Коментари - САЩ и Русия се разбраха за спиране на огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много тъпи хора са на форума ама много!!!!! то златото сие злато и винаги ще бъде за нещастие на кравите които са наи умният народ на света?????????????????????

"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите" Димитър Благоев: Из "Принос към историята на социализма в България", С., 1976

Честито товарищи путинуиди ,степни получовеци и советски ватники,, Ето накратко резултатите от наложените ни санкциите и нашето участие във войната в Сирия Курс продава Sarovbusinessbank in Moscow 1 EUR = 99.0 RUB Само 1 % не стига за да се изравни с рейтинга на Путин и Ким Дерзайте товарищи Ваш Путин

Националната банка на Русия спечели над 10 млрд. долара от поскъпване на златото. Руската банка в продължение на 4 г. е най-крупният купувач на злато срещу долари. Предстои прекратяване разплащанията в, и извън страната в долари/Файнейшенъл Таймс-2.2.16

нали знаете че това не е достатъчно голям паричен поток за да промени чувствително търсенето на долара.

И сега руснаците почват да ядат злато, да пият нефт и да дишат газ...

Жужа, абе кво общо имат преговорите с курса на рублата? Ти май не си наред с главата! Определено явно си си поставил за цел да оспамиш темата.

МНОГО ИЕЗУИТСКО МИ ЗВУЧИ!!!КАКВО СЛЕДВА???

Много е иезуитско, така е! Путин се пуйчи, пуйчи докато имаше бомби! Свърши ги и сега ще се превапца на миротворец, за да обере и излапа ларвите! Ама бития си е бит, еб...ят е.ан!

Русофил

ДОБРИЯТ ПОЛИТИК,С МИНИМУМ СРЕДСТВА, ПОСТИГА МАКСИМАЛНА ИЗГОДА!!!САЩ ИМА ДОСТА ДА СЕ УЧАТ ОТ ПУТИН!!!МА ТО МАЛКО И СВИШЕ ТРЯБВА ДА Е ДАДЕНО!!!

Ако Турция атакува САР рискува да загуби проливите и югозападните си територии населени с кюрди.

Турция с неимоверната си наглост и смешни имперски амбиции , се докара до жалката ситуация в която е сега ...Ненавиждана международно,със силно отслабнала икономика , и най страшното...с военни действия които те сами спонсорираха , а сега са Обградени пожара на война и милиони бежанци . И още ...с Ислямисти на власт ! Турска трагедия !

Трябва да се криминализира писането по форуми, блогове и други социални мрежи срещу заплащане! Разследване, залавяне, съд и затвор! Това е начина да се справим с бясната пропагнада, която ни залива непрекъснато с измислици до откровени и нагли лъжи! Иначе зомбираните мозъци ще ни докарът до гражданска война! А това явно е целта на Кремъл! Като не искате вече да сте ни васали, ще ви потопим в кръв и ще ви затрием по един или друг начин!!! Смърт за всеки агресор, чуждопоклоник и предател на България! Бог да пази България!

Хитлер и Всички други световни главорези са правели Същото което вие ГЕРБо Соросоидните .."десни" влечуги искате и Правите сега ! Пълна Цензура и Криминализиране , Затвор,Растрел на всички Инакомислещи,пишещи Различно от Всички Зависими и Страхуващи се Медии ,общественици интелигенция !! Но,каквото човек сам,заедно с Костинбродската Печатница ..си Избере ,никой друг не може !!

Ти май ще опровергаеш поговорката, че трол - трола око не вади?

Аха, идеята ти е да бъде натрапвано само едно виждане по даден въпрос без право на отговор. Доста нагличко, но всъщност е типично за седерастичните боклуци.

докато споразумението влезе в сила руснаците да са освободили Сирия и Арабския полуостров от американци, талибани и др. твари

Де са те? Руснаците? 50 самолета. Туй е. Грънци ще освободят. Те да се готвят за 600-те милиона китайци, които ще влезат през Сибир...

Момко не те знам в коя пещера живееш,ама Русия и Китай са военни и икономически съюзници БРИКС се крипи на тях,всяка година правят мащабни съвместни военнни учения,менкат си технологии и прочие те са новите господари на света и са си го поделили,тези 600 милиона китайци ще се заселят по АВстралия и северна Америка....събуди се и учи руски,защотото си в сферата на влияние на Русия щеш нещеш....

Ако снимката към тази новина е от пресконференция на Лавров и Кери, на която се съобщава за постигнато споразумение за прекратяване на бойните действия в Сирия, то тогава няма нужда от уточняващи въпроси.

