Коментари - ИД: Воин на ”Ислямска държава” атакува кръстоносци в Ню Йорк | dnes.dir.bg
назад

ИД: Воин на ”Ислямска държава” атакува кръстоносци в Ню Йорк

Извършителят на атентата в Ню Йорк, който отне във вторник живота на осем души, е "воин" на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ИД: Воин на ”Ислямска държава” атакува кръстоносци в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористи ...бандити...! Е гаа ти ташаклийската работа. Разпадането на Съветския съюз се чувства / съ усяща/ къде по-силно в Йорка отколкото в Москаля!

Как е семейството му на този убиец касапин.За тях ми е грижа ,за майка ,баща ,братя, сестри ,близки и роднини..... за неговите жертви......

тоя кретен от километри лъха на ислям ЦРУто са го проспали

Тарамбуките от ИДИЛ започват да ми стават симпатични.Те раздават справедливост и вършат работата,която трябва да свършим ние, нормалните хора и европейци-да наказваме онези,които отварят войни където и когато им скимне,убиват безнаказано техните жени и деца и то в много по-големи мащаби,изсмукват до дъно и почти безплатно природните им ресурси и ги обричат на вечен глад и мизерия.Да изринем тия малоумници в ЕС,всички до един протежета на САЩ ,с евроГЕЙските им ценности,криворазбрано милосърдие,за идиотските им правила за ГМО, кривите краставици,за гейпарадите им и пр. тъпизми.СПЕШНО трябва да се закрият ЕС,НАТО,да се забрави "мултикултурна" Европа.А идеолозите и изпълнителите и клакьорите като нашите,на жави с техните особености, вяра,достойнство, самобитност, хилядолетна история.За съжаление отново се оказа,че ЕС и НАТО са наши гробокопачи и ни водят към колониално робство,неграмотност, бедност,демографска криза и гибел.

винаги съм бил сигурен че русофилите и идилците сте от едно тесто психопати

По-скоро не е разбрал,че самите САЩ (върхушката им) си ги организират тези атентати, както 11-ти септември.

Аз отдавна съм сигурен че си правен само с пикня

Не е войн.Завършен кукумицин е.

Примитивна си щом не разбираш простата логика на тези първични полухора, тя е да налагат със сила своята първичност на цивилизования свят. Те са кротки между себе си, в света на своята първичност, но агресивни зверове в нашия свят на цивилизацията. Те ни завиждат, че живеем много по цивилизовано и пълноценно, затова ни мразят и убиват. Това е война на цивилизациите, или ние тях или те нас. Всякаква интеграция с тези свирепи изроди е самоубииство.

Кажи го на Боко германската Тиква, който е на тяхна страна и когато намери за безопасно, ги защитава. С Кристалина Георгиева даже искаха да приемат Ислямска държава и Боко Харам в ООН. Затова и Сталинка я изхвърлиха със светкавична скорост. Ако мине, мине, я колко балами и заспали има в Европа и по цял свят.

Този изрод е "воин" на Империята на злото и на маймуните, бившия СССР. Цивилизования свят не трябва да приютява руснаци и такива отпадъци, да ги хрантути, а те да го мразят и рушат. Вън от България на съветските изроди.

Ти какво търсиш тук!?

Този изрод-узбак и такива като него трябва да се отстрелват превантивно, защото са отпадъчни продукти на човечеството. Прав е бил Хитлер, да унищожава изродите.

Никаква смъртна присъда за тоя шебек ,що да го пращат при 700-те девици като могат да го тикнат доживот в пандиза , където го чакат 700-те манафи . И да вкарат и семейството му при него за да се замислят бъдещите акбарци.

този е бил от ,,умерените,, ни приятели но след време се ,,радикализирал,,...!!! ислямското прасе да гази хора ...!!! да го бутнат в затвора а не някъде сам в гуантанамо...все едно че е политически затворник??? ,,арииските братя,, в затвора ще му ,,изправят,, вярата...!!!

Ходила съм в Узбекистан.Там хората са кротки,водят нормален живот.В никакъв случай не са фанатици!Напротив.Този се е радикализирал в Щатите.

ама ти и в иран и СА да отидеш повечето хора си водят мирен живот ти какво си мислиш?? повечето хора навсякъде са мирни

Направиха си атентат в щатите колкото да не се каже, че само в Европа се правят атентати.

