Шиитите готвят офанзива срещу превзетия от ИД град Рамади

Около 500 души, цивилни и иракски военнослужещи, се смята, че са загинали последните дни, докато "Ислямска държава" превземаше Рамади, а близо 8000 са избягали.

Обратно в новината

Коментари - Шиитите готвят офанзива срещу превзетия от ИД град Рамади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харманлийски полк заедно с елховския такъв и ги изпратете там, та да измият срама на всите технологични молюски (тюлени и пр. фауна...)! То бива театър и шоута, но това вече е срам за мъжката част от човечеството.

Десетина руски FOAB-а му е майката! Камък връз камък чалма няма да остане... нито резани пушки. И не знам Аллах от къде толкова девици ще намери, та да има по 99 за всеки мИнДИЛ...

Американците и англичаните им помагат ,защото нямат интерес от силен Ирак и Сирия,затова имат успехи ислямистите.

И като си представиш, че прехвалената американска армия с модерните си оръжия подкрепя иракската армия срещу ислямистите, пък ислямистите газят и мачкат наред ... Иначе САЩ ще срине Русия де, мхм.

Американците набелязват целите си и ги ликвидират системно.Всеки ден стотици кратунковци предават богу дух.Русия е още по лесна.Знае се разположението на гарнизоните и освен това войниците и м са с униформи.Само,че няма смисъл да се воюва с Русия.Те си имат Фюрер който успешно ги съсипва.

Ти да не смъркаш нещо, бре момче?! Наясно ли си какво му се готви на САЩ? То познаването на буквите все още незначи , че можеш да четеш, още по-малко да разбираш. А да мислиш, явно не ти се удава. Хайде малко по-сериозно...

да сложим точка на спора кой създаде и финансира Ал-Кайда, ИДИЛ и Ан Нусра - ЦИТАТ ОТ 03.10.2014: Терористи в Сирия, включително от "Ал Кайда", са получавали финансова и друга подкрепа от съюзници на САЩ в Близкия изток. Това заяви вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън в Харвардския университет: "Най-голям проблем в Сирия за нас бяха съюзниците ни от региона", посочи Байдън и добави, че турците са били чудесни приятели на американците, както и саудитците, хората от емирствата и др. "Какво обаче правеха те? Те бяха извънредно съсредоточени върху целта да свалят Башар Асад и водеха косвена война между сунити и шиити, те изпратиха стотици милиони долари и десетки хиляди тонове оръжия на всички, които склонят да воюват срещу Асад", изтъкна вицепрезидентът. "Подпомаганите бяха бойци от "Джебхат ан Нусра", "Ал Кайда" и екстремистки настроени елементи, пристигнали от други части на света. Мислите, че преувеличавам? Вижте сами къде е отишло всичко това", добави Байдън. ДЖО БАЙДЪН Е ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА САЩ - ТОЙ НЕ Е ХВАНАТ ОТ УЛИЦАТА, А ЗНАЕ ТАЙНИТЕ НА АМЕР.ПОЛИТИКА - ТАКА ЧЕ НА НЕГО МОЖЕ ДА МУ ВЯРВАТЕ, ДРУГАРИ СОРОСОИДИ. ТОЙ ВИ Е ШЕФ, ЗАЕДНО С БАРАКАТА И ПСАКИ. А С ШЕФА НЕ СЕ СПОРИ. ТАКА ЧЕ НЕ НАМЕСВАЙТЕ ПОВЕЧЕ РУСИЯ И ПУТИН В ТОВА С ИДИЛ.

американския приятелски огън по шиите за започне СЕГА !!! че, видиш ли да не стане някоя беля и шиитите да смачкат ИД без да искат ... и това въпреки подаръците от Хамерика под формата за изоставено оборудване и оръжие ... А за 7те ?! удара нанесени по време на битката няма какво да кажа ...

трябва се фъргат малко ракето щото заводите у усата бълват..и така

Смърта ще застигне всяко сунитско, тъпо и озлобено псе!!!

Иран ще трябва да спасява Ирак защото САЩ не могат да се справят ! Врагът -Ислямска държава ,създаена от САЩ и спонсорирана от САЩ и Саудитска Арабия(също сунити като ИД ) !!! Без коментар !

