Стартира изграждането на АМ Струма до Крупник

Днес поставяме началото на завършването на АМ „Струма“, през август 2019 г. ще имаме още близо 13 км магистрала от Благоевград до Крупник, каза Николай Нанков.

Обратно в новината

Коментари - Стартира изграждането на АМ Струма до Крупник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12,6 километра до 2019 ? Не е ли малко бавничко ? Извикайте китайци да я построят, за да е готова до зимата...

Защо не поканихте на първа копка крадлив Лазар така или иначе той дърпа конците на бай Дончо?

да викнат националния отбор по художествена гимнастика да танцуват с лентите..... Бойко страстно ще щрака с ножиците....

Какво начало на завършването бе!? Има още 25 км отсечка между Крупник и Кресна, за които даже няма проект!! Когато започнете тях да строите, тогава може да твърдите, че започвате завършването на АМ Струма. Стига лъгахте и заблуждавахте хората!

15 ca!

Това, което не можах да направя, ще го направи колегата Борисов.

прокарване на пътека до кенефа в двора. Чакам някой да резне лентичката.

Боко, що не се обади на кмета на Симитли, да не бърза с фойерверките. Напразно изгоряха вековни гори и потрошени народни пари за гасенето им. Браво на всички, които са разследвали причината за възникване на пожара. Вие сте върхът на професионализма, открихте причинителя му преди да се е запалил. Убавци!

Ако не е Бойко да му набива ежедневно кофата на простия матриал и една крушка ще го мързи да завие,камо ли да гради магистрали и метра! ИМА БОЙКО,ИМА И БЪЛГАРИЯ!

не искам да съм олигофрен, но ми е любопитно как става, ще споделиш ли?

ЦПЗ Проф. Н.Шипковенски ЕООД Изпълнява функции на лечебно заведение за Област СОФИЯ СТОЛИЧНА, съгласно Разрешението за осъществяване на лечебна дейност, издадено от Министъра на здравеопазването като осъществява диагностично-лечебна и социално-рехабилитационна дейност в областта на психичните нарушения и психичното здраве. Извършва специализирана психиатрична помощ. Осъществява денонощна спешна психиатрична помощ за столицата. Ден на отворените врати Свободен достъп всяка втора сряда от месеца: от 7.30 до 19.30 часа., след предеварително записан час на тел. 02 9399038. Съвременната материална база и висококвалифицираните кадри са гаранция за обслужването на пациентите според изискванията за добра медицинска практика.

Крупник го знам с най-силното, офицално регистрирано земетресение в историята на България - 7.8 по Рихтер на 04.04.1904г.

Пак ше ви го забиеме четвъртит.

Прав си. Едва ли някой не знае, че Бай .уй е обратен. Така каза шефът на агромах преди време и цяла България би трябвало да го знае.

jingiby

За 13 км. път такава топурдия? А после и ленторезът ще открива всеки участък по-дълъг от 3 км. поотделно! Уникална държава...

А бе защо го нямаше да ливне менчето бай Х.й? Видно се пази от компрометиращи ситуации като Цанков камък. Хитър е Бай .уй, хитър.

Ха-а-а-ха-ха, затова ли беше този огромен пожар! Тъкмо го угасиха и... веднага първа копка. Ох, шъ падна! Много плоско, много плоско!

Всъщност гърците и ЕС натискат и затова искат-неискат нашите правят магистралка. Я вижте какво става с другите магистрали, предназначени основно за българи - нищо! Нито Хемус, нито Черно море нито пък друга. При темповете на "правене" който е жив, ще предаде на внуците си като завещание... защото поне 150 години ще им трябват за Хемус, че е много дълга, за това дробене на по 3-4 км за конкурсче!?

А сега да издигнат паметник на говедаря, който набедиха за пожара и който го отнесе за "екологичните проблеми" - всичко е на пепел и екологични проблеми няма. Тези нямат срам никакъв. Боже, пази бълагрите и държавата, щото става все по-лошо. За какво се радвате, бе малоумници. Нали утре могат да прегазят всичко и всеки, както го направиха сега. Нали утре вие може да сте потърпевши и през вас да мине валякя. Днес говрих с едни чужденци - това, което става тук, го няма никъде - ни в Румъния, ни в Македония, ни в Сърбия, камо ли в друга европейска държава.

