Тереза Мей обяви ключовите си послания и министри

Новоназначеният британски премиер Тереза Мей обяви ключовите назначения в нейното правителство. Тя повери на Борис Джонсън външното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей обяви ключовите си послания и министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Назначението на Борис Джонсън за външен министър на Великобритания изненада много хора по света. Говорителят на Държавния департамент на САЩ Марк Тонър с усилие се сдържа да не избухне в смях, научавайки новината по време на пресконференция. Назначението на Джонсън стана повод и за шеги в социалните мрежи, както и за въпроси доколко е уместно един от основните противници на Европейския съюз да стане външен министър. Британският "Индипендът" публикува писмо, с което се извини на света за решението на новия британски премиер Тереза Мей да назначи бившия кмет на Лондон Борис Джонсън за външен министър: "Скъпа останала част от света, Моля, приеми най-големите ни извинения за това, че сега ще се занимаваш с Алекзандър Борис де Пфефел Джонсън като лицето на Великобритания на международната сцена. Точно така. Този човек: Повече от всичко, както можете да си представите, сме обзети от чувство на срам. Ние никога не сме очаквали Джонсън да се съвземе от политическото си унижение отпреди осем години и да стане кмет на Лондон, камо ли да ни води в излизането от Европейския съюз и сега необяснимо да се завърне като външен министър. Той е човекът, за който Джон Оливър (американски комик, бел. ред.) се пошегува, че има "външния вид и икономическото прозрение" на Бам-Бам от Семейство Флинстоун и не е известен с дипломатическата си прямота. Джонсън е обиждал почти толкова от вас през годините, колкото принц Филип.

Аз

На това му се вика "знаково назначение". От сега да е ясно каква ще е външната политика на ВБ в близките години.

Соросоидите свършиха с разпада на Русия, сега демонизират решението на Великобритания. А нЕкои си анаЛизатори, не им стига оплюването на Путин, сега вадят вода през девет дерета за омаскаряването на Джонсън. Стиснали зъби от яд, че прогнозите им пропаднаха, сега изкуствено злорадстват за провала на "Империята". Споко, братя болгари, и тази прогноза ке падне.

Твоето злорадство няма кой да го надмине:)))

Аз

Нашето е друго. Нашето е "доброрадство", защото се радваме на доброто: - ЕС се разпада - това е добро. - НАТО са слаби, пълни с противоречия и са следващите, които ще се разпаднат - това е добро. - в цял свят обикновените хора се осъзнават и протестите против ЕС и НАТО все повече се засилват - това е добро. - Путин е най-популярния лидер в цял свят с огромна преднина пред всички останали, вкл. и в собствените им страни - това е добро.

Повечето коментарии тук са крайно повърхностни и хвърлят цялата вина за Брекзита върху "англииските тапири" и други подобни глупости, но истината е, че бююрокрацията на ЕС, политиката на Германия и системните грешки на двете институции изразена в диктата на различни еврокомисии допринесоха много за Брекзит-а. Ако това не се разбере и не се направят корекции, ще има още такива събития.

какви грозни дегенерати,егати елита,марионетки и слуги на юдейската мафия от Интернационала....да се смееш ли,да ревеш ли,ххххахаха..все пак ще се смеем!естествено,сите имат също юдейска кръв,независимо колко....и една капка катран разваля бурето с меда! да вървят по дяволите,а стадото да им блее! чака се оня чичко от Браунау на Ин да стегне и излекува Европата,която се е развратила,но явно...още трябва?!

Много хора са учудени от назначението на Борис Джонсън, но вероятно ще си променят мнението ако разберат, че не Джонсън ще е ключовата фигура в преговорите с ЕС, а министъра на финансите и самия министър председател. В областта на външната политика ЕС и Великобритания нямат съществени различия.

Ами Борис е бил кмет на Лондон, това да ви говори нещо, За злобарите нищо, за нас - умните - много, Лондон не е Своге...

ок стига нови и нови дъна всеки ден. тя е пример, че когато дадеш прекалено много права но не и образование на плебса, нещата стават страшни. тъжно е, но и някак комично.

