Джихадисти плашат да заразяват с бубонна чума

Групировката "Ислямска държава" планира да използва бубонната чума като биологично оръжие, с което да изтребва "неверниците", пише в. “Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Джихадисти плашат да заразяват с бубонна чума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента в които нещо подобно се случи(а то ще се случи рано или късно), ще има колосален ответен отговор. Западните общества могат да бъдат много по-жестоки и агресивни от колкото си представят. Най-големите убийства и зверства в историята на човечеството са извършвани от християнски народи, а ние не сме се променили много...

Поредната тъпа дезинформация... От къде ще я вземат тая чума бе тва да не им е царевица!

От ЦРУ?

Много интересно, как ще избира неверници и верници, тази чума, селективно явно :) Някакъв нов шириатски щам, сигурно халифа ще му бае лично.

Всички ядрени държави имат доктрина за отговор с атомна бомба на химическо, или биологично оръжие. Тъй че тия чаршафи да се прибират в пещерите, откъдето изпълзяха.

Алабаланици, за плашене на наивници и всяване на хаос. Къде ги разработват тези чуми ми е интересно да знам? В камънаците и пещерите едва ли разполагат дори с епруветки, камо ли да разработват биологични оръжия. Или вероятно имат агенти във водещите научни институти, които тайно разработват отрови в извън работно време?

Печелят по 3 милиона на ден от продажба на откраднат петрол, сигурно ще намерят начин да получат епруветка с някоя гадост.

Да ще получат ако на този с епруветките му изнася 3 милиона на ден са нищо тук става въпрос за колосални пари. Пари с които ще се купи оръжие да се смажат ИД. А те ще бъдат смазани защото са твърде близо до петролните кладенци в Северен Ирак.

аман от откачалки. Луди, ще кажеш, ама това да се стигне до там лудите да си имат цяла организация, за да правят злини е вече прекалено, че някой ги настъпил или погледнал накриво или пък не ги поздравил без да иска. Имам една позната, за която съжалявах, че въобще я заговорих- един път не я поздравих по невнимание и вече ще ти избоде очите. То да съжаляваш, че си заговорил такова.

Защо просто не ги изселим на Луната?

Хе, че то народи на книгата са всички които се водят във вярата си от книги. Каквато е и коранът също. В основата на религите на книгата стои юдаизмът. Евреите и създателите на стария завет, който спред юдаизма и христянството е подарен на евреите от б-г. Проблемът е, че в Израел и юдаизмът историята на света се изучава като ........... историята записана в библията. 80% от израелците по древна история, ако учат въобще такава, изучават стария завет- библията. И то говорим за нерелигизоните. Останалите дори не значт какво е това история. Ккаво отношение имат евреите, които претендират и са! многократно по- образовани от чалмите към друговерците? А конфликтите на религиозна основа са повече от логични и предизвестени. Най- малко защото бидейки в основата на този вид светоглед - внушаем през вяра- евреите имат огромно психологическо и 'морално; предимствоа пред хирстияни и мюслита. А още повече пък защото познавата обществнета психология на масите от неевреи, сред които живеят. И така определят понятийната обстановка - кое е добрео, кое е лошо, кое допустимо, кое е пример за подражание. Та чалмите от ИДИЛ са просто един от поредните инструменти за действие и вкарване на раздори. Различни гледни точки, но скрит общ корен . И се започва 2ма се карат , третит печели.

абе защо всички джихадисти са с руско оръжие

БРЦК

Еми щото САЩ въоръжиха 'борците за свобода' борещи се срещу 'тиранина' Асад. Ама това беше в Сирия , същите тия като завиха към Ирак и доближиха петрола и вече са 'джихадисти' и тн. И сега обонго умува как да ги ошамари , ама ако може да не помага на Асад който се бие със същите изверги. Затова хамериканците нанесоха безпилотни ракетни удари и 'прекършиха' терористите унищожавайки 1 минохвъргачка, 3 БТР-а и един трактор.

И аз съм на същото мнение! А когато по новините казаха колко "много техника" на ИДИЛ са унищожили американците с последните удари, щях да падна от смях! :-D

Глупостта на тия хора няма край, ако такава зараза пламне жертвите в Азия ще са много повече, отколкото в Европа. Себе си ще изтребят не християните.

Не се плашете от джихадисти, бате ви Бойко е приятел с тях, дал им е на всеки ъгъл дюнери да продават!

Могат да я вкарат в Европа чрез имигрантите.

А бе адаш, защо поне малко не се ограмотиш медицински? Тази "интелигентна" чума, е предназначена за такива "мъгъли", като твоя милост.

