Коментари - Как Желязната лейди влезе на Даунинг Стрийт 10, за да промени историята (видео) | Днес.dir.bg

Как Желязната лейди влезе на Даунинг Стрийт 10, за да промени историята (видео)

Преди точно 40 г. Маргарет Тачър стана първата и единствена жена във Великобритания, която е лидер на консерваторите и премиер

Обратно в новината

Коментари - Как Желязната лейди влезе на Даунинг Стрийт 10, за да промени историята (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Кво ми я хвалите тая малоумница и мизантроп? На погребението и англетата играха хора и се веселиха че е пукнала.

има и още нещо , много по-важно от изброените неща дето е свършила . разби енергийния монопол на енергийната мафия . отдели преноса на електричество от производствтото и положи основите на пазара на електричество . това дето тука е все още в предродилни мъки ... и енергийната мафия у нас не дава да се случва :)

Го направи или просто приватизира целия сектор? Както и много други и обрече стотици хиляди народ на глад и мизерия та накрая трябваше и война да спретне че да не я линчуват на площада малоумницата?

Похарчи за пингвините във Фолкленд едни 3 млрд. народни пари. Вместо да пишете глупости поговорете за нея 5 минути с един обикновени англичанин.

като я хвалите, моля да напишете и лошите закони, които бяха приети, примерно така нареченият poll tax, среу който през 90-те са се провеждали демонстрации. Оттеглянето й от поста не е като на успешен министър, тя просто губи вота в собствената си партия заради този закон и други лоши стъпки, които предприема. Затова моля да бъдете обективни - много малко са британците, която я помнят с добро, нека и ние да знаем цялата истина, не само да я величаем колко страхотна и добра била!!!

Абсолютно съгласен, много малко хора я харесват и могат да кажат добри неща за нея, обикбновено богатите, защото те са облагодетенстваните от нейното управление

Че това едно малоумно грозно лелче което е било начална учителка а след това мин пред на англетата и ги съсипа както знаем.

Щом толкова са я мразели бритовете що я преизбират на два пъти, бе червенотиквеници степни??!! Поклон пред желязната Лейди, която освободи Европа от червената напаст и модернизира гордия албион с десетки години напред.

Тачър е един от най-големите политици на нашето време. Тук маргиналите я мразят, също както мразят Костов, защото приложи непопулярни мерки за да съживи икономиката. Народът иска да се ползва от придобивки, без от него да се очаква нещо и всеки политик който се опита да НЕ е популист, бива наказван.

И поклониците на драгалевския кюмюр и торбата с лай. на сашо свинята.

Тачър макар че я направиха графиня, цял живот си остана дъщеря на бакалин с фашистки убеждения - пръскаше омраза по цял свят, заповядваше убийства на хора в името на "висшите цели" на британския колниален фашизъм, изобщо не я беше грижа за хората с по- ниско соииално положение, абсолютно нетърпима към другите нации освен британската. Най- смешното е че беше влюбена в Горбачов, идеалът и за мъжка хубост.

Боко тъпото го избират три не два пъти но на всички е ясно че цецо цървула фалшифицира всичко.

Абсолютно нищо не направи Тачър,освен ,че се записа като първата жена премиер ! Англия сега затова е на това дередже !

Тачър превърна Албиона в американска подметка, каквито са и досега.

Най-успешната министър-председателка на Англия, която промени историята. Не бива да забравяме, че без нейната ревностна борбеност и битка с комунизма, той нямаше да бъде побден, а ние все още щяхме да се гърчим в ужас и мизерия под калния рашистански комунистически ботуш. Благодарение на неуморната борба на лейди Тачър с комунистическите сатрапи при нас дойде демокрацията, свободата на словото и свободното придвижване на хора, животни и капитал. Нечовешките, сакрални усилия на г-жа Тачър за оневиняване мъжкия хомосексуализъм дадоха своя безкрайно положителен резултат. Сега в почти в целия ЕС хомосексуалистите могат да сключват граждански и църковен брак, да осиновяват деца. Само за това достижение името на лейди Тачър трябва да бъде записано със златно-платинени букви в аналите на световната история. Други, немаловажни нейни заслуги са легализирането на абортите и отменяне на смъртното наказание. Докога в България хомосексуалистите ще бъдат сегрегирани, дискриминирани и потискани? Време е да последваме светлия пример на лейди Тачър! Нека всички ние днес отдадем чрез едноминутно мълчание дълбоката си почит към това светло име от световната политическа кухня!