Изключително ниско интелигентна физиономия. Каквото и да си говорим, тези хора са диваци, изостанали в развитието си с поне хилядолетие. На всичкото отгоре им е вродена или възпитана жестокост и пълно незачитане на човешкия живот. Ако не беше алчността на американците (преди това англичани, испанци, французи), тези държави трябваше да бъдат напълно изолирани от останалия сват и оставени на своето развитие или загиване. Уви, злото вече е сторено и гореспоменатите ще си носят последствията. Изходът е един, но практически неосъществим. Пълен отказ от комуникация с тези държави, връщане на населението им обратно и плътно затваряне на границите им. Ама нали сме "демократи" и "хуманисти".

Качи твоя снимка, да те видим, тайба у одухотворения!!!

типична физиономия за азиатска русия

Генетичният му материал си е ОК. Дори е по-добър от твоя. Обаче "най-миролюбивата" религия му е изпила мозъка, достепен, да се превърне в диво, озлобено животно.

Само на вид е дивак! Но това е в основата на исляма! Да са първични и диви, ограничени и тъпи! Имат и изключения, но те не са достатъчни да изменят лицето на исляма -пред света на нормалните и моцжещи, културни и образовани хора! Всеки ще каже, че където има ислям е царство на посредственост, ограничения и степен на дивотия. Това са фактите. Дали се харесват или не на който и д абило - това са фактите. Както се казва в Голяма книга, в БИБЛИЯТА - По делата им ще ги познаете! Това е цитат или преразказ на изреченото Господ Иисус Христос! А исляма, образуван около 600 години след това, копирайки изцяло идеологията, обяснена в Библията, но заменяйки някои факти и преиначавайки ги се опитва да наложат със зло това нещо, което те наричат религия!!!??? За никой нормален човек, исляма не е религия! Това е зверство и тъпотия! Съжалявам, че много ще се обидят от факта! Но драги последователи на иосляма - доказвайте друго! Доказвайте Любов, Братство, Почтеност, Смирение, Работливост, Морал - него с мнооогооо големи забележки, го показвате, но ... личи фалшивостта ви! Не е от сърце, а от егоизъм, от собственичество! Та така, драги хора, милееещи за тоз ислям - Бъдете Хора, Човеци, изповядвайте и показвайте Любов, Обич, Братство. Спрете насилието и сами спиратйте тези от вас дето са насилници! Като това брадато плашило! Не бъдете като него!

Ами не си съвсем прав(а). Истината е, че където има посредственост, ограничения и степен на дивотия, там прониква и цари ислямът.

loyola

Хайде бе! Стига с тия верски разделения! Да не би т.нар. християни да са по-свят? Дрън-дрън. Ако теглим чертата кой колко души е убил, каква мислиш, че ще е равносметката?

Този, само за вида си, получава 20 годинки. Не знам американците какви анализатори имат във визовите си служби, но такива тарамбуки, с рехави брадички а ла Бин Ладен, просто не трябва да получават право да влизат в страната им. Нито в коя и да е западна страна.

Стига с тия глупости! ИДИЛ пое отговорност и за стрелбата в Лас Вегас, ама това си е работа по-скоро на ЦРУ. ИДИЛ са готови винаги да признават. Преди години Ал Кайда и Осама признаваха всичо, така беше изгодно.

Абе язе ше поема отговорност, че съм изчукал жена ти, ама ти ке я примеш ли? Не се връзвай на лъжи! Поели отговорност!? Дрън-дрън! А като са я поели - да се спрат с насилието си!? А де!!

Примеш?! Научи се първо да пишеш преди да тролиш.

вчера медиите критикуват тръм, че искал смъртно наказание за това ла.но. браво нали тръмп за всяко нещо трябва да се критикува. според тези манипулатори какво трябва да направи тръмп да изпрати милания и иванка да играят самадиви около него. а доколкото познаваме американската съдебна система това дело ще се влачи около 2години, а смъртното наказание ще се изпълни след 20. да им е честито на американските данакоплаци.

Този път не съм съгласен с Тръмп. Никаква смъртна присъда, а затваряне в свинарник до живот.

Тая маймуна какъв "воин" е???? Айде сменете си малко тъпите заглавия. Убиец е по-подходящо. Масов убиец - още по подходящо.

Брадатите идиоти, като този на картинката скоро ще ги отстрелват в момента, който се покажат на улицата!