Кери изглежа много тъжен на фона на доволният Лавров ! Но това е бъдещето на ...Запада в който набутаха и България чрез дистанционите си управления като ГЕРБ,и т.н. десни ...предатели !

Жужето ,как си,приятелю?Като ти гледам писанието се питам, как се справяш с клавиатурата?Дланите ти трябва да са в мазоли.От самота.Е, самотата ражда такива словоблюдства.Пич, запознай се с някоя кака, да те отрака, а не да споделяш нечии психични разстройства.

Разбрахме какво мислиш за Вова ,сега ни кажи нещо за Рада -дълбоката ,за която си гласувал?

Дивата ярост на българските кретеноиди към Русия е патологична.

Станислав Белковски с книгата си "Путин: цялата истина за стопанина на Кремъл". Светът е изплашен от агресивното поведение на Путин. Той е един нещастен сирак, който цял живот търси своя баща. В същността си той е човек с размита сексуалност, по-скоро латентен гей. Това е било известно на Кремъл, откъдето искали бъдещият президент да бъде държан със секскомпромат, за да могат да имат средство за натиск върху него.

ТИ СИ ЕДИН НЕЩАСТЕН ЧОВЕЧЕЦ КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА МУ СВЕТНЕ В КРАТУНАТА ,КАКВО СТАВА ПО СВЕТА

Този Белковски под завивката с Путин ли си е писал книгата, че ги знае тия работи с путиновата скрита сексуалност ? Или е прекалил с четене на Фройд? Или му се иска бързичко и сигурно да му дадат Нобеловата награда за литература?

Ми ако е гей, значи е съвсем демократ, либерал, споделящ еврогейските ценности, единомишленик на Обама - ваш човек, а? Ей, забавни хора сте това соросоидите! :)

Бати гея с 5 деца 2 дъщери от първата жена и двама сина и дъщеря от младата си втора жена.

Намесата на РФ има две цели. Първо да бъде прекратена съпротивата срещу сирийската армия. Второ - борба срещи ИД. И в момента точно това се случва - първата цел е постигната.

Нима твърдите, че ВКС прекратяват проекта на ФСБ - Ислямска държава на терен?

БРЦК

Да бе , а АМЕРИКАНСКИЯ сенатор Джон МъкаКейн е агент на ФСБ под прикритие в сената и затова ходи 'тайно' да се снима с ръководството на ИДИЛ. А и да си получи заповедите от ФСБ , нали ?

Някой май бърка ФСБ (Русия) с ФБР (САЩ).

Забавна история. Ако това, ако - онова... Дрън - дрън - дрън! Акото само мирише и цапа гащи! Реално, ще има примирие със останалата 100 - 200 човека Свободна сирийска армия... Примирието не се отнася за Ислямска държава и Ал Кайда в Сирия (подкрепяната от Турция орг. Джабхат ал Нусра) и съответно - до контролираните от тях организации и съюзи - т.е. войната продължава с пълна сила.

Ние се съгласихме да установим спиране на военните действия в национален мащаб - е заявил Кери, . Две Велики сили, нямащи нищо общо със суверенна Сирия и намиращи се на хиляди километри от нея, се разбрали да спре национална (т.е. сирийска) гражданска война?!?!?! Това явно не става с врътване на копчето или сменяне на ТВ канала. Щом само с едно споразумение между две Велики сили, нямащи нищо общо със Сирия, се спира гражданска война в Сирия, значи те вече не крият, че уж вътрешната гражданска война в Сирия е подклаждана, а може би и провокирана, от тези Велики сили, намиращи се на хиляди километри от Сирия ...

Ами едната пряко се притече на помощ на Сирия, изграждайки военновъздушна база, след покана и разрешение от законният и президент. Другата се оказва,че държи дистанционното на ИДИЛ. Бомби пустинята година и половина, отчитайки дейност. Резултатни са ударите и върху болници,обаче- тия дни в Алепо американците са унищожили 2 болници и са се опитали да ги припишат на руснаците.

Тоя филм с приписването вече сме го гледали, та не ни впечатлява. Те-американците, приписаха и световната финансова криза на Европа - 2-3 години след като се сринаха американските банки. Няма да се изненадаме, ако сега - 12 години след признатата за неуспешна акция с нахлуването в Ирак, американците я припишат на руснаците. Може и видео да покажат с руската армия, хванала Саддам, засечени от американски сателит, забравен някъде из Космоса и случайно изникнал напоследък.