така е. имам предвид, че парите, които уж икономиса от приватизацията ги вложи във войната с Аржентина, за да я преизберат. Накрая си замина млазена и от собствената си партия. А тукашните папагали повтарят какъв велик политик е била.

Те са такива - Сорос, Рейгън, Тачър, дедо Макейн... Само се чудя как още не са направили паметник на Тачър и дедо макейн в София.

Дебилити са си дебили навсякъде. Развитите и силни икономически държави обаче за разлика от България, държат дебилите далеч от управлението и умеят да откриват и издигат таланти, като Маргарет Тачър.

Диагнозата ти е ясна - педал, работещ за центове.

тънката разлика е че първо раздели икономически и структурно пренос от производство и после приватизира :))) ... ама требе да си чел за да хванеш разликата ...

Всъщност е била химик по образование и сладоледът от машина е нейно дело между другото. Никога не е била учителка, била е секретар по образованието и премахва безплатното мляко за малките ученици, защото предшественикът й го махнал за големите...

Просто насреща имаше едно мекотело безгръбначно-Горбачов. Да беше опитала номерата си със Сталин. Чърчил опита след ВСВ и нищо не успя.

Велика жена и една от най-добрите политици на 20 век. Сега на нас ни трябва точно такъв политик.

На България е необходим точно такъв политик! Знаещ какво иска за страната си, знае как да го постигне И ПОЛИТИК КОЙТО НИКОГА НЕ ОТСТЪПВА ОТ ВЗЕТОТО РЕШЕНИЕ!!! Нито Корнелия, нито Бойко, нито Каракачанов или сидеров са такива те са ИНТЕРЕСЧИИ я Техноимпекс ще тафнат я апартаментче с асансьор КЪДЕ Е БЪЛГАРСКИЯ НОВ СТАМБОЛОВ?

На какво? 1 лира 1000 рубли.

И с какво точно е променила историята? С това, че превърна Англия убедително в пудела на САЩ? Да малко по-добре стоеше от другите посредствени министър-председатели, но чак пък да е променила историята е прекалено силно. Поредният британски кон с капаци. От Великобритания по принцип нищо не е зависило в този период, както и сега.

Тази жена заедно с Роналд Рейгън срина Комунизма. .. СЛАВА!

Има достатъчно не е нужен още един.

Да ни направи пак турска провинция ли?

Нерде Тачър нерде Костов. Я помисли малко пак? И виж какви закони е предложила като първа стъпка, когато е дошла на власт. А др. Костов нищо не съживи а просто напълни няколко десетки джоба и то много добре. Да е жив и здрав да ръси още глупости относно това как не са го разбрали като политик и държавник.

Хахахаххаха

Поклон, дълбоко-нагънат, повратливо-чаталест метан с полиритмизирано-задъхано бумкане на главиците о морната Земя пред светлата аура-ореол на г-жа Тачър!!! Тя бе пламенен борец не само за правата на нашите скъпи хомосексуалнии граждани (активни и пасивни), тя бе не само предвестник на Истанбулската Конвенция и горещ защитник на онеправдано-дискриминираните джендъри, но тя бе преди всичко майчица-закрилница, своеобразно-характеристична ятачка по отношение на стоманено-бойката защита на правата и свободите на малцинствата! Поклон!

То сега като четеш историята пише че англетата са толкова гениални че с лека помощ от поряците разбиват кода на енигма и никъде не се сповенава че всъщност е пленена една немска подводница на която не е взривена енигмата. По късно дьониц въвежда още едно кореро за шифроване но вече късно. Та така и с верикия учен химик който всъщност бил начална учителка.

Тачър понеже е малка, немощна и когато трябвало да удря с юмрук по масата - удряла с чантата!

