Йотова към кабинета "Денков": Не МВР ще спечели следващите избори

Вицепрезидентът коментира оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Йотова към кабинета "Денков": Не МВР ще спечели следващите избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко много простак,в тази малка китна страна!

След като една телевизия съобщи резултатите от предишните избори преди края на изборния ден защо да ходим на избори и да се харчат пари? Директно от посолството да кажат кои са кметове и съветници и да се приключва с тази истерика.

На нас, българите, От Москва няма да ни казват кой, къде и кога!

МВР,И МНО са спечелили ,и преди ,и сега ,особенно пък с мирната революция през 89та дето ще правим от социализъм демокрация ,ами то там нищо, още не е размърдано .Малко ли са спечелили висшите кадри там..Много е трудно ,почти невъзможно социалисти да станат демократи .Ако ставаше със смяна на цвета на костюмите ,тези в парламента го направиха ,и пак не стана западна демокрация.То и да са сменили някой ,пак ще е наш човек от ДРУГАРИТЕ.

Пак е избягала от палатката пред Моча.

Поне очите си да беше измила! На скункс прилича с тази черна очна линия

Така е, но кой знае защо , при служебните правителства на Радев подменихте всички началници на МВР, заедно със секретаря. Защо другите да нямат това право!?

Отивай при п у т и н

Йотова, ходи се кланяй на Путин и Кирил. Кланящата се австрийка я вкараха в бордове, пък креташ измъчено като вицепрезидент и от злоба съвсем ще се съсухриш.

Защо не се скриеш някъде ма, краво.?

Червената баба Яга, Смята да печели избори!

Върнете пак записа от срещата на ПП и чуйте какво казват за МВР на Радев. Много къса памет има г-жа Йотова.

Колко е лесно да не правиш нищо, да взимаш не малко пари за това и да говориш глупости.

На Дондуков 1, е точно така! Но с промените в закона, тези грешки ще се коригират!

Тия комуноидни вампири от свърталището, наречено Президентство - още не могат да дойдат на себе си от злоба, че им издърпаха кокала от устата! И не щеш ли, май и секретарчето нещо не им се върза да им играе театъра....

Когато си свиня и само да грухтиш и нищо не работиш нямаш право да ръсиш глупости.

И пак ще покаже 10% ... капейките

Ма и следващите избори ще бъдат спечелени от Посолствата. Докато се намират физически на територията ни и няма никаква форма на държавна защита всичко е един ясен и предварително написан сценарии още 90 те. Война с Русия в Европа. Надежда, че Краварите вечно ще могат с чужди тела да постигат окупация. Преди България да тръгне на някаква градивна от държавна гледна точка посока, трябва да бъде срината. Това е планирано още в момента, в който Паси ни наряза стратегичексото оръжие по уговорката да сме част от НАТО. За това тук няма кой знае какви важни военни инсталации. ПВО, армия, авиация. Тук ще е прас и тряс и дотам. Победителите, ако има такива ще си вземат 4 вида климат и водоизточници. А матряла, който е оцелял ще е заробен завинаги. Хорицата си живеят в материалните въжделения, бутат ден за ден, мечтаят за връщане на нормалното. Няма такова планирано. Големите риби изгубиха позиции с важни ресурси. Какво мислите следва? Цветя и рози ли? Фараоните си имат план за контрол и намаляне на гоите. Тва е. Спиране има, ма хора с акъл и смелост няма да скочат. Ще сведат главичките, другите ще крякат във фашистка наркоза и тва е.

Кой идиот ще срива съюзническа държава, за да угоди на Рашистан?

Какво попречи на САЩ да думнат тръбите на "съюзническата" държава Германия да и докопат индустрията и да продават ресурси на тройна цена, някой от тях и Руски? Я да кажеш, глупако? Ако бяхме това, което ти се иска, щяхме ли да сме платили два пъти Ф16 и да имаме само чертежи? А?

Да не ходи да светиш ?

И Байдън ми го казаха в ефира? Нюланд пред Конгреса. А ти украинците с яхтата ли мислиш, че могат да ги думнат? Браво, хайде са във фортнайта или си пусни нещо от комикс реалностите:)

Глупак .па и прост.

