Йордан Лечков се закани да стигне балотаж за кмет на Сливен

"Загубата ми на предишните избори се дължи на неправилно броене на бюлетините", заяви бившият кмет на Града на стоте войводи

Обратно в новината

Коментари - Йордан Лечков се закани да стигне балотаж за кмет на Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дрогата?!

Празна глава е това... инак симпатяга ама на стадиона да иде да я рита таз топка, да покаже на децата как се рита и да остави нещо в този смисъл, а то сега кмет...

...що не ги проверяват тия хора преди да влезнат в студио с дрегер , наркодрегер, просто се чудя?

С такава "алтернатива" и статукво не ти трябва.

Лецата завлече града с 80 милиона покрай проекта за водния цикъл, а че е наркоман всички в града знаят.

То и волен каза че щял да стигне балотаж че вече се чудя какво значи тази ''дума''..... Азащо когато много хора ви говорят че изборите се манипулират не сте завели искове в цацаратурата като потърпевши?? И Славчо в Пловдив говори това що хората знаят от години ама не му пречи да е дружка с герберите ???

Не го знам какви ги върши преди като кмет там. Бе съден тогава за някакъв хотел. Но както се справя като ръководител с футбола, така ще се справя и като кмет. Горко им на сливенчани.

не трябва ли заглавието да е:...да стигне до балотаж...?

Е, па, по-мръсно от Сливен нема... страхотна мизерия и изостаналост... Като минавам от там ми изглежна на- Кражби и прадажби!!!

Сливнавлии ще са най- загубените, ако го изберат това лъжливо и крадливо същество за кмет!!

Не трябва ли да е в затвора ефективно за кражби, корупция и измами?

То си звучи като заплаха за Сливен !

Скапа футбола, и сега е ред на Сливен.

и ти ли огладня ... ха ха ха

Изберете ли този намазан пехливанин, то явно за Сливен трябва да се забрави. Не за друго, а заради самите избиратели. Ако това се случи, явно Сливен няма да е случил на избератели. Забравихте ли дупките по улиците, в една от тях пред централната поща дърво бе поникнало. Само улуцата към хотела му светна в пълен блясък. Това е ендно тесногръдо същество за което смъркането е единственото интелектуално занимание. О грешка, другото е да брои парите си от дребните гешефти около имотите си. Жалко като футболист имаше и добри проявления, но все пак има хора които не са забравили времето когато на градският стадион му подвикваха да не се влачи като пребит по време на маовете когато участва в градският отбор.

поредния боклук жаден за власт

Тъй, тъй, футбола оправихте, сега идва ред на Сливен!

Хахахахахаха........

Този е абсолютен краде..ц!

Който си осира пътеките не може да има подкрепа от хората.

Тоз вече беше кмет. Стига му толкоз.