Войната за Фолкландските острови направи Тачър известна

Подобни статии бих ги разбрал само в ракурса на "уважавай врага си". Или като признак на дебилитет и наличие на когнитивен дисонанс. Или на пълно морално разложение. Тачър беше премиер на държава, която винаги в историята е била враг на нашата. Още от турско. И винаги е подкрепяла османската империя и нейното зомби турция. Бих разбрал защо на Запад я хвалят. Защото имаше дял в разгрома на техния враг - т.нар. социалистически лагер. Но ние бяхме част от него. Това защо пропускате, не знам. Разгромила комунизма, казвате? Ами той откъде дойде като идеология? В сибирските гори ли беше измислен? Маркс за кого писа книгите си? Не беше ли за онази Англия, където деца рабтеха по 12 часа на ден? Величието й в какво се изразява? Смачка миньорските стачки? Направи война с другата част на света - Аржентина? Направи - както правилно отбелязват тук хората - великобритания пудел на щатите? Кое е величавото в което и да е от тези три неща? Аз я помня добре. За всеки изкушен малко от човекознание, тя си показваше признаци на психпатия и човекомразие, не й пукаше а хората. Беше лишена от нормалните и прекрасни женски черти на мекота, състрадание и топлота. Затова й я наричат "желязна" лейди. Може би щеше да се впише добре в днешния наратив на БДСМ като домина :))) От нея България хубаво не е видяла. И който има поне малко почит към бащите и дядовците си, ще го усети, като остане сам пред огледалото. А останалите - да са ви сладки трийсетте сребърника.

Бившият съветник на Желю Желев и бивш посланик във Великобритания Стефан Тафров си спомня за няколко срещи между Желев и Маргарет Тачър: През 1990 г. Желю Желев, тогава начело на българската опозиция, взима участие в конференция на шотландската консервативна партия в Абърдийн. По време на заключителната реч Маргарет Тачър, по това време министър-председател на Великобритания и шеф на Консервативната партия, казва: „Тук сред нас има борци за свобода от България. Искам всички да аплодирате Свободна България.” Участниците в конференцията стават на крака и скандират „Free Bulgaria!”

Крайни оценки. Пудели, сребърници, човекомразие ?!

Пускам сълза...

След смъртта на кой известен политик сънародниците Ѝ масово танцуваха от радост по улиците: А) Адолф Хитлер Б) Йосиф Сталин В) Пол Пот Г) Маргарет Тачър

"Преди точно 40 г. Маргарет Тачър стана първата и единствена жена във Великобритания, която е лидер на консерваторите и премиер" Логически като си първия в нещо си и същевременно единствения докато не стане някой втори като Тереза Мей например.

Комунизма сам се срина.

Не е нужно да обясняваме защо жена влиза в управлението на една страна - това става когато всички мъже политици в страната са страшно корумпирани или педофили. Между другото, не е ли време и в България жена да оглави страната, след многобройните корупционни скандали и дори прякори бай Хой? Не се споменава нищо за времето на многобройни педофилски скандали преди баронеса Маргарет Тачър да влезе в голямата политика. Това е времето на педофила-Сър и бивш Министър-Председател Edward Heath от Солсбъри (не е руски шпионин). Да поясним, че Маргарет Тачър е предшествана от Sir Edward Heath (Prime Minister of the United Kingdom, In office 19 June 1970 – 4 March 1974), който е небезизвестен английски протектиран високопоставен педофил. Погледнете справката на wikipedia за Edward Heath. Потърсете на Интернет за: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief Необходимо ли е да се пояснява за многобройните педофилски кръгове във високото английско общество, подобно на педофилските кръгове в САЩ? Необходимо ли е да се пояснява какво е ‘Lolita’s charter’ според английския всекидневник Sun? През 1976 в Англия беше предложена поправка за легалната минимална възраст за секс в Англия 10 год (когато двамата са под 14 год) и "гъвкава възраст" от 12-14 год когато единия партньор е по-възрастен, става въпрос също за хомосексуални връзки... Тогава в английското общество беше защитавана тезата, че педофилията е нещо като болест (disorder), но не е криминално нещо. За "легализиране" на тази теза беше използвана и Маргарет Тачър... Затова всякакво политическо възвеличаване на Маргарет Тачър просто служи за прикриване на педофилията в английското общество. Elementary my dear Watson...