Колко трогателно.... Тереза Maybe се загрижи за мургавите поданици на кралицата.... Съмнявам се в искреността на това изказване, но все пак е израз на благодарност към тези, които осигуриха BREXIT-a. Ще доживеем ли, обаче английски Обама начело на торите???

ЕС се дръвчи но ще им клекне в ПАРТЕР. Старата/нова империя знае как !

май този път нe:) и не заради Европа, ами заради собствената тъпота на империята.

Аз

ЕС ги чака triple penetration, таквоз... От запад, от изток и от юг и югоизток.

Борис Джонсън външен министър е доста интересно назначение. Явно Тереза Мей проявява прочутото британско чувство за хумор. Явно британците не се надяват на това да водят нормални преговори с ЕС, а повече ще прилича на изнудване. Великобритания плаши, че ще се ориентира към по-тесни връзки със САЩ. САЩ от своя страна потвърждават, че са съгласни, а Германия и Франция заявяват, че няма да позволят Великобритания да остане в Общия пазар без да участва в свободата на придвижване, което е ясно, че Великобритания не приема. Рай за спекулантите - акции и валути ще са нагоре надолу при преговорите.

до ???? мисля, че канчето преля след като меркелица искаше да им наложи да приемат още пришълци, поканени сърдечно ...от нея.

кранчето за теб като българин трябва да е преляло още докато ни унижаваха тия анлийски олигофрени открито в ЕС. Англия не напуска заради бежанците от близкия изток , а заради българите и румънците. Ти не четеш ли английската преса и как ни обиждаха през последните няколко години там!?

Изобщо заради източна Европа. И въобще Великобритания излиза от ЕС най-вече, защото Германия и Франция застанаха зад правата на гражданите на източноевропейските страни и не позволиха Великобритания да ни третира по различен начин.

истината е че ок написка заради западналата си образователна система, която успя да произведе няколко поколения абсоллютни тапири с гласоподавателни права. нито българите, нито румънците, нито поляците са им проб.

АМИ НАЛИ И ТОЗИ, БОРИС БЕ, ВАШИЯТ БОРКА Е ПРИШЕЛЕЦ В АНГЛИЯ, БЕ ЛУМПЕН! Нали точно това ви обянсявам досега по десет начина, и с големи букви, много бавно и напоително! Вие изобщо гам акъл имате ли? Този човек е дощъл в Англия заради ПЕРСПЕКТИВИТЕ СИ, ЗАРАДИ КАРИЕРАТА СИ!!! И пак затова и така и ЩЕ СИ ОТИДЕ, И ТО МНОГО СКОРО! И други ще ,у забърсват лайната, които е изсрал!

Мислиш, ама трудна работа..Канчето го преляха българи, румънци, поляци, нетърпеливи бившите им соц. бантустани да заприличат поне малко на нормални държави, които не са стрили социализъм със сърп и чук у ръките..И решиха да се преместят на чисто

"ТАСС отбелязва, че роденият в Ню Йорк Джонсън до 2006 г. е имал и американско гражданство, НО СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ НЕГО ЗАРАДИ ГОЛЕМИТЕ СИ КАРИЕРНИ ПЕРСПЕКТИВИ В Обединеното кралство." Много ми е интересно защо някои горещи почиттели и обожатели за ГОЛЕМИЯ АНГЛИЧАНИН И ПАТРИОТ, БОРИС или Борката:), както го наричат някои от тези безмозъчни или евтини манипулатори, НЕ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И НЕ ПРОЧЕТА (и се позамислят малко) НАД ТЕЗИ ДУМИ: ЧЕ ТОЗИ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ГРАЖДАНСТВОТО СИ, от американското си гражданство, И ПАСПОРТ ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА, ОТ ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО СЕ Е РОДИЛ, заради... КАРИЕРНОТО СИ ИЗРАСТВАНЕ, КАРИЕРНОТО СИ ИЗРАСТВАНЕ, ЗАРАДИ КАРИЕРАТА И ПЕРСПЕКТИВИТЕ СИ (тук наблягането, акцентът е на КАРИЕРАТА СИ!!!, неговата лична КАРИЕРА!!!) !!! За какъв патриотизъм става дума, за какви пет лева при този и КАРИЕРНИТЕ МУ ПЕРСПЕКТИВИ!!?!?! Наистина много хора, и тук, и в Англия не мислят с главите си и лапат като шарани всяка кукичка, които им поднасят обиграни мошеници и популисти, А ТАКИВА БОЛ! Щом има риби и шарани, ИМА И РИБАРИ!