БРЦК

Чумата не прави разлика между мюсулманин и християнин. Ама затова пък най много страдат бедните които нямат пари за лекарства и лечение. Да видим сега в близкия изток дали е развита медицината , има ли достатъчно лекарства и тн - щото да не стане като с ЕС и санкциите срещу Русия?

Ето място за нов ядрен полигон на мястото на ИДИЛ. Май това мнение преобладава....

Ха-ха-ха... Колко време трябва да се прочетат 34000 работи по 1 минута. това е поредната pr глупост сътворена от безмозъчни блондинки !

Помияр, цели агенции се занимават с анализа стотици хора. Щом една домакиня може да изчете един булеварден роман за един ден, то си представи какво правят експертите. А и те не правят редакция, така че не им се налага да се задълбочават. Още повече, че не им трябва да изчетат няколко десетки хиляди файла с информация за биологически оръжия за да стигнат до извода, че някой ще си прави оръжие. И 20 са достатъчни. Помияр, сега стана ли ти ясно? От все сърце ти пожелавам ти и семейството ти да станат жертва на терористи.

сериозно! трябва килограм атом в сърцето на ИД... Страшно е, но... това е по малкото зло!

Бубонната чума се лекува с тетрациклин най-вече. Въпросът е друг. Това са фанатизирани животни, които трудно могат да се нарекат хора. В интернет има достатъчно нецензурирани клипове, как тия "убавци" режат човешки глави като добитък под фанатизираните възгласи на себеподобните си...гледал съм достатъчно...Факт е, че ИДИЛ /ИД/ вече е световна заплаха. По- осезаема и реална от "Ал Кайда" или каквото и да е било радикално мюсюлманско движение до сега. Американците яко се забиха със създаването, обучението и въоръжаването им. И на това майната му! На тия изроди им трябват няколко стратегически ракети с ядрени заряди, да се заличат на секундата и завинаги! Сега, преди да е станало късно и всички спящи джихадистки клетки по света да се надигнат, че следва Армагедон след това... Същото да действа като предупреждение към всички спящи радикални клетки, че с радикалния ислям не се преговаря , а се бомбят с ядрено оръжие директно...

Лекува се, ако някой се сети от какво си болен до 24 часа... Което не е гаранция. Успеваемостта не е 100% също така. И то ако е бубонна форма, която е най-невинната. Има и по-бързи и смъртоносни форми на инфекция с Yersinia Pestis.

Всеки да си купи и гледа кон, да кон.Оказало се в средновековието,че гробарите с катафалките, въпреки ежедневния си контакт със заразени и починали от чума, не се разболявали.Не си спомням дали от миризмата на коня или от потта му, бактерията просто не припарвала.

Чумата се е предавала от бълхи,които не понасят конска мириЗма май....

ИДИЛ планират да редуцират населението в Европа до 1/3 и в Америка до 1/4. Опасни щамове ще откраднат от водещи европейски лаборатории.

цитат: Ако мюсюлманите не могат да победят неверниците по друг начин, им се разрешава да използват оръжие за масово унищожение." Нали исляма бил мирна рлигия!? Освен ислям, кои още седят зад злото? - Евреите! Те са главните подстрекатели! Муслиманите са тъпаци! Но ония ги ръчкат да трепят християните!

Бог е творец създал света красив и хармоничен. Основа на творчеството е любовта, а основа на любовта е свободната воля. Това е божествен принцип. Бог възлюби хората толкова , че жертва своя син за да изкупи греховете им. На кой служат тогава тези хора, след като очевидно разрушителното чувство на омразата към различните и неподчиняващите се е водещото в действията им?

Бог не е тиранин и няма двойни стандарти. Той ненавижда насилието и измамата, което е противоположно на любовта. Той обича всички еднакво и всеки човек му е скъп. Но Бог не може да ни задължи да го обичаме. Но кой би искал да го обичат по принуда?

Като гледам колко са напред в биологичните науки, сигурно имат и философска школа.

Ами докато "неверниците" се трепят едни-други в Украйна, онези действат и се подготвят!

От къде ще е чувал джихадист за бубонна чума?

Откъде ли ,откъдето получават парите и оръжията си и не ги подценявай ,много от тях са учили в престижни колежи на запад и сащ ,голяма част са изпращани целенасочено да учат физика,химия инжинерство и др. за да са подготвени за разработка на оръжия за джихада.

Ние не сме либерални,просто държавата е на автопилот.Всеки който се е докопал до властта е за лична облага.Даже и извън властта те вече са добре за поколения напред,защото никой не им държи сметка за злоупотребите.Тук управия няма да има.

