Дончева: Кабинетът се реди в Банкя, каките в НС са парлама

Правителство ще има до 30 октомври, но преговорите за това се водят в Банкя, където е домът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, заяви Татяна Дончева.

Обратно в новината

Коментари - Дончева: Кабинетът се реди в Банкя, каките в НС са парлама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабата яхна метлата...

КОЙ ГОВОРИ ЗА КАКИ!!ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ!!!!!! ЛИЧНОСТ, КОЯТО СМЪРДИ, КАКТО И ДА Я ПОГЛЕДНЕШ, ГОВОРИ ЗА КАКИ!! МАААААМИНА УБАВИЦА!!

Дончева откри топлата вода,но казва жестоката истина за подигравката на политиците с избирателите си.Всеки от средно интелегентен българин нагоре знае, че трите каки са парлама за пред избирателите.Всичко се реди задкулисно дали при Буда в Банкя, дали с Гоце или с ПФ на Симеонов.Посланиците на Германия, Франция, Англия и САЩ също зад завесата работят по въпроса кой ,кой да е.Цирка скоро ще приключи с резултат по предположенията на българите, независимите журналисти и политолози. Статуквото победи българскят избирател.Можеше да се направят залози ,за да изкарат касметлиите по някой лев.

Е, ПРЕДИ КАБИНЕТ СЕ РЕДЕШЕ ОТ ЛИЛОВ, ГОЦЕВ, ПРИНСКИ И ПР.КАДРОВЧИЦИ, А СЕГА ОТ БАНКЯ. НИЩО НОВО НЕ КАЗВА КАКАТА, ЩОТО И ТЯ Е И БЕШЕ КАКА. ДА НЕ СЕ ИЗМЪКВА СЕГА,А ДА КАЖЕ КАК Е БИЛО,КОГАТО ТЯ БЕШЕ ФАКТОР В БСП !!! ДА НЕ Е НОВОРОДЕНА ?! КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА ПОГРОМИТЕ НАПРАВЕНИ ОТ СТОЛЕТНИЦАТА НА КОЯТО Е БИЛА АКТИВНА ЧЛЕНКА ?!

Не се заяждам, ама къде, от кого и как да се реди правителство? На хората няма угодия, както няма и пълно щастие...........

ЦЯЛА СУТРИН СЛУШАМ ТАТЯНЧЕТО, НЯКОЙ СИ ОТ НЯКАКЪВ ИНСТИТУТ ЗА МОДЕРНА ПОЛИТИКА, И КОЙ ЛИ НЕ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВЕЛО НЯКЪДЕ В БАНКЯ??????? ДОБРЕ ДЕ, АКО Е ТАКА, ТЕЗИ ДЕТО ХОДЯТ В БАНКЯ, КОЙ И КАК СЕ ТЕЛЕПОРТИРАТ ДО ТАМ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ВИЖДА!!! НЯМАМ СЛУЧАЙ В МОЯ ЖИВОТ, КОМУНОИДИОТ ДА Е ГОВОРЕЛ НЕЩО КОНКРЕТНО И ИСТИНА С ДОКАЗИНИ НЕЩА, А НЕ САМО, АЗ ЧУХ, ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ МИ КАЗА. НЯАМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА ИМА ЗАКОН, КОЙТО ДА НАКАЗВА ВСЯКА НЕИСТИНА ХВЪРЛЕНА ПУБЛИЧНО ЕЙ ТАКА!!

Аз пък си спомням как Борисов от трибуната на НС обяви, че Доган е подготвял убийството му. Хайде сега кажи, че, "комуноидиотът" от Банкя е говорил нещо конкретно и доказано?

Той и Бареков казваше, че няма да доживее вечерта след една изцепка в К/брод...

Винаги съм харесвал/даже и когато беше в БСП / точните изказвания на Т. Дончева. Наистина се иска мъжка смелост да се кажат много истини, която болшинството депутати я нямат......

Според теб се иска страшно мъжество за да се каже истината, че лидерът на безапелационния победител на изборите и мандатоносител определя състава на кабинетът СИ ? Всъщност, интересно ми е, кой смяташ, че трябва да го определи?