Много приказки и едно голямо нищо. Иди в градинката пред Централна баня, там ще научиш още по-интересни неща.

Аз къде ходя и ще ида не е на магарето работа. И не давай акъл, когато го нямаш и особено когато не ти го искат. Съжалявам, че не минават тъпите ви опорни точки и упоритото ви тролене и пои тази тема и поредния ви измислен бутафорен герой, Борката, но толкова са ви силите, акъла и познанията! Този човек е дощъл в Англия заради ПЕРСПЕКТИВИТЕ СИ, ЗАРАДИ КАРИЕРАТА СИ!!! И пак затова и така и ЩЕ СИ ОТИДЕ, И ТО МНОГО СКОРО! И други ще ,у забърсват лайната, които е изсрал!

Моето мнение е, че цялата тази история беше движена от хора, които лъгаха масовия избирател, играейки на наболелите му в момента проблеми. Ако кажеш на някой от гетото, че единственият начин да подобри положението си е да се образова, работи и да не си харчи парите за алкохол и наркотици, има малък шанс да го убедиш. Но ако кажеш, че виновен е гадният ЕС (за който се оказа, че повечето не знаят какво е всъщност), мръсните източноевропейци, които идват да източват социалните му помощи и правителството, което не го е грижа за него(а всъщност му осигурява социални помощи, с които се живее по-добре отколкото с българска заплата на висшист), лесно задвижваш омраза и завист, които сега те вкарват във властта. Много вероятно е това да се движи от сили, които също едва ли мислят за нечие друго добро. Те са единственитем които може да се радват на тези събития. Защото са част от плана им.

Ако си следил английският печат, нямаше да плещиш тези небивалици. Обществената нагласа беше ЗА излизане от ЕС. До последно се лъжеше в проправителствените социологически сондажи, че няма да има изненади и оставането е в кърпа вързано. Но обикновенните хора знаеха за какво става въпрос, особено тези в малкият и среден бизнес, засегнати от глупавите комисарски ограничения. Новата премиерка каза ясно и твърдо - точката е поставена, гледаме напред.

Има някакви ограничения, но се прекали с идиотските примери за формата на краставиците и прочие. Някой да се е сблъсквал това в живота си? Аз лично не. Но агитаторите за Брекзита удобно пропускаха огромните ползи, които ЮК имаше от ЕС. Сега всички недоволни от живота си злорадстват, но те ще са прецаканите, както става винаги.

Крайно време е да се разбере, че ЕС не е черешката на тортата в Европа. Идеята за единна Европа има смисъл когато не дели отделните държави на 1во и 2ро качество. В ЕС и сега има членове с "по-особен" статут, има и такива извън Съюза, но с "облекчен" статут. Всички уж са равни, но някои са по-равни. Великобритания не я мислете, след 1-2 години пушилка, всичко ще си остане по старому. Както сега са Швейцария и Норвегия, само ще се подправят надписите над паспортните гишета.

Е не, как ЕС ще е черешката на тортата, Борката и онзи другият лумпен и отявлен българомразец, Фараж са!

хората от правителствата в Европа трябва да са млади хора на по 30-40 години, а не на по 60-70 години, от които лъха още на втората световна война. съжалявам но тея 60-годишни имат възгледите от времето на студената война, а светът и младите хора днес в него не искат вече това, а искат да могат да пътуват, да комуникират и живеят свободно където и с който си поискат

:)))) Да такива дето си мислят че всичко което хвърчи се яде и са готови да спретнат поредната война за разлика от тези които помнят предишната. А що се отнася до младите то най мракобесните ретроградни копелета от ИД са точно от посочената от теб възрастова група. А за пътуването на младите хора тези дето напират от юг с брадите и те така пътуват.

