Йотова: Президентът има само една "вина" - че даде шанс на Кирил Петков и Асен Василев

Изборната кампания ще бъде с много тежък мирис на газ, но работата трябва да свърши служебният кабинет, коментира вицепрезидентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не говори от името на народа ВАРЕЛ! наша е вината,че гласувахме за ТВ говорителката първа приятелка на л.гоцев!

Първата работа на новия парламент трябва да бъде свалянето на Радев! Със състава на служебното си правителство и безумните назначения, връщащи във властта хората на борисов и пеевски т.н.президент тотално са осра!

,,..... само българския народ им даде шанс! ..." ИЛИ машинното гласуване ....? КОЕ от двете ?

Петков отказа шантажа на Русия и това разгневи Радев затова падна правителството Радев коя е твоята родина ????

Йотова хората дадват шанс защото ние гласуваме и избираме кой да ни управлява не е Радев той също е избран и вие трябва да работите за нас не да се правите на велики защото както сте избрани така може и да ви свалим

Госпожо Йотова, или знаете нещо което широката аудитория не знае, или и Вие сте купена от мафията, за да говорите така. И вярно ли е това, че като евродепутат сте подписали споразумение с Република Турция за удовлетворяване на нейни териториални претенции.

Г-жо Йотова, президента има само една вина, а ние няколко въпроса към Вас? Например: - да почнем с делегираните Ви от президента правомощия по чл. 98, т. 9 от Конституцията на Република България, че при издаването на всеки указ за гражданството , вицепрезидентът се запознава с направеното от министъра на правосъдието предложение и със становището на комисията по всеки конкретен случай, след което взема решение да издаде или да откаже издаването на указ. Да го кажем така, като въпроси които интересуват обществото, сега: 1. Как Вие вземахте решения за издаване на указ за предоставяне на българско граждансто на македонските граждани....... n на брой.... който сега водят активна антибългарска кампания /те се заят по име и занятие/ които са получили българско граждансто с Ваше решение през Вашият мандат? За Ваше сведение, само за миналата 2020-та година, над 9 000 граждани на Република Северна Македония са получили българско гражданство по произход..... За справка прочетете : https://www.mediapool.bg/86-566-makedontsi-sa-poluchili-balgarski-pasport-za-poslednite-15-godini-news332447.htm. и статията в ЕCONOMIC.BG от 10.01.2022 „Македонци с български паспорти водят активна антибългарска кампания“. Журналист в същата статия в ЕCONOMIC.BG казва, че „ Въпросът с раздаването на българско гражданство може да се каже, че беше вътрешен проблем на България, която улесняваше получаването му. Знам, че в България това е тема табу, но това е истината“ 2. Защо тази тема в България е табу и вярно ли е, че същите тези македонци масово са си купували български паспорти след солидни рушвети към българските институции............, не казвам президенството? И сега след като определихте вината на президента, какво Ви е мнението за тази каша с българското граждансто на македонски граждани, участващи в активна антибългарска кампания. Питаме, но не знаем дали това Ви касае Вас. Ако не Ви засяга, извинете ни!

Ако тя не отговори, нека помолим президента или г- н Каракачанов да отговори. В краен случай ще се задоволим и с отговора на г-н Решетников.

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Много бързо забрави, че този кретен президента е с втори мандат благодарение на избирателите на същите тези Киро и Асен. А думата с която се определя вашето поведение е: МИМИКРИЯ!. Дали смеете да се появите някъде при избиратели сега а..............

Кирчо и Хасан съсипаха България с високи цени! Народа страда, но вече се отърва от тиранията им

Защо ? Като падна правителството "виновно" за високите цени, да не би цените да паднаха? Сляп народ.

Междувременно президентът Радев е бил напазаруван от задкулисието и вече не ммисли като Киро и Асен. Както Антон Тодоров или Дългия Чалгар. Какво да се прави, всеки има семейство. А многото пари променят мнението.

Тази дунда! На всяка манджа мерудия. Първо вината му не е една, а много повече. Но и една да е, тя съсипа България. Такова разединение на хората няма никъде, освен у нас.

а не е ли да свалиха Киро че бръкна в кацата с хероина на Европа на външната граница?

Интересно Колко процента спечелиха ПП на изборите и кой им е дал шанс! само българския народ им даде шанс!

Идиотова прилича на изтински глиган жадуващ за отстрел.

Фатмака комуняга е невинен....

