ИД учи терористи как да минават за бежанци в Европа

ИД целенасочено подготвя членовете си как да се преструват на бежанци, за да попаднат на територията на Европа.

Обратно в новината

Коментари - ИД учи терористи как да минават за бежанци в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериозно? Не може да бъде...

До Маммма Мммеркел: Добър ден г-жа, Аз съм вашта леля .... или в най-лошия случай - вашата , вече изядена, мила баба .....

Искам да съм черен и обрязан. -Па да отида у Германия без пашпорт,па да се предам на германските полицайки:-просълзено да кажа Аз съм сириец бягам от войната, па да ми дадът като за начало 1000 евро,квартира с газов бойлер,с тв-канали: ххл и Ал джазира, ще ям по цял ден агнешки дюнер, па хубави бели дупета в къси полички и панталонки ще ме съжаляват и утешават....Па да уча немският няколко години пак ще ми плащат,па да си купя едно бмв-5 да шетам и по магистралите нощни пеперуди да ловя,трева да шиткам((( мама Меркел да ми е майка и Юнкер да ми е баща! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери.

) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи .Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. . Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите

Само не позна за "богозибраните", което за съжаление е поредната анитисемитска и расистка партенка!!!!

де да беше партенка??

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Унгария,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хора нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият джихадист от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите. 99% от имигрантите идват от Турция и те били хиджра - разпространявали исляма чрез преселение, което било похват на исляма още от времената на Мохамед и неговите преки последователи. 57-те ислямски държави финансирали хиджрата към християнския свят

И това нормалните хора го разправят - от колко? - три години? На професионалните родоотсъпници им светна чак сега. Сега ви се казва - етническа война ще има. Късно е. Трябва армия, не стена.

Тикво мръсна четеш ли. Бъчварово пuтко четеш ли и ти . Мръсни еничари.

да се "инфилтрират" между бежанците? Тези отряди , които преминават, тук, през Странджа са съставени на обратния принцип - бежанци са инфилтрирани между отрядите на ИД, които обикновено се състоят от 25-35 души, на възраст между 20 и 40 години! Човек трябва да е сляп, за да не го забележи, или да е задръстен и охранен европейски политик/политичка....!

да, но се криеше от медиите

Уаааа коя е тази страна Нидерландия да не е до Дойчланд и Дъчмания? А да сетих се има такава пиеса с нейното име -" Летящия Нидерландец" беше

Да беше прочел, нещо преди да пишеш

ми едеш хуя бе,педал,коя стряна,майка ти кога те изсра?

Държавата се нарича кралство нидерландия, а това че разни хора използват холандия, която е само една от провинциите, е плод на неграмотност и нищо друго.

ИД целенасочено подготвя членовете си как да се преструват на бежанци, за да попаднат на територията на Европа. Ай стига бе,не е вярно. ПУТИН е ВИНОВЕН!!!!!

асмоде е приют за путки в белгия,бе педал!

Това говорим постоянно от повече от 3 години в България, дойчовците сега им светна. Да еба и тъпия народ.

То германското разузнаване не е виновно... Хората още преди 5 години са писали доклад до Бундестага ама Мама Меркел каза че ще им изстинат местата ако още веднъж я прескочат по въпроси по които чието огласяване трябва да се вземе политическо решение.

много от нашите могат да не знаят това ,което всички изненадва, а именно -почти всички терористи ои идил са с вишо образование и то с престижни институти от цял свят ! и всички почти знаят повече от два езика ! и за да се инфилтрират с просто и лесно ! ЧАКАЙТЕ В ЕС и в българия офкос

Меркел - терористка.

На баба Изперкел колко мат'рял ѝ дойде до главата! Мили Боже, едва ли е очаквала чак такъв богат урожай!

да ги изпращат в Америка при господарите им

Френците да поканят Мосат да се учат и да си взаимодействат с тях!?