за съжаление от беловласите не лъха на мъдрост, а на старческо умопомрачение, както го показват ясно събития в момента...

На вълкът му е дебел врата, защото си върши работата сам. Британците си имат Британска общност от 53 държави и ....... знаят, какво искат за разлика от Ганьо Голев Босев.

Ганьо, глупав си беше, глупав си остана. Вълците са едни от най-колективните животни и работят предимно в колектив, прилагат групови тактики и покриват огромни територии, иначе да са умрели от глад. Съединението прави силата, ганьо.

Кво ви бърка Англия, една самостоятелна държава,прави какво то смята за правилно, а не като България, надупена на всички страни, като магистрална проститутка....

и не ни интересуват дребнавите расистите на англия, Въпросът е защо те постоянно ни се натрапват по новините, като за нас те не са никакъв фактор. не можем да се отървем от тия тия кралски плешивци

Омразата е лош съветник, независимо че не обичаш противника. Трезвите разсъждения без емоции са присъщи на по-умните хора. В политиката в Англия няма случайни хора - това е направено още в зародиша на Империята им. Иди до Англия и виж, ако имаш очи и уши.

Докато разни рошави урунгели лъжат бай Джон, че още живее в империя, съседна Ирландия сащисва света с 26% ръст на икономиката..Част от този ръст, благодарение на релокацията на много компании

И благодарение на ЕС.

Защо тогава членът на ЕС и НАТО ..България се Срина и се Обезлюдява с 50 000 годишно ,след 10 годишно членство ? А ?

Какво изящество,само!...

Е да де, но ЕС не е слънцето, та всичко да се движи около него...

И Англия не е слънцето, та всичко да се движи около нея. И все пак ЕС е значително по-голямо "слънце", отколкото Англия някога ще бъде. Англия е едно джудже спрямо ЕС.

Светът е съществувал и преди ЕС, ще го бъде и след ЕС, предвидливите напускат първи потъващия мигрантски кораб....

Съществувал е и много преди Англия.

Хиляди години хората са кръстосвали свободно света. А днес политиците наричат тези хора имигранти и ги използват тенденциозно в своя популизъм. В крайна сметка всички сме жители на една планета и всеки човек би следвало да е свободен да се движи и живее където пожелание, както е било хиляди години. Това е все едно на рибата от крайбрежието на САЩ, която е отишла в крайбрежието на Англия, да и викат имигрантска риба и да не я ловят. Вълците, които идват от Румъния в България също са имигранти.

така е защото за съжаление тея, които са с претенции да са политици, са едни мого злобни, прости, необразовани, в много случаи и с вродени умствени проблеми кретени. Мозъкът на тея ограничени кретени стига само до там да грабят, трупат, контролират по схемата на ограничаването на всеки друг за сметка на собствените им печалбарски планове. Хората в 21 век не искат да бъдат ограничавани от изкуствено налагани граници - всеки ще пътува където си поиска , защото никое тъпо и злобно парче месо, особено такова дърто месо смърдящо от вече очевидно започналото им разлагане - като на дъртата 60 годишна тереза мей, няма право да ограничава 50% от хората във Великобритания да не пътуват свободно по света

Ти, риба ли си или вълк ? Май, първото.

Аз съм разумен човек, който не желае да бъде ограничаван от измислени граници и изкуствено създадени заплахи.

Не плачете за Великобритания драги ми EU граждани.Тя затова е Велика,защото винаги сама се е командвала.И докато се занимавате с нея никой не вижда какво става с Италия.Тя е скритата лимонка за EU.Да не стане така ,че докато копаете чужд гроб Италия да изкопае Вашия на EU.