Прекратяване на огъня?! Що за глупост. Тази война трябва да се доведе докрай за да има победител. Иначе замрази ли се, ще си остане проблем с десетилетия. Войните са като инфекциите - трябва да се лекуват с правилните дози и продължителност антибиотици. Спреш ли ги преждевременно, няма излекуване а хронична инфекция.

И най-лошия мир е по-добър от коя да е война.

Продавам рубли на килограм за тапети и копейки на тон за скрап

пусне пак печатницата за хартийки!! ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ ДА ПУСНЕ ПЕЧАТНИЦАТА НА ХАРТИЙКИ и ша си ти се обадим..

Рублата пада, Асад не.

Ако начинът една война да бъде спряна е четиримесечна бомбардировка от страна на ВКС на РФ - означава, че трябва да бъдат поканени да поработят и в Ирак.

За да правят Пустинна буря половин век ли? Те толкова могат.

Американците бомбят в Сирия от година и половина. Руснаците от малко над 4 месеца. Очевиден е ефекта.

Честито товарищи путинуиди,вати и степни получовеци. 1.00 EUR = 89.50 RUB Курса на рублата почти стига до моя рейтинг и този на товарищ Ким. Да здраствует СССР !!! Ваш Путин

Е и ? Ти да не си им главен счетоводител ? Аман от комплексари, които правят сметките на другите. Ние нали сме в ЕС ? кажи ние как сме - икономика, пенсионери, бедност .. В НАТО сме. Кажи как ни е авиацията - нещо съвременни американски самолети, нещо армия ... Мецни нещо, недей да мълчиш като насран !

Извинете но вие нямате аргументи да оборите факта. Вие подменяте спора и ни препращате към - ние и самолети. А човекът ви пише за свободното падане на рублата поради жестоката икономическа, финансова и социална криза на РФ. Тези неща коментирайте.

Защо пък американски самолети за авиацията ни? Давай направо български. Нали сме в ЕС и НАТО? Нали сме по-читави и по-богати от товарищите? Нали курсът ни е само 2 лв. за 1 евро?

С примирие или без примирие, цената на нефта няма да се вдигне. Жужето пак пи една студена вода.

След Леватан и грузинския газ, Европа може да мине и без Катарски газ. Единственото което може да прави е да създава напрежение с цената на неоправдан финансов ресурс и надеждата това да вдигне цената .

След повече от 6 месеца самолети, ракети, бомби, спецназ,ВКС и прочее идиотщини, руснаците се молят да ги допуснат до преговори с камиларите с които се бият. Да припомня само, че с фурми да бяха замеряли камиларите, вече щяха да бъдат унищожени.

Явно краварите и фурми нямат. Щото от година и половина бомбят в Сирия без резултат. Дойдоха руснаците и след 4 месеца - мирни преговори. Значи можело, а ?

Фурмите са за фураж. Те не са за хора като американците. Руснаците може и да имат фурми. За тях стават.

Пропагандата ви куца- дава обратния ефект;-).

Да. Знаем. При обратните дава обратен ефект. Работим по проблема .

Хайде да не са 6 месеца. Защо забрави за успехите на коалицията? За огромния парк от Тойоти? За подарените военни бази с танкове, БТРи и въртолети, за разширяването на ИД? А си се загрижил , че за тези няколко месеца, са освободили само няколко града.

А обявиха ли вече Путин за диктатор на Сирия?

Това е един от последните опити да се даде възможност на Путин да се махне от Сирия и от властта без да бъде унижен. Не вярвам в неговата разумност. Той ще сбърка пак и ще загуби отново. Той е роден за губещ.

Означава ли това, че Ассад се е съгласил да подаде оставка? Ако руснаците най-после са успели да го склонят, мир някакъв временен може и да има. Ако не са боевете продължават , а руснаците се прибират с празна кошница поради върла економска криза.

Гуманитарка очаквам за Сирия и за Русия - дано се разберат

Смяташ ли, че ежедневната злоупотреба с алкохол ще ти помогне да преодолееш състоянието си?

Хе-хе, умерените терористи се оказват обкръжени в Алепо и веднага се започват усилени преговори за спиранена огъня. Също като в Украйна, намениците и фашистите на хунтата, биват обкръжени и ведна започват совалки за спиране на огъня. Представям си срещата, Кери влиза и въздъхва, "Моля спирайте да ни лупкате умерените приятели, стига ни толкова!", а Лаврор повдига вежда и отвръща "Дали?!":)

Руснаците не бива да преговарят с американските терористи на никакво ниво.

Дано!!!

За какво ни е автомобил? Ходенето пеш,и чистия въздух, и липсата на плах по улиците от днешна гледна точка е безценно. Българите и без автомобили оцеляхме.