Съгласен съм за Дончева. Само че не виждам нещо ново или неизвестно, което да е казала, че да и се възхищавам в случая. Виж, ако беше казала, че Борисов, Миков и Дудуков са седнали и редят кабинет у тях на матине, или, че Миков и Местан правят, щото ББ ще се откаже, разбирам. Ама сега казва, че най-голямата партия в парламента прави кабинет. Ебаси новината, ебаси драмата!

ЛОЯЛЕН

Отличен коментар! Дончева ВИНАГИ е говорила както и Ровч. с недомлъвки, бомбастични "новини" неподкрепени с фактология от позицията на свръх компетентност и на конкретни въпроси кого визира отговора винаги е "Вие ги знаете кои са"!!

Тази кака Татяна до болка е абсолютно права!!!!

ти хубаво си го казала тоава, ама си пропуснала че освен каките в НС, за парлама е и Банкя .... и още нещо си пропуснала - че СИК може и да режисира нещо тук, но има и някой дето режисира действията на СИК ... а той май не е в България ...

Ще кажа Евала на Т.Дончева,защото ако се проследят коментариите и от преди години и това,което се случва после-напълно съвпада.Но едно правителство на ГЕРБ и 1-2 малки партии,даже да не съберат над120 души мнозинство,не е толкова страшно защото останалите никога няма да се обединят и да гласуват против дадено предложение или закон

"Евала" ще казваш на друго място,извън България. Без да гледаш назад,кой е......

стара, но "прогресивно" мислеща комуноидна тетка ...

Е къде? На Позитано20 или в догановите сараи да се реди? Все още не е свикано НС, да припомня.

Дончева: Кабинетът се реди в Банкя, каките в НС са парлама Каза една друга кака.

Вярвам на Татянчето!!!

ВЕРВАЙ, ВЕРВАЙ, ВЕРВАЙ......

Леле како цигара мангара тактика, као башно евалата дашно. цигара мангара тактика као башно евалата дашно. Oф оф оф оооф мамамамамамааа оф оф оф оооф еййй.

Тишината в спалнята и ражда само поръчкови глупости.

За разлика от сума ти лигльовци, Дончева открито говори за това ,което вече нам колко си години и разката мамата.

Естествено, че съставът на правителството ще бъде определен от бъдещия премиер д-р Борисов! Политическите сили, които не подкрепят правителството на ГЕРБ, ще извършат тежко национално предателство и ще си понесат последствията! Гордеем се с ГЕРБ!

Много доктори,много сестри.И гробищата все не достигат.Да ви се изтаковам на титлите.

Дончева, стига си правила "Открития" дето всички ги знаем. Ти гледай "твойта работа да стане", щото сега нещо не стана. Май само ще има "държавни пари на верисия", че белким на следващите избори все пак нещо да стане. И най-умните и оправните нещо "превъртат", когато останат самотни и се "залъгват" с държавни неща, та да си осмислят живота. Имаш време още да "хванеш и другия влак".

Просташкият език, който си позволява Т.Дончева, не е за учудване - първо, приляга на натюрела й, и второ, явно не може да понесе изолацията си!

На тема "просташки език" другарката Дончева е все още аматьор. Но виж, другарят Борисов е нещо друго - профито си е профи, направо висша лига!

Дончева просто е формулирала гласно това, което се вижда от мнозина. Не е зле някой да казва очевидните неща, които мнозина срамежливо премълчават.

Адвоката на Мултигруп ли ще ни учи на морал, или си е получила инструктажа от Вицепрезидента на Мултигруп - професора.

ФИКУСЛИВЦИТЕ я защитават. Ей оперните мърши, кво праите бааа

Ако веднъж завинаги замлъкнеш ще е добре .

Говориш глупости, жената е права,трябва да се изказват различни мнения.Задкулистните игрички на ГЕРБ вече и на децата са ясни.

Не вярвам на Татяна, откакто разбрах, че е адвокат на Гриша Ганчев. Просто и тази кака си гледа интереса, това е!