Видеха някъде духа вятъра и пак ще сгушат по дупките от страх, ще започнат да слагат взривове по училища и детски градини ВЕЛИКИТЕ ВОИНИ смели и готови да умрат

Аз предлагам по една атомна бомба над Мека и Медина както и по териториите на тия гущери. Всички мюсюлмански държави да усетят моща на запада и да не смеят да заплашват повече.Незабавно болни от ебола да влезнат в редиците им на тия и да ги тръшне еболата до един

Интересни предложения ,но не мислиш ли че именно те са пуснали заразата с ебола.

Не, заразата тръгна още зимата, преди тези чалми да обявят своят халифат и въобще да са така организирани и строени. Подозирам, че или е тръгнала сама заразата или със съдействието на някое западно правителство,но не и от тия чалми. Важното сега е да се отървем от тия. В Европа вече е страшно от мюслита и всеки един е потенциален агресор и терорист срещу мирното население. Швейцария , Франция както и Лондон да му мислят

аз пьк предлагам атомна бомба на християните неверници какво казваж ааааааа тьпанар

Предлагаш, ама маймуняците с ядрено оръжие са малко, и са контролирани от САЩ, рязана карабино.

Едно е да искаш друго е да можеш и чак след това идва момента в който разполагаш и със средствата да го направиш. Цялата новина ми е крайно съмнителна имам усещането че се събира народна подкрепа за поредната "справедлива" война срещу тероризма.

четох статията в Уикипедията където пише, че наистина смъртността е около 90 % АКО НЕ СЕ ЛЕКУВА!!! При лечение смъртността е 5-10 %. Моля Ви недейте да всявате паника. Каквото и да стане има ваксини, антибиотици...

В света политиците правят това да всяват страх, все нещо заплашва някого си. Миналя ден във филма "Мисия Лондон" казах голяма приказка "В свят доминиран от политци, истината никога не може да бъде видяна." горе долу това беше смисъла. Дано съм я цитирал точно!

Е сега ще я втасаме.

Мистър Маккейн как сте? Идете и се помолете на вашите приателчета където сте се снимали заедно да не правят такива неща.

Интересно ми е как бактериите ще разпознават правоверните от останалите. Защото в един Лондон например е мешаница и пуснати там ще натръшкат и правоверни и неправоверни.

Просто дори и да загинат мюсюлмани, ще ги обявят за герои - т.е. камикадзета които са разпространявали чумата сред неверниците, които са отишли в рая! Тези пред нищо не се спират - след като нападат мюсюлмани от другите клонове на исляма.

Какво им пука ,Хизбула стреля ракети и към най-населените с палестинци места в Тел Авив. За тях човешкият живот е нищо, нали горе ги чакат 40 девственици.

Само да не се окаже че ги очакват 40 девственика, че голяма минавка ще стане.

Ами ще правят като кръстоносците едно време избиват всичко наред а Бог ще прибере своите.

За съжаление този талибан е прав ,за разлика от другите ОМП като ядрено и химическо които изискват високи технологии за производство и употреба ,биологичното може да се произведе и в някоя землянка от някой кадърен микробиолог ,малко е като обем ,лесно се пренася и разпространява и затова е наистина ужасна заплаха ,в тази връзка започвам да се питам дали епидемията от ебола в Африка не е репетиция на джихадистите за използване на болестта като биологично оръжие ,трябва да се вземе много на сериозно този сигнал защото тези животни може да са вече готови със смъртоносни щамове и най-лесното е да ни ги сервират.Чумата и еболата далеч не са най-опасните зарази ,кой знае какви още гадости са натворили болните им мозъци ,а както се вижда имат и благословията на имамите.

нека да сме либерални с тези терористи горките те колко страдат нека и да ги интегрираме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Споко бубонната чума се лекува с аспирин и компрес от мас. Няма за какво да се страхуваме. Дето се вика, на крак ще я изкараме! Благродаря на всички, които органиъираха войната с Асад, хем не го махнахте, хем ни докарахте тези симпатяги. Тенкю ънкъл Ердоган и батко Барак!

Не всички интелигентни хора са с тънко чувство за хумор, но всички хора с тънко чувство за хумор за интелигентни!:-)

Споко много сме интелигентни и знаем, че европейците имат изграден имунитет срещу Yersinia pestis (плюс това до скоро не се нзаеше, а и още не е сигурно какво е причинявало чумата). Също така знаем, че тази болест се среща много рядко в наши дни и това арабите да я намерят и да я претворят в оръжие е фантастика. Като примерм можем да кажем, че СССР и САЩ са залагали на други болести като био оръжие, не случайно. Това са брътвежи на някой камилар, който се е изринал от вълнестата си приятелка. А ти КУКУ DOHIDODO!