ЗНАЧИ ПРИ НАС В САЩ СЕМЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ В АТЕНТАТИТЕ 9/11 СЪДЯТ САУДИТСКА АРАБИЯ .... И СПОРЕД ТЕХНИТЕ АДВОКАТИ И ДОКУМЕНТИТЕ В СЪДА , САУДИТСКА АРАБИЯ Е СЪЗДАЛА АЛ КАЙДА ПО МОЛБА НА ДЖОРДЖ БУШ БАЩА , А ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ ПО МОЛБА НА ДЖОРДЖ БУШ СИН ЗА БОРБА С ИРАК И ИРАН :)))

абсолютно правилно. Ако успеят да ги осъдят - съдебното решение ще бъде прецедент и ще докаже на света кой е виновен! Отговорът е ясен де: САЩ и политиката и в Бл.Изток - те създават всичкия този хаос там... а не Путин.

СПОРЕД ИЗЛЕЖАВАЩИЯ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ПРI НАС КОВЧЕЖНИК НА АЛ КАЙДА Zacarias Moussaoui , СЕГАШНИЯ КРАЛ НА САУДИТСКА АРАБИЯ СЛИМАН ФИНАНСИРАЛ ОПЕРАЦИЯТА ( И ЕВРЕИТЕ ЗНАЕЛИ ОТ НЕГО ЗАТОВА )

Значи,че у нас в Америка има свобода и правосъдие.Риските майки чиито синове са паднали вУкрайна.Също трябва да съдят Путин и администрацията му.Защото според руските закони те нямат право да воюват на чужда територия.А са били принудени.

Паисий

викаш, че в Америка има свобода и правосъдие! И колко полицаи има осъдени, че са застреляли невинни негри? Нула или по-малко?

Има осъдени много полицаи.Търси в нета!Ами у вас вРусия кога ще о.съдят путин за смърта на стотици руски войници в Украйна?

Ей много почитате ислямское государство в руското посолство?

до НЕОСВЕДОМЕН: "ислямское государство" е създадено и финансирано от САЩ, Катар и Саудитите, за да свали Асад. Обаче не стана нещо номера.

Пародия

Те такива русофилистици като тебе дори не са чували за клането в Хула но винаги се праят на будители..... Жалко че срамиш името Паисиево.... Но какво друго да очаквам от трол като тебе.....

Паисий, какво му обясняваш на този тъпак? Само тъпаците не знаят кой създаде ИД.

Мислиш ли,чр рудките троловр знаят кой създаде идил?

Вкарването на автоголове е запазена марка на съветите.Традицията се продължава успешно от путин.Ние в Европа и САЩ сме прагматични.Технолигичното,икономическото и политическо превъзходство го доказват.

Паисий

лъжите са запазена марка на соросоидите и американците. Генерал Колин Пауъл показа в ООН епруветка с ОМП на Ирак. Като влязоха в Ирак после американците не намериха и 1 грам от това!, а уж Саддам имал тонове!

Лъжите са запазена марка на вас от путопропагандата.Путин каза,че няма руски войски в Крим,а наскоро каза подробности за нахлуването и анексирането му.Също и сега отрича,че има войси в Украйна,но целият свят знае,че лъже безсрамно.И използва тролове за пропаганда на своята обречена лъжеполитика.

Групировката установи контрол вчера над Рамади, принуждавайки иракските сили да избягат. Това е голям срам за Иракските /без/сили.Смятам , че в Ирак такова понятие , като армия няма.

Армията (на Садам) сега се нарича ИД. За няколко години не е лесно да се направи армия. Още повече, че "прогресивната общественост" настояваше за изтегляне на американските войски, което некадърният президент направи.

То отдавна няма такова понятие "Ирак" ... Има три други държави там вече - Кюрдистан, ИДИЛ и остатъчен марионетен Ирак под американско управление, начело с марионетен президент като нашия Плевел!

Влезе ли Иран в Ирак следва ликвидиране на тумора ИДИЛ в рамките на месец-два за ужас на гърбоносите му създатели.После идва ред може би и на тях самите.

Така говореха и миналата година, когато влезе коалицията, 1-2 месеца викат и всичко свършва ха-ха

Докъде стигнахме само... Да се надяваме ислямската държава Иран, държава със средновековни порядки и доста интелигентно население, да въвежда ред след американските щуротии...

Чудеса правят молитвите към Аллах и помощта пристигаща с британски военни самолети! Скоро навсякъде, че бъде една ИДИЛия, ако е рекъл Аллах и нагло-сексите