Поне е адвокат! За разлика от Кюстендилската Слива, която е адвокат само по документи, а иначе бърка 'Закон' с 'Наредба', но за възможностите на БСП е мега ю.експерт от световна величина!

някой си мисли, че им се е разминало покачавнето на тока....

Колко точно казано - сикаджиите редят кабинета, разочаровани, че не можаха да излъжат народа, та да им даде пълната власт ! Как реват милиционерските зомбита, когато някой посмее да има мнение, различно от това на вожда им ... Радостното е, че повече никога няма да има мутренско-милиционерска диктатура на самозабравил се чалгаджия с неограничена власт !

Кой реве, бе палячо? Трябва да си пълен идиот, за да смяташ, че кабинетът НА БОРИСОВ не се реди от Борисов. Реват разни подлоги, че той не иска да си играе с тях.

Дончева, та ти беше в този бардак на БСП. Съжалявам, че половината от населението ни е тотално просто, че трябва да се появяват в ефир едни и същи лица, който да повтарят едно и също.

Един куп "десни" лица в парламента, са бивши членове и даже пар.секретари от БКП.Дай да не търсим кой какво е бил и сега какви локуми разтяга. А Т.Дончева действително разбира от нещата

"Днес Бойко Борисов събира целия актив на ГЕРБ, с който да решат с кои партии да продължат преговорите" - Бойко щял да решава с колектива-ха ха ха!

ТАЯ ПЪРВО ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ЗАДОМИ И ПОСЛЕ ДА КОМЕНТИРА ПОЛИТИКАТА В БЪЛГАРИЯ!БОКО Е СВОБОДЕН!!!УСПЕХ НА ДВАМКАТА!!!

ДА ГИ ЖЕНИМ ЛИ????? ХАХАХА АЙ НАЗДРАВЕ!!!!! ДА ИМ Е ЧСТИТО!

Това с театралната група ми хареса, но може би по-правилно е циркаджийска група, развеселяваща червените бабички и бастуни.

Просто е изрекла в ефир истината , че царят е гол.....Те това е! Браво Таня! Мъжко момиче си!

Голям наглец ще дойде тоя Борисов. Не стига, че за пореден път спечели изборите (безапелационно) ма и взел кабинетът да реди без да се съобразява с мнението на изгубилите.

Нещо реди ги тия маниста, но все нищо не става!!!! Дано направи кабинет та да му лъсне посра-ия г-...

Дончева умира на мъка, че вече не е част от задкулисието! Липса й Мултигруп, липсва й БСП, липсва й властта.

Дрънканици на кило, преповтаряне на всеобщоизвестни факти и коментарии в стил махленска кръчма. Самият израз "каки" показва просташки манталитет. И на тази са повярвали 1%? Боже, не пази България. Българите сами ще се опазят.

Каки е много меко,по-точната дума е фльорци.

Още по-точно е КИФЛИ :) Защото "фльорца" има сексуален подтекст, какъвто в случая ... липсва.

Винаги съм я харесвал - говори ясно, точно и без заобикалки. Уморих се от безсмислено политическо бръщолевене и разкази за евроатлантически ценности.

Да те попитам какво точно е казала, но потвърдено с факти, кое не е заобиколила и кое е ясно?

Всички гледат, малцина виждат! В твоя случай освен очен и УНГ лекар, друго не мога да ти препоръчам.

Това коя поредна победа на ГЕРБ беше? Радвате ли се червени шматки :D

Аз се радвам, но не съм "червена шматка"! Радвам се, че ГРОБ пак няма да ни управлява! Понимаш!?

незнам дали се реди кабенет някъде си,но по-добре кажи къде ти лично реди промените в наказателния кодекс заради пловдивския сводник Ванко и успя да минимизираш престоя му в затвора и дали лобирането ти през парламента за това е гордост за български депутат

А не се ли реди у Хотела на Ванко 1?

Мите, днес много рано сте свършили училище! Да не си избягал? Как тогава ще завършиш четвърти клас? Вече три години го повтаряш!

Единственото положително нещо, което направи Дончева е, че отне 1% от избирателите на БСП.