Селчо от някаква ОНД провинция прегазил нищо неподозиращи мирни хора и туристи от Южна Америка, отишли да си направят пътешествие.. Тях ИД нарича "кръстоносци". Него го нарича "войн". Подлото престъпление те наричат; "атака"! Съчетанието на неграмотност, лудост и диващина изисква подобно отношение. Като към диваци, а не към човешки същества, защото те не биха се поколебали да го направят? Какво ще стане ако продължава безхаберното спазване на човешки права към диваци, които са поощрявани от своите по- грамотни лидери да вършат тези убийства? Те ще се окуражават все повече. Ако на един такъв му обезглавят семейството следващият ще мисли с животинския си мозък. Докога принцовете на арабските джамахирии ще бъдат оставяни на сянка? Те са истинските убийци, които вместо да са затворили джамиите продължават да се наричат правоверни и да поощряват тези ужасни убийства.

да му напоят брадата със нафта (от буса, който мокамбата използва) и да му я палнат.Дали ще продължи да се чувства горд или по-скоро печен...?

американците, по-точно военните им управляващи не са стока, е вярно, но кръстоносци никога не са тръгвали от Америка!Да не говорим, че когато Америка е била открита, кръстоносните походи отдавна са били приключили! Но това едва ли е в главата на един узбек?!

Заблуждаваш се. Джихадистите наричат "кръстоносци" не онези папски войници отпреди близо 1000 години, а просто това е тяхното прозвище за всички християни, независимо от конкретната деноминация (православни, католици или протестанти). Просто тези от ИД обявяват, че са направили терористичен акт срещу християнския свят.

Шило

А ИД ще покажат ли как го пържат на електрическия стол?

А ДОКАТО СЛЕДИМ КВО ПРАВЯТ ПУТИН И ТРЪМП ЧЕТА В ДИР БГ Две банки с оферти за ТБ Виктория Георги Брандийски - 2 ноември 2017 ЕДНАТА БИЛА БАНКАТА НА ЦЕЦА СЕКСА КУЧКАТА НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ДРУГАТА БИЛА БАНКАТА НА СВИНЧОПЕЕВСКИ - НЕЗАКОННИЯ СИН НА ДОМУЗ ДОГАН :))

Драги, нали не смяташ, че тоя брадатия не го е направил за достатъчно пари?

Ама не знаете на тия коя им е банката, финансиращата: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург въввторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. Щото и аз не знам, ама е ясно, че ги финансира още от 1989г.: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Воин на Ислямска държава бил значи, извършителят на атентата в Ню Йорк! Ами така е. Не е случайна народната мъдрост, че "волът като рие с рогата, на главата му пада": "Бившият шеф на Разузнването към Министерството на отбраната на САЩ, МайкълФлин казва, че създаването на ИДИЛ е било "Нарочно решение" на правителството на САЩ" ("Michael Flynn Says Rise Of ISIS Was A "Willful Decision" Of US Government", Posted on August 10, 2015 RealClearPolitics). "...Генерал Венсен Депорт...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст кои са създателите на ИДИЛ дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат, което може да се намери и прочете на сайта на Сената като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox). Че и баба Килъри виждаме и чуваме да се хвали в ютюб: Hillary Clinton : We created Al-Qaeda

глей го на какво прилича? как няма да бъдеш жалък, озлобен, агресивен комплексар в един свят, пълен с нормални хора, а не брадясали примати. редно е да си е останал сред брадясалите примитиви, но не...ръга се сред нормалните. същото, което става и в Европа! има и нещо странно-бил таксист на юбер, обикновено излизат името и физиономията на таксиста, като правиш поръчка. кой ще си поръча ТОВА?l май е прав тръмп-егати и лотарията, която дава възможност на подобни същества да получат автоматично зелена карта.

Ей тези защо не ги пускат тихичко на инквизицията.....или тя от момчешки децки дупенца се "размекнала"

ЕВРЕИТЕ И ИСЛЯМИСТИТЕ СА СТАРОЗАВЕТНИЦИ ... КВО ПРЕДЛАГАТ - СИСТЕМАТА С ЕВРЕЙСКИ ЦАР ИЛИ ХАЛИФ , И 2 ГРУПИ - АРИЙЦИ И НЕВЕРНИЦИ :)))

Смърт на православните пазители Слава на ИД да живее Бандера ахахахаха

Ха, "Родителите - светски узбеки". Щом са кръстили сина си Сайфуло(Мечът на Аллах), направете си извода колко са светски.

... мечът е бил за други цели, лилянке...

Онзи меч за който си се размечтал на арабски е "ЗЪБ" или "ЗЕБ", а на "СЕЙФ" превода е "меч".