Йордан Лечков се закани да стигне балотаж за кмет на Сливен

"Загубата ми на предишните избори се дължи на неправилно броене на бюлетините", заяви бившият кмет на Града на стоте войводи

Обратно в новината

Коментари - Йордан Лечков се закани да стигне балотаж за кмет на Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който си осира пътеките не може да има подкрепа от хората.

Този е абсолютен краде..ц!

Тоз вече беше кмет. Стига му толкоз.

Хахахахахаха........

Тъй, тъй, футбола оправихте, сега идва ред на Сливен!

поредния боклук жаден за власт

Изберете ли този намазан пехливанин, то явно за Сливен трябва да се забрави. Не за друго, а заради самите избиратели. Ако това се случи, явно Сливен няма да е случил на избератели. Забравихте ли дупките по улиците, в една от тях пред централната поща дърво бе поникнало. Само улуцата към хотела му светна в пълен блясък. Това е ендно тесногръдо същество за което смъркането е единственото интелектуално занимание. О грешка, другото е да брои парите си от дребните гешефти около имотите си. Жалко като футболист имаше и добри проявления, но все пак има хора които не са забравили времето когато на градският стадион му подвикваха да не се влачи като пребит по време на маовете когато участва в градският отбор.

и ти ли огладня ... ха ха ха

Скапа футбола, и сега е ред на Сливен.

То си звучи като заплаха за Сливен !

Не трябва ли да е в затвора ефективно за кражби, корупция и измами?

Сливнавлии ще са най- загубените, ако го изберат това лъжливо и крадливо същество за кмет!!

Е, па, по-мръсно от Сливен нема... страхотна мизерия и изостаналост... Като минавам от там ми изглежна на- Кражби и прадажби!!!

не трябва ли заглавието да е:...да стигне до балотаж...?

Не го знам какви ги върши преди като кмет там. Бе съден тогава за някакъв хотел. Но както се справя като ръководител с футбола, така ще се справя и като кмет. Горко им на сливенчани.

То и волен каза че щял да стигне балотаж че вече се чудя какво значи тази ''дума''..... Азащо когато много хора ви говорят че изборите се манипулират не сте завели искове в цацаратурата като потърпевши?? И Славчо в Пловдив говори това що хората знаят от години ама не му пречи да е дружка с герберите ???

Лецата завлече града с 80 милиона покрай проекта за водния цикъл, а че е наркоман всички в града знаят.

С такава "алтернатива" и статукво не ти трябва.

...що не ги проверяват тия хора преди да влезнат в студио с дрегер , наркодрегер, просто се чудя?

Празна глава е това... инак симпатяга ама на стадиона да иде да я рита таз топка, да покаже на децата как се рита и да остави нещо в този смисъл, а то сега кмет...

А дрогата?!