Йончева и Кутев разпъват Борисов в първия му контрол в НС

За първи път в 44-ото Народно събрание премиерът Бойко Борисов ще отговаря на депутатски питания.

Обратно в новината

Коментари - Йончева и Кутев разпъват Борисов в първия му контрол в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи и ПОСЛЕДЕН път. Тиквата е майстор на скатавките и едва ли ще се появи отново в парламинта. Негово предпочитание са пърхащите около му репортерки в кулоарие на Народното събрание.

Нинова, пускайте ми ги една по една.

Тандемът Кутйончева продължава политика, благодарение на която от 1995 г. не са печелили самостоятелно избори. Умни хора. Учат се от грешките си.

"Зам.-кмет и майка на депутат е новият председател на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). Депутатите избраха Юлия Ненкова след гласуването на новия състав на антимонополния орган. Ненкова беше предложена за поста от ГЕРБ. Тя работи в общината от 1980 г., била е шеф на правната дирекция, а в момента е зам.-кмет с ресор "Направление, законност, координация и контрол". Синът й Александър Ненков е депутат от ГЕРБ. Ненкова е съпруга на конституционния съдия Румен Ненков. " (Е, синчето, родено през 1983 г. т.е. сега на 34 години, въпреки че е член за 4-ти път на Народното събрание, все още говори запъвайки се, неточно, мънкайки. Но това не е говорен ефект, произлиза от истинността на това, което говори.) Следователно, в управлението на България няма никаква семейственост, партийност и връзкарска обремененост (основата на корупцшията), а гербаджиите не са бивши партийни членове на БКП.

Абе братя българи, има ли друга страна в Европа, на която премиера е известен с прозвището си ТИКВА?

Какъв брат си ми ти бе селчо? Я кажи има ли нормален българин където да си кръсти детето Корнелия?

Това ли е дневният ред на Б-я? Бърборенето на Елена и Антон Кутев. Икономиката е важна не идеологемите и празноговоренето. БСП май се изплашиха от думите на Меркел : "Инвестирайте в България и искаме ви в Шенген" !

Вижте какво става със народа и земята на Левски и Ботев. В НС се занимават с кресли, които са на дежурство.. Защо ли??? А най-важното заплахата от Турция - оставете т.н. мигранти.. гледайте тази, по която се работи от години. Един мразещ българите и България мерзавец, се наложи да създаде етническа партия, въпреки ЗАПЛАХАТА срещу българи и държава. Кои са първите му цели към голямата цел?: Създаване на автномен турски университет в България; възездие за жертвите на възродителния процес и то със съдействието на български комитет за жертвите на комунизма. В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СВЯСТНО Е или за продан или за унищожение. Има ли някой в НС, който да разбира от приоритет при решаване на задачи от национална сигурност, важни за ВСИЧКИ и за държавата?

Театро. Комунягите пак ще ги разтягат килимите.

Добре де, когато герджика правеше уволнения и назначения - не беше скандално. Сега защо е скандално? И от мен да знаете едно нещо: "когато политик или партия се чувства безпомощна, празна и забравена, започва с двете неизчерпаеми теми: демография и здравеопазване. Също както учиндолеца започва неизчерпаемата тема от кръста на долу!"

Ами врещенето на Продтия за как го приемаш - като не заявка за скандал ли. Всъщност подмяна е напълно естествена практика , скандалът е в персоните и не де прави на щраус да не трябва да ти търсим пясък да си ровиш кратуната.

Корнелий

Пич, изместваш се много в страни. Винету се върна след избори, докато герджика бе назначен, а не избран премиер и смените, които направи бяха нелигитимни. А относно персоните - герджика турна не по-малко скандални персони и то на позиции, които пряко могат да повлияят на резултатите от изборите, точно преди провеждането им!

Малииииии ще си имаме и разпънат Боце Христос и нова религия гербо-идиотизъм.

Излишен тетър. Всички партии в този парламент работят за Русия а не за България. Всичко което правят е за да доограбят държавата.