Ти кой си? Умен сорос трол? Че такова нещо и в Марвъл вселената няма.

ДГД руското ппсолство

Ще горят Посолствата. Скоро. И НПО тата с тях. 33 години окупация стигат.

Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали тоже

За да има разделение на властите, начело на държавата трябва да е прозападно правителство, а службите да са прокремълски. :) ха ха ха

Руското посолство ли те командва? Или центовете от НПО то? Може би наследеното малоумие.

Грувик

Простата свиня-майка пак ръси нещо, което иска да е мозък, но не би.

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

А какви схеми имаш в Здравеопазването госпожа вицепрезидент?!?!

Правя прически всякакви

Абе много отвратителна е тая жена, и физически и ментално. Повръща ми се от нея. Мразя е повече от всичко.

Затова всички шефове на служби са назначени от Радев. Страх го е данеби България да се откъсне от руските зависимости и да стане западна държава!

Другари Запада пак на нахуяри

Иборите в България са честни...И да има купуване на глсове, то не се отразява много на резултатите...Когото е пожелал Ганьо, той е печелил....Искаха Симеон, спечели. Искаха Славуца, даже и тя спечели....Искаха Жан Виденов- получиха си го... Това с купуването е само оправдание на загубилите...Не МВР, ама КГБ не може да помогне на другарската паплач да спечели повече избори....

Разбира се че не МВР а ГРУ ще се ъпита за пореден път да ти спечели

ПИПО

Вие троловете сте изумителни същества :) Киро каза, че нямат и 10%. но благодарение на "ала бала" спечелили изборите, Другият гей декларира, че следващите избори трябва да бъдат с тяхно МВР и ти троле обвиняваш ГРУ и Русия:)

Изумителни тъпанари сте вие, алкашите ''Генерал Леонид Решетников, директор на Института за стратегически изследвания към администрацията руския президент, разказа лично за срещата си с лидера на БСП Корнелия Нинова през август в София'' Най-тъпите....неща на планетата сте.....

Я да каже на кой номенклатурчик е Свилоза АД? Мама ти, корумпирана? И на теб, и на Зеленият чорап!

ㅤ

Задачата на МВР ще бъде да хваща само "правилните" партии в купуване на гласове.

Всички знаят ,че на определени лица,наречени тартори,политиците дават партийни и корупционни пари да купуват гласоподаватели.МВР ги знае повечето от тия тартори и когато за едни си затвори очите те спокойно ще си напазаруват гласоподаватели,най често от най бедната прослойка,а за другите тартори които са на друга партия,ще бъдат ударени,предупредени,следени и така тия няма да могат да купуват гласове.Та това се прави от трийсет години,ама иначе всички казват как купуването и продаването на гласове,било престъпление.Затова и ПП са заявили ,че им трябва,те да контролират МВР.

Мдаа, ти откри топлата вода ! Така наистина е от десетилетия , раздавачите на пари са разни криминални елементи ,почти винаги са едни и същи в населените места , полицията си ги знае , и в завеисимост от разпореждането на големите началници- натискат ту едните,ту другите .

МВР да печели изборите.Искаме да си гледа работата и да спре купуването на циганските гласове.

Чакай и се надявай

Оди цункай на Гундяйката миризливия гуй!

Йотова, язък дето търка стола в ' Европарламента и потроши маса държавна пара.... От комунист социалист не се става, просто няма как, разликите са от тук до Марс... Винаги е имало троянски коне, но ти си обикновена кобила, всъщност повиших те, долна кранта....

Спокойно. Не се мяткай. МВР няма да ги спечели изборите. И БСП няма. И Радев никога повече нищо няма да спечели.

То Радев няма да печели ама винаги ще си слагаме магаре да ни води с тази републиканска система.

Тая свинкя грухти и квиче и Муньо съска значи има правителство на място.

Киро лъжата подготвя зверски манипулации, затова сменя поголовно МВР шефове!

Много бързо забрави кой ще всъщност докара подмяната.

Радев ги лансира тези мошеници, Киро ментата с двойното гражданство Асенчо и неговия Спец ...................

