Как новата сделка ЕС-Великобритания решава въпроса за ирландската граница

Двете страни в преговорите постигнаха компромис за митническия режим при Брекзит, но новата сделка няма достатъчно подкрепа в британския парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде британци...Томас Кук ви гъделичкаше за 99 паунда две нощувки в Париж, с три закуски и две обилни вечери, бирка и сандвичи за влакчето Евро Стар обратно до Лондон Виктория. До Амстердам и Брюксел 89 паунда. Два часа и половина през Канала , с всички удобства , шампанско и хайвер във влака. Кога сте чували за визи и паспортна проверка.....

Хаха врътнаха го Борката като кръгъл глупак. ЕС се чудеше как да се отърве от острова без да ги гони принудително и им прехвърлиха топката много умело.Сега ако не приемат споразумението твърд брекзит и чао ,защото няма време и на срещата на върха няма изобщо и да се обсъжда този въпрос.

ситуацията е " Тереза Джонсън"...

Ся последно има или няма :) ?

PEYTSCH

А крадени коли минали границата на ЕС ще бъдат ли преследвани от британската полиция ? И криминалните обирджии, убийци и...крави като „Пенка“ ?

Борис е изпълнил задължението и е осигурил договор, който може да не се хареса на парламента. Той трябва да ич го даде на 31ви октомври и да решат. Ако го приемат имат сделка ако го отхвърлят излизат без сделка. Другото което може да направи да спре да плаща на ЕУ и така излизането ще стане от самосебе си

хе хе ... Сефте ... :)))) то така беше и с бабата преди него. Тя прави сделки, тия в парламента си играят на риторика и ги отхвърляха.

Отлагане => Нов референдум => край на цирка

Ние да си мислим за референдум за Лукзит и Газпромзит !

Балоннът Джонсън се спука най-бързо от всичките брекзитърски балони. Благодариум ти борисе, че погреба Брекзит и рублофилските мокри сънища. Сега можеш да отидеш в санаториума край Москва, стаята до Янукович е свободна, с изглед към гората.

тез са такива циркаджии, че можа да кажат на 30-ти: сорка, съюза, нема сделка ако не идзпълните още 5-6 от наште условия. Само дразнът и морът. се едно са фанали едра риба на гола кука и я разхождат по водоема докът се омаломощи.

Аре, нагли и лицемерни островитяни, отплавайте с острова в Атлантика и не се връщайте повече! Никакви отстъпки и безмитна търговия за тези търтеи - островитяните. Дори визи трябват!

А-аа- значи няма бе. Май имаше, ама не- няма. То и Мей имаше, ама сега няма. Нищо де, като няма- няма. То не може все да има.

Много са ми смешни инглизите с яловите си опити да се измъкнат. ЕС им е стъпил на врата като на улично псе.

Ама никой не ги е спрял да излизат без сделка. Нямат войници по границите, не са окупирани... просто малка част излъгаха половината, че за проблемите им е виновен ЕС. Но като гледам изтрезняват.

Обърнал се Илия, пак в тия!

Тереза сега яде пуканки и гледа сеир.

Ахахахахаха, да пробват пак с това на Мей :)