Байдън: Само съд може да върне Гюлен в Турция

Всички улики относно виновността на опозиционния проповедник Фетхулах Гюлен в опита за преврат ще бъдат проучени от американския съд.

Обратно в новината

Коментари - Байдън: Само съд може да върне Гюлен в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Соломоново решение. Гюлен внезапно умира... инфаркт, нещастен случай във ваната или нещо такова и маймунокраварите връщат трупа му на Турция. Мъртвите не говорят, а той определено има какво да каже. При това все неща, поставящи специалните служби на САЩ в, меко казано, деликатна ситуация.

Защо не си спестиш жалките мозъчни напъни за тъпи импровизации? И защо си мислиш, че Гюлен, под крилото на който дълги години Ердоган е израствал и са налагал като политик няма "МНОГО НЕЩА, С КОИТО ДА ПОСТАВИ В ДЕЛИКАТНО ПОЛОЖЕНИЕ ЕРДОГАН"? На теб наистина ли ти е толкова акълът, че да допускаш сериозно, че Ердоган е в позиция да изнудва, заплашва или да се опитва да шантажира и поставя ултиматуми на САЩ? Не са решили сериозно, не са го отвели като бръмбар сламка, засега само още му гледат сеира, но мисля, че много скоро ще им писне наистина... Защото ако наистина го мислиш или допускаш сериозно, не е зле да се прегледаш. Нека още малко Ердоган продължи по този начин, и наблюдавай какво ще се случи и къде и при кого ще е "нешастния случай, инфарктът или нещо такова"... Абе ей, в кой свят живеете вие, бе! Случайно да си спомняш как този смоабравил се диктатор се изхвърли да обвини публично САЩ, че стоели зад опита за преврат там, и какво директно му каза Кери? Ако не помниш, да ти припомня, КЕРИ КАЗА ВЕДНАГА, "ДА ВНИАМВА(Т) МНОГО КАКВО ГОВОРЯТ..." Или с други думи - да си затварят устата и да не говорят глупости, за да не му се стъжни много бързо на Ердоган...да ти преведа, щото ми се струва, че трудно схващаш.

Да разбирам ли, според твоите мозъчни напъни, че САЩ грубо и безцеремонно се месят във вътрешните работи на всяка държава в разрез с нормите на международното право, сменят впастите по свое усмотрение и извършват тежки криминални деяния , като убийства на политици? Както и това, че ти одобряваш и аплодираш подобно поведение?

Има разлика между България и САЩ. В България твърде много власт е съсредоточена в ръцете на дебил. Добрите отношения с Турция са важни, но България предаде Бююк, за да избегне инвазията на нашествениците. Борисов избра позора, но ще получим и нашествениците.

Добрите отношения със съседите, и в частност и особено с Турция в тази ситуация са важни, казваш, и това безспорно е така. И Борисов неведнъж изтъкна, че приятелските и добросъседски отношения с Турция, демек с Ердоган сега са важни, виждаме го това и от компромисите на Европа по отношение на Ердоган и онова, което става в Турция, вкл, спазването на човешките права и свободи, и поведението и посланиято на Меркел, вкл. впечалението, което остава у всеки, че Ердоган ги рекетира. И те са прави по принцип, НО... С риск отново да стана банален, аз пак ще изразя скромното си мнение, че и тук съзирам един много сериозен СЕМАНТИЧЕН ПРОБЛЕМ! А именно - ЩО Е ТО ДОБРИ И ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДВЕ ДЪРЖАВИ, в случая между голяма и силна (и със силна армия) Турция и малка, бедна и слаба (със слаба армия) България, която е била 5 века под турско РОБСТВО, които държави са съседни И С ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО БЕЖАНЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ, КОИТО ЕРДОГАН НЕ СЕ СВЕНИ ДА ИЗПОЛЗВА КАТО МОЩНО И ПОСТОЯННО ОРЪЖИЕ ЗА ЗАПЛАХА! И ИМА ЛИ ПОЧВА ТОВА "ЖИВОТНО" СЕГА У НАС! Да си припомним, че Ердоган и хората му си позволиха дори да опитват да натискат и поставят ултиматум и на САЩ, точно във връка с искането им САЩ да им предадат Гюлен! Аз не мисля, че САЩ може да си позволят да предадат човек, конто може да бъде подложен на репресии или дори убит, АКО НЯМА ЯСНИ И КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НЕГО, ПО КОИТО ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ И ДА ПРИЗНАЕ СЪДЪТ! И ако те не го направят това сега, при това управление и президент, то много по-трудно ще стане след президентските избори и при новия президент на САЩ по очевадни причини и мисля, че това е пределно ясно и на самия Ердоган, освен ако наистина не се е побъркал окончателно, а не мисля, че е така, той просто търси пропаганден ефект с вътрешнополитически дивиденти, които са винаги особено важни за всеки диктатор.

