Как премахването на дима помага на закоравелите пушачи

Катранът в цигарите е основният вредител в тютюневите изделия, a не никотинът

Обратно в новината

Коментари - Как премахването на дима помага на закоравелите пушачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не плюйте, а ходете редовно на стоматолог и си мийте зъбите поне 2 минути и не търкайте с четката като, че търкате дюшеме, а изчетквайте нежно. Емайла на зъбите ще ви трябва цял живот.

Това е някаква масова кампания за насърчаване на пушенето. Ама мои приятели се оплакват от кървене на венците от тези цигари. Бог знае каква химия има вътре....

Твоите приятели май употребяват други неща та им кървят венците .

Вярно е . Кървенето на венците и проблеми с кръвното са често срещани при използването на бездимните изделия. В тях химичеките вещества въобще не са по - малко от една нормална цигара. Кървенето на венците е регистрирано като проблем , но е статистически замаскирано при изследванията.

'бах ма'му!

Slanata da ги попари закоравелите пушачи. И закоравелите пиячи.

Селското зъболекарче от Цалапица явно е закъсало за кинти и е подтиснало срама за да участва в тази нескопосана скрита реклама срещу сигурен съм скромни пари! Голям дентален медик, няма що! Засрами се човече и вие, които публикувате тези простотии......

Много добър материал,само не разбрахме точно кой търговец да търсиме,и точно коя марка да купуваме.Ако може да направите още едно малко продължение на статията,та да не вземем да се объркаме че да идеме да купим от ,,гршният'' търговец.

да публикувате реклама, без да посочите, че става дума за платен материал!

Масата материали тук са платени!

А как премахването на храната помага на дебелаците ? А как премахването на алкохола помага на алкохолиците ? А премахването на кислорода как влияе на живота ?

Не ми пука за пушачите, не искам да ме тровят и да им гълтам дима навсякъде. Да се забрани пушенето по автобусните спирки.

ша гълташ и за още ша питаш !

Купи си кола !

Това реклама на електронни цигари ли е?

Айкос или Гло ....

Реклама на живот с по-малко опиати.