хаха, какво спиране на огъня бе, той огъня още не е започнал. Москва ще изгори в ядрен пожар преди края на 2018 година.

ПО ОТЧЕТИТЕ НА ПЕНТАГОНА, УСА за година и половина "усилени" бомбандировки са убили 117 - СТО И СЕДЕМНАДЕСЕТ ИСЛЯМИСТИ!!! По ОФИЦИАЛНИТЕ ОТЧЕТИ НА ПЕНТАГОНА!! И не забравяйте, че след ПЕНТАГОНА и ФРРАНЦИЯ доказва "успешните си, точни" свои удари в Сирия с клипчета с БУКВИ ОТ КИРИЛИЦАТА В ТЯХ!! Доказано по FRANCE 2 и CNBC===

Уеко да не са задавиш със слюнката дето пръскаш бе, другарю :)

В този конфликт, аз съм на страната на Русия. По твой превод "русофил".Е, аз изпадам от ужас, когато цената на петрола пада единствено и само ако съм пуснал позиция с петрол на пазара, респективно се радвам, когато се покачва... Когато цената на бензина беше 2,40, аз правех по 40 ооо км на година с личната кола, сега поевтиня бензина и пробега ми спадна.... ама с дете на година и половина по трудно се пътува. Относно подръжката ми на колата.. Ами... в момента излезна от гаранция и има нужда от смяна на много консумативи, на стойност около 2-3 хиляди и честно казано не мисля да ги сменям, просто отидох при дълира на колата, връщам му тази и си взимам нова... Та какво казваш за русофилите? Казах ти, глупав си! Приеми го!

с бизнес в САЩ.

Скоро примирието ще стане факт и руснаците ще помогнат Сирия да стане един земен рай, където ще могат да си почиват вместо в Турция.

С кви кинти ще стане тая работа?

Дайте още един пример, където руснаците са направили "земен рай"?

Свинсон,жалък си,мой човек.

оказа с е,че на Пиша ви от АБСУРДИСТАН, >>>, свиркинсон , оня грипавия с 42 градуса температура постоянно и други подобни, САЩ им плаща в рубли за да спести пари и те реват постоянно, като пада курса на рублата :-)))))))))))

МНООООГО СЕ НАПЪВАШ ,ПОВИШИЛИ СА ТИ ДАЖБАТА ,ВНИМАВАЙ ДА НЕ СЕ НААКАШ ОТ ЛЪЖИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕПИСВАШ.

гледам от преди 3 часа и досега едни и същи протестърски,едни и същи дрънканици..... колко ви е бройката на вас бе,май я вдигат постоянно а?? като държавния дълг с трилионите?? хахахахахахахаххахахахахахаххахаа

Деобре де, като си толкова надъхан... Как трябва да се постъпи с тези "бунтовници? Трябваше да ги оставят да си се разрастват ли? Или ти е тъжно за далаверите с петрол на Ердогах, а и на нашите управляващи ( репортажа за танкерите )? . Цитат "42.42 Асадско обкръжение и руски въздушни удари... Цивилните изобщо няма нужда да се притесняват. Всичко ще бъде наред. След като приключи кампанията на всеки убит ще му бъде издаден надлежен документ, че е джихадист и така нито един цивилен няма да пострада... По руски просто и гениално, да? "

Няма как да се случи примирието. Армията на Асад е единствената организирана и обучена армия в Сирия. Другото са десетки бунтовнически групи, които дори нямат представители сред преговарящите. А и САЩ нямат полза конфликта да спира. Защо САЩ не подтикват конфликти в държавите около тях, а само в държави в близкия изток и около Русия?

Не беше токлова отдавна, когато сееха същата разруха в Латинска америка. Но те им ритнаха столчето и от десетилетия там вече не им цепят басма.

Много шум се вдигна с икономиката на страната ни преди и след ВСВ! Затова ще припомня едни други факти! Когато Европа е поделена между "Великите сили" ние сме под влиянието на СССР, а Гърция е в западната сфера! Та тогава нашите и руските корифеи се изцепват: - Сега ще видите истинската разлика в страна с социалистическа икономика и такава с капиталистическа! Да видяхме наистина каква е разликата! ОГРОМНА Е! ТОЛКОВА ОГРОМНА, ЧЕ И ДНЕС ВЪВ ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС! ЗАЩО ТАКА?! Защото сме наследници на социалистическа икономика и още не можем да се отървем от това бреме, ли?!