Изобщо МОЖЕ ЛИ ЕДНИ ОТНОШЕНИЯ, ПРИ КОЯТО ИМА ОЧЕВАДНА СЛАБОСТ И ПОДЧИНЕНОСТ НА ЕДНАТА СТРАНА, И НЕПРЕКЪСНАТИ ИСТОРИЧЕСКИ ОПИТИ НА ДРУГАТА ДА ЗАПЛАШВА, ШАНТАЖИРА, НАТИСКА "ПРИЯТЕЛЯ СИ - СЪСЕД" ДА ПРАВИ ТОВА, КОЕТО СИЛНАТА СТРАНА ИСКА, макар и с привидно за публиката "мека сила" ДА СЕ ОКЧАЧЕСТВЯТ И НАРЕКАТ ДОБРИ И ПРИЯТЕЛСКИ? Има нещо много сбъркано, според мен, в представите и понятията на нашите политици и управници, и то не само настоящите, особено в контекста на Турция, но и на Русия, не са ни поставени на добра и на здрава основа отношенията и без значение как ще ги наречем и в какви красиви или добри думи ще ги облечем за да сме политически коректни и да не дразним 400 паундовата горила в стъкларския магазин, ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО, поне що се касае до традиционните резултати за България в крайна сметка, В ДЪРЖАВЕН ПЛАН И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Видно и от състоянието на държавата ни! Струва ми се, че това, че Борисов "СИ ИМА ПРИКАЗКАТА С ЕРДОГАН" (както между прочем с Меркел, Камерън, ...), което по принцип е добре, даже много добре, го кара да се бърка, че възможността пряко и директно, и бързо, с едно вдигане на телефона ДА РЕШАВАТ ОПЕРАТИВНО ОТДЕЛНИ ЩЕКОТЛИВИ ЗА ЕДИНЯ ОТ ДВАМАТА НАБОЛЕЛИ В МОМЕНТА ВЪПРОСИ Е РАВНОСИЛНО НА ДОБРА, МЪДРА, ПРЕМИСЛЕНА И СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА И ПОДХОД НА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ, че бърка малки и временни дивиденти С ДЪРЛГОСРОЧНА ДОБРА ПОЛИТИКА И ИЗГРАЖДАНЕТО НА ИСТИНСКИ И ПОЛОЖЕНИ НА ПРАВИЛНИ ОСНОВИ ПРИЯТЕЛСКИ ИЛИ ДОБРОСЪСЕДСКИ ОТНОШЕНИЯ! Няма и не може да има ДОБРИ И ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ, ако те не почиват на, и не спазват ОСНОВНИ ВСЕИЗВЕСТНИ ПРИНЦИПИ -КАТО РАВНОПОСТАВЕНОСТ, ВАЗИМНО ЗАЧИТАНЕ НА ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИЯ, ..., ОТКАЗЪТ ОТ ИНСТУРМЕНИТЕ НА ШАНТАЖА, ЗАПЛАХАТА, НАТИСКА, ПОДМОЛНИТЕ "УДАРИ ПОД КРЪСТА", ПРИНУДАТА...

Разбира се, че няма да го предадат. Човека се казва Байдън, не бай Ган.