Докато Бойко направи първа копка на АМ в Северна България, там няма да е останал никой.

Шило

То и сега няма. Що да се хаби? Друго си е да отиде някъде, дето има електорат, да пощипне некоя мома, да я нахрани с хляб и сол, да изслуша попа...А местните активисти песни да му пеят.

В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ НЕ БЪРЗАТ ДА СТРОЯТ ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ МАГИСТРАЛИ ТАМ МИНАВАТ ОКРАЙ БИВШИЯ - БЪДЕЩИЯ ЦЕНТЪР ЗА ПРЕ-ВЪЗПИТАВАНЕ НА МУТРИ "БЕЛЕНЕ":))

Шило

Цели 13 км? Тц,тц,тц....Много, бе!

Поне е бързо, има няма 2 години... За Хемус ще им трябват 2 века и 40 трилиона заем.

напредък не се полуучава ако не го отнесе,за кратко,околната среда.ама после всичко е по-хубаво

Хайде злобейте от БСП и Атака. НИе пък ще се радваме.

А, да - ако не си за ГЕРБ, си за БСП. Ако не си забелязъл, Атака пък лиже задника на ГЕРБ. Ама то герберите трудно мислите. Трябва да ви го каже лично Вожда. Ама три пъти. Щото като го каже, после ще се отрече, а накрая ще изкарат ПР-а да обяснява, че имал предвид първото, ама злите медии го извадили от контекста. И после са виновни БСП, щото 100 години управлявали България, понеже са дошли на власт преди комунистите в Русия при революцията.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия не обичаме да злобеем и затова ще ви изпратим екип на ДАНС да Ни донесе част от вашата радост, която надяваме се ще споделите. Оставяме на вас да си изберете дали да бъде дясната, или лявата.

2 ДНИ СЛЕД ПОЖАРА :))) .... Строителството на участъка НА АМ СТРУМА през Кресненското дефиле е проблематично, тъй като се планира магистралата да премине през една от най-важните територии за защита на биологичното разнообразие в България

Яд ли ви е,че България става все по добро място за живеене?Че парите отиват за инфраструктура която се ползва от хората а не се изтакат във енергийни проекти на руската мафия и комуноподлогите им от на нинова партията!

Нищо че в Северна България няма една завършена магистрала, важно е парите да се наливат около София , за да е удобно за софиянци да ходят бързо и често за Гърция ....

Разединението го правиш по-скоро ти. Да не би софиянците да са виновни за решенията на политиците? Да не би в София да ходим по злато? Целият народ е срещу политиците. Нито София ги подкрепя, нито Каспичан. Навсякъде крадат политиците. Ти ако си мислиш, че тая магистрала я правят за София, се лъжеш жестоко. Правят я, за да приберат едни пари. Нищо друго, софиянците да не са по-малко хора? Живеем в една държава и имаме общи проблеми.

Може ли да приберат малко пари и от северна България? Инвестиции север-юг 1:20. Има ли логика? Боки само на юга ли е пъдар? Северния бостан кой да го разпродава, пази извинете или асфалтира?

ОТ ГОРЯЛАТА ГОРА ПОКРАЙ МАГИСТРАЛАТА СТАВА СУПЕР КОФРАЖ :)))

"строителите ще се справят не просто в срок, а ще се справят блестящо със своите ангажименти ... каза още регионалният министър." Откъде е сигурен, само той си знае. Може би имат още по някой милион евро в офиса. Така и не се разбра какво стана с тях, нито с шегичките на симитлийския кмет.

и как така баце не е бил там да резне лентичката?

Хапвал е суджук сигурно. Заедно с Корнелия и Пеевски. Тримата са с общо тегло 3 тона и половина.

Недейте така, моля! Лилито къде я забравяте? Нейните кила, пардон заслуги по-малки ли са? Сега ще напълнее от стрес.

нема да претупват работа я.