"Каките" :) Тази Дончева е женският Боко - прост селски тарикат, който весели простодушните чалгари :)

Съдейки по речника ви, простият сте вие.

Нима повярвахте, че Боко ще им се даде на трите трътки да сформират кабинет? Просто протака и изчаква нещо да се случи, ама надали.

ТАЗИ КАТО Я ИЗРИТАХА ОТ БСП И ПОЧНА ДА ПЛЮЙЙЙЙ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО КОЛКО ГОДИНИ УЧАСТВА В ИЗБОРИ И...НИЩО

Има си мзнение жената....Ти как плещиш щуротии?!

Акъл ни дават,Танчето от Мултигруп,бивш министър от Виденовия кабинет прави финансови реформи,Волен прави коалиция с Местан и БСП,нямам думи просто.. Имам,но Дира няма да ги хареса.

Сигурно по ти харесва да ти дава акъл някой дето е учил за пожарникар? Учил!!! Хм!!!

"Леле како цигара мангара тактика као башно евалата дашно..." Народното Събрание се превърна в един голям "ВИП Брадър"! Който му е фен - нека го гледа в пряко включване по БНТ.

Дали се реди кабинета в Парламента, в Банкя или в банята - все тая.Процедурата е първо "сапунисване", после ... по етапния ред, те си знаят ...

..."БАНЯТА"..."САПУНИСВАНЕТО",НО ПРОДЪЛЖИ КАКВО СТАВА,КАТО СЕ ....ИЗТЪРВЕ ...САПУНА,А ?.... ...ЗАПОЧВА,ГОЛЯМОТО ОГЛЕЖДАНЕ,ОСЛУШВАНЕ И ...НАДЦАКВАНЕ ЗА ПРЕЕ..ВАНЕ....

Дончева с твърд тон каза: -Мйе мйе мйе мйе мйе.....

Този и Злая Манолова са от един кучкарник !

Свалихте Бойко заради цените на тока. Бойко пак иде на власт и тока пак е вдигнат, кому беше нужна цялата гимнастика, който и дойде на власт богатите пак ще са богати а народа пак ще им плаща сметките..

Kaka Taня колкото по-остарява, по-изветрява ... Тишината в спалнята е непоносимо бреме.

Хубавото е, че ГЕРБ получи подкрепата на ченгеджийските партии ДПС, Патриотичен фронт и АБВ.Голяма промяна ни чака, и голям берекет!

Бойко ще се целува с Местан.

вече се целува, чакаме отрочето

Силно ме съмнява. АКо приемем, че под "целуне" се разбира да си партнират, ОК. Ма след последната година управление на БСП терминът "целуне с Местан" се разбира буквално. А там безспорния лидер сте вие, другари. Даже и извинение поднесохте...

Яко се целува, Бочко! Само Местанчето и Доганчето му останаха верни. Старата любов ръжда не хваща! Колкото до извинението , да извиниха се и за Боко, дето е вилнял по време на Възродителния процес в Северна БГ!

Колокото и странно да звучи, РБ и ПФ имат толкова много различия, че е трудно да са в една коалиция, те са по-скоро ориентирани към Русия отколкото да споделят евроатлантически ценности. Ксенофобските им изказвания са неприемливи за нито една партия ориентирана към ЕС и ценностите му. Като десен човек не виждам как биха подминали и направили компромис РБ с програмата си. Това правителство независимо какво ще е не може да изкара цял мандат за какъвто претендират от ГЕРБ. Трябва да има правителство, това е ясно, защото проблемите, които се натрупаха са много, а ние не сме Белгия за да можем без правителство. Дано ГЕРБ не смаже РБ, защото Борисов е цар на това ,да не забравяме колко скъпо плати Синята коалиция, когато не подкрепяше глупостите му, бяха обвиненения, че гласуват с БСП и т.н. Дали не е по-добре РБ да не участвува, а на следващите избори да удвои резултата си за да е истински фактор в едно бъдещо управление. Дано ! !!!!!!!!!!!!

И таз нищо не казва!Бля-бля