Йотова: Шенген няма да се случи само с говорене какъв приоритет е

Според вицепрезидента за разлика от активната работа по темата по време на служебните правителства, "откакто е редовният кабинет, тази тема излезе от дневния ред"

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Шенген няма да се случи само с говорене какъв приоритет е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено

Много точно казано

Шенген ще се случи, като по-често гоним руските шпиони от България, както днес, не че българските кремълски предатели са малко, де.

Рядко има по лицемерни и по противни хора.

Докато русофилските агенти са по върховете на държавата Шенген няма да видим.

Проблемите с Шенген касаят повечето българи до толкова, че се отнасят за границите ни е Гърция където почиват повечето от тях. Другото не е проблем за всички, шарлатаните не са хора, които решават проблеми, а умело ги създават. Решения по наболели въпроси от тях никой не очаква.

И защо я коментира темата тогава? Сама си противоречи...

Вицепремиерът и външен министър Мария Габриел се събра с президентите на Украйна и Румъния и председателя на Европейската комисия на среща в Ню Йорк, където държавният глава Румен Радев оглавява делегацията. Причините за това не са известни. Протоколът би предполагал Радев да участва в подобен формат. Публикацията от срещата в профилите на румънския президент Клаус Йоханис и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е и от деня, когато Радев говори пред Общото събрание на ООН. За последно Радев и Зеленски разговаряха на 6 юли в София, когато между двамата имаше размяна на реплики за войната в Украйна.

Какво по-точно свършиха служебните министри на президента за влизането в Шенген. И защо в следствие на действията на служи ми единствения мигрантите не ги хващаме както преди на границата или в граничната зона, а ги хващаме на десетки км от там по пътища магистрали градове. И защо в следствие на действията на служебната администрация и следващ мигрантския натиск се увеличи?

е висока темепратура по путинхайт...

Как трябва да се държи един президент защитаващ интересите на държавата си. Пак Радев знае да защитава само и единствено руските интереси.

Костинбродската селянка колко е аграрна!!! Защо не я пуснаха да преговаря с комбайнерите с матика в ръка?!

Защото си тъп и прост мияч на чинии найт да пише коментари???

При служебното правителство на Радев случи ли се? Основната причина България да не е в Шенген сте русофилите-ти и Мунчо.

Шилo

Фиона е особено гнусна комунистическа пача! Как само облиза обувките на руския полковник Гундяев... За истинския комунист (като тая гнида), истинската родина е Русия, а руския интерес е на първо място!

Тая и Мунчо колкото по-малко се изявяват,толкова по-добре за тях,че предизвикват само погнуса и презрение.Да си вдигат там пилоните или да танцуват на тях,все тая,еднакво ще са жалки.

1:1 https://m.imdb.com/name/nm1465442/

Требе да са махнат сички руски кавали от държавна служба От царя до падаря

Тая русофилистична свинкя явно много е охладняла,щом дир.ру я пуска тук да я нахраним.

Изява на свинкята, начи тя ша ни вкара в Шенген, Другите само си чешели езиците. Ама тя чеше нещо по важно путката

Вече четири държави обмислят излизане от ЕС. Докато ни приемат в шенген, в ЕС ще са останали само Германия и Франция.

Само Радев има гръбнак, а кикитата си раздадоха пл няколко милиона на приятели за насекоми и вафлени чашки и сега им дреме за шенгените! Много се навеждат кикитата, ама много! Не става така! Жалки сме, както обикновено. То не бяха руснаци, не бяха германци и сега пак сме се навели грозно!

Комунистите да вземат да се скрият някъде! Точно заради тях още не сме в Шенген!

Лайняна Йотова да си припомним че веднаж вече Шенген не се случи. Именно при служебните правителства на Лайньо Радев. По лошото е че и Еврозината не се случи. За разлика от Хърватия, при които се случихса и двете. А трябваше да влезе в Шенген и Еврозоната заедно с Хърватия. ВегажЛайнянажЙотова може да ги разоравя всякакви, но именно Лайньо Радев обещаваше тържествено че октомври 2023 няма начин да не влезем. Октомври е след 10 дена, и сега Лайньо Радев ми обяснява защо няма да влезем. Тия дришльовци за пет втотинки работа не да свърши, а се опитват акъл да дават. А аз ще го кажа така. Докато в Президентството е бъкано с руско съветски мекерета ще имаме проблеми. Докато клепоухия фатмак с генералски лампази прави изцепки от диета на това че Крим е руски, никой няма да ни обръща внимание. Докато се противопоставяме на общата поилитика на ЕС по отношение на войната в Украйна ще видим Шенген и Еврозоната през крив макарон . Надявам се че с този крехък европейски консенсус в НС нещата ще се оправят, ама като си изпуснала питомното сега гони дивото....

Шенген; Еврозона; Украйна. БАСТА!

Гнусна твар !!!

Всички, които днес подкрепят сегашното правителство в София, извършват национално предателство и работят директно срещу настоящото българско население и бъдещите български поколения.

Kako si pomina vo Albania?

Игуана Идиотова Гундяева