Те нямат сметка да го предадат и ще направят възможното да го върнат. Тогава Трция ще стане Щатска ислямистка република

"логика"

На Гюлен-паметник в Анкара!

борисов до сега да го е ПРЕДАЛ.

Ако Борисов вземе, че предаде и хидромелиортора Доган и Преуспялият му катарзис Пеевски на Ердоган, който със сигурност мното ще им се израдва страшно много и ще ги посрещне по достойнство, ще взема и аз един път да гласувам за него:) А ако вземе да изпрати с тях и Гоце като бонус, (може и с Пикаещия във Фонтани) няма да кажа една критична дума за него никога:) Защото само с този подарък България ше дръпне много напред. Абе някой в България няма ли да им провери на тези дали документите им са редовни и дали случайно не са в списъците на Интерпол, например по искане на Ердоган? Тогава току виж и мустака Цветан Василев реши да се прибере от Сърбия и да си каже цялата истина. Ама аз май много се размечтах, а Коледа още е далече:)

Шило

Все си мисля, че политиката ще надделее. По-вероятно е да върнат Гюлен в Турция.

Да де, но има много от политиката, което е неизвестно на нас и остава зад кулисите. Аз пък мисля, че няма... Също така мисля, че Ердоган се опитва да изнудва и извива ръце там, където едва ли може да си го позволи, и не говоря за моментни дивиденти. Най-вероятно той иска Гюлен, за да ... МУ ЗАТВОРИ УСТАТА, защото да не забравяме, че ДЪЛГИ ГОДИНИ ТЕ СА БИЛИ ЗАЕДНО, и самият Гюлен изиграва много голяма роля за възхода на Еродган!!! НЯМА НАЧИН ДА НЯМА ПРИ ТЕЗИ "СКРИТИ СКЕЛЕТИ В ГАРДЕРОБА" и според мен преиграването и дори истеричната реакция на Ердоган се дължат и на това, на опит да бяга пред вятъра... С две думи - има много мърсотия, която акао излезе на повърхността, май няма да остане ненацапан, а на Еродган в момента и занапред му е нужно да демонстрира силна власт, авторитет и НЕОПЕТНЕНОСТ!!! А освен политика става дума за интереси и пари. ЗА ГОЛЕМИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ И МНОГО, МНОГО ПАРИ! Отделно стои въпросът за ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И КОНТКТИ И ВРЪЗКИ, ВКЛ, ТЪРГОВИЯ И ТРАНЗАКЦИИ С НЕЯ, данни за които вече излязоха, вкл и от Путин преди нежния му период с Ердоган....А дори само по себе си този въпрос е изключително взривоопасен - за финансовата и логистична подкрепа и търговия с ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!! Абе тя мамата си трака! Така са се навързали задкулисно толкова мнгоо години, че развързването ще е много трудно и болезнено...И със сигурност ще го има и този момент - "КЪДЕ ГО ЧУКАШ, КЪДЕ СЕ ПУКА"! При тези и при тази игра НЯМА НИЩО НЕПОЗВОЛЕНО, особено ако не стане публично! Единственото решение за нас, за хората, за обикновените хора е ДА ИЗИСКВАМЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА И ДА ИЗИСКВАМЕ ДО ДУПКА ДА СЕ ПРИДЪРЖАТ УПРАВЛЕНИЯТА И УПРАВНИЦИТЕ КЪМ ОСНОВНИТЕ ОБЩОЧОВЕШКИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ НЕОТКЛОННО И ВИНАГИ! Защото всеки компромис, независимо как е оправдан от управниците, идва С МНОГО ВИСОКА, И ЧЕСТО НЕПОСИЛНА ЦЕНА В ПЕРСПЕКТИВА, НЕИЗБЕЖНО!!!

Шило

определено е така.Ще видим.Живи и здрави да сме.

"Политикът" лилипутин несъмнено би постъпил така.

Шило

Е,политикът Борисов вече го направи.

