17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За вторият лист хартия......

Нидейти рива, чеви харчат парите за отбрана, щото утре може да се окажете в собствения си град но в друга държава.

Като ви кажат, че няма пари за заплати и пенсии, че увеличаването на доходите е проинфациона мярака, бъдете сигурни че ви ЛЪЖАТ.

Изтръскват ни като за последно , дали е случайно?

То е ясно че няма да видим самолети , дано поне да не ни забъркат във войната

ПЪРВИЯТ изтребител от ПЪРВАТА партида ЧЕРТЕЖИ трябваше ДА ПРИСТИГНЕ ДОКРАЯ та ТАЗИ година. ПЪРВАТА партида ЗАКЪСНЯВА: БЕЗ ПРАВО на НЕУСТОЙКИ, а България започва ПЛАЩАНЕТО на ВТОРАТА партида!??!?! Ако в България имаше ПРАВОСЪДИЕ... Първият изтребител F-16 идва в България през 2022 г. София, България 11 Апр. 2019 Локхийд Мартин прави база за поддръжка, частичен и цялостен ремонт на F-16 в България. Изборът на боен самолет F-16 Блок 72 от Мароко и още един оператор от региона на Азия ще ускори плановете за започване на производството на новите, важни за България изтребители и за доставка на първия самолет в края на 2022 г. Това каза Джим Робинсън, директор Международно бизнес развитие за F-16 в Локхийд Мартин. В изявление, направено само две седмици преди церемонията за прерязване на лентата за откриването на новата производствена линия на Локхийд Мартин за F-16 в Грийнвил, Южна Каролина, Робинсън каза, че макар последните поръчки да увеличават натоварването на компанията, новият завод вече има възможност да вдигне производствения си капацитет, за да отговори на нуждите на клиентите. "Появиха се много неверни информации, често от хора, които не са участвали директно в разговорите, за нашите възможности да доставим новите F-16 Блок 70 във времевата рамка, която отговаря на нуждите на българските ВВС", заяви Джим Робинсън. "Самолетите за Бахрейн, Словакия и България ще бъдат сред първите, които ще бъдат построени в новото съоръжение в Грийнвил. Ако приемем, че договорът бъде подписан това лято, планираме да започнем обучението на българските пилоти и наземен персонал в САЩ не по-късно от 2021 г. и ЩЕ ДОСТАВИ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ Ф-16 ПРЕДИ НАЧАЛОТО на 2023 г. ", добави той.

Sm3hurk0

По Коледа стават чудеса :))) Може Дядо Мраз да го докара лично.... Споко :)))) има още малко време..

Колко им е на Америка да купи продажните ни политици! Светът премина на дронове, а нашите с последните пари купуват прескъпо морално остаряла техника, която още по-скъпо ще се обслужва десетилетия наред!

Кур за македония

Като нема армия Що нема армия. Кат се дават пари за армия Що харчите за глупости! Нашите, така наречени политици, са пълни пуДки и продажници..спор няма. Ама и народа не струва повече! Можеше ли тази сделка да стане по добре. Могло е. Но означава ли че няма да ви доставят самолетите? Едва ли. Макар такава възможност да има - виждате как САЩ се отметна за турските Ф35! Но това е защото Турция си знае интересите и си ги гони без значение дали това се харесва на САЩ или не. Но за България няма такава опасност...ние сме твърдо зад американските интереси, така че най вероятно те няма да имат причина да не ни ги доставят. Е..закъсняли. Случва са. Сложна техника е това все пак, непредвидени обстоятелства и т.н....не е креват от ИКЕА да го сглобиш за един следобед. Скъпо ли платихме? Кой знае. Имайте в предвид че ние няма инфраструктурата за такива самолети а това влиза в цената. Следващите вече няма да са толкова скъпи. Най добрите самолети ли са това? Не знам. Но знам едно...ако Израел разчита на тях, значи са добри. В края на крайщата на Израел не му пука от САЩ и отнешенията са такива че САЩ слуша Израел, а не обратното...това значи че Израел лесно можеше да си купи други ако тези не бяха добри. Така че...най вероятно това са много добри самолети...по добри от руските (казвам го като със съжаление и като умерен русофил). А и като членове на НАТО, избора беше между европейски и американски.

Ма как на вноски ние имаме утвърдена практика.Всичко кеш веднага .А самолетите ако станат някога ги дайте направо на Украйна

$15 милиона на фона на многомилиарден договор ? Корабче в окото ?

Тези 31 мил. са комисионните за нашите хрантутници. Коленди бонуси за управляващите.

С тях ще платим пенсийките на майките и бащите си! С 470 лв им стигат точно от 8-ми до 14....После студ, глад и подаяния от децата.... Срам!

Мръсни политически престъпници, мястото ви е пред наказателния взвод на народния съд.

Те с тези самолети на ревю ли са тръгнали !

Хаха, пълен цирк. Понеже първите ги получихме, та сега изплащаме вторите...

Дано Русия да задържи с атаките по територията ни игнорирайки Румъния и Молдова след като те едва ли не не съществуват. За да може до 2040-2050 г. да имаме една пълна ескадрила.

Едно време мутрите събираха такси за да те пазят от себе си. И американците така, като бонус към услугата дават и някакви тенекии.

Май едно време народния съд е бил наложителен за предателите, както сега.

Gugnelid

Ура! Първо ги платихме изцяло и авансово, после ни ги забавиха с 3 години, сега ще ги забавят с още поне 2, а най-накрая плащаме още пари за тях (за "първоначална поддръжка" - ангренажните им ремъци ли ще сменят?) Е как да не е доволен човек, такава хубава сделка направихме!

...и гражданската на вноски, че много скъпа става от 2023 година !

С самолетите къде са???