17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ухааа, идеално... Може ли в моята фирма няколко агента да назначат, че и без това няма кой да копае по нивите. Хахаха !

Какво ще внедряват тези, бе? В малка държава живеем, където и да мръдна, все някой познат срещам. И то не само в града (София), ами и из страната. Отивам със семейството във Велинград и хоп - едни съседи срещнахме, в съседния хотел били. А един ден на обяд седнахме в едно заведение и там се оказа един мой братовчед със своето семейство. Излизам преди седмица да покарам мотор, спирам да пия кафе в Самоков и хоп - един съученик също тръгнал на разходка. Продължихме да караме заедно, отидохме до Банско и кво да видя там - един колега със семейството си ... и една приятелка на жена ми с някакъв, който тепърва ще се изяснява какъв й е и дали мъжът й знае за него.

Sm3hurk0

Възраждането на държавна сигурност (ДС). Трябваше всички агенти на показ ( доносниците ) и без право на дишане ! А те от страх - влезнаха в парламента, като депутати.

Щом мастър библиотекар ви казва, вярвате и козирувате или козирувате и вярвате, че те са като йезуитски орган в тази наука.

Щом мастър библиотекар ви казва, вярвате и козирувате или козирувате и вярвате, че те са като йезуитски орган в тази наука.

Предаването си беше в обичайния стил "БТВ". В него само срамежливо се спомена, но не се изкоментира нещо, което е много интересно-че агенти ще се внедряват и сред т.н."свободни професии", вкл.адвокати, нотариуси, ЧСИ-та. Ако е вярно, ще ми бъде любопитно как ще се случи, защото е свързано с нарушение на няколко закона.

Е га ти и простотията, още не сте ги внедрили и вече ги издадохте че ще има агенти.Демек предупреждавате че ще има агенти да внимават.Бай Ганьовска му работа:)))

Ами ако им се случи нещо на агентите,щото умните му шефове са го издали ???

Само погледнете снимката. "Задържаният" е с белезници, "полицаят" е с насочен пистолет, зареден и пръст на спусъка. После ставали сакатлъци. Никога не съм работил за органите на реда или военните, но като нормален и отговорен гражданин, притежаващ оръжие, спазвам и на сън принципи, които са убегнали на "професионалистите" с шкембета от "родната" полиция.

Е кво очакваш от калинки/бюрократи,те освен от офиси,секретарки,джипове и далавери от друго не разбират:)))

Не във фирмите а в държавните структури като мвр,нап , съд и прокуратура митници и много други , там е ключа на бараката...

Ква фалшива самоличност в БГ бе глупак?Тука всичко се знае!

Каквато снимката, такива са ни и агентите - на този какво му прави пъста на спусъка на очевидно зареден и със свален предпазител пистолет, при това насочен към гърба на човек с белезници?! Пръстът се слага на спусъка единствено непосредствено преди изстрел, иначе стои на предпазната скоба. Егати некадърниците, независимо, че снимката явно е гепена от гугъла.

Какви агенти на Данс като 90% от печелившите пастни фирми се държат от сините внуци на червените боклуци? Кой ще шпионират, шефовете си ли? Стига шеги.

мвр се заобяснява на бизнес-милиционерите че действията не са насочени срещу тях , а срещу едни хипотетични бандити терористи застрашаващи междузвездното пространство , та да си взимат повече хрантутници които да пазят интересите ИМ

Общо взето наговори едни глупости от материя,която му е тъмна Индия. Като вярно протеже успя да закрие СОД и да набута обектите на частни охр.фирми, направи необходимото за ликвидиране и приватизиране на ИКТ-МВР, дори заяви публично,че ако прецени,че се нарушава нац. сигурност, той за да я запази щял да наруши дори и закона.

Ще се броят на пръсти в съответната фирма ли ?

Няма как да има агенти в БЪлгария, тук всеки познава всеки, буквално. Елементарна справка, понеже шефовете на сериозните фирми имат сериозни връзки в МВР на най-високо ниво и този таен агент ще го настигне я катастрофа, а самоубийство заради любовна мъка.. нещо такова. Или за 20 бона ще ти го посочат кой е.. такива слухове се носят из обществото. А и след като преди 2 години един бизнесмен си източи целият масив с данни на МВР и ДАНС е просто смешно да говорим за прикрития и разкрития..

Е оти ручахме жабетата ? Та едни хора да вземат едни пари Баси тъпото..

ГЕРП се внедрява тотално !!! Колко ще има за чистене след ГЕРП епохи...!!!

Те ще са доносници! Къде е комисията за досиетата?

Нищо странно няма - Националната сигурност е застрашена от Националната корупция и най-вече от ФИНАНСОВО- СЧЕТОВОДНАТА и страна - Компании, Банки, Фондации ... какво не е ясно?

Е как. Всичко е ясно. Само в София има в седем банди с внедрени агенти на ДАНС. Даже има три банди само от агенти на ДАНС. Майтапя се. Може и даНса повече ... Бих бил прекрасен ДАНС. Ма исках, ама немах желание. Пак са шегувам. Изобщо са шегувам неправомерно

се преплете националната сигурност със борбата с корупцията!

Гадните ченгета пак почнаха да надигат глава по поръчковите предавания по телевизиите

Всяка Компания Сама може да си Стъкне собствената "Порнография" пред ДАНС и НАП. Не е нужно да ги внедряват ... терористични актове ... милиционерски сънища ... Тук става въпрос за ПАРИ - данъци, такси, счетовоство, материални запаси ....и още и още ...че аз вече го написъх веднъж...това е "Тъмната страна на всяка компания"...

И ми става смешно - Уволняват Някого в Някава компания. Лицето има "предизвестие" вече. И отива при Изпълнителния Директор и му вика - Добре правиш. Уволняваш ме. Но да те попитам, Как мислиш - Сега първо в ДАНС ли да отида и след това в НАП или обратното ... Как ли ще реагира Изпълнителният Директор ... да не говоря за Акционерите ... Вие как мислите?

Може да ходи по избор където си иска просто с някой лев всичкоще се реши....