Като министър на вътрешните работи, както и като министър председател по-късно, вместо да нищи предофилските мюслимски групи в Манчестер с повече от 3000 малолетни жертви на педофилска проституция, тръгна да прави "руско досие" на Тръмп (с ръководител Кристофър Стийл, шефа на Скрипал), международни скандали за "новичок" с Русия за бивш украинец и осъден и разменен руски-английски шпионин в Солсбъри и да прави бомбардировки в Сирия... Тръмп поне арестува бившия директор на ЦРУ Джон Оуен Бреннан известен като интернет-педофила "Лосион Тиква" (Lotion the Pumpkin), предлагал за продажба по Интернет мексикански и хондураски момченца. Може и да е единствено действие в тази посока, но поне е нещо...

Тереза Мей е била учила за учителка по география, но се омъжва и става шеф в банка, депутат, министър на вътрешните работи с достъп до всички досиета и накрая шеф на Торите и Министър Председател.

Истината боли, нали?

Коментара ви е отличен! Поне на мен ми хареса.Допълва статията от друг ъгъл.

Когато умря - цяла Великобритания празнува ... Дали това не казва всичко ?

Разсипа Съвецкия съюз и ги попиля

Защото е имала дисциплина, била е трудолюбива, отгледана е с вяра в Бог. Затова са я избрали да ръководи, защото може да се справи. Били се радвали след смъртта й??? Това е без значение за нейната роля. Вероятно е да са я използвали сиви кардинали, случва се навсякъде. Опитват се да погребат авторитета й, но няма да успеят. И друг министър председател е бил велик, и за него нищо хубаво не говорят Клемент Атли. Има си галеници на времето, опитват се тяхната памет да пазят, но това е без значение, защото един ден всичко ще стане явно.

Коментари - Как Желязната лейди влезе на Даунинг Стрийт 10, за да промени историята (видео) | Днес.dir.bg

Как Желязната лейди влезе на Даунинг Стрийт 10, за да промени историята (видео)

Преди точно 40 г. Маргарет Тачър стана първата и единствена жена във Великобритания, която е лидер на консерваторите и премиер

Обратно в новината

Коментари - Как Желязната лейди влезе на Даунинг Стрийт 10, за да промени историята (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Кво ми я хвалите тая малоумница и мизантроп? На погребението и англетата играха хора и се веселиха че е пукнала.

има и още нещо , много по-важно от изброените неща дето е свършила . разби енергийния монопол на енергийната мафия . отдели преноса на електричество от производствтото и положи основите на пазара на електричество . това дето тука е все още в предродилни мъки ... и енергийната мафия у нас не дава да се случва :)

Го направи или просто приватизира целия сектор? Както и много други и обрече стотици хиляди народ на глад и мизерия та накрая трябваше и война да спретне че да не я линчуват на площада малоумницата?

Похарчи за пингвините във Фолкленд едни 3 млрд. народни пари. Вместо да пишете глупости поговорете за нея 5 минути с един обикновени англичанин.

като я хвалите, моля да напишете и лошите закони, които бяха приети, примерно така нареченият poll tax, среу който през 90-те са се провеждали демонстрации. Оттеглянето й от поста не е като на успешен министър, тя просто губи вота в собствената си партия заради този закон и други лоши стъпки, които предприема. Затова моля да бъдете обективни - много малко са британците, която я помнят с добро, нека и ние да знаем цялата истина, не само да я величаем колко страхотна и добра била!!!

Абсолютно съгласен, много малко хора я харесват и могат да кажат добри неща за нея, обикбновено богатите, защото те са облагодетенстваните от нейното управление

Че това едно малоумно грозно лелче което е било начална учителка а след това мин пред на англетата и ги съсипа както знаем.