Вие имате вина за хаоса в страната и допринесохте за завръщането на Борисов .Радев върши работата на ГЕРБ и работи за тях .Жалко ,хората му повярваха .Няма разлика между Борисов и Радев,

А ма, Йотова, не си ли даваш сметка, че само идиот може да използва положението си за да назначи на такъв отговорен пост доказан лъжец и престъпник и то при нарушение на Конституцията и дадената пред народа клетва? Пост, от който зависи съдбата на цял народ и държава! Или ако не е идиот, със сигурност е българомразец и предател. Шорошки, козяшки, краварски или не знам си какъв, но предател и враг на народа си!

Пазете се деца , рошавата май.муна на фатмака пак се появи !!!!

Навремето Александър Лилов за такива като илияна йотова беше казал, че най-тежка е съдбата на ренегатите. Без значение сега е какво казва тази дебела соросоидка, която е на държавната ясла цял живот. Очаква я лошо бъдеще...Господ прощава, но не забравя!

Що даде шанс точно на тези двамата ами не например на някой от ИТН или Възраждане? Ами много просто, защото така му е било наредено - нищо не е решавал мунчо.

По тази логика най-голямата вина е на Курнела, че даде шанс на Радев за кандидат президент!

Правилно действа българина Кирил Петков! Публична тайна е, че в България действа най-голямата агентурна руска мрежа на Балканите. Разпростряла е пипала през Македония чак до Босна и Херцеговина. Трябва да оставим 12 руснаци в посолството най-много!

Ако може следващите няколко хиляди години да нямаме нищо общо с кремълската клика! Най после се откъснахме от зависимоста от руски газ, а сега и шпиони и диверсанти повече няма да има, които да взривяват български оръжейни складове и да тровят с Новичок бг граждани!

урока червени кратуни такива. Пъните се - ама ялови сте , тотал щета. За добро или лошо нямаме нищо което да може да се мери с ГЕРБ - тва е. Това либерасти, педераст червени, кур-нелии и всеква др. измет сте пълни боклуци. Празни кратуни -подли, алчни и лукави безродни пикльовци - пукайте се от яд, примирете се че да спасим родината.

Президентът се е втурачил в Петков и Василев и забрави за Герб и Барисов, които набират сила. После да не се чуди, като спечелят и направят правителство. Сам ще е виновен.

А те имат още по-голяма вина, че подкрепиха Радев.

Ами дайте да даваме шанс на всеки новопоявил се тъпанар и съвсем ще втасаме!

Мислех, че шанса се дава от избирателя на избори. Не знаех, че президента "позволява" на редовните правителства да управляват държавата и ако не му харесат ги "бута" от власт. Президента май си беше направил криво сметката, че ПП ще му играят по свирката и като видяче не е така започна да "пее" в едни хор с критиците на правителството.

Аа, не Йотова, това не е просто "вина", а нагло престъпление срещу българския народ в услуга на интересите на външните и вътрешни врагове на България. И при тези обстоятелства този т.нар. „Президент” за мен не е никакъв „Президент”, а продажен антибългарин, който не може да не си дава сметка, че която и да е държава, управлявана от доказани лъжци, измамници, престъпници и полуграмотници е обречена на национална катастрофа, още повече че той дори наруши клетвата си да спазва Конституцията – основа на българската държавност. Известно е, че навсякъде по света военен, който нарушава клетвата си го чака строга военна присъда, а вместо това този бе избран повторно с внедрената за целта машинна избирателна измама. Никой летец не би се доверил на такива лъжци, измамници, престъпници и неграмотници за техническата поддръжка на самолета му, а този ги сложи за да катастрофират държавата, да фалират бизнеса и докарат народа до мизерия!

и аз не харесвам г-н Петков защото той не се покланя като Йотова.

Другаря Радев и "вина"! Той вино не пие ма другарко Йотова!!!

Ами това малко ли е МА Пиги? То и президентО и Кирчо и Кокорчо все на едно място са се клели - Америкос амбасада Плешив Димитровградски урод е Радев и Клетвопрестъпник

Дал им шанс да управляват България и парите ни.... само това им бил дал.Айде у лево с тия разсъждания..... не ви е срам!

Газпром вън и всички лобисти на Газпром не в парламента- а в затвора. Кирил Петков ще е новия премиер.

Тлъсто лелче, което говори на ангро. Говорителка от телевизията. Гоуем специалист няма що.

ПП, ДБ и ГЕРБ са твърдо против газ от Газпром. ГЕРБ потвърдиха скоро пред медиите. За разлика от Германия, Франция, Украйна, Полша, Италия...... Които си получават и си плащат в Рубли. ПП, ДБ и ГЕРБ са се поставили в Служба на чуждата държава САЩ. Работят срещу България и нас всички.