за Гърция ,че нещо не си чел правилно.гърцит ебеха най големите мизиерници на Балканите и живнаха когато при нас свършваше соца вече. Живнаха спомощи от вън а не самостоятелно.

Гърция когато ние сме при Соца е по-бедна държава от БГ,освен това има период когато се управлява от военна хунта начело с агент на ЦРУ. Същото важи и за голяма Турция,по-зле е от БГ икономически.

До средата на 70-те България беше се изравнила с Гърция по стандарт и беше далеч пред Турция,която беше просто орда въоръжение варвари по онова време и обект на насмешки в икономическо отношение от нас, българите.

Ще те посъветвам като не знаеш, да не коментираш. България беше много по-добре от Гърция по време на социализма. След падането на СССР просто ние тръгнахме надолу, защото нямаше никой зад нас.

Четейки, сетих се за един виц: "Социализмът не се развива така успешно като капитализма, защото основната енергия се изхвърля през свирката!" Така беше - повече се хвалехме и самозалъгвахме, отколкото да работим съзнателно. Както изглежда, за четвърт век друго не научихме. Промяната се състои в безнаказаното крадене, което далеч надмина "успехите" на социализма в тази насока. Останалото е същото - самохвалство и тупане в гърдите. Да не забравя и изборните резултати - 97% "за"!

Асад води 4 години война с НАТО,което показва,че НАТО са въздух под налягане.

ТОЧНО ТАКА И "СПЕЧЕЛИ" ВОЙНАТА ДОРИ... ЗАТОВА СЕГА Е ЦАР НА ЕДНА ПУСТИНЯ ;) А РУБЛАТА ЕДВАМ СЕ КРЕПИ НА ИНЖЕКЦИИ Я КИХНЕ И СЕ Е НАСРАЛА....

Нещо си много нервен, брато. Не са ли ти платили още козяците?

Колега, отиди до централата да прочетеш новите опорни точки. Това с падащата рубла ни казаха да го оставим на заден план за сега, че много сме се били изтъркали.

Ти сам вярваш ли си на глупостите които си написал ?

Е що да са глупости? Двете най-големи армии в НАТО (турската и американската) въоръжават и обучават противниците на Асад. Едните (американците) явно се премириха, че няма да успеят и започнаха да искат "мигновенно прекратяване на огъня", руснаците казаха 2 седмици... споразумяли са се на 10-тина дена... то толкова... (дали са им 3-4 дена фандък). Турците пък започнаха за изнудват Европа....

Sigurvinson,говориш за мозък.Определено Путин го е подкарал, щом си изкарваш хляба с огризки за трол.

Да, това чака и нас, защото сме много (не)зависими от САЩ, Турция и НАТО. Няма вечни приятели и съюзници. Ти ги пусни в двора си, после се чуди как да ги прогониш.

Защо,лъжа ли е казал;-)? Точно пък ти да ми говориш за пропаганда...

ИСКАШ ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ПРОПАГАНДА ЛИ - ОБЯСНИ МИ ФОРМУЛАТА ПО КОЯТО СЕ СМЯТАТ ОНЕЯ 400 МИЛИОНА ПРИХОДИ ОТ ЮП КОИТО ПУТИН ГИ ПРОПАГАНДИРА НА НАШИТЕ РУСОФИЛИСИТИЦИ???

Абсурди, за мен Патока винаги е бил обект с огромно геополитическо значение, гаранция за мир в страната ни /който мир ще изчезне след няколко месеца само/ и повишаващ тежестта на България пред ЕС, а не толкова икономически важен проект. Приходи щеше да има, преки и косвени ползи-бол. Формулата и тънките сметки по газта не я искай от мен.

Руснаците отново надупиха САЩ. Путин успя да вдигне Русия на крака въпреки икономическия натиск от страна на САЩ. Напред братя руснаци!

ТАКА Е ДИГНА НА КРАКА ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПРОДАДЕ НАЙ-МОДЕРНИТЕ СИ ОРЪЖИЯ НА КИТАЙ, А РУБЛАТА ПОЕ ТРАЕН КУРС НАДОЛУ.....

За Асад са гласували 88,7%, което се равнява на 10,2 млн. от общо 11,6 млн. сирийски избиратели, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на Лахам. Двамата съперници на действащия президент остават далеч назад. За бизнесмена и бивш министър Хасан ан Нури са гласували 4,3%, за комуниста от Алепо Махер Хаджар 3,2% . По-рано говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) на Сирия Маджид Хадра съобщи, че избирателната активност е била 73,42%.

като тебе си го е казал: На калпъв ХУЙичък протестер, вълната винаги му пречи!!