Йотова: Издават се документи за гражданство

Според ДПС в скандала са замесени един министър и вицепремиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС какво точно са се разтревожили, техните избиратели повече от половината са с двойно гражданство. Йотова и т.н. патриоти да направят всичко необходимо да премахнат двойното гражданство както е в повечетоцивилизовани д-ви вкл.САЩ и Германия.Сега дори внука роден в Турция или германия напр. чиито родители турци са двойно гражданство става автоматично и български гражданин. Впрочем и така печелят поне 6-7% от изборният вот, а и дост само играе опозиция на дпс.

сичкото негър, араб и мангал с Бг пашапорт и у германско!

В България по закон, всеки бежанец след като има престой повече от 5 години има право да дава документи за гражданство и да го получи, дори да е с фалшива самоличност,

иди ЙОТОВА ,само помилва затворници .там е далавератаа .наскоро пусна убиец на дете щото е бизнесмен ,ако е някой друг,ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ГО ПУСНЕ?не ги разбирам тия работи с парите как стигат до нея

госпожата ил гу натърка !

Някой беше писал, че ДПС е незаконна партия и трябва да се закрие.

Не някой, а КОНСТИТУЦИЯТА!

В СЪЩОТО ВРЕМЕ , МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СИ ЗАХВЪРЛЯТ ГРАЖДАНСТВОТО И СЕ СПАСЯВАТ В ЧУЖБИНА . Какви са тези корумпирани , продажни политици , в България ?

Нали самата Йотова искаше да дава гражданство на всички, които знаят български, ами албанците в Македония говорят български, обучението в училище там е на български (македонски).

Да, ама Тиквата им подписа тескере, че македонският не е български!

А Хр. Бисеров и Й. Цонев , са издирвани крадци на прехода в Бг. , .....от народа !

Тази се уяде

,...ПРЕЯДЕ!

Тази се уяде