Поздравления на немските служби, че са открили "колелото и топлата вода". Стратегията за инфилтриране в противниковата армия и население в тази древна част на света се използва от хилядолетия. За успешно реализиране сега на тази тактика от ИД има отлични условия и малко прегради. За някои от религиозните секти (асасините например) терора и страха от техните войни са били векове успешно оръжие и форма на съществуване и влияние. Да се надаваме, че ИД и Ал-Каида няма да успеят в това начинание и нещо много важно - че гражданите в европейските страни няма да загубят гражданските си свободи и права поради борбата с терора.

Българска народна поговорка: След дъжд...Качулка!!!

Малко късно се сещате за това!

Трябва ако искат да живеят в Европа да се покръстят! Православни-католици все тая!

Добре,че предупреждават източници от германското разузнаване, защото иначе никой нямаше да се сети...

Ами вие европедали от Гейсъюза си ги създадохте, обучихте тия терористи, давахте им оръжия, дрога и пари..така че сега и си ги посрещайте в Западна Европа като скъпи гости!! Със забелени задници по площадите в Кьолн и Брюксел, белки се смилят над вас..И не ви отрежат малоумните тикви, а само да ви опънат отзад!

Чудно ми е че има 5 минуса , на какво отгоре?

Прав си. Нидерландия и Холандия са синоними в българското съзнание. Но. Държавата се казва Нидерландия или преведено на български Ниската земя. Холандия са две провинци в Нидерландия - Северна Холандия и Южна Холандия.

Изглежда, че днешната младеж страда от всеобща неграмотност. Като си толкова знаещ, разбиращ и начетен за да ни обясняваш какво значило "Нидерландия", вземи един учебник по география на Български език и виж има ли държава Нидерландия в Българския език.

Пич не се изхвърляй за неща от които не разбираш. Иначе моето уважение, дето се вика. Със сигурност държавата с казва Нидерландия. Не че има някакво значение а такива навити чутури като теб. Но синонимът на Нидерланидя е Холандия, която е сърцевината на Нидерланидя.

В момента държа Учебен Географски Атлас съставен, завършен и отпечатан през 1959г. Навсякъде където държавата за която говорите фигурира името й е Нидерландия!

Ти си от чутурландия. Държава холандия няма. Това е провинция в нидерландия.

Чак сега ли го разбраха? Че ние - "обикновените" граждани, знаем що за "бежанци" са тези млади мъже, които нахлуват от миналата година като цунами в Европа, от самото начало на инвазията.

Затова вън от Европа всеки резаняк!!!!

И виното ли?:)))

Пиле, на остроумник ли се правиш?? ...думата е .резняк. -утаяване -вино!!

има ли в българия спецялист които да потвърди или да отхвърли тезата за нахлуване и извършване на терористични нападеня от страна на бежханците които са на територията на българия ? според мен 70% от бежханците са потенцялни терористи и з0 % са тръгнали да тъсият работа в е.съюз ако бягат от воината ,има достатъчно африкански и мюсулмански страни където няма воина в момента се води религиозна воина никога мусулманин няма да търси спасение от христянин

Учели ги били да се инфилтрират... Ами че тия дето направиха атентатите са си родени европейци, да не говорим че някои от тях са с полицейски досиета щото доскоро са се изявявали като криминални престъпници. Ако някой трябва да се учи то това са европейските полицаи и то на това честно и съвестно да търсят мотивите които движат престъпниците извършващи дори криминални престъпления защото замазването на тези неща лежат в основата на атентатите във Франция и Белгия.

Винаги ми е било интересно: Когато ние ги бомбандираме - става така защото сме освободители и го правим с добра цел. Когато те отговорят по някакъв техен начин - ЛОШИ ТЕРОРИСТИ!

Учене, дренки ! На какво трябва да ги учи по-точно за да се нарекат мигранти и "бежанци"?

Щука

Ааа, не може да е вярно това, абсурд! Станала е грешка някаква... това са мили, хрисими хорица, бягащи от ужаса на войната. Всички, без изключения!!!

ха добър ден сватя меркел , ееее сетихте се беееееее еврогейци тъпи