Щом толкова са я мразели бритовете що я преизбират на два пъти, бе червенотиквеници степни??!! Поклон пред желязната Лейди, която освободи Европа от червената напаст и модернизира гордия албион с десетки години напред.

Тачър е един от най-големите политици на нашето време. Тук маргиналите я мразят, също както мразят Костов, защото приложи непопулярни мерки за да съживи икономиката. Народът иска да се ползва от придобивки, без от него да се очаква нещо и всеки политик който се опита да НЕ е популист, бива наказван.

И поклониците на драгалевския кюмюр и торбата с лай. на сашо свинята.

Тачър макар че я направиха графиня, цял живот си остана дъщеря на бакалин с фашистки убеждения - пръскаше омраза по цял свят, заповядваше убийства на хора в името на "висшите цели" на британския колниален фашизъм, изобщо не я беше грижа за хората с по- ниско соииално положение, абсолютно нетърпима към другите нации освен британската. Най- смешното е че беше влюбена в Горбачов, идеалът и за мъжка хубост.

Боко тъпото го избират три не два пъти но на всички е ясно че цецо цървула фалшифицира всичко.

Абсолютно нищо не направи Тачър,освен ,че се записа като първата жена премиер ! Англия сега затова е на това дередже !

Тачър превърна Албиона в американска подметка, каквито са и досега.

Най-успешната министър-председателка на Англия, която промени историята. Не бива да забравяме, че без нейната ревностна борбеност и битка с комунизма, той нямаше да бъде побден, а ние все още щяхме да се гърчим в ужас и мизерия под калния рашистански комунистически ботуш. Благодарение на неуморната борба на лейди Тачър с комунистическите сатрапи при нас дойде демокрацията, свободата на словото и свободното придвижване на хора, животни и капитал. Нечовешките, сакрални усилия на г-жа Тачър за оневиняване мъжкия хомосексуализъм дадоха своя безкрайно положителен резултат. Сега в почти в целия ЕС хомосексуалистите могат да сключват граждански и църковен брак, да осиновяват деца. Само за това достижение името на лейди Тачър трябва да бъде записано със златно-платинени букви в аналите на световната история. Други, немаловажни нейни заслуги са легализирането на абортите и отменяне на смъртното наказание. Докога в България хомосексуалистите ще бъдат сегрегирани, дискриминирани и потискани? Време е да последваме светлия пример на лейди Тачър! Нека всички ние днес отдадем чрез едноминутно мълчание дълбоката си почит към това светло име от световната политическа кухня!

така е. имам предвид, че парите, които уж икономиса от приватизацията ги вложи във войната с Аржентина, за да я преизберат. Накрая си замина млазена и от собствената си партия. А тукашните папагали повтарят какъв велик политик е била.

Те са такива - Сорос, Рейгън, Тачър, дедо Макейн... Само се чудя как още не са направили паметник на Тачър и дедо макейн в София.

Дебилити са си дебили навсякъде. Развитите и силни икономически държави обаче за разлика от България, държат дебилите далеч от управлението и умеят да откриват и издигат таланти, като Маргарет Тачър.

Диагнозата ти е ясна - педал, работещ за центове.

тънката разлика е че първо раздели икономически и структурно пренос от производство и после приватизира :))) ... ама требе да си чел за да хванеш разликата ...

Всъщност е била химик по образование и сладоледът от машина е нейно дело между другото. Никога не е била учителка, била е секретар по образованието и премахва безплатното мляко за малките ученици, защото предшественикът й го махнал за големите...

Просто насреща имаше едно мекотело безгръбначно-Горбачов. Да беше опитала номерата си със Сталин. Чърчил опита след ВСВ и нищо не успя.

Велика жена и една от най-добрите политици на 20 век. Сега на нас ни трябва точно такъв политик.

На България е необходим точно такъв политик! Знаещ какво иска за страната си, знае как да го постигне И ПОЛИТИК КОЙТО НИКОГА НЕ ОТСТЪПВА ОТ ВЗЕТОТО РЕШЕНИЕ!!! Нито Корнелия, нито Бойко, нито Каракачанов или сидеров са такива те са ИНТЕРЕСЧИИ я Техноимпекс ще тафнат я апартаментче с асансьор КЪДЕ Е БЪЛГАРСКИЯ НОВ СТАМБОЛОВ?

