Разкриха 12 съратника на Джихади Джон, убил Фоули и Сотлоф

Спецслужбите на САЩ и на Великобритания са установили самоличността на 12 предполагаеми съучастници на убиеца на журналистите Джеймс Фоули и Стивън Сотлоф.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха 12 съратника на Джихади Джон, убил Фоули и Сотлоф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твордо да и незабавно! Иначе те са опасност за всички и за те зи, които си казват "До нас няма да достигне".

И ква стана тя? Износителите на демокрация явно са изнасяли само оръжие...

"Джихадистите от "Ислямска държава" се сражават с американски оръжия, заграбени от иракската армия или от умерената сирийска опозиция, която Западът подпомага срещу режима на президента Башар ал Асад в Сирия, предаде Франс прес, позовавайки се на доклад, публикуван в Лондон." Или както се казваше в онази приказка...с техните си камъни,по техните си...тикви!!!

И какви са тези "съратници"?Агенти на ЦРУ и МОСАД ли?

М-16 не е ракета, а пушка. Едно кликване в гуглето не е излишно за автора или преводача. :)

Като го хванат-на ел,стол.

абе направо бомбен килим като във Виетнам !

Това може да се каже и в ХРИСТИЯНСКА България ! Ето това е най-добрия отговор даван някога от държавен глава. Изказването е от 2010г.: Премиерът на Австралия Кевин Ръд остро разкритикува мюсюлманите, живеещи в страната. В свое изказване министър-председателят заяви, че мюсюлманите, които имат намерение да живеят според законите на шериата, разбира се, могат да правят това, но извън пределите на Австралия. Имигрантите, които нямат австралийско гражданство, трябва да се адаптират към австралийското общество, а не обратното. В противен случай не им е тук мястото. Аз вече започнах да се тревожа, да не би не дай си Боже някой без да иска да обиди тези хора и тяхната култура добави премиерът. След терористичните атаки в Бали националистическите настроения в Австралия се засилиха. Нашето общество е резултат от 200 години конфликти, постоянство и победи на милиони мъже и жени в борбата за свобода. Нашият официален език е английският. Не е нито испанският, нито арабският, нито китайският, нито пък японският или който и да е друг. Щом искате да живеете в нашето общество учете английски добави още първият министър. Мнозинството от австралийците вярват в християнския Бог. Това не е религиозна дискриминация, нито пък е законово влияние, още по-малко политически натиск. Това е факт. Мъжете и жените, създали тази нация, са го направили на основата на християнската вяра. Това е начинът на живот в нашата страна, той бива посяван у децата още в училищата. Ако нашият Бог оскърбява някого, нека този някой да иде на друго място. Тук е нашата земя, нашата страна. Ако споделяте нашите ценности добре дошли. Ако сте дошли обаче, за да се възмущавате, ако не ви харесва нашето знаме, ако не ви се нрави нашата християнска вяра, винаги можете да се възползвате от основното демократично право да си тръгнете когато и където ви е удобно. Тук не ви харесва? Довиждане. Не сме ви викали

Много точно и категорично казано! С малко корекции става за всяка една държава, където навлизат такива имигранти - използвачи на социалните фодове. Може да се постави на границите с голями букви наред с "Добре дошли".

Milen Gagov

Че да не би някой нормален държавник,който...милее за страната си,би казал нещо различно!!! Винаги ми е било интересно защо всички...забулени искат да живеят в...християнски държави,но...обвити като мумии и с права,все едно,че са си в къщи???

работят и могат - не са като нашите - в по-голямата част некадърници, пък и убежденията им не им дават да видят истината

Наскоро излезе информация, че британските тайни служби МИ-5 и МИ-6 са идентифицирали британския джихадист, заподозрян в жестокото убийство на Фоули. Оказва се , че за томитата по-опасни са "джихадистите" от България и Румъния. Миналата година Камерън и британския парламент проведоха "кръстоносен" поход срещу българските и румънски "неверници".

се прави, че не си разбрал, че става дума предимно за цигани и калпавата (мързеливи и неуки) част от българите!

Силно ме съмнява че тези от Пакистан и Бангладеш са по-различни от нашите мангали особено последните се пак са си баш братчеди с нашите.

М16 не беше ли карабина, а не ракета?

скоро ще се разбере как в лондон под прекритие на помощи за третия свят се пращат пари на фанатиците и как са ги хранели с дарявни пари в продалжение на години

"Съратници" а?! Вие нещо сериозно сте решили да се подигравате ми се струва. Дано поне ви плащат добре... Тези са съучастници бе, нещастници такива.. Съратници е друго.....

Какво се ядосваш? Щом Левски бил заловен от полицаи е логично тези да са "съратници" Абе...какво да ти разправям повече.

Станишев, Костов, и Доган, Пеевски, Бисеров и Майчето, и 3-мата д-ри от Г.Оряховица! бТТВ "Трътките". Потслушваме само в интерес на Обществото!

в САЩ ясно да признаят вината си и да поемат отговорност за това, че създадоха, обучаваха, финансираха /чрез своите пудели Катар и С.Арабия/, подкрепяха, въоръжаваха и работеха заедно с джихадистите - главорези от ИД, след това да председателстват Съвета за сигурност и да предлагат резолюции и действия против тях! Това да го направят пред собствения си народ, който трябва да знае за кого е гласувал, и пред целия свят, за да знае света, че САЩ са престъпна държава и всеки, който помага по някакъв начин или влиза в някакви блокове с такава държава, също е престъпник.