По-опасна групировка от тея светът още не е виждал. Много са, страшно много пари имат - над половин милиард долара - и са добре организирани. Напредват бързо в завземането на територии. Клиповете им са професионално заснети с високоскоростни камери. Филмчетата на Бен Ладен до тях изглеждат като гаражно видео. Всичко това говори за високите цели, които си поставят и за потенциала, който притежават. Щатите си отгледаха още една Химера. Много поразии ще направят тия нещастници.

Джихадисти плашат да заразяват с бубонна чума Да се вземат в ръце християнските държави и да започват унищожаважето на джихадиската чума.

Бубонната чума не беше ли тази от средновековието, която намали с две трети населението на земята, но доколкото си спомням вече е изчезнала като биозараза. Нима са я възстановили?

... ама чумата се лекува в повечето случаи. Не вярвам да имат капацитета да направят устойчива срещу антибиотици бактерия. Впрочем ако имаха този капацитет вирусът на еболата би бил далеч по-подходящ като оръжие

жалко че не знам думи за "ушириха ни халките" на турски! Германия сложи много четвъртит машинен инструмент на любителите на баклава изпружени около босфора. Земи тия оръжия за кюрдите срещу "абстрактната опасност". Така ще е комшу, като се врете дето не ви е работа... да си бехте седели у анадола, хем ви екзаминират простатите без пари (здравеопазването знам у турция е нан ниво), хем рахат, но не! ще се врат по европата... ще завладяват с демография.. ама то мъжете не прихващат, бе. Ся ще си останете само със приятните спомени и разпънатите кръгови мускули!

Що за хора са това? Как се появиха в ХХI век, когато цивилизационните норми на поведение трябва да са правило за всички земни жители? Както се оказва, много от тях са израстнали в най-развитите страни. Що за религия е тази, която не признава вярата в нещо различно? Н какво вярват те? Образованите знаят, че има непроучена свръхестествена сила, която е основата на всичко и тя е еднаква за цялата жива и нежива природа. Религиите са измислени от хората, за да ги противоставят.

Що ги наричаш хора? Това е фанатизиран добитък/ да ме простят животинките/

Ами и в нашата държава имаме такива! Колко икономически кризи докара БСП и пак имат защитници, пак има идеологическа борба срещу идеологическия враг. То изпростяло като пън, обедняло като парцал, но отива и рие за социални придобивки. И единственият му неврон не стиога, за да се усети, че именно неговите избранници го правят беден. А тук му е осигурено същото образование като не мене и на всички останали. Да не се чудим на мюсюлмански страни, в които образованието е ограничено, медиите са хептен манипулирани и властта съвсем деспотична. Няма какво да се чудим на другите, като в нашата къща си го имаме същото.

Те това целят тия изроди да ни върнат в средновековието.

zeddd

Те самите още живеят в средновековието.

Американците бомбардират джихадисти в северен Ирак, които избиват християни. А жужето бомбардира християни в Украйна! Въпрос на ценности ... както би казал Володя!

Нещо по адрес на майка ти бях споменал. Ама както и да е. Темата е друга. Тия са създадени от сатанистите в кравария, за да редуцират човечеството.

... и твоЙта майка също!

украинската фашистка хунта бомбардира собствения си народ

Питай Сталин как се избива руския народ

Dimi

Сега ги бомбардират... но преди това ги обучиха, дадоха им оръжие на тези джихадисти, наляха им пари и ги пуснаха срещу лошия Асад... но изведнъж същите тези джихадисти тръгнаха срещу тези, които ги създадоха - американците и интересите им в ирак... какво дежаву... то с алкайда пак беше същото... ама някой не се учат от грешките си

Мисля че няколко самолета над близкия изток могат да решат проблема.

Май е дошло време за нов Кръстоносен поход!

Ами да, на диванчето пред компютъра най-добре се ''воюва''!

Ще може ли да се съберат въоръжени кръстоносци? Да не вземат да се встъпят в брак помежду си докато се придживат. И Кончита в редиците им.

Малка подробност: Повечето "неверници", след епидемиите през средновековието, имат имунитет към заболяването. Дори с годините да има мутации, не го карат толкова тежко. За разлика от пустинните мърши, при които леталния завършек е почти пълен.

Искрено се надявам да е така.

Когато правиш някому нещо, то същото се връща върху тебе със страшна сила. Дано групировката "Ислямска държава"к, да започне да използва като биологично оръжие бубонната чума, та да не се налага използване на военна сила за нейното неутрализиране.