друг път. Нали ако го върнат: 1. Човекът е вече на възраст и почнат ли да го измъчват при разпитите, което е несъмнено, че ще се случи в държава като Турция, ще изпее веднага, че службите на САЩ стоят зад гърба му при организацията на несполучливия опит за преврат в Турция. 2. Ще загубят доверието на всички други дисиденти за евентуални подобни операции и ситуации в бъдеще в други държави, а това ще им намали възможностите да се месят тук и там по света. А САЩ обичат да се месят навсякъде, където решат, че имат интереси т.е. почти по цялото земно кълбо. Кой дисидент ще им сътрудничи ако има пред себе си прецедент с предадения Гюлен на турските власти? Абсурд! Вероятността САЩ да върнат Гюлен на Ердоган е толкова малка, че може да се определи само като теоретична. И последно, нека да не се доверяваме на приказките за независим съд и правова държава в САЩ. Няма такова нещо почти никъде по света, може би само в някои държави като Швейцария, Исландия, скандинавските държави и още 2-3 европейски държави. Ако политиката на интересите на САЩ го изисква - ще го върнат и без никакви доказателства, просто ще изфабрикуват някакви. Ако пък обратно - не им отърва да го върнат, ако ще и 1000 тома с доказателства да им прати Ердоган, щатският съд пак ще намери начин да ги обяви за невалидни.

Майсторе, и теб да те пипне Ердоган, ако да кажем те предадат в чувал поради някаква нередовност - реална или исмислена, на товй документ, и ти всичко ще си признаеш, и че ти стоиш зад атентата, и зад терористичните атаки в Париж, Ница и другаде, и зад бурите и земетресенията, и че си рептил, и каквото Ердоган си поиска. така че не се упражнявай глупаво над съдбата на другиго. Не друг, а Путин обвини директно Ердоган във връзки и турговия а Ислямска държава, спомняш ли си, с онези, които ... РЕЖАТ ГЛАВИТЕ НА КОЛЕНИЧИЛИ ХОРА И ГИ СНИМАТ И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА, ИЗРОДИТЕ! И недей да забравяш, че преди Ероган и Гюлен да станат смъртни врагве, ТЕ БЯХА НАЙ-БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ, И ТО ГОДИНИ НАРЕД! И че някак си този много смътен опит а преврат ДОЙДЕ МНОГО ДЮШЕШ НА ЕРОДГАН ЗА ДА УКРЕПИ ДИКТАТУРАТА СИ И ДА СЕ САМОРАЗПРАВИ С ВСИЧКИТЕ СИ РЕАЛНИ И ХИМЕРНИ И ХИПОТЕТИЧНИ ВРАГОВЕ НА ДИКТАТУРАТА МУ!

Между другого разбрахте ли в крайна сметка какво точно е станало с турчина, който нашите управници конспиративно предадоха на Ердоган противно на всякакви писани и неписани закони и морални и човешки норми, ба ръба на закона", както каза Борисов? Както писах още в началото на тази история, ТЕ, ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТКАТА МАРГАРИТА ПОПОВА СА ИЗМАМИЛИ И ЧОВЕКА, И БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, а в заверата е учавствал и онзи, Марковски, адвокатът на търчина, който е и адвокат на Борисов (например при делото му срещу Болен). Спомняте ли си какво бе едно от последните и най-основни обяснения на всички, и на Борисов, и на Бъчварова, и на Маргарита попова и останалите, ЧЕ МУ БИЛО ОТКАЗАНО ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ ОТ ПОПОВА, А ТОЙ МОЖЕЛ ДА НЕ БЪДЕ ЕКСТРАДИРАН, АКО БИЛ ИСКАЛ СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ ИЛИ ПО ХУМАНИТАРНИ ПРИЧИНИ, НО ТОЙ НЕ ГО БИЛ НАПРАВИЛ, ДЕМЕК НЕ ЗНАЕЛ И НЕ СЕ ОРИЕНТИРАЛ! Глупости и лъжи! Тези всичките не казват най-важното и основното, Маргарита Попова лъже като дърта циганка! Човекът си е подал молбата както следва за политичсеско убежище, ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА Е НЕГОВИЯТ СЛУЧАЙ, И СИ Е ЧАКАЛ ОТГОВОРА!!! Попова, явно договорено с Борисов, НЕ МУ ГО ДАВА (тя има право на "собствена преценка") и - забележете - но НЕ МУ СЪОБЩАВА ЧОВЕКЪТ, И НЯМА СРОК!!! И тук е заровен ключът, ЧОВЕКЪТ НЕ Е КАНДИДАТСТВАЛ ЗА ДРУГ СТАТУС, ЗАЩОТО ... ТОЙ Е ЧАКАЛ РЕШЕНИЕТО ЗА СЪВСЕМ ЗАКОННОТО МУ ИСКАНЕ!!! И така нашите го прецакват, като го екстернират, направо го хвърлят в ръцете на диктатора, по негово настояване и натиск над Борисов, И ИЗЛИЗАТ С НАГЛАТА ЛЪЖА, ЧЕ ТУРЧИНЪТ БИЛ СГРЕШИЛ, а те, тоест циганката Маргарита Попова Е СКРИЛА ОТКАЗА, ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ПРЕДАДАТ НА ЗАКОЛЕНИЕ!!! ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ - ТОЗИ ЧОВЕК, КОЙТО СИ Е МИСЛЕЛ, ЧЕ Е В ЗАКОННА И ПРАВОВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЕ Е ИМАЛ, НЕ СА МУ ОСТАВИЛИ НИКАКЪВ ШАНС!!! Много гадна, долна, отвратителна история!

