яко ще умирате" беше влязал в затвора, сега тия платени/от фармацевтичните компании/ плямпала нямаше да смеят да плашат народа!

България намаля с 80 000 за една година, питекантроп такъв. Имай малко свян...

Повече са, но са сбор от всички причини за смърт в страната :) за миналата година от фалшивата болест са починали 8 000. За сметка на това 75 000 от сърдечно - съдови болести :) Стига лъгахте! Данните са налични в сайта на НСИ!

Задължителни тестове и ваксиниране на прииждащите украинци на границата.

Спешно да похарчим още 50 милиарда за ваксини и нови щабове. В тях да привлечем и учени от цялата галактика. Да дадем светъл пример

Вас ни пари, ни ебане ви оправя. Питекантропите все некой ден ще станат хомосапиенс

Никакви мерки не трябва да има.

Само маски и дистанция

Не се интересува от СОВ-19

ваксиниране !!!!!

САТАНИНСКА ПАПЛАЧ НАЧЕЛО С БИЛ ГЕЙТС!

Тестове и ваксини на границата за украинците!Така ще го спрем!Стига сте ни шашардисвали нас,хайде малко и гостите!

Мислех за мярка: -Изолация в Украйна пред руските части !!!!!!

Най належащата мярка е създателите на пландемията да бъдат пратени в затвора за много години!

Всички ваксинирани да бъда карантинирани до преминаването на петата вълна (въпреки , че имат зелен сертификат), т.к. стана ясно, че именно те са тези които пренасят заразата масово. Всички останали да спазват лична хигиена и каквото преценят за достатъчно според здравословното си състояние.

Коментара ми е да престанете с тъпите си анкети за пландемията . Ако не можете да мислите , вижте какво става в другите държави .

Най-вече трябва да спрем с глупостите! След 5 вълни на Ковид е видно и ясно, че никакви мерки не могат да страт разпространението на вируса. Прост факт!