абе кой плаче за англия бе, ти нещо не си у ред

С типична имперска наглост, британците очакват да "преговарят". Излизаш от ЕС и за него ставаш страна извън ЕС. Всъщност сега ще се види, дали ЕС е командван отнякъде - то е ясно, че ако британците запазят плюсове на членството и се отърват от минусите, доста страни ще поискат напускане.

ами лесно може да се предвиди, че сте стане точно така, след като Европейския съюз обяви, че няма да си разваля отношенията с Америка и Канада заради тъпаците (както ни наричат открито в Англия) от България и Румъния. Аз мисля, че сега е момента България да бойкотира в знак на протест всички гласувания в Европейския парламент , защото става въпрос за открита световна и изолационна война спрямо България и Румъния.

абе стига сте занимавали бедния българин, който има 1001 проблема в БГ, с проблемите на некви генетично сбъркани, алогични олигифрени плод на дългогодишни бракове между първи братовчеди.... Ми да напускат, нас какво ни вълнуват некви, които постоянно ни плюеха по новините в Европа. И американците да си го начукат и канадците и англиийската кралска карикатура.... Има и други нерасистки страни с света, с които можем да установим икономически и всякакви контакти - Китай, Индия, Южна Америка, Нова Зеландия....а ние сме се залепили за некви, които ни мразят и са изсекли 98% от горите си - за информация колко им е акъла..

Хахах, ти направо изби рибата! Китай е много по-расистка страна от всяка друга. Те смятат, че имат култура на няколко хиляди години, което си е така, и всеки некитаец е по-долен от най-долния китаец. Естествено, няма да го изтъкват, когато искат да ти продадат нещо. За Индия с кастовата система няма какво да говорим много. Нова Зеландия отдавна е наложила ограниченията за чужденци, които сега англичаните се канят да прилагат. Изобщо целият свят е обзет от расизъм и омраза и ние поне тук не изоставаме много. Което обикновено е предхождало големите войни с много жертви и страдания, предимно за бедняците като коментиращите тук.

Значи човек, който е роден в САЩ (която е всеизвестна ЕМИГРАНТСКА ДЪРЖАВА!) и с РУСКИ, ЕВРЕЙСКИ, ШВЕЙЦАРСКИ И ТУРСКИ КОРЕНИ, ЩЕ ОГЛАВЯВА ... ИЗЛИЗАНЕТО НА АНГЛИЯ ОТ ЕС И Е НАЧЕЛО НА БОРБАТА СРЕЩУ ЕМИГРАНТИТЕ:) И то КАТО ВЪНШЕН МИНИСТЪР!?!?! Да влезе убитият!

Повечето от тези хора са роднини на имигранти. Ама в един момент се самозабравят. А овчите маси пък само изпълняват команди и манипулации. Утре да им наредят и тръгват на война да мрат като мухи.

Кое е местното население в Англия? Няма такова, защото всичките са имигранти. Може да е било преди 1000 години, ама не са местни.

Британската империя направи поредният скок към окончателния си разпад. Напълно логично и закономерно - империите са отживелица и са осъдени от осторията да изчезнат.

Това не винаги е било така. Само преди няма и 80 години по нашите земи се е изучавал основно френски език. Примерно. И това не е било ей така случайно. Просвещавали са се в сорбоната а не в Манчестер и т.н.

Преговорите са ясни - пълна изолация, визи и мита. Други преговори не би могло и да има. Сега Англия ще вдигне експорта за Мозамбик, Кения, Могадишу и подобни дестинации. Това ще бъдат новите партньори на много бившата империя.

Китай с нетърпение очаква да търгува с Англия. Англичаните ще направят една безмитна търговия с Китай.

Принципа на безмитното търговско споразумение с Китай ще е следния: Китай ще внася всичко, а Англия ще изнася само злато и пари.