На какво? 1 лира 1000 рубли.

И с какво точно е променила историята? С това, че превърна Англия убедително в пудела на САЩ? Да малко по-добре стоеше от другите посредствени министър-председатели, но чак пък да е променила историята е прекалено силно. Поредният британски кон с капаци. От Великобритания по принцип нищо не е зависило в този период, както и сега.

Тази жена заедно с Роналд Рейгън срина Комунизма. .. СЛАВА!

Има достатъчно не е нужен още един.

Да ни направи пак турска провинция ли?

Нерде Тачър нерде Костов. Я помисли малко пак? И виж какви закони е предложила като първа стъпка, когато е дошла на власт. А др. Костов нищо не съживи а просто напълни няколко десетки джоба и то много добре. Да е жив и здрав да ръси още глупости относно това как не са го разбрали като политик и държавник.

Хахахаххаха

Поклон, дълбоко-нагънат, повратливо-чаталест метан с полиритмизирано-задъхано бумкане на главиците о морната Земя пред светлата аура-ореол на г-жа Тачър!!! Тя бе пламенен борец не само за правата на нашите скъпи хомосексуалнии граждани (активни и пасивни), тя бе не само предвестник на Истанбулската Конвенция и горещ защитник на онеправдано-дискриминираните джендъри, но тя бе преди всичко майчица-закрилница, своеобразно-характеристична ятачка по отношение на стоманено-бойката защита на правата и свободите на малцинствата! Поклон!

То сега като четеш историята пише че англетата са толкова гениални че с лека помощ от поряците разбиват кода на енигма и никъде не се сповенава че всъщност е пленена една немска подводница на която не е взривена енигмата. По късно дьониц въвежда още едно кореро за шифроване но вече късно. Та така и с верикия учен химик който всъщност бил начална учителка.

Тачър понеже е малка, немощна и когато трябвало да удря с юмрук по масата - удряла с чантата!

Войната за Фолкландските острови направи Тачър известна

Подобни статии бих ги разбрал само в ракурса на "уважавай врага си". Или като признак на дебилитет и наличие на когнитивен дисонанс. Или на пълно морално разложение. Тачър беше премиер на държава, която винаги в историята е била враг на нашата. Още от турско. И винаги е подкрепяла османската империя и нейното зомби турция. Бих разбрал защо на Запад я хвалят. Защото имаше дял в разгрома на техния враг - т.нар. социалистически лагер. Но ние бяхме част от него. Това защо пропускате, не знам. Разгромила комунизма, казвате? Ами той откъде дойде като идеология? В сибирските гори ли беше измислен? Маркс за кого писа книгите си? Не беше ли за онази Англия, където деца рабтеха по 12 часа на ден? Величието й в какво се изразява? Смачка миньорските стачки? Направи война с другата част на света - Аржентина? Направи - както правилно отбелязват тук хората - великобритания пудел на щатите? Кое е величавото в което и да е от тези три неща? Аз я помня добре. За всеки изкушен малко от човекознание, тя си показваше признаци на психпатия и човекомразие, не й пукаше а хората. Беше лишена от нормалните и прекрасни женски черти на мекота, състрадание и топлота. Затова й я наричат "желязна" лейди. Може би щеше да се впише добре в днешния наратив на БДСМ като домина :))) От нея България хубаво не е видяла. И който има поне малко почит към бащите и дядовците си, ще го усети, като остане сам пред огледалото. А останалите - да са ви сладки трийсетте сребърника.

Бившият съветник на Желю Желев и бивш посланик във Великобритания Стефан Тафров си спомня за няколко срещи между Желев и Маргарет Тачър: През 1990 г. Желю Желев, тогава начело на българската опозиция, взима участие в конференция на шотландската консервативна партия в Абърдийн. По време на заключителната реч Маргарет Тачър, по това време министър-председател на Великобритания и шеф на Консервативната партия, казва: „Тук сред нас има борци за свобода от България. Искам всички да аплодирате Свободна България.” Участниците в конференцията стават на крака и скандират „Free Bulgaria!”