Прав беше Сакс Кобургготски.На тоя народ трябва да му се смени чипа. Ако някой пита-защо,да погледне Борисов.

А бе прав е, ама зависи с какъв чип ще се смени, щото гледай Йончева какъв 'нов' чип си сложи!

Абе те питат ... ама ТОЙ дали ще отоде в НС ... ... а и кворум ще има ли .... преди Борисов не им го осигуряваше защото бяха в опозиция ... сега няма да им го осигурява защото са "питащи" ... елемнтарна логика ...

... ластика на шортите.

Тази държава се управлява изцяло от комунистите и техните наследници, а за останалите няма място под слънцето. Това са фактите. Някои лица като подставени от бкп управляваха опозицията и я унищожиха като я докараха до пълна невъзможност да се класира с минимална квота. Толкова яростно негодни хора доведоха хора като Йончева и Кутев до представителство, за което са явно неадекватни. И то до такава степен, че издават данни, които ползват чужди граждани имащи враждебни цели компрометиращи членството ни в ЕС. Толкова са зле, че нямат критика към поведението си, да не говорим за съмнителната полза в народното събрание от професионалните им качества. Елена Йончева буквално издаде българска позиция и определено смятам, че трябва да се наложи режим за достъп на определени лица до градата, като включително за депутатите трябва да има определен режим за достъп. Уместно е да се направи сектор за достъп и кльон, до който да се достига от специални части, като зоната да се охранява строго. Излагането на показ на данни е като кражбата на средства, които са ни дадени за строеж, но сме откраднали. Ако Йончева е права с констатациите си е достатъчно да сезира компетентната прокуратура и да настоява за контрол от ВКП. Тя е невежа и губи време, като директно занимава ВКП с нещо,което се разследва от районни прокуратури Хасково, Свиленград и Елхово, като може да бъде под специален надзор на окръжна прокуратура Хасково. Толкова. Йончева подскача срещу ББ сякаш е пъдар на фирмите, спечелили обществена поръчка.

велик е бодигард 3 е няма кой да го бие с 400 000 цигани няма сваляне от власт

Забравяш държавните служители и семействата им и фирмите по ОП и семействата им ... няма сваляне ... прав си ....

Оная селян.а стокиращата. КТБ и не му давайте да диша.

Ще му разпънат на Бойко пожарникарския маркуч, тези двамцата. А Елената може и да има задни сексуални помисли, покрай тези въпроси, защото ляга и става с Фройд.

Като нямате аргументи гробаджиите, нападате на лична остова, а гроби?!

не знам на тия какво ще му разпънат ама на държавата средствата яко изтичат през пожарникарски маркуч той дори нищо не прави само събира от фирмите + четата това е до обяд пие кафе при министрите и след обяд по игрища си събира човека просто бодигард

БКП/БСП въобще не трябва да питат ама нищо , защото при техните три "управления" само срив и пълен блокаж на държавата!

При гробаджиите направо цъфнахме и вързахме... По времето на ГРОБ - 1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв (изяден от пенсионерите); - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми. Краен резултат - 10 млрд. без малко - по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на ГРОБ - 2: - опоскан фиксален резерв; - 4 млрд. лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд. лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд. лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - ваксини от Турция с живак за облагородяването на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета - какво му даваш....; - винетка за СТОЛЕВКА...

Кутев, с тази риторика вече загубихте едни избори.

оууууууууууууууу а сега сме цъфнали на последните места във всички евро класации от 9 години ама нищоооо само ЗАЕМИ И ПОДУКУМЕНТИ САНИРАНЕ ЗДРАВО и това е

Мерга, го е изнудила! Тропнала е с 3 крака, като, съща, българка, от западна крайнина: Не се влачи, кучи мойой, ти ме води Бойко свойой Той се обадил по Вибера, да му обясни Лепа Брена, а тя му честитила Годежа

"... Антон Кутев относно кадровата политика на правителството. "! Кадровата политика трябва да е една ГОЛЯЯМАА МЕТЛА за комунистите!