ТЕЗИ НАЗНАЧЕНИЯ СА РАВНОСТОЙНИ НА ОБЯВЯВАНЕ ПОЛИТИЧЕСКА И ТЪРГОВСКА ВОЙНА НА ЕВРОПА. БЕЗМИСЛЕНА ВОЙНА. ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ

Тия не са тъпи. Да мине време и ще видим. ЕС ще им клекне. Назначенията показват ясно, това е нашето решение и то едва ли е продиктувано от глупост. Англичаните са всичко друго но не и глупави. На територията на Европа финансовия център е Лондон, а не Горно Камарци.

Това е заварено положение от времето на империята. Сега се правят опити за коригиране на положението.

Финансовият център е там, където е икономиката и пазара. Да сравним икономиките на Германия и Франция с тези на Англия? Не виждам защо някой ще кляка на Англия. В голяма грешка си. ЕС без Англия ще има възход.

"На територията на Европа финансовия център е Лондон, а не Горно Камарци." - и до кога така! Банките са в изчакване, но според мен се надяваха да се размине. След като задействат чл. 50 ще има отлив!

Брей, брей що умници в нета. Казах ви те могат и ще излязат, ние няма от къде да излезем. Това с което ви "мият" мозъците не е информация. Но да ви убеждавам е само загуба на време. Практиката е критерий за истината, а всичко което е в главите ви са само предположения, които практиката ще покаже дали са верни или не. Умните се учат от грешките на другите, а глупавите от собствените. Четете историята и ще видите дали англичаните са глупавите! Точно ние българите най-много сме страдали от техния ум и коварство. Не ги подценявайте, защото ще сбъркате - съвет без да ви го налагам.

сие ист сехр,сехр нобел.... много е илигантна и исзтанчина,ное много изискана,вабреки чене е сехсоална. ное далновиден политиг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Англичаните го могат и го направиха. Забиха един хубав шамар на управляващата ЕС самозабравила се и ояла се върхушка. Дебелата кака с нейните арабета и "високия строен мъж", който пее Марсилезата на стадиона, също си получиха шамарите. Но всички те "на резил издържат" - както казваше Велко Кънев в една пиеса. Няма какво да ги плюете англичаните, това искат това правят.

тия си го надянаха зверски с тоя референдум ... голям цирк ... наш бойко няма ли да повтори грешката и той да направи един референдум .. може и за излизане от нато да е ... да стане още по весело

хахаха..... а кой ще му позволи? БГ е на дистанционно управление.

Това е английското "ОХИ". Следва продължението! След гърците, наследници на древните елини и култура, и англианите, наследници на великата империя доказват на практика правилото, че "И НАЙ-УМНИЯТ СИ Е МАЛКО ПРОСТ!"

Така им се пада на глупавите англичани: Борис Джонсън - "Неговият прадядо Али Кемал известно време е бил вътрешен министър в Османската империя.."

това е по-скоро комплимент, щото в Империята са се издигали не само кариеристи, но и кадърни хора.

време е да издадеш история османобългарска

с две думи: консерваторката Мей говори като ляв популист! Консервативната партия и идеология загина.

Абсолютна подигравка. Тоя кръчмарски герой - дипломат 1 на ОК. Смеееех!

Айде бързо да излизаме от ЕС, товарищи! Износът на България расте с 5.2% през миналата година и достига рекордно високо ниво - зад граница са продадени стоки за 45.5 млрд. лв. Увеличението идва от търговията с Европа. Най-добрата новина е, че голям растеж има точно при продуктите с добавена стойност - машини, апарати, авточасти, електроника. Тази група вече няколко години е лидер в износа, като изпреварва други най-продавани стоки като горива, метали и зърно. Точно при тези суровини миналата година има спад, но той е ценови и идва от международните пазари. Минус има и във фармацията заради проблемите в Русия и Украйна. Ръстът към Европа е значително по-голям - почти 8%. Така България вече продава към евросъюза 64% от общо изнесените стоки.

Товарищ, ти си един от глупците, които вярват на ''стъкмистиката" .Що си мислиш че извън ЕС няма пазар или икономика, а знаеш ли колко губим от това привързване към него. Пазарят е най-важното, никой не започва производство, ако няма пазар.Европейският се свива,там е заровено кучето.