Сега Борисов, Попова и останалите в тази отвратителна интрига тотално зависят от Ердоган, защото даде ли се думата на този турчин, да говори свободно и да не бъде изтезаван и измъчван, и принуден да говори каквото му кажат И РАЗКАЖЕ ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИНА, ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ ОГРОМЕН СКАНДАЛ С ТОВА УПРАВЛЕНИЕ!!! И това всъщност е една ситуация, в която нашият премиер се поставя в много силна зависимост от диктатора Ердоган!!!

Шило

Предаването на този човек е меко казано грандиозен гаф. Но много ми е интересно, защо беше направен.Заплашиха ли ни, купиха министъра ли?

Да.Има закони и ред,които се спазват даже и от президента!Затова хората емигрират в Америка,а нас даже нещастните сирийци и афганистанци ни подминават транзит!

Чак пък толкоз, по-леко бре Байдън. Само съд или Бойко може да върне някой на Турция :) ще обидиш партньорите си в БГ

ето затова са велика държава! Имат СЪД! Истински СЪД!!!

Шило

Само една дума: Гуантанамо. И казаното от теб се поставя под съмнение.

Президентът на САЩ не можел да си надвишава правата. Представяте ли си? Наш Борисов хем не е президент може, той не може. Капризи!!! Да попита Бойко Борисов как може, как става и той ще му даде съвет!

А на едно друго място президента-диктатор каквото и да направи винаги е законно. Той е закона и държавата и народа. Както се казва: Глас народен, глас путински! малко перефразирах, ама карай...

щом няма да е тръмп, става

към коментара по-долу

Може да се каже, че този на снимката е бъдещият президент на Щатите. Той не случайно е на тази среща, а и поведението му го доказва.,

Задава се нова вълна бежанци: Турци, които не желаят да живеят в ислямизирана Турция. Профилът: Заможни, живеят предимно в Мала Азия.

Само се прави защото не искат да го върнат! Чудят се какво да измислят само и само да не го върнат. Интересно да видим "независимия" съд в Америка какви причини ще си измисли да не го върне!

какви са причините да го върне?

Те тези данни са събирани,когато наложиха мораториум върху Конвенцията за правата на човека и основните показания са снети насилствено,без адвокат ,защото адвокатите се отказаха да защиват набедените за преврата,както и участващите!Но ще видим!

Ау!Стана тя!Съда решава екстрадацията,проучва документите,не президента и затова Турция следва да се обърне към съда,не към президента.И у нас тъй наобратно,съда решава,но Турция се обръща към премиера и той решава друго,без да има право и нарушава закона,но това не му коства поста,дори шума отекна!