Гого е Плъх нещастен руски кавал и по съвместителство скрит пръдлив заек в люцерна

Залагам каса бира, че “сглобката” след местните избори ще се разглоби ! Парадоксалното в нашата държава е, че служебните правителства, дори и с ограничени функции вършат повече работа отколкото редовните кабинети ! И така стигаме до логичния извод, че партиите са излишни и вредни за държавата, че е безсмислено да ги издържаме и че е крайно време да променим основния закон , като от парламентарна станем президентска република ! Поне ще е ясно кой носи отговорност в тая държава ! Айде, щом някои не харесват Радев, да предложат друг, който да изберем ! И без това на Радев скоро му изтича втория мандат, а няма право на трети !

И какво толкова добро направиха служебните правителства на зеления чорап освен да бранят интересите на Русия като Матросовци на амбразурата? Не ви ли беше неудобно да гледате как се гърчеше като червей българския държавен глава пред украинския артист?

Радев и ПП всъщност са един дол дренки. Радев вкара ПП в политиката, заявявайки че "с политици като Петков и Василев България ще изглежда по съвсем друг начин". А Петков и Василев му се отблагодариха, като го подкрепиха за втори мандат и над 90% от ПП гласуваха за "президента на промяната". Сега обаче са се хванали за гушите, защото борбата е за кокала. Но с левичарите е така - кръв сере, но власт не пуска...

Тая дропла влезе в тона на бурсука Мунчо. Да ги натоварят на конски вагон и право в бункера на Путин като подарък.

Минчо , Тиквата , Канадеца , Кокорчо , Лорер , Денков , Тъпото , Минчев , Гнома , Баджанака , Лайняра , Мравояда , Капута , Черепа , Курнала , Женския Лорер , Парапета , Чорапа ,......Честита промяна

Квик квик грувик Груууувеиииииккккккккк Ауууууууууу Груух грух

Пародия на правителство , ще ядат камъни много скоро

Я бегай да спиш на МОЧА

Пародиите бяха на Мунчо!

Мунчо ще яде камъни.

родната милиция ги пази

След следващите Изборити и Рублата,ще метете улиците с начално образование така ще.да е

И вас в скоро време ще подменят.

Когато тази миризлива вулва говори глупости, значи правителството си върши добре работата.! Резидента и вицеРезидентката трябва заедно да бъдат съдени за държавна измяна и престъпление към републиката. Колко са жалки и двамата да квичат в един хор за този МВР човечец, който не може да си подаде и оставката без да чете и срича от лист хартия. Позор!

Другарката Лайняна Йотова се опитва да се прави на много умна. Може би се готви да бъде следващия президент. И ам пред вида да замести Лайньо Радев след импийпмънт. Всяко политическо назначение е порочно. И най естествения му край е политически уволнение. Лайняна Йотова може би забрави какво ги вършеха Чашков у Юайнарджиев в МВР. Според мен по заповед лично на Лайньо Радев. Той си Помисли че с вдигнат по болшевишки юмрук всичко може. Да, ама не. Лайньо Радев иска да е президент като Путьо. Или поне като Макрон. Но Конституцията му е определила роля като на президентс на Германия. Или на Австрия. Знаете ли как се казва президентс на Германия. Или на Австрия. Не знаете. Спокойно, и повечето германци не знаят. И австрийци. Щото там президентс е само с представителни функции. Там е важен канцлерът. Е, и тук е така. И Лайньо Радев трябва да се съобразява с това.Но клепоухия фатмак с генералски лампази иска да бъде голям началника. И да се разпорежда с всичко. Само да не стане като оная работа с Гешев. Уж всемогъщ, пък горазйарахс за три дена. Ще му спретнато на Лайньо Радев един импийпмънт като стой та гледай.

Че Чашков да не би да не беше от промяната? А Петков и Василев не ги ли назначи първо Радев? После се взеха насериозно и решиха да правят тяхна си политика. Това, че Радев имал амбиции да управлява, е пропаганда на Промяната, която се самоидентифицира основно с две неща. Едното е войната срещу президента, второто е войната в Украйна. Едното им дава общ враг с приятелите им от ГЕРБ и ДПС, другото им осигурява външна подкрепа. Докато бяха министри на Радев нито едно от двете не им беше приоритет, ама като ви е къса паметта, какъв е смисълът да се говори.

Е червена бабичка

А може би БСП?