Който издаде,че сме некадърни да пазим границата,ще бъде обявен за национален предател.Втория ред от оградата е просто невидим за противника

Кутев да не се прави на ощипана мома, а да обясни защо когато неговата партийна шайка пипне властта, назначава кого ли не, включително ПЕЕВСКИ за шеф на ДАНС.

Плочата пеевски вече се върти 4 години, та взе не че се изтърка, а ми направо олющи... Напрегни си гладкото соросоидно мозъче за ....update, ако има капацитет де...

пеевски е хита на малаумните те друго не могат хич да не ти пука толкова си знаят и могат

Яяя, Пеевски тролчета се появили вече. Браво! Ще изкарате някоя стотинка. Иначе сте умрели от глад!

еми и тогава са питали защо има такива назначения и сега питат какъв е проблема не мие ясно СПОРЕД МЕН ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ПАРТИЯ и винаги трябва да има конкурс а не партийни назначения ЗАТОВА УЧАТ НАШИТЕ ДЕЦА ЗА ВИСОК УСПЕХ а не партийни подмазвачи

Това могат, това правят!"да разпъват"?"Сензации от ден до пладне и плюене като за световно. И накрая в ядните си плюнки се давят?!

"Питанията" на червените винаги са за да предизвикат някои минискандал и със цел не да се търси конструктивност,а да се плюе и обвинявя по махленски,каквато е и председателката им. северозападнала махленка.

"БХ 3", не е ББ 1;2. Сега освен ДОСТ, мазната опашка на БХ ще настигне и БСП и ДПС. Народът е казал, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРДАШ, ПО-ДЪЛБОКО ТИ ВЛИЗА. Затова "червеният" народ, не скача така както го правят гърците. А при гърците има "гърчене", защото приватизациите и концесиите вече са реалност. При действащи в момента "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския ционистки конгрес 1988 г. и "ПРОГРАМА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ", приета от Андрей Карлович Луканов в София 1990г., започна сега при "БХ 3" ЯК ТЕХЕН ДЕМОНТАЖ. Бай Дончо оттатък голЕмата вода е твърде зает със своите амиши, за да чува воплите на българските евреи в България. Дори техните роднини в Ерец Израел, не ги кльопат роднините си, от както в България настъпиха "ДЕМОНОкратичните" времена.

На двама обамовски грантаджийски трола, бъдещето на NWO им е черно, дори "кафяво". (последното не се тълкува)

Обеща на Мерга, да не се вози повече със Лила, а тя цяла нощ му се е отдавала и му сефтосвала Единствените в Европа 3 манда

Айде на бас ,че този няма да иде в парламента.Приуморен е от екскурзии и дупене.

Поработете малко с фотошопа и обръснете поне за парламентарния контрол брадясалия плешивец на снимката.

мачкайте комуниста Борисов.

С ББ се отнасяйте по-деликатно и внимателно. Много, много не го контролирайте, че човекът може да се изпоти, да получи сърцебиене, кръвно, да заслабне. Интелектуалните напъни не му се отразяват добре. По-нежно питайте Бойчето, това деликатно създание.

Казва се Парламентарен контрол , щом не искат да бъдат питани , оставка и чао ! На мен ми е интересно щом са се кандидатирали и са одобрени за Депутати , а след това и за Министри , какви са тези капризи, искам , не искам !

комунистите само разпитваха,пребиваха,убиваха за щяло и нещяло народа си,а сега по време на посткомунизЪМА и т.н демокрация синовете,дъшерите и внуците на комунистите .. само питат...за щяло и нещяло и все пърдят и мътят водата,дори и когато ги кръстят.

Ти ще излезеш голям антикомунист , много така говорещи , всъщност получили облаги от Комунистите !

Ти май съвсем скоро си завършил Академията на ГЕРБ - сергиите на основния им електорат на Женски пазар. Още не си им изпесстилдобре основната им терминология.

Въпреки всичките си загуби червените не се научиха да губят с достоинство...