Ако съда не го върне , Борисов ще го върне Лично !

емира си иска халифа ама халифата е друг и емира не преде:)

Samo gospod moze da varne kopileto na tozi nagal licemer

ако Гюлен живееше в Русия, дали Путин би го дал на Ердоган, как мислите?

Ами ако Ердоган има основания да е бесен, те може би са свързани с мястото на изгнанието, така да се каже...

викаш русия мегаджамия му построи в москва, няма как да е бесен на тях при такъв другарски жест

Да бе! Пратете им Бойко и ще екстрадира човечеца скоропостижно...

Тя е расорна, отговаря и, за младите надежди в Соф. опера.

имало е малко уроци по цивилизованост и демокрация... ердоган е свикнал да се прави каквото той каже съд - ала-бала феодалните империи като русия и турция да взимат бележки

"Байдън: Само съд може да върне Гюлен в Турция"! Да, да! Ти така си мислиш ! Пратете Гюлен в България и тук Бойко Борисов ще го предаде на Турция без съд!

Истинско върховенство на закона май има само в САЩ все още, в повечето други държави или политическите решения са над закона, или "волята на народа". И американците от сто години се опитват да цивилизоват другите човеци, ама зорлем гюзелик олмаз.

симо

Айде бе...Изглежда забрави когато спецове кръстосваха планетата и по СПИСЪК си ловяха хора НАБЕДЕНИ за про,кандидат,потенциални,действащи,и какви ли не терористи.И ВЕРОЯТНО тъй като ще препълнят собствените си затвори си спретнаха затвори на ЦРУ в ПРИЯТЕЛСКИ страни......Та колко от тези са осъдени??????

Написал съм "в САЩ", научи се да четеш - нали точно затова ЦРУ държи тези бандити извън САЩ, защото всеки съдия в САЩ ще ги освободи веднага без достатъчно доказателства!

Американският съд заяви, че въпреки доказаната небрежност и нарушенията на закона от Хилъри Клинтън като държавен секретар, няма да повдигат обвинение срещу нея. Лично шефът на ФБР заяви, че Клинтън е проявила престъпна небрежност, но не препоръчва да се повдига обвинение срещу нея. И ти ми говориш за върховенство на закона!

Много се напрегна нещо :)Най-западащото омщество са краварите,муууууу:)

Само Борисов ги връща, ни съд ни закони е'ава баце.

Бююк си замина въпреки две поредни забрани на съда. За мутра съд нема. Булгаристан гиби!

А как връщате незаконите емигранти според вас, като се има в предвид че всички в САЩ са незаконни освен индианците? Без съд и присъда, ама така ви е изгодно.

В Америка има, по някои данни, поне 11 милиона емигранти с неуредени документи, като много от тях са по 5, 10 дори и повече години. Аз лично познавам българи, които са тук над 10 години и работят добри работи и чакат да им се уредят документите. Да, има и такива, които ги връщат, но огромното мнозинство си живеят и работят тук, и точно това е един от най-парливите въпроси и в кандидат-президентската кампания на Тръмп, основният му мотив в нея, че ако той стане президент ще ги изгони всичките. НО ОТ ВЧЕРА ТОЙ "ИЗНЕНАДВАЩО" ВЗЕ ... ТОЧНО ОБРАТНАТА ПОЗИЦИЯ, ИЛИ ПО-ТОЧНО, КАКТО КАЗВАТ ХОРАТА МУ - "МЕКА ПОЗИЦИЯ", КАТО ИЗЛЕЗЕ С НОВА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ, ЧЕ ... ?РАЗБИРА СЕ ВСЕКИ СЛУЧАЙ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ГЛЕДА ОТ ХУМАНИТАРНА ГЛЕДНА ТОЧКА" И "ЧЕ НЯМАЛО ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ СЕМЕЙСТВА"...

jingiby

Дайте го у нас. Още утре го даваме на Ердоган, без съд и присъда...

610826

Ердоган не се е сетил:Да накара Плевню да го покани,и хоп готово:)))