Лъжеш.

Не всички изброени са твърдо против газ от Газпром. Но са против договор с Газпром, в който се договарят количества като за цялото потребление.

ти българин ли си или от държавата Газпром...ха ха ха та наричаш българите които защитават България....предатели.

А бе ИДИОТОВА, ИЗБИРАТЕЛЯ ДАВА ШАНСОВЕ,не торбата с лайна.А щом като въпросната торба с лайна е свалила едно законно правителствооо,тогава рано или не толкова рано ше трябва да дава отчет.А бе комунистическите свине,а бе що се лАжете че като правешкия свинар отърве пърделника все ше е така.Не знаете ли че тоя дето е накрая обира цялата парса.А той края е съвсем близо.Нема ги "освободителите",така че стягайте се за плащането...

трябва да бъдат унищожени за да има някаква положителна промяна..

Започваме от кърлежите, после ПП ДБ и ГЕРБ и всички други агенти на САЩ в България,... и ДПС. Всичко друго си е добре в България.

а нещо за решението на конституционния съд, че е нарушил конституцията??

ХАЙДЕ МАЛКО ПО-СМИСЛЕНИ ПРИКАЗКИ ГОСПОЖО : "...разочарованието у нас, българските граждани, е това, че те разочароваха младите и образованите" . Излиза, че разочарованието е че са разочаровали.

Вината на президента е, че не обяви военно положение, не ги хвана, изправи до стената и разстреля. След което да отмени военното положение.

Искаш ли аз теб да те изправя до стената?

Ами давай!

Тази леля чували се какви ги говори? Трябвало да се съюзят с президента. Тоест да направят ундурма. Явно не е наясно с правомощията на институцията, в която работи и разделението на властите. Защо да се "съюзяват" като имат различни виждания за политиката на държавата? И защо по-дяволите президентът изобщо иска да се "съюзява" с изпълнителната власт? Тоетс господин Радев иска да управлява през главата на парламента и избраното от последния правителство и ако някой не иска да се съюзява с него става враг, както впрочем стана и с правителството на Борисов. Нямам думи! Тези хора даже вече не внимават и какво говорят.

Дал им бил шанс....Абе, той ачик ги докара на власт. Чудя се защо.

А кой ще поеме отговорността за всички поразии които направиха Кирил Петков и Асен Василев? Щом президента им е дал "огромен шанс", сега трябва да поеме и част от отговорността. Това се предполага да бъде държава, а не експериментална лаборатория.

Тая слоница като типичен червен боклук - никога не е виновна и никога не дава власт. А това, че Кимчо и Кокорчо влязоха в управлението с фалшивия вот на машините с помощта на Фатмака? А това, че двамата с Кимчен Петков са подсъдими за декларация с фалшиво съдържание под клетва?! Муньо Крадев е най-вредният човек в държавата, как не се намери някой безработен снайперист да си отдъхнем от тоя мужикистански чехъл?!

Значи всички дружно да забравим всички действия и приказки на президента от 2020 насам нали???? Да забравим нарушенията на конституцията и неистовите опити да постави свое правителство, дето да го направи Путин втори номер.

има вина, цялата вина, но не че им е дал шанс. Вината му е, че реши че може да ги използва в личната си войничка с Борисов. Те обаче са гадни подмолни мошеници и всички го знаеха и въпреки това само преЦедента се е почувствал предаден. Ай с ейктир вееее копеуе :))))))) ама верно ли? А загубите от тази негова единствена грешка кой ще ги плаща? Или рижата другарка го казва за да го съжаляваме, преЦедента? Ами няма! Ще се надяваме при едно по адекватно управление да му се иска импийчмънт! Както казва оная бившата уж министър на правосъдието ЗА всичко което е направили или ненаправил!

мръсната комунделска застояла миризма! Метана не мирише.

Госпожо вице, ще ми платите ли сметките за газ до декември??

ПП, ДБ и ГЕРБ са твърдо против газ от Газпром. За разлика от Германия, Франция, Украйна, Полша, Италия...... Които си получават и си плащат в Рубли. ПП, ДБ и ГЕРБ са се поставили в Служба на чуждата държава САЩ. Работят срещу България и нас всички.

По леко с манипулациите. ГЕРБ са против, обаче когато има осигурени алтернативни доставки.

Моята най-голяма грешка е че гласувах за този президент и таз жена. Аз се срамувам, с те са нагли

най голямата вина е вашата , дрогарската вина , вашата партия и го ожени и му кумува , та само и само да е на вашето и от един посредственик да направите нещо :)))