Крайни оценки. Пудели, сребърници, човекомразие ?!

Пускам сълза...

След смъртта на кой известен политик сънародниците Ѝ масово танцуваха от радост по улиците: А) Адолф Хитлер Б) Йосиф Сталин В) Пол Пот Г) Маргарет Тачър

"Преди точно 40 г. Маргарет Тачър стана първата и единствена жена във Великобритания, която е лидер на консерваторите и премиер" Логически като си първия в нещо си и същевременно единствения докато не стане някой втори като Тереза Мей например.

Комунизма сам се срина.

Не е нужно да обясняваме защо жена влиза в управлението на една страна - това става когато всички мъже политици в страната са страшно корумпирани или педофили. Между другото, не е ли време и в България жена да оглави страната, след многобройните корупционни скандали и дори прякори бай Хой? Не се споменава нищо за времето на многобройни педофилски скандали преди баронеса Маргарет Тачър да влезе в голямата политика. Това е времето на педофила-Сър и бивш Министър-Председател Edward Heath от Солсбъри (не е руски шпионин). Да поясним, че Маргарет Тачър е предшествана от Sir Edward Heath (Prime Minister of the United Kingdom, In office 19 June 1970 – 4 March 1974), който е небезизвестен английски протектиран високопоставен педофил. Погледнете справката на wikipedia за Edward Heath. Потърсете на Интернет за: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief Необходимо ли е да се пояснява за многобройните педофилски кръгове във високото английско общество, подобно на педофилските кръгове в САЩ? Необходимо ли е да се пояснява какво е ‘Lolita’s charter’ според английския всекидневник Sun? През 1976 в Англия беше предложена поправка за легалната минимална възраст за секс в Англия 10 год (когато двамата са под 14 год) и "гъвкава възраст" от 12-14 год когато единия партньор е по-възрастен, става въпрос също за хомосексуални връзки... Тогава в английското общество беше защитавана тезата, че педофилията е нещо като болест (disorder), но не е криминално нещо. За "легализиране" на тази теза беше използвана и Маргарет Тачър... Затова всякакво политическо възвеличаване на Маргарет Тачър просто служи за прикриване на педофилията в английското общество. Elementary my dear Watson...

Като министър на вътрешните работи, както и като министър председател по-късно, вместо да нищи предофилските мюслимски групи в Манчестер с повече от 3000 малолетни жертви на педофилска проституция, тръгна да прави "руско досие" на Тръмп (с ръководител Кристофър Стийл, шефа на Скрипал), международни скандали за "новичок" с Русия за бивш украинец и осъден и разменен руски-английски шпионин в Солсбъри и да прави бомбардировки в Сирия... Тръмп поне арестува бившия директор на ЦРУ Джон Оуен Бреннан известен като интернет-педофила "Лосион Тиква" (Lotion the Pumpkin), предлагал за продажба по Интернет мексикански и хондураски момченца. Може и да е единствено действие в тази посока, но поне е нещо...

Тереза Мей е била учила за учителка по география, но се омъжва и става шеф в банка, депутат, министър на вътрешните работи с достъп до всички досиета и накрая шеф на Торите и Министър Председател.

Истината боли, нали?

Коментара ви е отличен! Поне на мен ми хареса.Допълва статията от друг ъгъл.

Когато умря - цяла Великобритания празнува ... Дали това не казва всичко ?

Разсипа Съвецкия съюз и ги попиля

Защото е имала дисциплина, била е трудолюбива, отгледана е с вяра в Бог. Затова са я избрали да ръководи, защото може да се справи. Били се радвали след смъртта й??? Това е без значение за нейната роля. Вероятно е да са я използвали сиви кардинали, случва се навсякъде. Опитват се да погребат авторитета й, но няма да успеят. И друг министър председател е бил велик, и за него нищо хубаво не говорят Клемент Атли. Има си галеници на времето, опитват се тяхната памет да пазят, но това е без значение, защото един ден всичко ще стане явно.