Аха, демек ако сме извън ЕС, пазара ни ще е по-голям и ще продаваме повече. Другарю, нещо малко ти куца опорната точка. Всъщност МНОГО ти куца.

От къде да излизаме, та ние още не сме влезли. Ти май никога не си произвеждал за немец - супер претенции за качество и цени под китайските. Добавена стойност има при крайните изделия, който немеца ти пробутва. Под доставчиците са на "суха храна" на всичко отгоре и с разсрочено плащане от 3 месеца. Такова производство е ръба на оцеляването. После следват призиви за високи заплати - от къде бе гений!!!! ЕС не е пазар за нас, стройна система , по която ни обират по-големите държави.

Този ръст е в голяма степен от производства, прехвърлени от Западна Европа или наши заводи, работещи за там. Голяма част нямаше да го има, ако не бяхме в Евросъюза, защото щеше да е доста по-сложно.

Знаеш ли, че средната работна заплата в тези "пренесени производства" е под 600 лв., но в провинцията където хората няма какво да ядат и 600 лв. са много. Каква е далаверата в България от тях, не се ли усещате бе хора. За да влезем в ЕС унищожихме всичко що имахме, а сега що заплатите са ниски!?!? Защо чехите не унищожиха нищо и са в ЕС? Или ние сме по-умните?

Странно, обикновено призивите за излизане от ЕС - обират много плюсове!

Ееех, сега след този ПОПУЛИЗЪМ И ОБЕЩАНИЯ ала комунистически манифест, остава да преименува партията си на комунистическа и така ще създадат обществото на пролетариата и в Англия!!!

да, и аз бях смаян - консерваторка, а говори като ляв популист

НЕЗАВИСИМОСТТА Е ПО- ВАЖНА ОТ ВСИЧКО, САМО НА ГАНЬО С РОБСКИЯ СИ ИСТОРИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОБЯСНИШ.

Тези могат да излязат от ЕС, но ние не можем да излезем от никъде. Малко държава, зависима винаги от някой, малко и бързо топящ се народ, абе ... нещата са много какво да ги дъвча.

Според мен елита на САЩ е дал зелена светлина за излизането на Великобритания. Те нали са с привилегии.

ама и евреите здраво държат нещата ей

"Най-изненадващото назначение бе на бившия лондонски кмет, евроскептика Борис Джонсън" Евро скептик ама друг път.Точно след изявлението на Камерън за оставка Джонсън заяви че иска да стане евро депутат в ЕП.Но явно ще трябва да се задоволи с заплатата на външното министерство.

проблемите възникват когато не ме слушате! ако бяхте потопили островите навреме, сега немаше да има проблем! щото нема острови = нема кои да напусне ес! а сега ша напуснат и балканите! изобщо германците постигат винаги две неща: разделение на европата между русията и америката амбиции са се оформи балканска или славянска федерация разделяща германията от русията и турцията!

"Правителството, което оглавявам, ще се ръководи не само от интересите на неголям брой привилегировани лица, но и от вашите интереси. Ние ще направим всичко, за да ви предоставим по-голям контрол над вашите собствени съдби", увери премиерът. А нашите съдби Българските са предоставени , чак на Белия Дом, не само на Юнкер и Меркел. Затова сме най-бедни

Бедни сме забади боклуци като тебе, които по цял ден висят по форумите и не са изработили и една стотинка през живота си., а сама сте паразитирали.

Такива и при соца си ги носехме на гръб. Некадърници.

Great Britain се е запътила към Miserable Britain

Истината е че много от тези политици, като бившия премиер Камерън, само се правеха за пред хората че не искат да се махнат от ЕС, но всъщност точно това беше целта и точно затова беше направен референдума, на който резултата беше ясен от много отдавна. Дори те разбират че с тия идиоти от ЕС оправия няма и ще ги съсипят съвсем. Така че няма нищо изненадващо от това което прави новия премиер, напротив, всичко върви по план!

е готин пич.тая крава да я пратят у колониите да и се кланят.

числото 10 на вратата случаино ли е ?

идиотите са на номер 10.